za njih navijam od kad pratim nogomet
a od ovih "manjih" svakako Ghana i Srbija
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tako nekako,samo nikad ne zaboravi Brazil.cyprus wrote:Mislim da je sad jasno da su jedini ozbiljni konkurenti za titulu Španci, Englezi i možda Holanđani. Svi ostali bi se mogli svest pod iznenađenje...

Englezi uvijek ozbiljni konkurenti za svaku titulu svakog takmicenja i svaki put "kjampa, jumpa, zjapi"cyprus wrote:Mislim da je sad jasno da su jedini ozbiljni konkurenti za titulu Španci, Englezi i možda Holanđani. Svi ostali bi se mogli svest pod iznenađenje...
Jest, al nekad sunce mora i njih ogrijattodd_smith wrote:Englezi uvijek ozbiljni konkurenti za svaku titulu svakog takmicenja i svaki put "kjampa, jumpa, zjapi"cyprus wrote:Mislim da je sad jasno da su jedini ozbiljni konkurenti za titulu Španci, Englezi i možda Holanđani. Svi ostali bi se mogli svest pod iznenađenje...
Golman - škripi,napad-škripucka,odbrana-realllista wrote:Za Srbiju naravno.Potom za Sloveniju.Ovaj put Srbija ima odličnu ekipu sa maestralnim igračima na svakoj poziciji,a trenera da se ne govori.Dakle,lako će do četvrtfinala a posle ćemo vidjeti.Moguće je svašta.Po meni spadaju u sest sedam favorita.
Slazem se,vrhbosna wrote:Golman - škripi,napad-škripucka,odbrana-realllista wrote:Za Srbiju naravno.Potom za Sloveniju.Ovaj put Srbija ima odličnu ekipu sa maestralnim igračima na svakoj poziciji,a trenera da se ne govori.Dakle,lako će do četvrtfinala a posle ćemo vidjeti.Moguće je svašta.Po meni spadaju u sest sedam favorita.
,srednji red-tu i tamo.