svekrve i snahe

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Bloody

#301 Re: svekrve i snahe

Post by Bloody »

Licno mi nije u planu da zivim sa buducom svekrvom ako je nekada budem imala,ta opcija nije ni pod tackom Razno ali zapitajmo se drage buduce snahe:
Ta Svekrva je rodila Njega, a Njega volimo,On je covjek s kojim cemo stupiti u brak i kao takav On nam odgovara,obicno je i Divan,Pazljiv,Kulturan,bas sve ono sto zelimo.I Njega Takvog Superlativnog rodila je Ona.Svekrva.Odgojila ga i utkala u njega sve lijepe osobine koje volimo. Pa ne moze ni ona biti bas Zla Vjestica iz bajke,cim je nas Dragi tako krasan,zar ne?
spreca

#302 Re: svekrve i snahe

Post by spreca »

sha_ba wrote:
sad me zbuni.... :-) :-)

pa ako sam rodila i odgojila, nece me za zivota drzat za suknju :-) e svasta :lol: :lol:
pa nisu ni mene rodili ,odgajali i ulagali u mene, da bih na kraju ja im okreno ledja i otiso nekoj tamo koja to nije zasluzila trljati guzove :mrgreen:
sha_ba

#303 Re: svekrve i snahe

Post by sha_ba »

spreca wrote:
sha_ba wrote:

pa ako sam rodila i odgojila, nece me za zivota drzat za suknju :-) e svasta :lol: :lol:
pa nisu ni mene rodili ,odgajali i ulagali u mene, da bih na kraju ja im okreno ledja i otiso nekoj tamo koja to nije zasluzila trljati guzove :mrgreen:
pa ko je tebi kriv sto ozeni neku koja nije zasluzila....
a i ja sam otisla od svojih, jako mlada, podrzali su me i nit sam ja njima nit oni meni okrenuli ledja, nikad!!!
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#304 Re: svekrve i snahe

Post by lmo »

spreca wrote: ma cukica ili macka ja vjerovatno rjsenje za neke :lol:

napustiti svoje roditelje/roditelja da bi se zivjelo sa suprugovim...jah..eto mojim ne treba paznja ...njegovi su preči.. :lol:
bolan svakom svoja kuca, a pomoc,ljubav,podrska nece izostati ako ne spavamo pod istim krovom...
glupost!
s.aint

#305 Re: svekrve i snahe

Post by s.aint »

kakvih likova ima to je nevjerovatno :lol:
spreca

#306 Re: svekrve i snahe

Post by spreca »

sha_ba wrote:
spreca wrote:
sha_ba wrote:

pa ko je tebi kriv sto ozeni neku koja nije zasluzila....
a i ja sam otisla od svojih, jako mlada, podrzali su me i nit sam ja njima nit oni meni okrenuli ledja, nikad!!!
ma takva bi se do kuce sa obje noge udarala u guzicu i nebi znala sta je je snaslo........nazalost moji roditelji nisu zivi ,neka im je lijepi rahmet........ali nema te koja bi me odvela iz kuce a da su za to razlog moji roditelji
spreca

#307 Re: svekrve i snahe

Post by spreca »

lmo wrote:
spreca wrote: ma cukica ili macka ja vjerovatno rjsenje za neke :lol:

napustiti svoje roditelje/roditelja da bi se zivjelo sa suprugovim...jah..eto mojim ne treba paznja ...njegovi su preči.. :lol:
bolan svakom svoja kuca, a pomoc,ljubav,podrska nece izostati ako ne spavamo pod istim krovom...
glupost!
ako ne postujem svoje onda sigurno necu postovati ni tvoje.
sha_ba

#308 Re: svekrve i snahe

Post by sha_ba »

joj spreca jesi se upalio, ko kakva mlada :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
lmo

#309 Re: svekrve i snahe

Post by lmo »

znači ako sam otisla od roditelja, ne poštujem ih.......divna logika
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#310 Re: svekrve i snahe

Post by Truba »

niđe veze... ako su u potrebi a ti otišla i ne znaš za njih...
spreca

#311 Re: svekrve i snahe

Post by spreca »

lmo wrote:znači ako sam otisla od roditelja, ne poštujem ih.......divna logika
herka.....ako si promjenila ulaz a ne grad onda tu nesto nije uredu kuzish :mrgreen:
spreca

#312 Re: svekrve i snahe

Post by spreca »

sha_ba wrote:joj spreca jesi se upalio, ko kakva mlada :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
jes vala bas ....i ja uzo raspravljat o svekrvama i snahama :lol: :lol: :lol:
sha_ba

#313 Re: svekrve i snahe

Post by sha_ba »

spreca wrote:
sha_ba wrote:joj spreca jesi se upalio, ko kakva mlada :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
otvori ti sebi temu o punicama i ozezi :mrgreen: :lol: :lol:
spreca

#314 Re: svekrve i snahe

Post by spreca »

sha_ba wrote:
spreca wrote:
otvori ti sebi temu o punicama i ozezi :mrgreen: :lol: :lol:
jok....punica je kao mama2
sha_ba

#315 Re: svekrve i snahe

Post by sha_ba »

spreca wrote: jok....punica je kao mama2
papucaru :P :lol: :lol: :lol: :lol:
lmo

#316 Re: svekrve i snahe

Post by lmo »

spreca wrote:
herka.....ako si promjenila ulaz a ne grad onda tu nesto nije uredu kuzish :mrgreen:
ne kuzim pa eto ti :lol:
đes' ba spreconi :kiss: :oops:
spreca

#317 Re: svekrve i snahe

Post by spreca »

sha_ba wrote:
spreca wrote: jok....punica je kao mama2
papucaru :P :lol: :lol: :lol: :lol:
:P :lol:
spreca

#318 Re: svekrve i snahe

Post by spreca »

lmo wrote:
spreca wrote:
ne kuzim pa eto ti :lol:
đes' ba spreconi :kiss: :oops:
:kiss: ...ma evo me ...vidis vodim bitku sa snahama :lol: :lol: ....sta ima kod tebe ,davno te nisam vidio.....jesil to ti ovaj problem rjesila :mrgreen:
PurpurHazel

#319 Re: svekrve i snahe

Post by PurpurHazel »

Not My Idea wrote:Normalno. Ljudi nikako da prebace klopku u glavi, na sadasnjost.
Jos imaju i drskost rec da ne postujemo svoju ili muzevu mamu. Strahota. Srecom pa ima i normalnih ljudi koji podrzavaju odlazak djece od kuce, a ne manipulacijom i zalopojkama da ih vezu da sebe do smrti.
Sve ti potpisujem na temi. :thumbup:
Neki dan srela jednu divnu gospođu stariju ima troje djece, sa svima u krasnom odnosu, svi se taman poženili i poudali, i tako priča o unucima i veli kako je sretna da ih ne mora čuvati, kako ima konačno svoj mir i slobodu, kako je čitav život radila ko konj, i sad uživa sa svojim dedicom u starosti i nekom njihovom ritmu i smiraju života.
Takođe, otac mi kad se brat ženio rekao da će im on lično platit stan u podstanarstvu ako treba, samo da imaju svoj život od početka.
I tako i jest najbolje, svatko u svom na svom, a opet svi su pri ruci ako šta zatreba, vlada lijepa sloga i radost na sedmičnim okupljanjima i ćao.
Not My Idea

#320 Re: svekrve i snahe

Post by Not My Idea »

PurpurHazel wrote: Neki dan srela jednu divnu gospođu stariju ima troje djece, sa svima u krasnom odnosu, svi se taman poženili i poudali, i tako priča o unucima i veli kako je sretna da ih ne mora čuvati, kako ima konačno svoj mir i slobodu, kako je čitav život radila ko konj, i sad uživa sa svojim dedicom u starosti i nekom njihovom ritmu i smiraju života.
Takođe, otac mi kad se brat ženio rekao da će im on lično platit stan u podstanarstvu ako treba, samo da imaju svoj život od početka.
I tako i jest najbolje, svatko u svom na svom, a opet svi su pri ruci ako šta zatreba, vlada lijepa sloga i radost na sedmičnim okupljanjima i ćao.
To je to, lijepo receno.
Bloody wrote: zapitajmo se drage buduce snahe:
Ta Svekrva je rodila Njega, a Njega volimo,On je covjek s kojim cemo stupiti u brak i kao takav On nam odgovara,obicno je i Divan,Pazljiv,Kulturan,bas sve ono sto zelimo.I Njega Takvog Superlativnog rodila je Ona.Svekrva.Odgojila ga i utkala u njega sve lijepe osobine koje volimo. Pa ne moze ni ona biti bas Zla Vjestica iz bajke,cim je nas Dragi tako krasan,zar ne?
Tako je.
Bloody wrote:Licno mi nije u planu da zivim sa buducom svekrvom ako je nekada budem imala,ta opcija nije ni pod tackom Razno
:mrgreen:
Bloody

#321 Re: svekrve i snahe

Post by Bloody »

Not My Idea wrote:
PurpurHazel wrote: Neki dan srela jednu divnu gospođu stariju ima troje djece, sa svima u krasnom odnosu, svi se taman poženili i poudali, i tako priča o unucima i veli kako je sretna da ih ne mora čuvati, kako ima konačno svoj mir i slobodu, kako je čitav život radila ko konj, i sad uživa sa svojim dedicom u starosti i nekom njihovom ritmu i smiraju života.
To je to, lijepo receno.
Bloody wrote: zapitajmo se drage buduce snahe:
Tako je.
Bloody wrote:Licno mi nije u planu da zivim sa buducom svekrvom ako je nekada budem imala,ta opcija nije ni pod tackom Razno
:mrgreen:

To sto ne bih zivjela s njom ne znaci nizno da cu da je mrzim, sikaniram ili nipodastavam,smatram Zlobnicom ili zauzmem stav "Ti si svekrva : :evil: " maksimalni respekt ispoljavam prema svojoj majci a tako bih i prema svekrvi.Duboko vjerujem da su ljudi prema nama onakvi kakvi im mi to sugeriramo da budu.
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#322 Re: svekrve i snahe

Post by heat »

Da li bi svog muza "utrpali" sa mamom i tatom tj pacenika kod punca i punice ? :izet: :run:
arslanbey

#323 Re: svekrve i snahe

Post by arslanbey »

heat wrote:Da li bi svog muza "utrpali" sa mamom i tatom tj pacenika kod punca i punice ? :izet: :run:
moja rodica zivi s mamom i muzem,on se "udao" iz bosne u svedsku,i uselio kod nje i njene mame :evil: :D :lol:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#324 Re: svekrve i snahe

Post by heat »

arslanbey wrote:
heat wrote:Da li bi svog muza "utrpali" sa mamom i tatom tj pacenika kod punca i punice ? :izet: :run:
moja rodica zivi s mamom i muzem,on se "udao" iz bosne u svedsku,i uselio kod nje i njene mame :evil: :D :lol:
to je vec ljubav :D
Ramzess Veliki

#325 Re: svekrve i snahe

Post by Ramzess Veliki »

Pristao bih ako bih dijelio tijesan sobičak sa svastikama. :D
Post Reply