Dakle, moj muz (serijatski vjencani) uz mene ima i jos i SUPRUGU
Malo me prvo zacudilo ovo kolutanje ocima
Moja jednina prednost za razliku od ovih Hodzicevih zena je sto supruga od mojeg muza
Prednost? Ne razumijem o cemu govoris,ako stvarno medju vama dvjema nema konkurencije i ljubomore. Interesuje me tvoje misljenje o situaciji-muz ti za par godina saopstava da cete svi uskoro zivjeti skupa. Kakva bi bila tvoja reakcija?
i svaki put kad prodje 5 sedmica sa nestrpljenjem i sa istim zarom ocekujem mog muza kad ce doci (jer tad je red na mene, a sto je btw sutra aBd
Meni je interesantno ovo "svo vrijeme svijeta samo za nas" jer si napisala da se radi o pet sedmica (ili nebitno koliko,ali rijec je o sedmicama), sto i nije bas svo vrijeme svijeta.
Namjerno sam napisala "kod svoje porodice" jer sam znala da ces ovako odreagovati. Sad sam sigurna da ne postoji nikakav rivalitetdaisy007 wrote:@Dioda
Paaa ne bas tim redom, ali iskreno da je cesce mozda nebi bilo ovako zanimljivo, to ce me shvatiti zene koje su dugo u braku. Svakodnevnica je monotonija, a nase vrijeme koje koje provodimo zajedno je svaki put pravi mali medeni mjesec, sa puno njeznosti, lijepih rijeci (jer nemamo kad da se svadjamo), zajednickog kuhanja i kvalitetnog sexajer poslije 5-6 sedmica a nekad 3 ili manje, covjek je zeljan paznje i onda nema vremena za gluposti, kako je sa drugom stranom.. stvarno neznam , ali niko se i ne zali ... I btw i JA sam njegova PORODICA.. dakle nema toga kod svoje porodice
Mislim, nemoj mi sta zamjeriti, stvarno je lijepo kada je neko sretan i potpuno zadovoljan, ali meni se cini da ti to bas i nisi. Mozda ja grijesim u procjeni,mozda tebi jeste stvarno lijepo. Ali me bas zanima odgovor na pitanje-sta ako on odluci da ostatak zivota provedete svi skupa,u zajednici???