Izvini ali na toliko gluposti i lazi tesko je odgovoriti nekome ko ima druge vizije i lazi iz Titovoga doba.U kojoj titovoj YU ti je bilo najljepse jel bas u titovoj do 1980 ili u postitovoj poslije te godine.neznam kolko se sjecas al u titovoj yu farmerke su bile zabranjena roba.o drugim stvarima da ti ne pricam.poslije njega pocelo je malo bolje.a ako ti je do bratstva i jedinstva otidji u bg i zg pa reci braco i sestre pa ces vidjet kako ce ti lijepo biti.Pogledaj jos jednom Otac na sluzbenom..pa vidi kakva je bila titova sloboda i demokratija.
P.S.Izvini ako sam negdje pravopisno pogrijesio.(cak se i tebi desi da ispustis slovo)
Farmerke su bile moja 'uniforma' do rata posebno. Otkud ti neistina to za farmerke do 1980. , ne znam ali si izvaran.
Jedina 'sramota' bilo je nositi nove neizlizane farmerke i suludo je farmerkama demonstrirati bilo sto !?
Zasto JA sada da idem iz zemlje i grada u kom' sam rodjena ?
Da li zbog tebe koji nisi NI upucen u elementarni nacin zivljenja prije rata u Sa. i u BiH ?
Spominjes "farmerke" kao etalon Titove "diktature" !?
Do bratstva i instva je relativno 'doci' u ovome vremenu ludila...ali treba strijemiti ka tom' cilju....
Nko iole normalan nikoga ne mrzi.
Svako moze osjetiti ljutnju ili 'bijes' na bilo koga ali barem moje mrznje bilo koga niko nije vrijedan da trujem svoju dushu a bome i pamet.