Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#301 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by KatarinaKosaca »

vee-jay wrote:
KatarinaKosaca wrote:Lažeš. Nevjerojatno kako lažeš. Banirana sam na temi o Širokom sa svađom sa fixerom i nikakve veze sa homosexualcima. Za njih sam jasno napisala da nitko ne smije da ih bije. Dakle, LAŽEŠ I dalje padaš u laž ;-)
ma ne lazem ja nista, nego si ti bila veoma aktivna na dva fronta u isto vrijeme. rispekt :thumbup:

Ne možeš mi naći tobožnji nacionalizam ili šovinizam, pa malo izmišljaš ;-) . A to ne valja.
uvjek dobar gost

#302 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by uvjek dobar gost »

... Rad ocjenjujem kao nedovoljan, površan i bez vizije.... odnosno razočaran sam i umjesto da je SDP ponudio nešto drugo, drugačije i barem malo energije kao u Tuzli recimo po nekim pitanjima.... sivilo i sivilo....
KadSeMrtviProbudimo

#303 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by KadSeMrtviProbudimo »

uvjek dobar gost wrote:... Rad ocjenjujem kao nedovoljan, površan i bez vizije.... odnosno razočaran sam i umjesto da je SDP ponudio nešto drugo, drugačije i barem malo energije kao u Tuzli recimo po nekim pitanjima.... sivilo i sivilo....

Što znači da se ponovo moramo vratiti zagovaranju izmjene izbornog zakona, i gradonačelnika birati na neposredan način, a ne kao do sada - da ga postavlja politička organizacija kojoj pripada, i da onda on sprovodi njihovu ideologiju.

Gradonačelnik mora ponuditi svoju viziju, program i td, pa da onda odlučujemo kome dati povjerenje.
Banksy

#304 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Banksy »

Cijelo gradsko vijeće:
bagra lopovska,
korumpirana i grabežljiva, drska i bahata.
uvjek dobar gost

#305 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by uvjek dobar gost »

KadSeMrtviProbudimo wrote:
uvjek dobar gost wrote:... Rad ocjenjujem kao nedovoljan, površan i bez vizije.... odnosno razočaran sam i umjesto da je SDP ponudio nešto drugo, drugačije i barem malo energije kao u Tuzli recimo po nekim pitanjima.... sivilo i sivilo....

Što znači da se ponovo moramo vratiti zagovaranju izmjene izbornog zakona, i gradonačelnika birati na neposredan način, a ne kao do sada - da ga postavlja politička organizacija kojoj pripada, i da onda on sprovodi njihovu ideologiju.

Gradonačelnik mora ponuditi svoju viziju, program i td, pa da onda odlučujemo kome dati povjerenje.
Raspitivao sam se oko ovoga..... svi se pravdaju ustavnim rješenjima i mirovnim sporazumom.... a niko ništa ne radi po ovom pitanju...!

Za ovo pitanje se moramo izboriti do sljedećih lokalnih izbora i jeste to bi bilo najbolje, vidi pod Mostar !
vee-jay

#306 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by vee-jay »

KatarinaKosaca wrote:
vee-jay wrote:
KatarinaKosaca wrote:Lažeš. Nevjerojatno kako lažeš. Banirana sam na temi o Širokom sa svađom sa fixerom i nikakve veze sa homosexualcima. Za njih sam jasno napisala da nitko ne smije da ih bije. Dakle, LAŽEŠ I dalje padaš u laž ;-)
ma ne lazem ja nista, nego si ti bila veoma aktivna na dva fronta u isto vrijeme. rispekt :thumbup:

Ne možeš mi naći tobožnji nacionalizam ili šovinizam, pa malo izmišljaš ;-) . A to ne valja.
:lol: :thumbup:
ne moram ja nista traziti @katarinice, tvoji postovi govore sami za sebe... ma dok si nam ti zadovoljna i aktivna ne moramo ici na temu o vicevima :thumbup:
delightful

#307 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by delightful »

vee-jay i katarinakosaca, opomena pred ban zbog zachatavanja.
harač

#308 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by harač »

:dance: :(
valterbranisarajevo

#309 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by valterbranisarajevo »

Osuda barbarskog čina kamenovanja crkve Svetog preobraženja u Novom Sarajevu

Gradonačelnik Sarajeva je danas sa zamjenikom Miroslavom Živanovićem, sekretarom Gradske uprave Miloradom Kojovićem i potpredsjednikom Skupštine Kantona Sarajevo Svetozarom Pudarićem posjetio ovu pravoslavnu crkvu u naselju Pofalići.

“Oštro osuđujem barbarski čin kamenovanja crkve Svetog preobraženja Gospodnjeg u Novom Sarajevu učinjen u vrijeme božićnih praznika. Ti vandali hoće da preoblikuju društvenu stvarnost i da je usmjere u pogrešnom pravcu”, istaknuo je gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen.
“Potpuno sam siguran da iznosim stav ogromne večine građana Sarajeva da napadi na kuće molitve i mira, bez obzira na etničku i vjersku osobenost, u ovom gradu nikada neće imati pogodno tlo”, dodao je Behmen.

Gradonačelnik Behmen se obavezao da će založiti vlastiti uticaj i autoritet u zaštitu ljudskih prava i sloboda svih građana Sarajeva. Behmen, također, očekuje od policijskih i organa pravosuđa da otkriju počinioca/e, primjereno kazne i o tome obavijeste javnost. Ujedno je dodao da nisu samo represivne mjere izlaz, odgovornost je na svima nama, od porodice pa do državnih organa i društva uopće kako bi se ovakvom vandalskom ponašanju konačno stalo ukraj.
Jadran Danilović, protojerej crkve Svetog preobraženja Gospodnjeg, zahvalio se na posjeti te istakao da se “gradonačelnik Behmen jedini oglasio osuđujući napad na ovaj vjerski objekat”. Dodao je: “Najteže nam pada što se ovi napadi događaju skoro svaki put u vrijeme najvećih pravoslavnih praznika.”

Inače, u cilju održivog povratka i zaštite vrijednih objekata našeg kulturno-historijskog naslijeđa, Grad Sarajevo je sa 12.000 KM finansijski podržao obnovu ovog hrama (tačnije za postavljanje podnog grijanja), a gradonačelnik je ovom prilikom obećao i finansijsku pomoć za postavljanje video kamera u ovom objektu.
sakop

#310 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by sakop »

kad pogledam sta je bandic uradio u zagrebu i sta je uradio behmen u sarajevu, pitam se je li moglo bolje?
je li to toliko tesko ugledati se na zg?
sta bi sa onom zicarom na trebevicu? hoce li ikada to da se dovrsi (ako se ista uradilo)
Banksy

#311 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Banksy »

domovinabih wrote:
Behmen dao bon od 300 km za prvo novorođenče koji porodica, poslije izlaska porodilje iz bolnice nije uspjela realizovati u supermarketu!
Banksy wrote:
Cijelo gradsko vijeće:
bagra lopovska,
korumpirana i grabežljiva, drska i bahata.
Najgora gradska vlast od rata naovamo.
Bosna i Hercegovina

#312 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Bosna i Hercegovina »

Alija Behmen.Ubjedljivo najgori gradonačelnik u zadnjih 15 godina !!! :x
Control panel

#313 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

sakop wrote:kad pogledam sta je bandic uradio u zagrebu i sta je uradio behmen u sarajevu, pitam se je li moglo bolje?
sta bi sa onom zicarom na trebevicu? hoce li ikada to da se dovrsi (ako se ista uradilo)
uradjena je studija i projekat kosta oko 15 miliona ako sam dobro upratio. a ovogodisnji budzet grada 19 miliona.

bandic daje na sport oko 150 miliona kuna godisnje
sakop

#314 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by sakop »

Control panel wrote:
sakop wrote:kad pogledam sta je bandic uradio u zagrebu i sta je uradio behmen u sarajevu, pitam se je li moglo bolje?
uradjena je studija i projekat kosta oko 15 miliona ako sam dobro upratio. a ovogodisnji budzet grada 19 miliona.

bandic daje na sport oko 150 miliona kuna godisnje
ja tuge i jada :roll: , sve kontam ugledat cu zicaru danas-sutra, haman necu nikada
KatarinaKosaca

#315 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by KatarinaKosaca »

[quote="sakop]

ja tuge i jada :roll: , sve kontam ugledat cu zicaru danas-sutra, haman necu nikada[/quote]

Nećeš, ali već će se dežurni branitelji najlošijeg gradonačelnika potruditi da ti dokažu i pokažu kako nije on kriv i kako nije do njega, nego do Kantona ili države ili vanzemaljaca. U svakom slučaju, gradonačelnik bez odgovornosti.
Control panel

#316 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

KatarinaKosaca wrote: Nećeš, ali već će se dežurni branitelji najlošijeg gradonačelnika potruditi da ti dokažu i pokažu kako nije on kriv i kako nije do njega, nego do Kantona ili države ili vanzemaljaca. U svakom slučaju, gradonačelnik bez odgovornosti.
eeee moja katarina kako si ti jadna, dosadna i savjesna. stvarno dobro odradjujes svoju dnevnicu.
KatarinaKosaca

#317 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by KatarinaKosaca »

Control panel wrote:eeee moja katarina kako si ti jadna, dosadna i savjesna. stvarno dobro odradjujes svoju dnevnicu
;-) Hvala što ti budim pozornost pa zaboravljaš na temu. :dance:
Control panel

#318 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Control panel »

KatarinaKosaca wrote: ;-) Hvala što ti budim pozornost pa zaboravljaš na temu. :dance:
pa vidi se kome je to bitno ti dezuras na temama o sdp-u.
harač

#319 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by harač »

KatarinaKosaca wrote:
Control panel wrote:eeee moja katarina kako si ti jadna, dosadna i savjesna. stvarno dobro odradjujes svoju dnevnicu
;-) Hvala što ti budim pozornost pa zaboravljaš na temu. :dance:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
alibaba_i_30_godina

#320 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by alibaba_i_30_godina »

:thumbup: :thumbup:

Rad gradonacelnika?! Pa ja ne znam dal' je taj covjek nesto konkretno uradio za ovo vrijeme obavljanja ove odgovorne funkcije. Ispravite me ako grijesim.... :-) :-) :roll:
Neelix

#321 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by Neelix »

Pored svih fula, koje je ovaj propali politicar napravio, ja moram isteci i jednu pozitivnu stvar - organizovanje zabave sa djedom mrazom za djecu iz JU Sarajeva. Iako je sama organizacija bila na nivou kao da su je ta djeca radila, ideja je za 10.

sve ostalo, kradja budzetskih sredstava i njihovo prebacivanje u dzep prijatelja sa televizije, svadje sa clanovima koalicije zbog toga i na kraju njihovo protjerivanje iz vlasti, kriminal pojedinih sluzbenika zbog kojih su i smijenjeni, te im zabranjeno kandidovanje, ... nek im je na dusu smetljarsku.
BiH-x

#322 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by BiH-x »

Odron, gori od Semihe a nisam vjerovao da je to moguce :)
BiH-x

#323 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by BiH-x »

Iako je sama organizacija bila na nivou kao da su je ta djeca radila, ideja je za 10.
:D :lol:
Last edited by BiH-x on 20/01/2010 22:14, edited 2 times in total.
BiH-x

#324 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by BiH-x »

Dupli...
alibaba_i_30_godina

#325 Re: Kako ocjenjujete rad Gradonacelnika

Post by alibaba_i_30_godina »

Neelix wrote:Pored svih fula, koje je ovaj propali politicar napravio, ja moram isteci i jednu pozitivnu stvar - organizovanje zabave sa djedom mrazom za djecu iz JU Sarajeva. Iako je sama organizacija bila na nivou kao da su je ta djeca radila, ideja je za 10.

sve ostalo, kradja budzetskih sredstava i njihovo prebacivanje u dzep prijatelja sa televizije, svadje sa clanovima koalicije zbog toga i na kraju njihovo protjerivanje iz vlasti, kriminal pojedinih sluzbenika zbog kojih su i smijenjeni, te im zabranjeno kandidovanje, ... nek im je na dusu smetljarsku.
Ideja je bila dobra ali ipak osmisljena samo kako bi se doticni promovirao, mada je na kraju sve katastrofalno zavrsilo pa tako glavni cilj i nije ostvaren ... :-) :mrgreen: :run:
Post Reply