Fahro,jesi l' to ti.
Potreban je intelekt ili samo spremnost da svakoga i sve prevari,da na sve moguce nacine pregazi sve i svakoga da dodje do svoga licnog profita
Da, vidim da je opustošio ovaj grad i narod u njemu.
Dal' znas da je Fahro sa jednom kesom dosao u Sarajevo?
to ga i ti sa S. Avdićem na autobuskoj dočekao?
Dal'znas ko je napravio "Dnevni Avaz",svojim ulaganjem i forsiranjem (sigurno to nije bio Fahro)
Znam, vjerovatno isti oni vanzemaljci koji su Po Egiptu i piramide gradili.
Dal' znas kako je taj isti "intelektualac sa tornjevima"

,zabio noz u ledja svakome onome koji mu je na bilo koji nacn pomogao,"progledao kroz prste zakona",ili dao povoljan kredit :
Vjerovatno su debili očekivali neku protuuslugu za nešto što su po zakonu ionako bili dužni uraditi. ( znaš sam da je to čest običaj u ovom društvu)
nego, da vidimo dalje
Dal' znas koliko je miliona Fahro,u roku od 5 dana od apliciranja,dobio na ruke od "Investiocione banke"

(da da,Avaz investicija koja je klucna za razvoj Federacije BiH
A koliko je onaj drot selimović od te iste banke dobio?... I uostalom, sada se vidi da je to bio jedan progresivan ekonomski potez, jer mi je draže gledati Federaciju na čelu sa Radončićem nego sa onim čaršijskim hodžom.
Dal' znas koliko je novca uzeo od toga sto je pomogao miskovicevoj "Delti" da udje na trziste Sarajeva i federacije?
Pa ok, a ko je pomogao Merkatoru, Konzumu, Intereksu,... da ne samo uđe već i osvoje svo prehrambeno tržište Federacije?
Dal' znas,da se fakticki stavio na stranu milorada Dpdika,u dneviniku FTV-a,pozivjuci da se bustavi montiranje procesa za premijera RS-a?
Kakve su to implikacije? Hej, pa znaš li ti da je odron jednog kamena u Indiji prije 10 000 godina uzrokovao rođenje Adolafa Hitlera?
Moralni i casni Fahro......nema sta

Problem vas oportunista je u tome što ne meditirate, okreniti se vjeri velikog Konfučija i bit ćete spašeni, znajte da je i Fahro konfučijanac, iste smo religije i zato ga ja podržavam. Hej, ovo će sigurno biti objavljeno i na 60 minuta pa do tada, ne gasite TV.