Importanne Centar Sarajevo.
-
Ambrozija
#301 Re: Otvorenje za 3 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Mislim da nece biti nista posebni, nista sto vec nismo vidjeli...
-
sarajevsko_pivo
#302 Re: Otvorenje za 3 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Ima tu par novi shopova, ali sta ocekivati od shoppingcentra od samo 6000m2 ?Ambrozija wrote:Mislim da nece biti nista posebni, nista sto vec nismo vidjeli...
- texel
#303 Re: Otvorenje za 3 dana:Importanne Centar Sarajevo.
To i ja mislim. U Sarajevu imaš mali milion Shopping centara, ali brate svi su relativno maleni.sarajevsko_pivo wrote:Ima tu par novi shopova, ali sta ocekivati od shoppingcentra od samo 6000m2 ?Ambrozija wrote:Mislim da nece biti nista posebni, nista sto vec nismo vidjeli...
Neznam je li neko ima u planu praviti nešto poput zagrebačkog shopping centra i u Sarajevu ( ili okolini, jer svjestan
sam da nema mjesta u centralnom dijelu SA)
Ovo je već nešto : 100.000 m2 prodajnog prostora
http://www.shoppingcenterzagreb.com/
- vozač
#304 Re: Otvorenje za 2 dana:Importanne Centar Sarajevo.
ma jok, čini ti seAdnanSA wrote:Ja sam totalno uzbuđen zbog otvaranja. Kako izdržati još dva dana pitanje je sada.
( Ovo je moj najbezvezniji post do sada al` eto)
koja ekstaza oko šoping centra,
pa onda još spominju zagreb i šoping centre, koje su to provale
u onom zagrebačkom, kako se ono zove west ... pa nešto, cijene koje još samo u hrvatskoj i bosni prolaze, jeftinije te dođe da na aerodromima kupuješ, kad udješ možeš lopte igrati, nigdje živa roba, od svega je najviše raje bilo u igraonici zato jer je besplatna,
a onaj drugi na putu za krapinu, onaj sveti križ, kerovi lutalice hodaju po njemu, strah te preći iz radnje u radnju, robe nema kakve nema, jedini problem što niko ne kupuje,
sve je to najobičnije pranje para, al će zato pomoći u razvoju
-
sarajevsko_pivo
#305 Re: Otvorenje za 3 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Pa gradi se Sarajevo City Center u kojem ce biti 300 shopova!texel wrote:To i ja mislim. U Sarajevu imaš mali milion Shopping centara, ali brate svi su relativno maleni.sarajevsko_pivo wrote:Ima tu par novi shopova, ali sta ocekivati od shoppingcentra od samo 6000m2 ?Ambrozija wrote:Mislim da nece biti nista posebni, nista sto vec nismo vidjeli...
Neznam je li neko ima u planu praviti nešto poput zagrebačkog shopping centra i u Sarajevu ( ili okolini, jer svjestan
sam da nema mjesta u centralnom dijelu SA)
Ovo je već nešto : 100.000 m2 prodajnog prostora
http://www.shoppingcenterzagreb.com/
- DoctorSa
#306 Re: Otvorenje za 2 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Hoce li biti kakvo sniženje?
-
sarajevsko_pivo
#307 Re: Otvorenje za 2 dana:Importanne Centar Sarajevo.
U izgradnji: Importane centar u Sarajevu (FOTO)

Jedan od novo izgrađenih objekata Importane centar u Sarajevu otvara se 6. maja 2010. Centar će imati višestruku namjenu, pri čemu će najveći dio prostora biti uredski, zatim shopping centar, parking sa 600 mjesta, te apartmani, stanovi i hotel. Investicija je vrijedna oko 120 miliona KM.
Moderni poslovni centar Importanne je lociran u sarajevskom naselju Marijin dvor i zauzima površinu od 64.800 kvadratnih metara. Investitor projekta je Teloptic, a podržan je sredstvima Raiffeisen banke.
Unutar samog shopping centra će se nalaziti niz maloprodajnih i ugostiteljskih objekata, kao i zabavni sadržaja koji će uključivati dječiju igraonicu, prostore namijenjene različitim vrstama promocija i sl.
Izvor i više fotki na: http://www.radiosarajevo.ba/content/view/25202/32/

Jedan od novo izgrađenih objekata Importane centar u Sarajevu otvara se 6. maja 2010. Centar će imati višestruku namjenu, pri čemu će najveći dio prostora biti uredski, zatim shopping centar, parking sa 600 mjesta, te apartmani, stanovi i hotel. Investicija je vrijedna oko 120 miliona KM.
Moderni poslovni centar Importanne je lociran u sarajevskom naselju Marijin dvor i zauzima površinu od 64.800 kvadratnih metara. Investitor projekta je Teloptic, a podržan je sredstvima Raiffeisen banke.
Unutar samog shopping centra će se nalaziti niz maloprodajnih i ugostiteljskih objekata, kao i zabavni sadržaja koji će uključivati dječiju igraonicu, prostore namijenjene različitim vrstama promocija i sl.
Izvor i više fotki na: http://www.radiosarajevo.ba/content/view/25202/32/
-
sarajevsko_pivo
#308 Re: Otvorenje za 2 dana:Importanne Centar Sarajevo.
^^ Kako me nervira MUP!
- Asana
#309 Re: Otvorenje za 2 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Evo koljena mi podrhtavaju od uzbudjenja: jos jedan shopping centar!
Ono jest da se govorilo o nekom koncert holu u tom dijelu grada, ali okobabudmorealni, to nama ne treba. Zjapilo bi prazno. A ovo - sigurno nece ...
Ono jest da se govorilo o nekom koncert holu u tom dijelu grada, ali okobabudmorealni, to nama ne treba. Zjapilo bi prazno. A ovo - sigurno nece ...
- mayab
#310 Re: Otvorenje za 2 dana:Importanne Centar Sarajevo.
Kakva je situacija sa parking garazom, pošto će biti sat parkiranja, i ima li za goste-kupce barem prvi sat besplatno?????
-
privremeni
#311 Re: Otvorenje za 2 dana:Importanne Centar Sarajevo.
sarajevsko_pivo wrote:^^ Kako me nervira MUP!
Most active topic: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
Sto MUP? Nece da sklone svoja vozila ili im fasada zgrade nije dovoljno reprezentativna?
-
sarajevsko_pivo
#312 Re: Otvorenje za 2 dana:Importanne Centar Sarajevo.
MUP se treba rusiti! Radi tog MUPa se nemoze graditi zadnji toranj...privremeni wrote:sarajevsko_pivo wrote:^^ Kako me nervira MUP!Most active topic: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.![]()
Sto MUP? Nece da sklone svoja vozila ili im fasada zgrade nije dovoljno reprezentativna?
- law2
#313 Re: Otvorenje za 2 dana:Importanne Centar Sarajevo.
dace Bog, samo saburasarajevsko_pivo wrote:MUP se treba rusiti! Radi tog MUPa se nemoze graditi zadnji toranj...privremeni wrote:sarajevsko_pivo wrote:^^ Kako me nervira MUP!Most active topic: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.![]()
- 0038733
#314 Re: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
Nove prostorije 2. PU i komesarovog ureda treba da se grade na Č.Vili...kod komunalnog! Tako je predviđeno regulacionim planom... Mada, koliko brzo ce se to desiti, to cemo tek da vidimo...
-
sarajevsko_pivo
- DaysleepeR
#316 Re: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
kad će više ljudi skontat da shopping centri u svakom gradu, državi, bila to BiH, Hrvatska, Austrija i druge izgledaju manje više isto i kad će prestati istim da se oduševljavaju?
- Cholina_Lokica
#317 Re: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
ne kvari euforiju, mi smo svi jako uzbudjeniDaysleepeR wrote:kad će više ljudi skontat da shopping centri u svakom gradu, državi, bila to BiH, Hrvatska, Austrija i druge izgledaju manje više isto i kad će prestati istim da se oduševljavaju?
-
sarajevsko_pivo
#318 Re: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
Samo steta sto je centar mal i sto nema neku ponudu, ali fino izgleda...
- minjonja
#319 Re: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
bogami se ja radujem, ne znam za vas
vise dojadili uvijek isti kafici oko faxa
sad cu barem malo vise izbora imati, te WC cist, te lindex... ma moje zensko srce ne trazi nista vise 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#320 Re: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
uh wc jarane
kad prigusti u tramvaju više ne moram trpiti do posla ili kuće zavisi iz kojeg smjera idem
nego pravo u importane
nego radi li cijelu noć
problem su noćni sati

kad prigusti u tramvaju više ne moram trpiti do posla ili kuće zavisi iz kojeg smjera idem
nego pravo u importane
nego radi li cijelu noć
- DoctorSa
#321 Re: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
komi wrote:uh wc jarane
nego pravo u importane![]()
![]()
![]()
![]()
nego radi li cijelu noć![]()
![]()
problem su noćni sati
![]()
![]()
ahaha kad se sjetim dok ne napravise BBI nisi imao đe pišat, sad uživancija:) hahahhahah
- van Basten
#322 Re: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
samo odajite tajne, pa kad nam počnu naplaćivati pišanje po trgovačkim centrima... ccccc.... 
-
sarajevsko_pivo
#323 Re: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
Hahhaha! Jos kad se otvori ALTA.komi wrote:uh wc jarane
nego pravo u importane![]()
![]()
![]()
![]()
nego radi li cijelu noć![]()
![]()
problem su noćni sati
![]()
![]()
-
Ambrozija
#324 Re: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
Bas lijepo izgleda, hvala na slikama...Ovo ekskluziva 
I to sto kazete, dosadila sve ista mjesta, nesto novo nikome ne skodi
I to sto kazete, dosadila sve ista mjesta, nesto novo nikome ne skodi
-
*mima*
#325 Re: Otvorenje sutra u 19:30sati:Importanne Centar Sarajevo.
Koliko si ti sarajevsko_pivo dobio za reklamiranje.......valjda ti se isplatilo?