Policija

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Ma.Le.Na

#301 Re: Policija

Post by Ma.Le.Na »

aerosa wrote: Bravo majstore, pa koji će klinac onda 122 ?
Da se zaposli još jedan kreten koji će znati samo pročitati ove gore brojeve....
Šta ako se strancu desi ko ne zna u kojoj je opštini ?
exactly my point :thumbup:

postojanje broja 122 se izjednacava sa informacijama 1182 :-) :-) :-)
aerosa

#302 Re: Policija

Post by aerosa »

Scena od petka koja me ostavila bez teksta....

Pravac prije tunela Crnaja u Ostrošcu, ide kolona kombi na prvom mjestu, iza njega fiat marea, pa policija, još dva auta pa ja....
Svi koji tuda prolaze znaju da je na tom dijelu gdje je i pravac i most cijelo vrijeme puna linija.
Na mostu marea kreće u preticanja i ja gledam i kontam "vidi debila a murija odmah iza njega... :-) "
Oni idmah za njim kreću u preticanje, takođe na punoj i sad kontam zaustavit će ga odmah iz tunela gdje ima proširenje...
I odmah po izlasku iz tunela murija ga pretiče OPET NA PUNOJ i polako ode dalje a lik nastavlja normala do jablanice....
Ja ostzao bukvalno frapiran tom količinom idiotluka i bezobrazluka, ali nažalost nisam uspio da ih stignem i slikam ih....
maxell_sarajevo

#303 Re: Policija

Post by maxell_sarajevo »

aerosa wrote:Scena od petka koja me ostavila bez teksta....

Pravac prije tunela Crnaja u Ostrošcu, ide kolona kombi na prvom mjestu, iza njega fiat marea, pa policija, još dva auta pa ja....
Svi koji tuda prolaze znaju da je na tom dijelu gdje je i pravac i most cijelo vrijeme puna linija.
Na mostu marea kreće u preticanja i ja gledam i kontam "vidi debila a murija odmah iza njega... :-) "
Oni idmah za njim kreću u preticanje, takođe na punoj i sad kontam zaustavit će ga odmah iz tunela gdje ima proširenje...
I odmah po izlasku iz tunela murija ga pretiče OPET NA PUNOJ i polako ode dalje a lik nastavlja normala do jablanice....
Ja ostzao bukvalno frapiran tom količinom idiotluka i bezobrazluka, ali nažalost nisam uspio da ih stignem i slikam ih....

Mozda su policijsko auto vozili neki iz odjeljenja za privredni kriminal, a saobracajne prekrsaje ne pisu svi koji imaju policijsku znacku. ;-)
aerosa

#304 Re: Policija

Post by aerosa »

maxell_sarajevo wrote:
aerosa wrote:Scena od petka koja me ostavila bez teksta....

Mozda su policijsko auto vozili neki iz odjeljenja za privredni kriminal, a saobracajne prekrsaje ne pisu svi koji imaju policijsku znacku. ;-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobar si.....ko i avatar ti.....
Dust

#305 Re: Policija

Post by Dust »

Mozda ljudi ne smiju raditi na magistrali, vjerujte mi ima i toga, inace ne gine ti cuvati stanicu ili premjestaj ''za potrebe sluzbe''.

Ma ovo je drzava malih serifa.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
cappy_tempo

#306 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

neko od policajaca ako moze da odgovori...maloprije u avazu citam policajci prijete samoubistvima(joj spice :D i imam razloge),male im plate bla bla bla i na kraju clanka pise minimalna plata je 900KM+30% necega i jos sto dobiju ispod stola da ne pisu nesta ili da se naprave ludi i kazu male nam plate,mi smo ugrozeni? znaci inspektor ili jaci policajac 1200+ ima platu plus 30% i mala,ne mogu oni porodicu prehraniti,a ljudi sa 200KM prezive mjesec dana i to jos cetveroclana porodica.da oni rade neki posao pa bi covjek rekao "jebote ovima zivot ugrozen i slazem se da je mala plata" ali oni nista ne rade jer dovoljno je pogledat situaciju u gradu,a njima su navijaci problem br. 1...znaci pitanje jel vas stid govoriti da vam je mala plata sa obzirom kako radite i sa obzirom kad se vidi da neki ni posla nemaju,a ne 900KM platu,da neki imaju posao ali rade za 200KM ili kako se sefu nadodje,drzava koja propada iz godine u godinu,gdje je "recesija i kriza" vi hocete vece plate? pa znaci vi vise niste na strani gradjana i ako bi trebali biti ono stiti te nas i ti folovi nego ste vi isti politicari ove nazalost moram reci pisljive drzave jer su je dotle doveli,gdje ljudi za hljeba buklvano nemaju i vi ludi hocete vece plate :x .iz ove drzave u ratu koje lahno taj je beg,gigant i svaka mu cast sto ne mora gledat ove bezobrazluke i patnje
Ma.Le.Na

#307 Re: Policija

Post by Ma.Le.Na »

cappy_tempo wrote:neko od policajaca ako moze da odgovori...maloprije u avazu citam policajci prijete samoubistvima(joj spice :D i imam razloge),male im plate bla bla bla i na kraju clanka pise minimalna plata je 900KM+30% necega i jos sto dobiju ispod stola da ne pisu nesta ili da se naprave ludi i kazu male nam plate,mi smo ugrozeni? znaci inspektor ili jaci policajac 1200+ ima platu plus 30% i mala,ne mogu oni porodicu prehraniti,a ljudi sa 200KM prezive mjesec dana i to jos cetveroclana porodica.da oni rade neki posao pa bi covjek rekao "jebote ovima zivot ugrozen i slazem se da je mala plata" ali oni nista ne rade jer dovoljno je pogledat situaciju u gradu,a njima su navijaci problem br. 1...znaci pitanje jel vas stid govoriti da vam je mala plata sa obzirom kako radite i sa obzirom kad se vidi da neki ni posla nemaju,a ne 900KM platu,da neki imaju posao ali rade za 200KM ili kako se sefu nadodje,drzava koja propada iz godine u godinu,gdje je "recesija i kriza" vi hocete vece plate? pa znaci vi vise niste na strani gradjana i ako bi trebali biti ono stiti te nas i ti folovi nego ste vi isti politicari ove nazalost moram reci pisljive drzave jer su je dotle doveli,gdje ljudi za hljeba buklvano nemaju i vi ludi hocete vece plate :x .iz ove drzave u ratu koje lahno taj je beg,gigant i svaka mu cast sto ne mora gledat ove bezobrazluke i patnje
900KM sa SSS
ja sa faxom...teskim faxom..imam manju :-)
Dust

#308 Re: Policija

Post by Dust »

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

A šta bi to po tvom mišljenju trebala policija da radi?????????????

Daj naputak preplacenim policajcima???????????????
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

oko 9 mio KM samo prosle godine u budzet sve od kazni .
cappy_tempo

#309 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

da jebu mater svim klosarima po gradu sto otimaju pare,mobitel,bicikla i tako dalje,da jebu mater svim mangupima sto se pucaju po gradu i bodu po tramvajima,treba i trece ubistvo u tramvaju da se desi pa da nama i njima dodje iz guzice u glavu,treba da rade sve da se ja sigurnije osjecam,a ne da krenem do granapa i da se okrecem da vidim hocel me ko izbosti ili udariti i onda kad budu radili ovako,a ne da se bave samo navijacima,a svako ko ima mozga skontat ce da su navijaci najmanji problem u ovom gradu i ovoj drzavi, ja cu prvi reci i ako ih mrzim "zasluzili su da imaju platu i 10 000km"
nAN3

#310 Re: Policija

Post by nAN3 »

cappy_tempo wrote:da jebu mater svim klosarima po gradu sto otimaju pare,mobitel,bicikla i tako dalje,da jebu mater svim mangupima sto se pucaju po gradu i bodu po tramvajima,treba i trece ubistvo u tramvaju da se desi pa da nama i njima dodje iz guzice u glavu,treba da rade sve da se ja sigurnije osjecam,a ne da krenem do granapa i da se okrecem da vidim hocel me ko izbosti ili udariti i onda kad budu radili ovako,a ne da se bave samo navijacima,a svako ko ima mozga skontat ce da su navijaci najmanji problem u ovom gradu i ovoj drzavi, ja cu prvi reci i ako ih mrzim "zasluzili su da imaju platu i 10 000km"
a sta mislis da ti mangupi , klosari jebu mater njihovoj djeci , rodbini , familiji ?
sacekaju nekog od njih kidnepuju mu dijete ubiju ga istraumiraju prebiju
kad si ti mangup probaj radit ko policajac 1 mjesec tom parom pa da vidim na cemu ces ostati
licno poznajem 1 drota koji je bio sila , udaro te klosare nema sta im nije radio na kraju su mu dijete upucali zenu zaklali
aerosa

#311 Re: Policija

Post by aerosa »

nAN3 wrote:
cappy_tempo wrote:da jebu mater svim klosarima po gradu sto otimaju pare,mobitel,bicikla i tako dalje,da jebu mater svim mangupima sto se pucaju po gradu i bodu po tramvajima,treba i trece ubistvo u tramvaju da se desi pa da nama i njima dodje iz guzice u glavu,treba da rade sve da se ja sigurnije osjecam,a ne da krenem do granapa i da se okrecem da vidim hocel me ko izbosti ili udariti i onda kad budu radili ovako,a ne da se bave samo navijacima,a svako ko ima mozga skontat ce da su navijaci najmanji problem u ovom gradu i ovoj drzavi, ja cu prvi reci i ako ih mrzim "zasluzili su da imaju platu i 10 000km"
a sta mislis da ti mangupi , klosari jebu mater njihovoj djeci , rodbini , familiji ?
kad si ti mangup probaj radit ko policajac 1 mjesec tom parom pa da vidim na cemu ces ostati
licno poznajem 1 drota koji je bio sila , udaro te klosare nema sta im nije radio na kraju su mu dijete upucali zenu zaklali
Pa ko ih jebe, ako nema petlje za taj posao, bujrum sa svojom školom neka bude šta god drugo može....plafon portir....
nAN3

#312 Re: Policija

Post by nAN3 »

djaba vam dokazivat
BSn

#313 Re: Policija

Post by BSn »

nAN3 wrote:

Njihovoj posao je da to rade. Ako se boje za sebe, il' svoju djecu, ima mnogo drugih koji bi sa srednjom skolom radili posao za milju maraka min.

Ovako, oni kradu, jer nista ne rade, a primaju plate.

Ako ne smijes da krenes na nekog, jer se bojis njega, ili za svoje dijete, znaci da si nesposoban! A to opet znaci da bi u svakoj normalnoj drzavi dobio nogu samo tako i da bi taj posao dobio neko strucan, odnosno neko ko bi zaradio tu platu, a ne sjedio u autu, jer ga je hastra i tako unistavao citav sistem. Policija nije posljedica loseg sistema, policija je jedan od uzroka loseg sistema. ;)
-Romeo-

#314 Re: Policija

Post by -Romeo- »

nAN3 wrote:
I onda je Chuck Noris osvetio u njega mu ženu i dijete........................
nAN3

#315 Re: Policija

Post by nAN3 »

BSn wrote:
nAN3 wrote:

Njihovoj posao je da to rade. Ako se boje za sebe, il' svoju djecu, ima mnogo drugih koji bi sa srednjom skolom radili posao za milju maraka min.

Ovako, oni kradu, jer nista ne rade, a primaju plate.

Ako ne smijes da krenes na nekog, jer se bojis njega, ili za svoje dijete, znaci da si nesposoban! A to opet znaci da bi u svakoj normalnoj drzavi dobio nogu samo tako i da bi taj posao dobio neko strucan, odnosno neko ko bi zaradio tu platu, a ne sjedio u autu, jer ga je hastra i tako unistavao citav sistem. Policija nije posljedica loseg sistema, policija je jedan od uzroka loseg sistema. ;)
ja sam nesposoban ?
djaba to meni govoris, nit sam policajac nit bo volio da budem ;)
maxell_sarajevo

#316 Re: Policija

Post by maxell_sarajevo »

aerosa wrote:
nAN3 wrote:
Pa ko ih jebe, ako nema petlje za taj posao, bujrum sa svojom školom neka bude šta god drugo može....plafon portir....

Iznajmi sebi tjelohranitelja koji cete cuvati dok ides u wc, koji ce te cuvati po tramvaju ako vec nemas povjerenja u policiju.
Da mi je vidjeti tebe kako bi se osjecao da osam sati moras provesti na jebenoj ulici i na +35stepeni i cekati hoce li ti neki sizofrenicar izvaditi pistolj iz auta i upucati te.
-Romeo-

#317 Re: Policija

Post by -Romeo- »

maxell_sarajevo wrote:[

Iznajmi sebi tjelohranitelja koji cete cuvati dok ides u wc, koji ce te cuvati po tramvaju ako vec nemas povjerenja u policiju.
Da mi je vidjeti tebe kako bi se osjecao da osam sati moras provesti na jebenoj ulici i na +35stepeni i cekati hoce li ti neki sizofrenicar izvaditi pistolj iz auta i upucati te.
manje gledati filmove, chuck norisove pogotovo. :-)
aerosa

#318 Re: Policija

Post by aerosa »

maxell_sarajevo wrote:
aerosa wrote:
nAN3 wrote: a sta mislis da ti mangupi , klosari jebu mater njihovoj djeci , rodbini , familiji ?

Ma gdje su ti toliki upucani drotovi do sad svega ti....
Više su nevinih oni ubili nego što je njih izranjavano.....
Asana

#319 Re: Policija

Post by Asana »

Policajci - zastitari koje drzava placa da stiti gradjane

Da drzava hoce da zastiti gradjane, dobro bi placala policajce, pa bi to bio atraktivan posao za koji bi se mogla praviti zestoka selekcija
Policajci, to moraju biti zestoki momci na pravoj strani - da bi imali autoritet moraju imati i ovlastenja
da bi imali ovlastenja, ona ista drzava mora uspostaviti takve zakone, i mehanizme njihovog sprovodjenja

... ali, kako svega toga nema, jasno je da nemamo drzavu koja je tu da bi nas stitila i bilo sta cinila u nasu korist
-Romeo-

#320 Re: Policija

Post by -Romeo- »

aerosa wrote:[q
kako gdje su, pa jesil ti vidio kako upucaše chuck norisa :roll:
aerosa

#321 Re: Policija

Post by aerosa »

-Romeo- wrote:
aerosa wrote:[q
kako gdje su, pa jesil ti vidio kako upucaše chuck norisa :roll:
Jest dobro si, a i na filmu ih gomila izgine svaku noć :skoljka:
Banda privatnika u uniformama....
cappy_tempo

#322 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

kad se tako boje za svoje porodice zasto onda bez razloga,straha i tako dalje krecu na navijace dok u drugim zemljama policija razdvaja dvije strane i smiri se situacija kad nas zakuhaju i odkud on zna da ga bas navijac nece safatat negdje ili mu dijete prebiti? posto navijace smatraju najgorim kriminalcima,a zaljecu se na njih redovno onda pada u vodu prica da se boje napasti nekoga.a jadni drotovi pa ih na svakom semaforu pucaju i gadjaju flasama i za hiljadu maraka plate stajo bi i na +40.pa zamisli ljude koji rade u zeljezari gdje temperatura +200 i on radi za 600KM,a murija ne stoji na +35 nego odu na kaficu,hlad,auto i tako to...mislim pametni sto bi se beze kuhali fino se sklone i uzivaju
aerosa

#323 Re: Policija

Post by aerosa »

cappy_tempo wrote:kad se tako boje za svoje porodice zasto onda bez razloga,straha i tako dalje krecu na navijace dok u drugim zemljama policija razdvaja dvije strane i smiri se situacija kad nas zakuhaju i odkud on zna da ga bas navijac nece safatat negdje ili mu dijete prebiti? posto navijace smatraju najgorim kriminalcima,a zaljecu se na njih redovno onda pada u vodu prica da se boje napasti nekoga.a jadni drotovi pa ih na svakom semaforu pucaju i gadjaju flasama i za hiljadu maraka plate stajo bi i na +40.pa zamisli ljude koji rade u zeljezari gdje temperatura +200 i on radi za 600KM,a murija ne stoji na +35 nego odu na kaficu,hlad,auto i tako to...mislim pametni sto bi se beze kuhali fino se sklone i uzivaju
:thumbup: sila su u masi i ako imaju pred sobom one koji ih neće kući pratiti......
Dust

#324 Re: Policija

Post by Dust »

Ma daj lijecite negdje drugo svoje komplekse, sta ste se policije nadovezali.
Vi ste oni kad dodje gusto sto prvi zovu policiju.

Dragi moj cappy_tempo pogresna adresa sine i ja bih licno volio da je tako kao sto ti kazes ali ne ide burazeru, nece moci ove noci. Prava adesa za tvoje osnovane zalbe je ulica Radiceva neznam tacan broj tamo imas hebet nekakih tuzilaca koji su u danasnjem demokratskom sistemu Zakon, znaci ako je dezurni tuzilac lose raspolozen ili ne zna sta da radi (ma ko ce ici na uvidjaj po ovoj toplini/zimi) bice svasta a ako ima ''muda'' bice nesto od posla, stim da ti sto imaju ''muda'' odmah idu u drzavno tuziteljstvo (O.Cavka i slicni).
aerosa

#325 Re: Policija

Post by aerosa »

Dust wrote:Ma daj lijecite negdje drugo svoje komplekse, sta ste se policije nadovezali.
Vi ste oni kad dodje gusto sto prvi zovu policiju.

Dragi moj cappy_tempo pogresna adresa sine i ja bih licno volio da je tako kao sto ti kazes ali ne ide burazeru, nece moci ove noci. Prava adesa za tvoje osnovane zalbe je ulica Radiceva neznam tacan broj tamo imas hebet nekakih tuzilaca koji su u danasnjem demokratskom sistemu Zakon, znaci ako je dezurni tuzilac lose raspolozen ili ne zna sta da radi (ma ko ce ici na uvidjaj po ovoj toplini/zimi) bice svasta a ako ima ''muda'' bice nesto od posla, stim da ti sto imaju ''muda'' odmah idu u drzavno tuziteljstvo (O.Cavka i slicni).
Je li boga ti, neki dan papak baci sa nebodera kesu sa smećem čovjeku na auto, razbije mu šajbu i dio krova...
Dođe MURIJA, u kesi sa smećem stoje i računi od struje, i znaš šta uradi.....NIŠTA ...
Čak nisu ni otišli gore na vrata, kaže eto, mi smo zapisali da je palo, a naravno nisu ni zapisali nikakve podatke sa računa....
Kaže da je nekog kesa ubila to bi bilko druga priča.....
Idiot ko da ne zna da je i oštećenje tuđe imovine KRIVIČNO dDJELO i da je on plaćen da radi na tome da se to rasvijetli.
I treba neko da ih poštuje......Fuj...............
Locked