SDP i mostarski gradonačelnik

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#301 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

Geronimo81 wrote:Pa dobro koja je onda tvoja stranka prema kojoj gajis neke osjecaje ili glasas.
Osjećaje gajim prema mužu, mami i svojih par prijatelja. Nisam vjeran glasač. Napisala sam ovdje koga ću glasati iduće izbore i ne bih da se ponavljam. Ali, zašto sam ja bitna?
ovlasteno lice

#302 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

Dijagnoza: Ispran mozak
Uzrok bolesti: Citanje ABA3A
Simptomi bolesti: Paranoja, nepristojno ponasanje, javno ispoljavanje fasizma, nacionalisticke fraze
Terapija: Ukljucenje u procese gradjanske demokratije, upoznavanje sa demokratskim svijetom
Izgledi za ozdravljenje: Vrlo mali[/quote]

sine obrisi sline 8)[/quote]

Ispravak u ljekarskom kartonu
Izgledi za ozdravljenje: NIKAKVI Bolest je jako evoluirala[/quote]
idi ba don vito gledaj meksicke serije, nije ovo za tebe
don vito

#303 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

KatarinaKosaca wrote:
don vito wrote:A evo nam i "hrvatice", velike stovateljke SDA, SBiH i SBB. :-D
Gdje piše da sam Hrvatica? I da jesam, šta je u tome loše? Naročito pristalici multikulti SDP-a? :-)
Nema niceg loseg u tome ako si Hrvatica, a degutantno je glumiti "hrvaticu" i usput hvaliti SDA, SBiH, SBB.
don vito

#304 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

ovlasteno lice wrote: idi ba don vito gledaj meksicke serije, nije ovo za tebe
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ovlasteno lice

#305 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

don vito wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Gdje piše da sam Hrvatica? I da jesam, šta je u tome loše? Naročito pristalici multikulti SDP-a? :-)
Nema niceg loseg u tome ako si Hrvatica, a degutantno je glumiti "hrvaticu" i usput hvaliti SDA, SBiH, SBB.
lik iz meksicke serije, katarina kosaca nije hrvatica... kazem ti ja nisi ti za ovih rasprava, prvo treba skolu zavrsit
KatarinaKosaca

#306 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

don vito wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Ja se ovdje nikada nisam nacionalno izjasnila. Tako da tvoje riječi ostaju manipulacija i koprcanje u moralnom jadu pred argumentom. Gdje sam ja kao neki kleronacionalista govorila o tebi ili tvojoj nacionalnosti? A i hvaliti SDA ili SBB ili SBIH (mada to nisam nikad činila ) je sasvim legitimno. Bila ja Hrvatica ili Bošnjakinja ili Srpkinja ili romkinja ili Marsovac.
Kopenhagen

#307 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Kopenhagen »

Da rezimiramo,ko koga nag.zi u Mostaru? Skontaste li ? :D
don vito

#308 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

ovlasteno lice wrote:lik iz meksicke serije, katarina kosaca nije hrvatica... kazem ti ja nisi ti za ovih rasprava, prvo treba skolu zavrsit
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dajte moderatori, molim vas, otkrijte nam tajnu, da li je lijanovajunita, latentnicinik, BiH-X i ovlasteno lice jedna te ista osoba sa krizom identiteta?
lijanovajunita

#309 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by lijanovajunita »

Ja znam ko je hajrovo. Lijan je debelo omastio brk.

A ko će glabati kobasice to ćemo još da vidimo. Možda se neće znati sve do izbora ko je gori a ko doli.
LadyBear

#310 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by LadyBear »

ovlasteno lice wrote:Ja razumijem da ti razumijes da tu nema razlike i da zato nemozes ni da pojasnis razlike te dvije stranke, ali nema veze.
Dobro je da postoje ljudi poput tebe ko ce me prosvjetliti i reci mi ko sam i sta sam. :D
djevojcice tebi sve pobrkano u mozgu. ne zelim te ja prosvijetliti i reci ti sta si, ko si. Samo sam reko istinu , a to je da nemas identiteta i da neznas sta si. To je tvoj problem i tvoja sramota[/quote]

Cega me treba biti sramota, sto nisam tvoj istomisljenik i sto mi nepada napamet da glasam za kvazi patriote koji su od BIH napravili smijuriju od drzave, i koji ulaze u koaliciju sa tim istim HDZ'om koje krive za rat, a poslije optuzuju druge sto im nisu dali podrsku za kandidaturu? Ko ovdje koga pravi ludim?
Kopenhagen

#311 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Kopenhagen »

lijanovajunita wrote:Ja znam ko je hajrovo. Lijan je debelo omastio brk.

A ko će glabati kobasice to ćemo još da vidimo. Možda se neće znati sve do izbora ko je gori a ko doli.
:lol: :thumbup: samo je crni narod doli
Last edited by Kopenhagen on 19/12/2009 22:37, edited 1 time in total.
lijanovajunita

#312 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by lijanovajunita »

Donvito, komsomolče, proleteru, nadam se da nisi totalni luzer. Vidiš šta ovi es-de-pe-ovci oko tebe rade. Damir, Zlaja, ovi u Mostaru i
ostala raja. Behmena da ne pominjem i njegovu TV. Svi hajrovaše, kuće, vile, hacijende, ljetnikovce, terence, sekretarice, kancelarije.

Hajmo nazad na temu, šta nam ovo učiniše u Mostaru gradu ba.
don vito

#313 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

KatarinaKosaca wrote:Ja se ovdje nikada nisam nacionalno izjasnila. Tako da tvoje riječi ostaju manipulacija i koprcanje u moralnom jadu pred argumentom. Gdje sam ja kao neki kleronacionalista govorila o tebi ili tvojoj nacionalnosti? A i hvaliti SDA ili SBB ili SBIH (mada to nisam nikad činila ) je sasvim legitimno. Bila ja Hrvatica ili Bošnjakinja ili Srpkinja ili romkinja ili Marsovac.
Jaki su ti argumenti, haman ko tvom omiljenom stivu po imenu ABA3 :)
Bosnolog

#314 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Bosnolog »

lijanovajunita wrote:Da se razumijemo. Ovo je Čovićeva pirova pobjeda. U projekat stolnoga grada, koji je dio većeg projekta iz Karađorđeva, su uložili 15 godina
mukotrpnog rada i isisali su biološku supstancu iz Posavine i srednje Bosne. I na kraju su došli do toga da na jedvite jade mogu da dobiju
gradonačelnika. Od prijeratnih 780 hiljada Hrvata u Hercegovini osta 250.000. A nakon svog tog injžinjeringa sa preseljenjem naroda u
Mostaru jedva osta natpolovična većina i 200.000 prodanih koji su razbacani po BiH.
Pirova je to pobjeda.
I nakon svega nema šanse da mogu izaći na Stari most i mahati šaharama ko što su mislili da će moći kada su ga rušili.

Od ove frtutme u Mostaru dvije stvari su važne.

sdp se umazao po licu svojom vlastitom kakom, istom onom koju su spremali za druge koji nisu nesvrstani ni građani za razliku od njih
vrlih proletera.

Lijanoići su definitivno potpisali sebi katil ferman u regiji gdje je većinom nehrvatsko stanovništvo. Mada će nastaviti da prodaju
kobasice filovane trbušinama crknutih hercegovačkih kenjaca i divljih konja.
Upravo tako ovdje su najveci ljigvci ispali Ljiganovici koji su ipak na kraju podrzali velikojastrebovsku HDZ visenacionalni stranacki inters,dok i dalje zele nastave profitirati nad bosnjacima prodajuci im svoje kobasice kao sto im je suknuo u Mostaru o cemu se najmanje ovdje pise.SDP je izborom izmedu dva zla kao probosanska stranka neglasanjem svjesno ili nesvjesno dao podrsku anti BH stranci i stoga ce imati mnogo vise gubitka obzirom na glasacku bazu koja ih podrzava a koji ce shvatiti da su njihovi glasovi iskoristeni protiv interesa BiH .
ovlasteno lice

#315 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by ovlasteno lice »

don vito wrote:
ovlasteno lice wrote:lik iz meksicke serije, katarina kosaca nije hrvatica... kazem ti ja nisi ti za ovih rasprava, prvo treba skolu zavrsit
Dajte moderatori, molim vas, otkrijte nam tajnu, da li je lijanovajunita, latentnicinik, BiH-X i ovlasteno lice jedna te ista osoba sa krizom identiteta?
esmeralda :D , da se uozbiljimo, jeste i vi komunjare jadni kad vam se ova(j) uhvati(la)o rasprave. Idem nemogu vise da se raspravljam, ako do ujutru dodje neki komunjara sa naznakom mozga onda nastavljamo... Selam
KatarinaKosaca

#316 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

don vito wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ja se ovdje nikada nisam nacionalno izjasnila. Tako da tvoje riječi ostaju manipulacija i koprcanje u moralnom jadu pred argumentom. Gdje sam ja kao neki kleronacionalista govorila o tebi ili tvojoj nacionalnosti? A i hvaliti SDA ili SBB ili SBIH (mada to nisam nikad činila ) je sasvim legitimno. Bila ja Hrvatica ili Bošnjakinja ili Srpkinja ili romkinja ili Marsovac.
Jaki su ti argumenti, haman ko tvom omiljenom stivu po imenu ABA3 :)
Ako netko iole pismen usporedi moje i tvoje postove, jasno mu je ko šta čita.Po riječniku, konstrukciji rečenice i pismenosti. ;-)
Kopenhagen

#317 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Kopenhagen »

kakavdanakneiskustvu wrote:sda je u koaliciji sa hdz gdje god stigne,sa sds,takođe sa snsd,to pojedincima nije problem,ali je problem kad sdp omogući hdz mjesto gradonačelnika neglasanjem svojih poslanika,čudno,vrlo čudno.
Hoće li nakon ovog glasanja u Mostaru u ponedeljak u 20.00 na ftv-u biti emisije? "Skandalozno,šokantno,ekskluzivno",ko podrža "jastreba" Čovića
don vito

#318 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

lijanovajunita wrote:Donvito, komsomolče, proleteru, nadam se da nisi totalni luzer. Vidiš šta ovi es-de-pe-ovci oko tebe rade. Damir, Zlaja, ovi u Mostaru i
ostala raja. Behmena da ne pominjem i njegovu TV. Svi hajrovaše, kuće, vile, hacijende, ljetnikovce, terence, sekretarice, kancelarije.

Hajmo nazad na temu, šta nam ovo učiniše u Mostaru gradu ba.
De nam reci je li Fahro zado normu za subotu navecer:

Pod nikom lijanovajunita poslati toliko postova
Pod nikom latentnicinik poslati toliko postova
Pod nikom ovlasteno lice poslati toliko postova
Pod nikom BiH-x poslati toliko postova

Steta, mogo je jos koga angazovati a ne da jedan covjek ofirno ponavlja iste fraze i lazi.
KatarinaKosaca

#319 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

Zado je normu i meni od moje mi kuće. Daje dobar honorar. Hebi ga, bar SDP zna cijeniti lovu, pa bi i ti trebao. :lol:
don vito

#320 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

KatarinaKosaca wrote:Ako netko iole pismen usporedi moje i tvoje postove, jasno mu je tko šta čita._Po riječniku, konstrukciji rečenice i pismenosti. ;-)
kate, slabo ti ide ovaj "hrvatski".
lijanovajunita

#321 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by lijanovajunita »

Hoće li nakon ovog glasanja u Mostaru u ponedeljak u 20.00 na ftv-u biti emisije? "Skandalozno,šokantno,ekskluzivno",ko podrža "jastreba" Čovića
:mrgreen:

A Baketova je ženica Rvatica, imaj to na umu. Bez obzira na sve po prvi put čekam ponedeljak u 20.00 sa velikom pažnjom.
Last edited by lijanovajunita on 19/12/2009 22:49, edited 1 time in total.
Bosnolog

#322 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by Bosnolog »

Geronimo81 wrote:
Bosnolog wrote:
Lijanovici su isto sto i HDZ cime se ogolise do kraja jer su izmedu /neutralnosti/ SDA i HDZ-a izabrali i podrzati na kraju vise interese stranku jastrebova.Sada je citava hajka na SDP od strane SDA gubitnika a nisu ti isti imali volje i mudrosti da podrze kandidata SDP i spase Mostar oni su na kraju pobjedeni autogolom/neglasanjem/ SDP-a ali i od strane ljigavih Lijanovica koju su mnogo perfidnije odradili posao za HDZ ,mada niko ih ovdje ne napada,samo im je SDP kriv za supljoglavu kockarsko kalkulisanje i na kraju porazeni od svoje koalicione i jaranske HDZ mnogo opasnije i dokazane anti BH stranke cji predstavnik nastavi vladati gradom zahvaljujuci pohlepi i zelje za vlascu SDA krimosa, sada neka se puse i SDA SzBiH ali i SDP/tzv probosanske stranke :mrgreen: /.Ovo je samo kontniutet SDA propasti upropastene politike koja je Bosnjake u ime kojih isti ti secijasi opljackase sve sto nisu uspjeli anti BH kvislinzi,samo su izdajnici veci i opasniji neprijatelji od stvarnih i dokazanih neprijatelja Bosnjaka i BH drzave.Ovaj SDA debakl ce odlicno iskoristiti Fahro da ojaca svoju radikalno bosnjacku stranku u koju ce da prede armija onih koju su razocarani u SDA i SzBiH pa cak i dio SDP-glasaca.

Ovim glasanjem i ishodom istog SDP je bio doveden u delikatnu poziciju,obzirom da SDP ima najvecu glasacku bazu liberalne i gradanski orjentisane Bosnjake-Bosance bojom se da ce mnogi zbog neglasanja ignorisuci ii igrajuci neutralce indirektno pomogli jastrebove i anti be stranku HDZ da nastave vladati gradom ciju demografsku sliku su upravo oni promjenuli a ovo ce ojacati njhovu zelju za nastavak getpoizacije i zelje za uskrsnucem fasisticke zapadnokamenjarske tvorevine HB koja ocekuje ovih dana persudu u Hagu.

HDZ nacionale likuje i misli da im se ovim otvaraju vrata stolnom brlogu ustasoiteta samo ne znaju da to moze biti opasna gubitnicka zamka po Bh Hrvate u cjelini ako se upuste u tu avanturu.

Ovdje su izgubili SDP i grad Mostar kao i svi normalni mostarci a vrijeme ce to pokazati.Lijanovici trebaju da promjene ime stranke u LJIGANOVICE.,,,,,,,,
play :)
[/quote]

Vidim likujes i svrsavas od srece,nemoj da pretjeras ,mozes se unerediti,ovo ce samo da jos vise ohaviza idealiste koji su bili u zabludi shvatajuci nakon ovog da su Ljiganovici mnogo lukaviji i podliji nego se ocekivalo.Ovo je hepek politicki naivnima da se ohavizaju. :wink:
KatarinaKosaca

#323 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by KatarinaKosaca »

don vito wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ako netko iole pismen usporedi moje i tvoje postove, jasno mu je tko šta čita._Po riječniku, konstrukciji rečenice i pismenosti. ;-)
Kakve to sad ima veze i sa čim? Zar ne čitam Avaz :lol: :lol: :lol: . E, stvarno se provaljuješ, imaju pravo ovi ljudi što ti to kažu. Očito nije tvoj dan. Ovo sasvim dobronamjerno ;-)
don vito

#324 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by don vito »

KatarinaKosaca wrote:
don vito wrote:
Kakve to sad ima veze i sa čim? Zar ne čitam Avaz :lol: :lol: :lol: . E, stvarno se provaljuješ, imaju pravo ovi ljudi što ti to kažu. Očito nije tvoj dan. Ovo sasvim dobronamjerno ;-)
Pa to ja i kazem. Tesko je citat ABA3 i onda se na forumu presaltati na pravilni hrvatski. Uvijek se potkrade neka greska, cak i da se ne ulazi u analizu postova.
lijanovajunita

#325 Re: SDP i mostarski gradonačelnik

Post by lijanovajunita »

De nam reci je li Fahro zado normu za subotu navecer:

Pod nikom lijanovajunita poslati toliko postova
Donvito, šta je tebi bolan čovječe. Grebe se meni i za Tihića i za Lagumdžiju i Hareta, Damira, Čovića, Dodiga.
Ja od dana daleke 92-e kad mi je prva fisnula dovoljno blizu mene da počnem ozbiljno razmišljati o jako komplikovanim
životnim pitanjima, ljude dijelim samo na one kojima je Bosna druga mati i one koji je mrze iz dna duše. Sve ostalo
mi je manje bitno.

E aj se sad uozbilji pa da razglabamo o Mostaru i implikacijama ovog glasanja tamo.
Locked