Veliki Brat 3

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
anastasija

#301 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Kako se zove ona plesačica?
Jovana. :thumbup:
jedna tamo

#302 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

molim vas ispoštujte me....
jeste li skontali da su se Kiki i Manuel posvađali pa Kiki traži savjete od Đorđa...slatkica mala..ona se zaljubila a Manuel se bacio na Mirjanu...jebiga ušla neka sa većim sisama...
žao mi Kikice super je cura :razz:
anastasija

#303 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Jeste, Manuel je sutnuo Kristinu, rekao joj da je gotovo. ;)
I dodao Raletu kako je Mirjana pravo dobra. :-)
anastasija

#304 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Kiki se lozi na Vukasina ;)
samo_ti

#305 Re: Veliki Brat 3

Post by samo_ti »

anastasija wrote:Kiki se lozi na Vukasina ;)
ko je Vukasin :|
anastasija

#306 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Ako si gledala Operaciju Trijumf, Vukasin Brajic, bio je u finalu sa Adnanom. ;)
Image
samo_ti

#307 Re: Veliki Brat 3

Post by samo_ti »

gledaO , ne gledaLA :D ... ah taj lik , kontam da nije neko novi u kuci , neki Vukasin.... :-D
POLICE

#308 Re: Veliki Brat 3

Post by POLICE »

kakavdanakneiskustvu wrote:jovani je k...c non stop u ustima,da bog sačuva cura.
.. ukući vb a vani je on i non stop i na drugim mjestima
mrtva kokoš

#309 Re: Veliki Brat 3

Post by mrtva kokoš »

kakavdanakneiskustvu wrote:ovo je neka velika štela kad dragica nije ni večeras izbačena
izbacit ce je sl. put, pa ce je isto to vece vratiti a onda ce u kuci tek da bude belaj :-) :-)
jedna tamo

#310 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

jeste gledali sinoć? Tanja opet izbačena, kad joj je voditeljica rekla da je Radiša glasao da ona izađe cura se šokirala.....
al što Mirjanu nevole žene u kući...što li ? :roll:
hehe :evil:
anastasija

#311 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

kakavdanakneiskustvu wrote:ovo je neka velika štela kad dragica nije ni večeras izbačena
NAmestaljka klasicna. Da nema nje VB bi bio dosadan dobrim delom, jer takvu budalu majka jednom radja. Ili je to ili svi oni imaju tako malo glasova, jer nesto mislim da se ove godine slabo glasa i prati.
Sve u svemu favorita nema.
karanana

#312 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

anastasija wrote:
NAmestaljka klasicna. Da nema nje VB bi bio dosadan dobrim delom, jer takvu budalu majka jednom radja. Ili je to ili svi oni imaju tako malo glasova, jer nesto mislim da se ove godine slabo glasa i prati.
pa po meni je radasin favorit. nikada nije bio nominovan. recimo ja sam mislio da ce djordje dobiti dosta simpatija ali izgleda da mu nisu dovoljni pozivi iz republike srpske koja dijelom glasa i za radasina a ocigledno srbija ima dovoljno svojih kandidata da se glasovi rasprse a vjerujem da i u srbiji radasin dobija najvise glasova.
jedna tamo

#313 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

Radašin je najnamazaniji ukućanin...
baš bi bilo dobro da njega izbace pošto svi kontaju narod ga voli...da vidim bi li popljuvao taj isti narod....pa da ga vrate onda...
kaže on sinoć... pošto je narod tako rekao... ja izbacujem Tanju ali samo pošto je narod tako rekao, ponovio je jedno 5 puta...
samo da podilazi fuj..mrzim ulizice..a i ranije sam rekla da mi je odvratan s onom kosom zubima i mogu misliti kako smrdi fuj...
i dalje favorit Vlado....lik fakat zaslužuje lovu....živi sa starom, brat studira...otac ih napustio a svi pjevači su rekli da je super raja i dj i da ga svi vole....
lolo_lolo

#314 Re: Veliki Brat 3

Post by lolo_lolo »

jedna tamo wrote:Radašin je najnamazaniji ukućanin...
baš bi bilo dobro da njega izbace pošto svi kontaju narod ga voli...da vidim bi li popljuvao taj isti narod....pa da ga vrate onda...
kaže on sinoć... pošto je narod tako rekao... ja izbacujem Tanju ali samo pošto je narod tako rekao, ponovio je jedno 5 puta...
samo da podilazi fuj..mrzim ulizice..a i ranije sam rekla da mi je odvratan s onom kosom zubima i mogu misliti kako smrdi fuj...
i dalje favorit Vlado....lik fakat zaslužuje lovu....živi sa starom, brat studira...otac ih napustio a svi pjevači su rekli da je super raja i dj i da ga svi vole....
jao kako me radisa razocarao tom izjavom
skontao sam da je ustvari perverznjak,cuj mu izgovora
publika je odlucila tako pa cu i ja glasati,a za ovu plavu kofol publika glasala :x
ona je danica fina,ne bih imao nista protiv da ona uzme lovu,a djole mi je i dalje favorit
mrtva kokoš

#315 Re: Veliki Brat 3

Post by mrtva kokoš »

pa mora se negdje upecati ne moze 3 mj. varati i podizilaziti narodu...
oduvijek su seljaci bili namazani !!
cuj posto narod kaze :-) :lol: :lol:
top 3 za sada:
1.Djole
2.Arsa
3.Danica
karanana

#316 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

lolo_lolo wrote:
jedna tamo wrote:Radašin je najnamazaniji ukućanin...
skontao sam da je ustvari perverznjak,cuj mu izgovora
tek sad.
pa to je upravo ono sto ga je i napravilo interesantnim i privlacnim za mene, ali ja sam ocekivao da ce vise napadat.
jedna tamo

#317 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

i meni su Danica i Đorđe ok...a nije loš ni onaj naš Enis ali nekako kao da nije u kući...nije zanimljiv...
neki ljudi nisu za reality....onaj Manuel lik bezveze totalno...
ali zato Dragica čim progovori to stvarno postaje reality show
anastasija

#318 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

karanana wrote:
anastasija wrote:
pa po meni je radasin favorit. nikada nije bio nominovan. recimo ja sam mislio da ce djordje dobiti dosta simpatija ali izgleda da mu nisu dovoljni pozivi iz republike srpske koja dijelom glasa i za radasina a ocigledno srbija ima dovoljno svojih kandidata da se glasovi rasprse a vjerujem da i u srbiji radasin dobija najvise glasova.
Pa ne znam kako je Radasin favorit kad je sada bio u zadnjih 5? Sem ako nije namestaljka? :?
Ne znam. Ove godine svi su bas bzv, ona Mirjana me nervira, Manuel mi je bio simpa, sad mi se gadi zbog svega toga sto radi Katarini. :x
anastasija

#319 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

jedna tamo wrote:i meni su Danica i Đorđe ok...a nije loš ni onaj naš Enis ali nekako kao da nije u kući...nije zanimljiv...
neki ljudi nisu za reality....onaj Manuel lik bezveze totalno...
ali zato Dragica čim progovori to stvarno postaje reality show
Enis je sad i dosao do izrazaja, ja ranije nisam znala ko je on a ko Ado. :-)
OK je decko, normalan i prizeman, a to sto ga rezija isece i ne prikazuje kao sto radi sa debelom Dragicom... E to je druga prica. :skoljka:
jedna tamo

#320 Re: Veliki Brat 3

Post by jedna tamo »

misliš Kristini?

joj meni je ona Dragica legenda...jel iko vidio kako joj stoji ona uniforma? :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#321 Re: Veliki Brat 3

Post by KatarinaKosaca »

Ko je Katarina? (sem mene :D ). Manuel je bezmozgaš kompletan. Plače ako mu ko šta kaže, a poslije se pohasi pa on je kao mačo, hebač. JOj, fuj.
Nego, ono što je zanimljivo je Jovanina ispovjest da je Dragica nagovorila protiv Tatjane, i da se zaklela da neće reći nikome, pa tako niije niti htjela da razgovara sa Tatjanom.
MOj favorit i dalje.. Vladimir. Definitivno jednii normalan.
anastasija

#322 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Katarina (sem tebe :D) je Kiki vo Makedonija. :P
Ma seljak, kad ga je Mirjana javno ispalila, pokunjio se i vratio se Kiki. Mentol.
Danas gledam uzivo, prica on Kiki: "Ja nisam ljubomoran, ne mogu biti jer da bih bio ljubomoran na nekoga taj treba da bude bolji od mene a takvih nema. :shock: Mogu biti jedino ljubomoran na Mesija zato sto bolje igra fudbal."
O mentola. Recicu samo dve reci-Manuel. :lol:
karanana

#323 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

kristina
anastasija

#324 Re: Veliki Brat 3

Post by anastasija »

Joj da :lol:
Stalno mesam to dvoje :-)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#325 Re: Veliki Brat 3

Post by KatarinaKosaca »

Juče sam gledala i to mi je najjače kako Arsa krade pendrek "policiji", Mirjana kao cvili što su joj ukrali pendrek a on kaže.... pa kakva ste vi policija kad vam kradu pendreke.
Organizacija, svaka čast, rijalitija. Gledala sam neke strane, ovaj su super napravili sa igrama, forama, odabirom slučajeva, blizanaca i blizanki i sad ovog lažnog izbacivanja.
Locked