Ghanin sam duznik.... potkacih lovu na kladionici, a i, kako sam i prognozirao neki dan na ovoj temi - natamburase Srbe... sve o istom trosku.
Do slijedeceg kola...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zvezdas wrote:jos 6 bodova su u igri
NAPRED SRBIJA
fixer wrote:Divno je biti iz Bosne. Uvijek jedan dio Bosne slavi.
a drugi tuguje...fixer wrote:Divno je biti iz Bosne. Uvijek jedan dio Bosne slavi.
Moram priznati da si u pravu, nije mi dobro kad pomislim na to.Sarajevski_Marlboro wrote:Meni je ubjedljivo najjači momenat bila izjava Stankovića "Imali smo više šansi od Gane...ali vidite... i to je fudbal!"
Hell yeah !!!
Koji kralj,koji kralj!
Lijepo bi bilo barem priznati da su nadigrani u svakom pogledu.A valja na megdan Švabama...lele lele!
udrch wrote:Odkad Sarajevo postade glavni grad Srbije..Zvezdas wrote:jos 6 bodova su u igri
NAPRED SRBIJA
Jarane ovo je forum Sarajevo-x.com..
Ovdje ti drugi vjetrovi pušu..bolje da negdje drugo liječiš svoju bol i tugu..ovdje ćeš samo povećati svoje frustracije..

Hahah,legenda si,čuj usto u 4 da prati tekmu.Bravo kraljuak81 wrote:Evo kenguri se poceli buditi za utakmicu, sad je kod nas 4:22 ujutro. Navijam za njemce i za moje kengure, ali opet mislim njemci ce nas pobjediti...
Ausie Ausie Ausie oj oj oj
sve za fudbalAzamo wrote:Hahah,legenda si,čuj usto u 4 da prati tekmu.Bravo kraljuak81 wrote:Evo kenguri se poceli buditi za utakmicu, sad je kod nas 4:22 ujutro. Navijam za njemce i za moje kengure, ali opet mislim njemci ce nas pobjediti...
Ausie Ausie Ausie oj oj oj![]()