jos ako postoji varijanta da se ogrebem za snosaj,extra
Kafica sa bivsom/bivsim...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Topla voda
#301 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
uvijek
- HAVANA
#302 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Topla voda wrote:uvijek![]()
Eki snošaj
-
Dialer
#303 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Uvjek bude zanimljivo nako. Samo jedina bivsa skojom bi ja bash htjeo na kafu i jedina koju zovem,neche ocam,to mora da je ono zhensko nesha,cooliranje,kofrchenje 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#304 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
možda je ogorčena na njegove gramatičke greške 
-
Dialer
#305 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Nije cjepidlaka tolka 
-
Dialer
#306 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Vidis kako me babyline razumije

-
iPlay
#307 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Kakav li si ti onda ters!Sa_dy wrote:Ja ne znam sto,al mene nijedan bivsi ne zove na kafu.![]()
![]()
![]()
-
iPlay
#308 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Tebi ispade bitnija kakva je kafa, nego da li piju kafu sa bivsim...babyline wrote:a je li pijete obicnu ili s mlijekom. pitanje za ove sto piju tu kaficu sa bivsim/bivsom
-
iPlay
#309 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Tako i mene pitaju "hocemo’ li na kafu",a niko nece da pita hocemo li šta pojesti?!babyline wrote:Kafa je khmm da ona je vrlo bitna u svemu ovomeiPlay wrote:Tebi ispade bitnija kakva je kafa, nego da li piju kafu sa bivsim...babyline wrote:a je li pijete obicnu ili s mlijekom. pitanje za ove sto piju tu kaficu sa bivsim/bivsom
- diddy_zn
#310 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
...koji glasi: upravo one bivše kojih se nerado sjećaš bi bjerovatno ovog trena izašle s tobom na kafu!babyline wrote:jok ba, to je marfijev zakonDialer wrote:Uvjek bude zanimljivo nako. Samo jedina bivsa skojom bi ja bash htjeo na kafu i jedina koju zovem,neche ocam,to mora da je ono zhensko nesha,cooliranje,kofrchenje
diddy-ina nadopuna Marfijevog zakona: ona bivša s kojom bi pio kafu ni za cijelu vječnost neće pristati na to!
-
Dialer
#311 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Doslo je do nekih promjenadiddy_zn wrote:...koji glasi: upravo one bivše kojih se nerado sjećaš bi bjerovatno ovog trena izašle s tobom na kafu!babyline wrote:jok ba, to je marfijev zakonDialer wrote:Uvjek bude zanimljivo nako. Samo jedina bivsa skojom bi ja bash htjeo na kafu i jedina koju zovem,neche ocam,to mora da je ono zhensko nesha,cooliranje,kofrchenje
diddy-ina nadopuna Marfijevog zakona: ona bivša s kojom bi pio kafu ni za cijelu vječnost neće pristati na to!
-
Dialer
#312 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Zakoni su tu da se traze rupe 
-
Compass
#313 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
zakoni su tu da se krše
...
hmm.. kafa je veoma važna stvarn u životu.. "prijateljstvu"
.. samo.. sta ako neko ne pije kafu
taj ima problema onda 
hmm.. kafa je veoma važna stvarn u životu.. "prijateljstvu"
- pustopoljina
#314 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
ispravno je "olesili se"...a znaci...cugati do besvijesti.sanabe wrote:shta znaci "slesili" ?
-
zelenashica
#316 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Evo letimsaso mange wrote:ucini me bivsim pa mozemo na kafuzelenashica wrote:Ja bi rado popila kaficu sa bivšima.....samo kad bi mogla da ih se sjetim![]()
![]()
- Miss RX
#317 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
ja sam jednog svoga bivseg sa najboljim najmjerama zvala na rucak i nije htio...kaze,ne bi htio da nikoga povrijedim.....i tako ne odosmo a bas sam mislila da pojedemo rucak zajedno i ne dade nam se

-
zelenashica
#318 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Pazite da vam ne pozlije od tolkih kafa 
-
Deal
#319 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Kafica sa bivsom, tema aktuelna skoro pola godine nakon sto sam je postavio 
A sto se tice moje kafice, desilo se nesto vise, pa se opet ugasilo... Tako da sa ovom bivsom duze vrijeme necu sjesti na kaficu... mozda nakon nekog vremena, kada oboje budemo spremni...
A sto se tice moje kafice, desilo se nesto vise, pa se opet ugasilo... Tako da sa ovom bivsom duze vrijeme necu sjesti na kaficu... mozda nakon nekog vremena, kada oboje budemo spremni...
- pustopoljina
#320 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Deal wrote:Kafica sa bivsom, tema aktuelna skoro pola godine nakon sto sam je postavio
pustopoljina wrote:hoces li jos sta od njega ili neces?
ako neces-ne pij ni kafu...od kafe do kreveta tri koraka. onda si opet tamo odakle si otisla.
da se citiram. moj je prvi odgovor na tvoju temu. samo nisam znala da si musko...ne mijenja nista.
- spreca
#321 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
sanabe wrote:Deal wrote:Kafica sa bivsom, tema aktuelna skoro pola godine nakon sto sam je postavio
pa opet Jovo nanovo![]()
![]()
![]()
![]()
ama mante se kafe ljudi shta vam je![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da u kafici nema nista lose ,sta ima veze skime pijes kafu,ako se nesto i desi osim kafe sta ima lose u tome.Problem je ako sjednu da popiju kaficu a tema ode u smjeru koje koga zajebo.Nikad nisam bjezo od toga da se dobijemo i poricamo uz kaficu,pa nismo se klali ljudi moji
- kmirsad
#322 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Dedo kafa je najbolja...

-
PalaSa Marsa
#323 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
A sta ako vam se desi, da bivseg partnera/partnericu morate izvest' na poslovni rucak, ha, haj' sad da vas vidim.
Al' fakat da morate, pos'o da vam zavisi od toga, odnosno poslovanje.

Al' fakat da morate, pos'o da vam zavisi od toga, odnosno poslovanje.
- spreca
#324 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
PalaSa Marsa wrote:A sta ako vam se desi, da bivseg partnera/partnericu morate izvest' na poslovni rucak, ha, haj' sad da vas vidim.![]()
Al' fakat da morate, pos'o da vam zavisi od toga, odnosno poslovanje.![]()
![]()
ja ovdje nebih nista dodao a znas kako se u nasem narodu kaze kad nesto moras nije ni tesko.BizMes je iznad svega
- spreca
#325 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
kmirsad wrote:Dedo kafa je najbolja...![]()
![]()
samo nena bolje zakuha