.kv99 wrote:
Pa da niste srusili Stari Most ne bi bio kopija ali "nekome " je zasmetao jer pokazuje da Mostar nije bas onako rvacki kao sto se zeliI koga briga da li te interesuje ili ne , on je tu i pored toga sto ste htjeli da ga unistite i nije samo on tu koji vam kvari planove o stolnom rvackom gradu ali prosla baba sa kolacima, imali ste sansu 1993 pa se nadaj da ces dobiti kukaujci nesto sto nisi mogao sa metkom i granatom.
I kako to da ovdje tvrdis da mozes da cekas a citavo vrijeme kukate kako zelite promjene sada jer vas Bosnjaci ugnjetavaju i krse vasa ljudska pravaKao i obicno sam sebe negiras ali i to je posljedica odrastanja slusajuci Smiljka Sagolja zar ne
Brrr. Stresoh se. Pa gdje nađe Smiljka Šagolja. Nećemo se vrijeđati ovdje
Nego da te opet nešto tata nauči. Stari most je u 16 stoljeću digao hrvatski klesar. Doduše turčin je izletio gengele za gradnju. Ali pustimo to.
Čovječe, nitko nije ni pokušavao zauzeti lijevu obalu. Pa koliko nabrojašte vrsta vojski dole, ne znam kako se obraniše oni tamo u obruču. HVO s jedne a VRS s druge strane, a u njih nigdje oružja...ups! Stoj!!! Odoh opet s teme. To ćemo na nekom podforumu s ratnom tematikom.
I samo da znaš, ono što se nije uspjelo, kako ti kažeš granatama u ratu, odradilo se kapitalom u miru. Mostar ti je de facto hrvatski grad u imovinskom smislu. Sve što vrijedi u njemu davno je kupljeno, a i ono malo preostalog čeka svoje vrijeme. A ljudi će biti uvijek u Mostaru. Svih vjera i nacija. I treba tako da bude.
Nego da se vratim kantonima. Ponoviću ti: nije šećer u vodu upao. Malo zakukati s vremena na vrijeme ''da se vlasi ne dosjete'' je standardna taktika. Vrijeme će pokazati.
Dođi dole i vidi kako se gradi. Nije baš kao u Sarajevu, ali privatni kapital se slijeva. A kapital je oprezan sam od sebe i ne bi se ugrađivao tamo gdje nema budućnosti i napretka.