Vidim ja JBT po postovima da si ti pravi forumas za razliku od mene koji ovo otvori jendom mjesecno
Nemoj da mi okreces rijeci. To nije fino. Ako te interesuje sta sam i kako napisao, jednostavno procitaj ponovo moj post
Druga stvar, to sto govoris "halo nije ovo takmicenje izmedju stilova muzike" je upravo moja poenta jer mislim da sam ja to bas onako fino naglasio i nacrtao..
Trece, NIJE TACNO da je ovaj sou stvoren da se bendovi takmice u tome kako ko bolje prolazi kod ljudi (jest da sam malo izvuko iz konteksta ali si ti tako fino i jasno napisao).. vec kao sto smo obojca rekli, kako ko SVIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nemoj da se ponavljam molim te
I da ne duljim...momci ZA TEBE DOBRO SVIRAJU, ZA MENE NE SVIRAJU DOBRO... (rekao sam ti da postujuem teuđe misljenje, postuj i ti tuđe) i nisu ispali samo zbog pjevaca.. vec zbog loseg performansa u generalu, bend je grijesio, vokal sarao po tonalitetu, gitarista umjesto da se trudi i svira on .....radi ono sto radi..., basista skace po bini, jedino malo bubnjar vuce da ostanu u toku pjesme.. klavijatura bas nigdje a upravo one bi trebalo da "nose" pjesmu posebno ako furaju bendove kao sto je HIM
Anyway, necu ti reci jedan, evo reci cu ti 3 benda koji su po meni ako ne 3x onda bar duplo bolji od LL a ispali su:
1. Feedback!!!
2. Venus (mnoooooogo tacnije su svirali, a to je ono sto je bitno)
3. Atlantida
pozz majstore