svekrve i snahe
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bloody
#301 Re: svekrve i snahe
Licno mi nije u planu da zivim sa buducom svekrvom ako je nekada budem imala,ta opcija nije ni pod tackom Razno ali zapitajmo se drage buduce snahe:
Ta Svekrva je rodila Njega, a Njega volimo,On je covjek s kojim cemo stupiti u brak i kao takav On nam odgovara,obicno je i Divan,Pazljiv,Kulturan,bas sve ono sto zelimo.I Njega Takvog Superlativnog rodila je Ona.Svekrva.Odgojila ga i utkala u njega sve lijepe osobine koje volimo. Pa ne moze ni ona biti bas Zla Vjestica iz bajke,cim je nas Dragi tako krasan,zar ne?
Ta Svekrva je rodila Njega, a Njega volimo,On je covjek s kojim cemo stupiti u brak i kao takav On nam odgovara,obicno je i Divan,Pazljiv,Kulturan,bas sve ono sto zelimo.I Njega Takvog Superlativnog rodila je Ona.Svekrva.Odgojila ga i utkala u njega sve lijepe osobine koje volimo. Pa ne moze ni ona biti bas Zla Vjestica iz bajke,cim je nas Dragi tako krasan,zar ne?
- spreca
#302 Re: svekrve i snahe
pa nisu ni mene rodili ,odgajali i ulagali u mene, da bih na kraju ja im okreno ledja i otiso nekoj tamo koja to nije zasluzila trljati guzovesha_ba wrote:
sad me zbuni....![]()
![]()
pa ako sam rodila i odgojila, nece me za zivota drzat za suknjue svasta
![]()
-
sha_ba
#303 Re: svekrve i snahe
pa ko je tebi kriv sto ozeni neku koja nije zasluzila....spreca wrote:pa nisu ni mene rodili ,odgajali i ulagali u mene, da bih na kraju ja im okreno ledja i otiso nekoj tamo koja to nije zasluzila trljati guzovesha_ba wrote:
sad me zbuni....![]()
![]()
![]()
a i ja sam otisla od svojih, jako mlada, podrzali su me i nit sam ja njima nit oni meni okrenuli ledja, nikad!!!
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#304 Re: svekrve i snahe
spreca wrote: ma cukica ili macka ja vjerovatno rjsenje za neke
napustiti svoje roditelje/roditelja da bi se zivjelo sa suprugovim...jah..eto mojim ne treba paznja ...njegovi su preči..
bolan svakom svoja kuca, a pomoc,ljubav,podrska nece izostati ako ne spavamo pod istim krovom...
glupost!
-
s.aint
#305 Re: svekrve i snahe
kakvih likova ima to je nevjerovatno 
- spreca
#306 Re: svekrve i snahe
ma takva bi se do kuce sa obje noge udarala u guzicu i nebi znala sta je je snaslo........nazalost moji roditelji nisu zivi ,neka im je lijepi rahmet........ali nema te koja bi me odvela iz kuce a da su za to razlog moji roditeljisha_ba wrote:pa ko je tebi kriv sto ozeni neku koja nije zasluzila....spreca wrote:pa nisu ni mene rodili ,odgajali i ulagali u mene, da bih na kraju ja im okreno ledja i otiso nekoj tamo koja to nije zasluzila trljati guzovesha_ba wrote:
sad me zbuni....![]()
![]()
![]()
a i ja sam otisla od svojih, jako mlada, podrzali su me i nit sam ja njima nit oni meni okrenuli ledja, nikad!!!
- spreca
#307 Re: svekrve i snahe
ako ne postujem svoje onda sigurno necu postovati ni tvoje.lmo wrote:spreca wrote: ma cukica ili macka ja vjerovatno rjsenje za neke
napustiti svoje roditelje/roditelja da bi se zivjelo sa suprugovim...jah..eto mojim ne treba paznja ...njegovi su preči..![]()
bolan svakom svoja kuca, a pomoc,ljubav,podrska nece izostati ako ne spavamo pod istim krovom...
glupost!
-
sha_ba
#308 Re: svekrve i snahe
joj spreca jesi se upalio, ko kakva mlada

- lmo
#309 Re: svekrve i snahe
znači ako sam otisla od roditelja, ne poštujem ih.......divna logika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#310 Re: svekrve i snahe
niđe veze... ako su u potrebi a ti otišla i ne znaš za njih...
- spreca
#311 Re: svekrve i snahe
herka.....ako si promjenila ulaz a ne grad onda tu nesto nije uredu kuzishlmo wrote:znači ako sam otisla od roditelja, ne poštujem ih.......divna logika
- spreca
#312 Re: svekrve i snahe
jes vala bas ....i ja uzo raspravljat o svekrvama i snahamasha_ba wrote:joj spreca jesi se upalio, ko kakva mlada![]()
![]()
![]()
-
sha_ba
#313 Re: svekrve i snahe
otvori ti sebi temu o punicama i ozezispreca wrote:jes vala bas ....i ja uzo raspravljat o svekrvama i snahamasha_ba wrote:joj spreca jesi se upalio, ko kakva mlada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- spreca
#314 Re: svekrve i snahe
jok....punica je kao mama2sha_ba wrote:otvori ti sebi temu o punicama i ozezispreca wrote:jes vala bas ....i ja uzo raspravljat o svekrvama i snahamasha_ba wrote:joj spreca jesi se upalio, ko kakva mlada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
sha_ba
#315 Re: svekrve i snahe
papucaruspreca wrote: jok....punica je kao mama2
- lmo
#316 Re: svekrve i snahe
ne kuzim pa eto tispreca wrote:herka.....ako si promjenila ulaz a ne grad onda tu nesto nije uredu kuzishlmo wrote:znači ako sam otisla od roditelja, ne poštujem ih.......divna logika
đes' ba spreconi
- spreca
#317 Re: svekrve i snahe
sha_ba wrote:papucaruspreca wrote: jok....punica je kao mama2![]()
![]()
![]()
![]()
- spreca
#318 Re: svekrve i snahe
lmo wrote:ne kuzim pa eto tispreca wrote:herka.....ako si promjenila ulaz a ne grad onda tu nesto nije uredu kuzishlmo wrote:znači ako sam otisla od roditelja, ne poštujem ih.......divna logika![]()
đes' ba spreconi![]()
-
PurpurHazel
#319 Re: svekrve i snahe
Sve ti potpisujem na temi.Not My Idea wrote:Normalno. Ljudi nikako da prebace klopku u glavi, na sadasnjost.
Jos imaju i drskost rec da ne postujemo svoju ili muzevu mamu. Strahota. Srecom pa ima i normalnih ljudi koji podrzavaju odlazak djece od kuce, a ne manipulacijom i zalopojkama da ih vezu da sebe do smrti.
Neki dan srela jednu divnu gospođu stariju ima troje djece, sa svima u krasnom odnosu, svi se taman poženili i poudali, i tako priča o unucima i veli kako je sretna da ih ne mora čuvati, kako ima konačno svoj mir i slobodu, kako je čitav život radila ko konj, i sad uživa sa svojim dedicom u starosti i nekom njihovom ritmu i smiraju života.
Takođe, otac mi kad se brat ženio rekao da će im on lično platit stan u podstanarstvu ako treba, samo da imaju svoj život od početka.
I tako i jest najbolje, svatko u svom na svom, a opet svi su pri ruci ako šta zatreba, vlada lijepa sloga i radost na sedmičnim okupljanjima i ćao.
- Not My Idea
#320 Re: svekrve i snahe
To je to, lijepo receno.PurpurHazel wrote: Neki dan srela jednu divnu gospođu stariju ima troje djece, sa svima u krasnom odnosu, svi se taman poženili i poudali, i tako priča o unucima i veli kako je sretna da ih ne mora čuvati, kako ima konačno svoj mir i slobodu, kako je čitav život radila ko konj, i sad uživa sa svojim dedicom u starosti i nekom njihovom ritmu i smiraju života.
Takođe, otac mi kad se brat ženio rekao da će im on lično platit stan u podstanarstvu ako treba, samo da imaju svoj život od početka.
I tako i jest najbolje, svatko u svom na svom, a opet svi su pri ruci ako šta zatreba, vlada lijepa sloga i radost na sedmičnim okupljanjima i ćao.
Tako je.Bloody wrote: zapitajmo se drage buduce snahe:
Bloody wrote:Licno mi nije u planu da zivim sa buducom svekrvom ako je nekada budem imala,ta opcija nije ni pod tackom Razno
- Bloody
#321 Re: svekrve i snahe
Not My Idea wrote:To je to, lijepo receno.PurpurHazel wrote: Neki dan srela jednu divnu gospođu stariju ima troje djece, sa svima u krasnom odnosu, svi se taman poženili i poudali, i tako priča o unucima i veli kako je sretna da ih ne mora čuvati, kako ima konačno svoj mir i slobodu, kako je čitav život radila ko konj, i sad uživa sa svojim dedicom u starosti i nekom njihovom ritmu i smiraju života.
Tako je.Bloody wrote: zapitajmo se drage buduce snahe:
Bloody wrote:Licno mi nije u planu da zivim sa buducom svekrvom ako je nekada budem imala,ta opcija nije ni pod tackom Razno
To sto ne bih zivjela s njom ne znaci nizno da cu da je mrzim, sikaniram ili nipodastavam,smatram Zlobnicom ili zauzmem stav "Ti si svekrva :
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#322 Re: svekrve i snahe
Da li bi svog muza "utrpali" sa mamom i tatom tj pacenika kod punca i punice ?

-
arslanbey
#323 Re: svekrve i snahe
moja rodica zivi s mamom i muzem,on se "udao" iz bosne u svedsku,i uselio kod nje i njene mameheat wrote:Da li bi svog muza "utrpali" sa mamom i tatom tj pacenika kod punca i punice ?![]()
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#324 Re: svekrve i snahe
to je vec ljubavarslanbey wrote:moja rodica zivi s mamom i muzem,on se "udao" iz bosne u svedsku,i uselio kod nje i njene mameheat wrote:Da li bi svog muza "utrpali" sa mamom i tatom tj pacenika kod punca i punice ?![]()
![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#325 Re: svekrve i snahe
Pristao bih ako bih dijelio tijesan sobičak sa svastikama.heat wrote:Da li bi svog muza "utrpali" sa mamom i tatom tj pacenika kod punca i punice ?![]()