Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BaileyS

#301 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BaileyS »

jeza u ledja wrote:Dobro, ne treba sad panicit.
Kako ne paniciti. Mozes li zamisliti susret Rahimic - Sliskovic nakon svega sto su izgovorili jedan o drugom? Bice ono, ma bilo mi je vrijeme da se oprostim, vec sam u godinama itd. Hasagic, Spahic i Bajramovic ce takodje biti debelo razocarani Susicevim (???) izborom.
mrtva kokoš

#302 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mrtva kokoš »

BaileyS wrote:
Kako ne paniciti. Mozes li zamisliti susret Rahimic - Sliskovic nakon svega sto su izgovorili jedan o drugom? Bice ono, ma bilo mi je vrijeme da se oprostim, vec sam u godinama itd. Hasagic, Spahic i Bajramovic ce takodje biti debelo razocarani Susicevim (???) izborom.
zasto hasagic, pa maloprije je rekao da je to jedini igrac sa kojm se licno zna...
bager

#303 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bager »

DZONPI wrote:Jao vidite Papeta pije fuka sa Munibom.Koja ce to repka bit.Jel mu ovo prva posjeta Sarajvu u zadnjih 20 godina.E moj Pape nije valjda ponestalo love pa se uvali umjesto naseg Barbe.
Neće valjda pit kafu sa mnom il s tobom, ne znam samo kako bi ljudi reagovali da je izabran Barbarez jer bi i on morao piti fuka s Munibom, moje mišljenje je da ko god da je izabran morao bi piti kafu s Munibom:)
Andaluzijski pas

#304 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Andaluzijski pas »

bager wrote:
DZONPI wrote:Jao vidite Papeta pije fuka sa Munibom.Koja ce to repka bit.Jel mu ovo prva posjeta Sarajvu u zadnjih 20 godina.E moj Pape nije valjda ponestalo love pa se uvali umjesto naseg Barbe.
Neće valjda pit kafu sa mnom il s tobom, ne znam samo kako bi ljudi reagovali da je izabran Barbarez jer bi i on morao piti fuka s Munibom, moje mišljenje je da ko god da je izabran morao bi piti kafu s Munibom:)
:lol: :thumbup:
BaileyS

#305 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BaileyS »

Splinter wrote:
BaileyS wrote:
zasto hasagic, pa maloprije je rekao da je to jedini igrac sa kojm se licno zna...
Mislio sam na izbor saradnika, tacnije Blaza Sliskovica koji je iz ljutnje sto ga tjeraju sa klupe reprezentacije optuzio Barbareza i njegove kompanjone (ukljucujuci i Hasagica) da miniraju reprezentaciju. Ne znam koliko dugo pratite reprezentaciju i koliko intenzivno ali valjda se vecina sjeca Bakine izjave kako Barbarez nije ni jednom uklizao na utakmici u Jerevenu.
rado_vidjen

#306 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by rado_vidjen »

Sliskovic pomocnik kh khh
Komentar:

:mrgreen: 8)

Slisko bi trebao da uvede papeta u posao, i da mu suflira o potencijalnim reprezentativcima.

Sve sam nedavno rekao, dok se ovaj uhaviza ko mu je prijatelj a ko ga samo iskoristava, skonta pravila igre - prodje voz!

Na neki nacin mi je zao covjeka, jer vidi se da je posten i da je svih ovih godina bio izvan te balkanstine; i da nema predstavu medju kakvim se ajkulama obreo.

Nek vam je bog napomoci.
Knoa

#307 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Knoa »

Pa j*bot3 dokle vise ovih likova, pa onaj mufljoz nezna progovorit, vec ocekujem "Aj tinks..." ali sada nazalost na nasem jeziku. Pa vise igraca je poznavao onaj metuzalem Ciro nego ovaj, a podrsku ima samo od staronaca koje je uveseljavao igrama u Yugo reprezentaciji. hebes ovu zemlju, nikad naprijed :x
emigracija

#308 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigracija »

BaileyS wrote:
...e cuj Hasagic, Spahic i Bajramovic ce biti razocarani sto im je Pape selektor :lol: :lol: ...diglo se to previse zivota mi, ne bi me zacudilo da mu se neki od ovih gore navedenih nanese u facu u po treninga, ono fazon znas li ti ko sam ja i sl.
BaileyS

#309 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BaileyS »

@emigracija, ukljuci mozak (ako ga ima) pa mozda skontas da se govori o izboru Susicevih saradnika. Valjda si to mogao iz konteksta zakljuciti...sukob na relaciji Sliskovic vs pola reprezentacije.
Bosanski_kralj

#310 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Vidi se da Sušić ne zna mnogo o stanju u našem nogometu. Kad bi popričao sa pravim ljudima, bilo bi dosta vremena da se do početka kvalifikacija neke stvari oko reprezentacije riješe. Al oko njega će se iskupti ljudi koji nikako ne žele i ne mogu pomoći reprezentaciji i dok Sušić skonta neke stvari, prođoše kvalifikacije. :(
burek_in_space

#311 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

alphonse kauders wrote:Slišković, :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :x :x :x :x :x

Ubjedljivo mi je to najmrži trener od svih. Imao je ogromnu dozu sreće u kvalifikacijama unatoč katastrofalnim taktičkim rješenjima i kukavičkoj igri, usput preprodavši hejbet igrača i sad se on vraća??? Pa fuj :x :x

Sušić meni izgleda k'o burek u svemiru, ne zna ni jel' poš'o ni jel' doš'o, dok se okreneš kroz reprezentaciju će proći mali čopor novih jakirevića and co.

Ne znam, ja se nadam da ću u oktobru 2011 govoriti kako sam sam sebi uskočio u usta, jer smo se kvalifikovali na EP, ali meni se čini da sljedeće mazanje očiju slijedi (teška grupa, mala zemlja, nema se para i sl:))
Necemo se vrijedjati. :oops:
jeza u ledja

#312 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

BaileyS wrote:
Kazem ne trci pred rudu. To sto je neko nekad rekao ne pije vode. U to smo se uvjerili sto puta.

Sta znaci to sto je Blazevic pomocnik? To znaci ovo sto rado_vidjen govori, da Susic ne zna s kim ima posla. To pod jedan. Pod dva, i vise je nego ocigledna 'etnicka struktura' strucnog staba, a znamo ko je Sliskovica i Sredojevica pogurao.

Uostalom, sta to znaci sto su oni pomocnici? Koliko je Sredojevic uticao na repku, ili bio medijski eksponiran?
emigracija

#313 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by emigracija »

BaileyS wrote:@emigracija, ukljuci mozak (ako ga ima) pa mozda skontas da se govori o izboru Susicevih saradnika. Valjda si to mogao iz konteksta zakljuciti...sukob na relaciji Sliskovic vs pola reprezentacije.
Kakve bolan pola reprezentacije?? Pa ako Pape hoce Sliskovica ima da mu se to omoguci, ko uopste ove kondome i pita za misljenje u vezi toga. Ima da igraju i da mole boga da budu pozvani i to je sve. Masa polovnih prosjecnih igraca ce vrsiti sad pritisak na selektora ko ce mu biti pomocnik. Pa to samo kod nas ima
Šaner

#314 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Šaner »

cini mi se da je sliskovic igrao zajedno sa susicem u reprezentaciji jugoslavije pa mozda zato izbor sliskovica..neka me isprave ovi stariji...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#315 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

Ako fakt Sliskovic bude pomocnik onda je Pape na startu izgubio kompas :(
zalizani

#316 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zalizani »

Sve će to Baka pozlatiti! :dance: :thumbup:
BaileyS

#317 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BaileyS »

jeza u ledja wrote:
Kazem ne trci pred rudu. To sto je neko nekad rekao ne pije vode. U to smo se uvjerili sto puta.

Sta znaci to sto je Blazevic pomocnik? To znaci ovo sto rado_vidjen govori, da Susic ne zna s kim ima posla. To pod jedan. Pod dva, i vise je nego ocigledna 'etnicka struktura' strucnog staba, a znamo ko je Sliskovica i Sredojevica pogurao.

Uostalom, sta to znaci sto su oni pomocnici? Koliko je Sredojevic uticao na repku, ili bio medijski eksponiran?
Koji ozbiljan trener bira za pomocnika lika koji je vodio privatni rat sa pola reprezentacije?

Svi znamo za novinske prepiske izmedju Rahimica sa jedne strane te Sliskovica i Pasalica sa druge. Rahima se odazvao tek kad su ovog nogirali i sad kao oni ce da rade zajedno i pricaju o sjajnoj atmosferi u taboru reprezentacije :-) Ista stvar sa Spahicem, ovaj ga optuzivao za prodaje i urotu i sad da imaju nekakav normalan odnos. Ne znam sta se onda zeli postici ovim izborom, mozda rasturiti ovo malo jada od reprezentacije?

Govorili su treba nam iskusniji trener. Pa gdje je ovdje iskustvo ako se ovakve greske prave u samom startu? To samo kod nas ima, nekom jebes mater i ocekujes da sutra pijete kafu ko' da nista nije bilo. Van pameti bi bilo svugdje u svijetu da selektor optuzi igraca za izdaju i da se jos vodi polemika treba li taj selektor otici ili ostati (slucaj Misimovic) ali kod nas i to ima.
al' u limburgu

#318 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by al' u limburgu »

HOCE,AL',ne moram dalje...
pa vi stvarno nikad da se opametite,poslije cira koji je pokusao sve ujediniti,i koji je zbog toga protjeran na daleki istok,mislite da moze vratiti neku radost ovaj papak koji ne zna ko je papac....
imam osjecaj da ce mo ga pamtiti po uzrecici:"rekli su mi...."
burek_in_space

#319 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

al' u limburgu wrote:HOCE,AL',ne moram dalje...
pa vi stvarno nikad da se opametite,poslije cira koji je pokusao sve ujediniti,i koji je zbog toga protjeran na daleki istok,mislite da moze vratiti neku radost ovaj papak koji ne zna ko je papac....
Zbog ovog ti je opomena odmah, a inache dobrodoshao na forum.

A za sve ostale, jesmo li htjeli neku legendu?! Jesmo. Jesmo li je dobili?! Jesmo. To shto nije Barbarez u pitanju, jbg, mozhe se ovima u Savezu, i tako nam je kako nam je dok se ne promijeni struktura ljudi koji tamo sjede.

I josh jedna stvar, ovdje mnogi olako pljunu na jednu fudbalsku velichinu kao shto je Safet Sushic Pape. Ovdje svako ima pravo da izrazi mishljenje, ali za sve postoji neka mjera i nachin. Oni koji ne zhele to da poshtuju, ban im je, pa sada izvolite.
cyprus

#320 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

Zar nije cilj onih raznih bojkota bio da reprezentaciju preuzmu BH fudbalske legende? E pa eto, Pape selektor, Baka pomoćnik... šta se sad hoće? :D

OK, haj kontam, mislilo se da legende zasjednu u Savez. Cool. Jel ovi isti ljudi koje sad uveliko pljujete? :roll:
al' u limburgu

#321 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by al' u limburgu »

burek_in_space wrote:

A za sve ostale, jesmo li htjeli neku legendu?! Jesmo. Jesmo li je dobili?! Jesmo. To shto nije Barbarez u pitanju, jbg, mozhe se ovima u Savezu, i tako nam je kako nam je dok se ne promijeni struktura ljudi koji tamo sjede.

I josh jedna stvar, ovdje mnogi olako pljunu na jednu fudbalsku velichinu kao shto je Safet Sushic Pape. Ovdje svako ima pravo da izrazi mishljenje, ali za sve postoji neka mjera i nachin. Oni koji ne zhele to da poshtuju, ban im je, pa sada izvolite.
reci cu slazem se,ali mislim da znas sta mislim o tome,ne moram ni napisati,obicno imam neki cilj kad dodjem na forum,pa tako i ovdje...
moji stavovi ce biti toliko realni i podkrijepljeni cinjenicama da nema razloga za ban... :wink:
BaileyS

#322 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BaileyS »

burek_in_space wrote:

Ma pljuno je on sam na sebe kad je dozvolio da mu montiraju Sliskovica, istog onog ko je prodavao nekakve Jakirevice u odlucujucim utakmicama dok mu Rahimic "i nije bio kakav igrac".... a ima ona stara, s kim si takav si.

To sto je neko legenda ne daje mu za pravo da nam prodaje muda pod bubrege.
burek_in_space

#323 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

Ti imash cilj, ja imam zadatak ovdje, i svakom njegovo.
Mogu se ja slagati ili ne slagati sa izborom Papeta, ali nazvati ga papkom je u najmanju ruku neozbiljno.
Prochitaj pravila foruma, ako vec nisi, i ugodno forumanje zhelim. :wink:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#324 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Admir_1984 »

Ja bi sad razbio i monitor i stol i pola sobe :x
burek_in_space

#325 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

BaileyS wrote:
Ma pljuno je on sam na sebe kad je dozvolio da mu montiraju Sliskovica, istog onog ko je prodavao nekakve Jakirevice u odlucujucim utakmicama dok mu Rahimic "i nije bio kakav igrac".... a ima ona stara, s kim si takav si.

To sto je neko legenda ne daje mu za pravo da nam prodaje muda pod bubrege.
Ako cemo vec tom logikom ici, Barbarez doshao na noge Ushanovicu, molio ga da mu daju 2% shansi da malar udje u uzhi krug kandidata, i shta sad?! Reci za Sergeja da je isti Ushanovic?! :-) Ne pada mi na pamet to ni pomisliti, a kamoli glasno izgovoriti.

To shto je Pape legenda, ne znachi da je oslobodjen odgovornosti, ali hajde da mu se naklatimo na kosti (daj Bozhe da ne bude potrebe za tim uopshte) kada i ako proba da nas napravi budalama.
Locked