Šta vam smeta u Sarajevu?
-
L u c i f e r
#301 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Nešto drugo bi im mnogo bolje pristajalo od nargile... 
- madner
#302 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
1. Ninje.
2. Zene koje voze.
3. 1+2.
2. Zene koje voze.
3. 1+2.
- Logovan
#303 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
I meni smeta, jebala ih nargila.Gandra_1 wrote:Smeta mi ova masovna nargila furka i otvaranje nargilana, uskoro neces moci na pivu izaci
- ultima_palabra
#304 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Najjače su im slike... dva takva se zagrle i ture po jednu onu ćundaricu u ustamefistofilis wrote:Gandra_1 wrote:Smeta mi ova masovna nargila furka i otvaranje nargilana, uskoro neces moci na pivu izaci
a u nargilanama nabildani drkosi sa bradicama misle da su opasni pa odmjeravaju lafo prolaznike. Ne znam zasto ali na takve sam posebno kivan

-
Gandra_1
#305 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Muka mi je neki dan bila kad sam vidio sta su napenalili u onoj ulici gdje je Cheersultima_palabra wrote:Najjače su im slike... dva takva se zagrle i ture po jednu onu ćundaricu u ustamefistofilis wrote:Gandra_1 wrote:Smeta mi ova masovna nargila furka i otvaranje nargilana, uskoro neces moci na pivu izaci
a u nargilanama nabildani drkosi sa bradicama misle da su opasni pa odmjeravaju lafo prolaznike. Ne znam zasto ali na takve sam posebno kivan![]()
http://www.klix.ba/nightlife/sarajevo/2 ... 2510/29651
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#307 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
ultima_palabra wrote:Najjače su im slike... dva takva se zagrle i ture po jednu onu ćundaricu u ustamefistofilis wrote:Gandra_1 wrote:Smeta mi ova masovna nargila furka i otvaranje nargilana, uskoro neces moci na pivu izaci
a u nargilanama nabildani drkosi sa bradicama misle da su opasni pa odmjeravaju lafo prolaznike. Ne znam zasto ali na takve sam posebno kivan![]()

he he
- Banksy
#308 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Odakle je stigao ovaj nargila papanluk?
-
GaRGa
#309 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
bahatost i primitivizam stanovnistva
-
GaRGa
#310 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Banksy wrote:Užas ...
![]()
Odakle je stigao ovaj nargila papanluk?
ljetovanja u Turskoj, Tunisu i Egiptu
- DaysleepeR
#311 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
sve i ništa, zavisno na koju nogu ustanem
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#312 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
kuku lele ufati ga za kitu na slici 
- JThomas
#313 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
malo ga draga po jajima 
ko kaže da je ovdje homofobna sredina?
ko kaže da je ovdje homofobna sredina?
-
bai
#314 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Smetaju mi tzv. ljubitelji životinja koji svakodevno dovode na defeciranje i uriniranje svoje ljubimce u jedan jedini park u naselju u kojem se mogu igrati djeca, iako u neposrednoj bizini imaju još tri velike zelene površine pogodne za sranje i pišanje istih (kupljenje za psima finalnog proizvoda je još uvijek sf).
Znam da je poenta "da me selo vidi što sam zajeban sa rotvajlerom", ali pliz budite toleratni i prema malim homo sapiensima.
Isto tako, smetaju mi papanke u parku koje ne poznaju pojam kante za smeće ili ne daj bože da smeće pokupe za sobom.
Znam da je poenta "da me selo vidi što sam zajeban sa rotvajlerom", ali pliz budite toleratni i prema malim homo sapiensima.
Isto tako, smetaju mi papanke u parku koje ne poznaju pojam kante za smeće ili ne daj bože da smeće pokupe za sobom.
- OldMayor
#315 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Ceste. Mislim na sporedne ceste, ne glavnu saobracajnicu, koje se krpe evo 20 godina, doslo je do toga da krpe zakrpe.
Svaki jebeni pedalj su iskopali i kao lafo zakrpe ga, bolje je da ostave onu rupu i natrpaju kamenja. Barem bi se voznjom to nekako poslagalo.
Ne znam u gradu mozes li spojiti 3m normalne ceste da nije izjebana, da nije saht ili nesta trece.
Svaki jebeni pedalj su iskopali i kao lafo zakrpe ga, bolje je da ostave onu rupu i natrpaju kamenja. Barem bi se voznjom to nekako poslagalo.
Ne znam u gradu mozes li spojiti 3m normalne ceste da nije izjebana, da nije saht ili nesta trece.
-
detroit-mercy
#316 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
E jebiga kolka mu je to Cuna do koljena hamanBlack swan wrote:kuku lele ufati ga za kitu na slici
- karanana
#317 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
pa on to diskretno radi. nije ga ufatio rukom koja je na butini, nego ga milki chlankom/gleznjem.detroit-mercy wrote:E jebiga kolka mu je to Cuna do koljena hamanBlack swan wrote:kuku lele ufati ga za kitu na slici
-
ZAGORS
#318 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Mozda ne voli pusiti nargilu pa daj sta dasBlack swan wrote:kuku lele ufati ga za kitu na slici
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#319 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Halo, ima forumaša na tim nargila slikama, ccc.
- Queen_of_hearts
#320 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
uffff,+1000000 za taj dimni dildo i guranje koljenima oko one 1/10 stola .Kad prodjes pored tih dimara,zrak je tako tezak,zasicen,meni mucninu izaziva ......ne razumijem taj uzitak ,natisnuti isto golubovi oko sake kukuruza ,u oblaku dima 
-Ne znam jeste li ikada zagledali,ali centar grada je tako prljav,coskovi radnjica ,pukotine u fasadama,prorezi izmedju ploca na setnici,sve je puno nekog otpada,ne uklanjaju se stari plakati,nista......cak i kad cisterna prodje,dojam prljavstine ostaje ...
-Evolucija faca u njuske koje se mogu sresti
-Pretjesno,uzurpacija trotoara i setnica bastama
-Poludivlji turisti
-Neartikulisana buka sa losih razlasa
-Infekcija ulica sa skupljacima pomoci ,prodavacima cestitki i slikovnica (ovi navalentni)
-Heklane cizme i uske karirane bermudice kod vec pominjanih djibera sa bradicama uz nezaobilazno "selam alejk brateeeeee"(polukruzni zagrljaj jednom rukom i homo tapsanje po dupetu drugom rukom)
-Jana(voda)
-Dino Merlin,Eldin Huseinbegovic i Armin Muzaferija
-kompleksasi sto sjede u "ken" autima (parkiranim) kod Doma Armije
-plakati,table,natpisi "Sarajevo,srce Evrope",gdje god se nadju
-onaj primitivizam sa zastavama u ulici gdje je pekara Imaret
-cure sto po noci vrsite ulicom
-neukusna junk fud (valjda je poenta da je nezdravo ukusno,sta vec )
-kriminalne psece organizacije
-cvjecari sto prodaju ruze koje ne procvjetaju u vazni,vec se ko pupoljak osuse
-smece,smece,smece,nedostatak bilo kakve kulture kad je u pitanju odlaganje smeca
-jos 100 stavki o smecu,prljavstini,(ne)higijeni,nedostatku reda a povrh svega me nerviraju ovi sto verglaju neku pricu o "nama cistuncima"

-Ne znam jeste li ikada zagledali,ali centar grada je tako prljav,coskovi radnjica ,pukotine u fasadama,prorezi izmedju ploca na setnici,sve je puno nekog otpada,ne uklanjaju se stari plakati,nista......cak i kad cisterna prodje,dojam prljavstine ostaje ...
-Evolucija faca u njuske koje se mogu sresti
-Pretjesno,uzurpacija trotoara i setnica bastama
-Poludivlji turisti
-Neartikulisana buka sa losih razlasa
-Infekcija ulica sa skupljacima pomoci ,prodavacima cestitki i slikovnica (ovi navalentni)
-Heklane cizme i uske karirane bermudice kod vec pominjanih djibera sa bradicama uz nezaobilazno "selam alejk brateeeeee"(polukruzni zagrljaj jednom rukom i homo tapsanje po dupetu drugom rukom)
-Jana(voda)
-Dino Merlin,Eldin Huseinbegovic i Armin Muzaferija
-kompleksasi sto sjede u "ken" autima (parkiranim) kod Doma Armije
-plakati,table,natpisi "Sarajevo,srce Evrope",gdje god se nadju
-onaj primitivizam sa zastavama u ulici gdje je pekara Imaret
-cure sto po noci vrsite ulicom
-neukusna junk fud (valjda je poenta da je nezdravo ukusno,sta vec )
-kriminalne psece organizacije
-cvjecari sto prodaju ruze koje ne procvjetaju u vazni,vec se ko pupoljak osuse
-smece,smece,smece,nedostatak bilo kakve kulture kad je u pitanju odlaganje smeca
-jos 100 stavki o smecu,prljavstini,(ne)higijeni,nedostatku reda a povrh svega me nerviraju ovi sto verglaju neku pricu o "nama cistuncima"
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#321 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
onda nam je grad pun rokera....Nigrutin wrote:Meni smetaju rokeri jer smrde i ne kupaju se.
- insomnia78
#322 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Šta je šetnica Allaha vam?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- ultima_palabra
#323 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
Nisi valjdaVelkoski wrote:Halo, ima forumaša na tim nargila slikama, ccc.
- sheilak
#324 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
znamo, leetu. prepoznat si.ultima_palabra wrote:Nisi valjdaVelkoski wrote:Halo, ima forumaša na tim nargila slikama, ccc.
-
dresdener78
#325 Re: Šta vam smeta u Sarajevu?
dakle nešto malo od "zahebanog zapadnjaka" i šta njega nervira:
- totalan saobraćajni haos, katastrofa javni saobraćaj, beskrajna količina automobila i ilegalni taxi,
- psi lutalice,
- smeće i otpad (ne toliko u gradu, osim Singapura nema na svijetu nekako izrazito i u cjelosti čistih gradova, nego u prirodi neposredno iza grada - naprimjer staza na Trebević ili na druga mjesta je bukvalno markirana desetinama kilograma ambalaža, smeća. Lično sam pokupio tri velike kese i bacio ih dole u kontejner. I posebno me nervira lokalni običaj bacati sve u potoke i rijeke),
- strašan smrad iz Miljacke pošto grad nema kanalizaciju i stanicu za prečišćavanje otpadnih voda,
- ljudi koji se meni kao zahebanom zapadnjaku stalno izvinjavaju kako je Sarajevo navodno prljavo i nekulturno i puno papaka... dok je Sarajevo sa ovog pogleda u istočnoj Evropi bolji prosjek.