Dust wrote:Ma daj lijecite negdje drugo svoje komplekse, sta ste se policije nadovezali.
Vi ste oni kad dodje gusto sto prvi zovu policiju.
Dragi moj cappy_tempo pogresna adresa sine i ja bih licno volio da je tako kao sto ti kazes ali ne ide burazeru, nece moci ove noci. Prava adesa za tvoje osnovane zalbe je ulica Radiceva neznam tacan broj tamo imas hebet nekakih tuzilaca koji su u danasnjem demokratskom sistemu Zakon, znaci ako je dezurni tuzilac lose raspolozen ili ne zna sta da radi (ma ko ce ici na uvidjaj po ovoj toplini/zimi) bice svasta a ako ima ''muda'' bice nesto od posla, stim da ti sto imaju ''muda'' odmah idu u drzavno tuziteljstvo (O.Cavka i slicni).
Je li boga ti, neki dan papak baci sa nebodera kesu sa smećem čovjeku na auto, razbije mu šajbu i dio krova...
Dođe MURIJA, u kesi sa smećem stoje i računi od struje, i znaš šta uradi.....NIŠTA ...
Čak nisu ni otišli gore na vrata, kaže eto, mi smo zapisali da je palo, a naravno nisu ni zapisali nikakve podatke sa računa....
Kaže da je nekog kesa ubila to bi bilko druga priča.....
Idiot ko da ne zna da je i oštećenje tuđe imovine KRIVIČNO dDJELO i da je on plaćen da radi na tome da se to rasvijetli.
I treba neko da ih poštuje......Fuj...............