60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
zonbirile

#301 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zonbirile »

rekoh ja uvesti neki lakši test inteligencije ,pa onda na forum.Samo ima njiha hipten,sada će drugi.
Vertigo

#302 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Vertigo »

sta se svi pravite ludi, salamanti je pod "prljanjem" mislio na izjave : "reis je zastitnik pedofila, hodze pedofili, lopovi",
a vi odmah otisli na mjesane brakove
Control panel

#303 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

Vertigo wrote:sta se svi pravite ludi, salamanti je pod "prljanjem" mislio na izjave : "reis je zastitnik pedofila, hodze pedofili, lopovi",
ma mogu mi sve dirati sdp, drzavu, vjeru i klub za koji navijam i ... ali kad mi dirne u porodicu onda mi se magla navuce na oci i onda :evil: :x :x :x :x :evil: to vec postane nesto licno. i svi takvi kao on neka paze sta pricaju. kolektiv nikada ne moze biti prije porodice.
Vertigo

#304 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Vertigo »

Control panel wrote:
Vertigo wrote:sta se svi pravite ludi, salamanti je pod "prljanjem" mislio na izjave : "reis je zastitnik pedofila, hodze pedofili, lopovi",
ma mogu mi sve dirati sdp, drzavu, vjeru i klub za koji navijam i ... ali kad mi dirne u porodicu onda mi se magla navuce na oci i onda :evil: :x :x :x :x :evil: to vec postane nesto licno. i svi takvi kao on neka paze sta pricaju. kolektiv nikada ne moze biti prije porodice.
naravno kolega :)

a sto se tice teme, ljudi se pridobijaju ljubavlju, nadom, vjerom u moguce bolje sutra, a ne jezikom mrznje, strahom, agresivnoscu itd.
Naravno, ovo porucujem FTV-SDP stabu.
Control panel

#305 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Control panel »

Vertigo wrote: a sto se tice teme, ljudi se pridobijaju ljubavlju, nadom, vjerom u moguce bolje sutra, a ne jezikom mrznje, strahom, agresivnoscu itd.
redovno gledam 60 minuta i mogu ti reci da u velikoj vecini slucajeva obistini se ono sto su nam oni ukazivali. pitam te sta ce biti ako se njihove tvrdnje pokazu tacnim. sta ce biti ako nedaj boze neko stvarno izvrsi atentat na Bakira. ko ce dogovarati. hoce li se ovi forumasi kojima je drago za prijetnje imalo stiditi. sta ce onda FUP reci. da je i to montaza FTV i SDP-a. mnoge stvari koje sam gledao u 60 minuta u tom vremenu su mi se granicile sa nemogucim, a onda kada prodje koja godina, onda oni prikazu da su prije dvije tri godine ukazivali na taj i taj kriminal, na tog i tog kriminalca,...
Vertigo

#306 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Vertigo »

Control panel wrote:
Vertigo wrote: a sto se tice teme, ljudi se pridobijaju ljubavlju, nadom, vjerom u moguce bolje sutra, a ne jezikom mrznje, strahom, agresivnoscu itd.
redovno gledam 60 minuta i mogu ti reci da u velikoj vecini slucajeva obistini se ono sto su nam oni ukazivali. pitam te sta ce biti ako se njihove tvrdnje pokazu tacnim. sta ce biti ako nedaj boze neko stvarno izvrsi atentat na Bakira. ko ce dogovarati. hoce li se ovi forumasi kojima je drago za prijetnje imalo stiditi. sta ce onda FUP reci. da je i to montaza FTV i SDP-a. mnoge stvari koje sam gledao u 60 minuta u tom vremenu su mi se granicile sa nemogucim, a onda kada prodje koja godina, onda oni prikazu da su prije dvije tri godine ukazivali na taj i taj kriminal, na tog i tog kriminalca,...
sve to stoji ako je cilj otkrivanje kriminala...ili je u pitanju nesto drugo, npr. politicka borba ?
a gluho i daleko bilo u vezi atentata
Erzsebet

#307 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Erzsebet »

kakavdanakneiskustvu wrote:opet pitam,da li je IZ reagovala osuđujući prijetnje smrću novinaru i državljaninu bih b. hadžiomeroviću
Kako će reagovati, kad stoji iza toga upravo reis, fahro, bakir izetbegović i ostala bagra koja je u tom loncu. A tipovi poput onog banovanog jedva čekaju da Bakira Hadžiomerovića neko ubije, da im nema više ko pričati o kriminalu, iskrivljivanju vjere i svim ostalim stvarima o kojima čovjek s mudima do poda, priča već godinama. Ja imam loša iskustva s FTV-om, kao novinar, ali ako ubiju Bakira, selim se iz ove države, jer za nju nade više nema. Bakir je veći musliman od reisa 200 puta, samim tim što se bori za prave stvari.
StupskaBitanga

#308 Re: 60 MINUTA - All about

Post by StupskaBitanga »

Bakir H. predstavlja "nas" koji se želimo distancirati od turbo muslimana ala Radončić a malo malo gost mu Kleoptra. Bakir predstavlja i one koji žele da ne žive u diktaturi kao što je to slučaj u manjem BH entitetu. Mnogima 60min smeta jer npr reis nema nikakvu ulogu jer reis želi da ima ulogu ajtulaha kao u Iranu.
Bakire "normalni" građani BiH su uz tebe
BiH-x

#309 Re: 60 MINUTA - All about

Post by BiH-x »

Bakir je veći musliman od reisa 200 puta,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jao majko moja mila; covjek je sto puta rekao da je ateista. Vase je samo da postujete njegov izbor :bih:
Erzsebet

#310 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Erzsebet »

BiH-x wrote:
Bakir je veći musliman od reisa 200 puta,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jao majko moja mila; covjek je sto puta rekao da je ateista. Vase je samo da postujete njegov izbor :bih:
Nije poenta uopšte u tome, mada ja to nikad nisam čuo od njega da kaže da je ateista, niti uopšte vjerujem u to, sve i da je rekao. I kao takav, bolji je musliman od reisa.
Vodenjak

#311 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Vodenjak »

Fair Life wrote:

Malo o nasima KOS-ovcima...

Da li se ovo sve moglo ovako odigravati bez uplitanja KOS-ovske masinerije ?

Salamanti obrati paznju na upozorenje Adila Zulfikarpasica Cengicu da Salem Sabic radi za KOS/UDB-u. (Adilu je Josip Manolic skrenuo paznju). E sad znajuci da je Salem Sabic bio kljucni igrac u dovodjenju i postavljanju/instaliranju po politickoj liniji (citaj: nametanju, naturanju) Mustafe Cerica za reisa... neke stvari bi ti trebale biti jasnije. Spekulisalo se da je Salem Sabic bio pukovnik KOS-a.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Ovaj...
Ako smijem upitati...
Kako se ovo sto Fair postavi okrenu na pricu o Muji Cericu? :shock:

Zna li neko?

Da nije ovima koji to uradise krivo sto njega nema u ovom clanku? :oops:

Citajte djeco ovo...
Ovi stariji, ako su sve ovo pozaboravljali, ne treba nista da citaju.
Njihovi mozgovi su poodavno isprani i jedini zadatak koji imaju je da ih drze ciste.
Uredno prazne... :roll:
zonbirile

#312 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zonbirile »

imali igdje snimak dešavanja u Skupštini,kada poluretard Čengić,kaže da ga u njega žena čeka na Bajram,a ljudi vani gini,a Oca nacije izviždaše i istjeraše iz sale.
udrch

#313 Re: 60 MINUTA - All about

Post by udrch »

I čuvenih 60 minuta dotakoše dno dna..
U redu je meni kad kažu da su Naser, Mrki, Mandža kriminalci, lopovi svodnici poslije rata..
Ali kad kažu da su ovi bili govnari obični u toku rata, e to je već nešto..
A još kad im izvor informacija budu Hakija i Ibran, e to je već provjerena informacija.. :D
Sinoć sam se smijao sam sebi..ja plaćam pretplatu da me Kaletović u oči laže..ja plaćam jeftinu političku promidžbu dvije dvorske lude..
I što je najgore na kraju se nađe neki forumaš koji u Srebrenici nije bio ni poslije rata i počne ti pametovati..
Čudan vakat nastade..
samo malo

#314 Re: 60 MINUTA - All about

Post by samo malo »

Ti hoces nama da kazes da neko ko je postenjacina, heroj naroda, karakterna velicina, odjednom i nicim izazvan postaje diler, mafijas, reketas, svodnik?

Ili su to bili i u ratu, ali eto oprostit cemo im jer su mlatnuli par stotina vlaha i poslali ih na onaj svijet?

Ne kontam, jer ja licno ne vjerujem da je moguce danas biti junacina i heroj, a sutra svodnik i kriminalac. Ili si ovo, ili si ono.
StupskaBitanga

#315 Re: 60 MINUTA - All about

Post by StupskaBitanga »

Svi moramo izbiti jednu veliku iluziju iz glave
To je da su "naši" ok, super, junaci poštenjačine da nisu ni muhu zgazili da nisu niš ukrali
a ostali su sve to radili

Nek me niko ne shvati krivo agresija sve je je to bilo genocid sve sve ali ni naši nisu billi tako zlatni
samo malo

#316 Re: 60 MINUTA - All about

Post by samo malo »

Kako koji, nema zlatnih naravno, ali nazalost ima previse ovih Nasera i slicnih tipova.

Nekim ljudima svaka cast, ne moze se to u istu korpu stavljati, uostalom to Bakir i ne radi. Postoje ili su postojali i casni komadanti, bez mrlje u dosjeu.
latentnicinik

#317 Re: 60 MINUTA - All about

Post by latentnicinik »

udrch wrote:I čuvenih 60 minuta dotakoše dno dna..
U redu je meni kad kažu da su Naser, Mrki, Mandža kriminalci, lopovi svodnici poslije rata..
Ali kad kažu da su ovi bili govnari obični u toku rata, e to je već nešto..
A još kad im izvor informacija budu Hakija i Ibran, e to je već provjerena informacija.. :D
Sinoć sam se smijao sam sebi..ja plaćam pretplatu da me Kaletović u oči laže..ja plaćam jeftinu političku promidžbu dvije dvorske lude..
I što je najgore na kraju se nađe neki forumaš koji u Srebrenici nije bio ni poslije rata i počne ti pametovati..
Čudan vakat nastade..
Plaćaj kad si lud :lol:
clav

#318 Re: 60 MINUTA - All about

Post by clav »

Nalijepise Orica sinoc momacki. Znalo se ovo sve odavno, al eto nekako prestalo se spominjati u zadnje vrijeme. On je od uspostave zasticene zone zagazio u kriminal. Iz aviona se vidi da nije cist i da mu je ondasnja SDA dala odrijesene ruke u zamjenu za sutnju oko desavanja pred pad Srebrenice. Valjda ce se istina o ulozi nasih saznati kad tad, a ovo sto jos nije procesuiran slucaj Nurifa Rizvanovica nije ni potrebno komentarisati.
clav

#319 Re: 60 MINUTA - All about

Post by clav »

....
Last edited by clav on 17/11/2009 14:28, edited 1 time in total.
latentnicinik

#320 Re: 60 MINUTA - All about

Post by latentnicinik »

samo malo wrote:Kako koji, nema zlatnih naravno, ali nazalost ima previse ovih Nasera i slicnih tipova.

Nekim ljudima svaka cast, ne moze se to u istu korpu stavljati, uostalom to Bakir i ne radi. Postoje ili su postojali i casni komadanti, bez mrlje u dosjeu.
Bakir radi apsolutno sve što je u njegovoj moći da ubije i zadnji trun nade i perspektivnosti u ovom narodu. Samo u narodu bez duše, on i klika za koju odrađuje posao može djelovati na način na koji djeluje.

To je pokazao i poluprilogom o reprezentaciji (lafo neće postavljati prilog, pa onda pola sata monologa o reprezentaciji). Šta god valja, šta god ovaj narod cijeni, šta god ovom narodu predstavlja ili može predstavljati nekakvu sreću i zadovoljstvo (mada to bio i relativno lažni osjećaj sreće i uspjeha poput ovog sa reprezentacijom), ta bagra će pokušati rušiti. U trenutku dok cijeli svijet sa simpatijama i divljenjem gleda na gigantski uspjeh reprezentacije ove jadne i napaćene zemlje, pacijenti koji su prije 20 dana pjevali pjesmice "Druže Ćiro, mi ti se kunemo" i žderali na soframa lopova iz Nogometnog saveza, odjednom povlače pitanje stanja u reprezentaciji. I to dva dana prije utakmice koja većini naroda znači skoro sve.

Nije im smetalo to stanje dok je rahitični žderao janjetinu na račun lopoa iz Saveza.
M.O.S-

#321 Re: 60 MINUTA - All about

Post by M.O.S- »

Vodenjak wrote: Image
Image
Propjevala ptica KOS.a
seln

#322 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

latentnicinik wrote:
samo malo wrote:Kako koji, nema zlatnih naravno, ali nazalost ima previse ovih Nasera i slicnih tipova.

Bakir radi apsolutno sve što je u njegovoj moći da ubije i zadnji trun nade i perspektivnosti u ovom narodu. Samo u narodu bez duše, on i klika za koju odrađuje posao može djelovati na način na koji djeluje.
I tako dalje i tako avazije....
latentnicinik

Banksy

#323 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Banksy »

M.O.S- wrote:
Vodenjak wrote: Image
Image
Propjevala ptica KOS.a
Čuj, Mahmutćehajić pozitivac :lol: :lol: :lol:
Iz koje je ovo knjige :mrgreen:
zonbirile

#324 Re: 60 MINUTA - All about

Post by zonbirile »

clav wrote:Nalijepise Orica sinoc momacki. Znalo se ovo sve odavno, al eto nekako prestalo se spominjati u zadnje vrijeme. On je od uspostave zasticene zone zagazio u kriminal. Iz aviona se vidi da nije cist i da mu je ondasnja SDA dala odrijesene ruke u zamjenu za sutnju oko desavanja pred pad Srebrenice. Valjda ce se istina o ulozi nasih saznati kad tad, a ovo sto jos nije procesuiran slucaj Nurifa Rizvanovica nije ni potrebno komentarisati.
-------------------------------------------------------
na čast Srebrenčanima,niko da se oglasi,a kukali su iza glasa na bandita.Nurif je odradio veliki posao za Podrinje,major njemačke obavještajne službe,talijanske i KOS-a,nastrada od primitivaca.Treba zamisliti Ćele u opkoljenom malom gradu,a najbolje je rekao onaj mali da zamišlja da je Naserov konj,pa da jede šečer.
pure_love

#325 Re: 60 MINUTA - All about

Post by pure_love »

srebrenicani ga vole,pa ko ima pravo razmisljati drugacije onda???
Locked