Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa se nesto mislim, bas ce mu se sestra obradovati.
pusti stranca... de reci sta si mu odgovorila? (ako si mu odgovorila)
Nisam odgovorila, ne znam ni dali cu, i ako bi odgovorila ne znam sta bi mu odgovorila.
Nisam provokativna i zlocasa, ali u ovom slucaju bih bas takva voljela biti.
Nisam odgovorila, ne znam ni dali cu, i ako bi odgovorila ne znam sta bi mu odgovorila.
prenesi mu spolnu bolest.
Tebi dajem sva ovlastenja da ucinis tako nesto.
pa htjela si da budeš zločesta, ja sam ti rekao šta mi je prvo palo na pamet.
da je u pitanju kakva koka ja bi ti rado pomogao, al ovako
predlazem da se nadjes s njim sva dotjerana i napirlitana i kad ti podje u zagrljaj udaris ga nogom u yaya iz sve snage ....uspomena sa odmora koja se lako ne zaboravlja plus postoji mogucnost uskracivanja daljnjeg razmnozavanja (zavisi kakav imas sut)
duboka_misao wrote:predlazem da se nadjes s njim sva dotjerana i napirlitana i kad ti podje u zagrljaj udaris ga nogom u yaya iz sve snage ....uspomena sa odmora koja se lako ne zaboravlja plus postoji mogucnost uskracivanja daljnjeg razmnozavanja (zavisi kakav imas sut)
Do sad nisam imala potrebu nikoga sutirati, tako da ne znam kakav mi je sut, ali znas sta, imam ja par dana vremena, mozda bih mogla trenirati.
Pa lijepo mu odgovoris na poruku.....pitas ga ko je,kazes mu da nemas njegov broj u imeniku i da je vjerovatno pogrijesio broj,da ti nikoga ne ocekujes za praznike
jedna mala wrote:Pa lijepo mu odgovoris na poruku.....pitas ga ko je,kazes mu da nemas njegov broj u imeniku i da je vjerovatno pogrijesio broj,da ti nikoga ne ocekujes za praznike
Interesantan prijedlog, cak sta vise i vrlo prihvatljiv.
jedna mala wrote:Pa lijepo mu odgovoris na poruku.....pitas ga ko je,kazes mu da nemas njegov broj u imeniku i da je vjerovatno pogrijesio broj,da ti nikoga ne ocekujes za praznike
sexyvanjica wrote:Nista od kafe. Bojim se da vama trojici ne pozli kad zavrtim guzom. Znali su se napalit pa potegne pepelnicu umjesto pive.Bjez ba bosanac.
kad se sjetim kako si vrtila guzom uh allaha mi bila si mi najbolja koka u mom zivotu ....
sexyvanjica wrote:Nista od kafe. Bojim se da vama trojici ne pozli kad zavrtim guzom. Znali su se napalit pa potegne pepelnicu umjesto pive.Bjez ba bosanac.
kad se sjetim kako si vrtila guzom uh allaha mi bila si mi najbolja koka u mom zivotu ....