Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bosniaque wrote:
hajvanu ljudi su cak iz chicaga new yorka dosli da vide dobru tekmu a ne lesheve sto se vuku po terenu, gore smo budale sto smo isli u opste, u srijedu ih treba izvizdati sve!!!
e nek si prizno da si budala, hvala ti na iskrenosti. moj ti je savjet da se opametis i prestanes biti budaletina. niposto nemoj ici na utakmiceE. pa nije 15. vijek da vristis po poljani ko divljak. imas (valjda) TV, kupi kolu, koka nek ti koka masira ledja, i uzivaj. a rezultat ce biti potpuno isti kao i da si tamo bio. za ove sto su iz amerike dosli na utakmicu, hm..., nemam komentar
i opet isto...pljujemo po nasoj reprezentaciji ali svi se potajno ponadamo da cemo opaliti u sljedecoj utakmici...sretno im bilo a koga nema bez njega se mora
AKO SE SJECATE STA NAM JE FIFA URADILA U SLUCAJU ALBELDE TREBA NA UTAKMICI ZAPALITI FIFINU ZASTAVU. TREBA TAKODJE PUSTITI BELGIJI DA ODE DALJE I DA BUDE TEZE SRBIJI I SPANIJI.PA SAMO SU NAS ONI RAZVALILI ZASLUZENO. MI I NEMAMO NEKE SANSE JER SE MORAJU POKLOPITI VISE REZULTATA.PA SJETITE SE SAMO KOLIKO JE PRODUZIO UTAKMICU ENGLESKI SUDIJA PROTIV SPANIJE. MAKSIMALAN JE PRODUZETAK U KVALIFIKACIJAMA ZA SP 5 MINUTA A NA TOJ UTAKMICI JE KRAJ BIO NEGDJE OKO 97 MINUTE. PA TREBA I FIFI I SUDIJSKOJ ORGANIZACIJI .... MAJKU. A NAS SAVEZ SUTI I NAVODNO SU POSLALI ZALBU NA ALBEIDU A SUDJENJE NISTA. DOLE BAKA SAVEZ I FIFA.
AKO SE SJECATE STA NAM JE FIFA URADILA U SLUCAJU ALBELDE TREBA NA UTAKMICI ZAPALITI FIFINU ZASTAVU. TREBA TAKODJE PUSTITI BELGIJI DA ODE DALJE I DA BUDE TEZE SRBIJI I SPANIJI.PA SAMO SU NAS ONI RAZVALILI ZASLUZENO. MI I NEMAMO NEKE SANSE JER SE MORAJU POKLOPITI VISE REZULTATA.PA SJETITE SE SAMO KOLIKO JE PRODUZIO UTAKMICU ENGLESKI SUDIJA PROTIV SPANIJE. MAKSIMALAN JE PRODUZETAK U KVALIFIKACIJAMA ZA SP 5 MINUTA A NA TOJ UTAKMICI JE KRAJ BIO NEGDJE OKO 97 MINUTE. PA TREBA I FIFI I SUDIJSKOJ ORGANIZACIJI .... MAJKU. A NAS SAVEZ SUTI I NAVODNO SU POSLALI ZALBU NA ALBEIDU A SUDJENJE NISTA. DOLE BAKA SAVEZ I FIFA.
kafana wrote:AKO SE SJECATE STA NAM JE FIFA URADILA U SLUCAJU ALBELDE TREBA NA UTAKMICI ZAPALITI FIFINU ZASTAVU. TREBA TAKODJE PUSTITI BELGIJI DA ODE DALJE I DA BUDE TEZE SRBIJI I SPANIJI.PA SAMO SU NAS ONI RAZVALILI ZASLUZENO. MI I NEMAMO NEKE SANSE JER SE MORAJU POKLOPITI VISE REZULTATA.PA SJETITE SE SAMO KOLIKO JE PRODUZIO UTAKMICU ENGLESKI SUDIJA PROTIV SPANIJE. MAKSIMALAN JE PRODUZETAK U KVALIFIKACIJAMA ZA SP 5 MINUTA A NA TOJ UTAKMICI JE KRAJ BIO NEGDJE OKO 97 MINUTE. PA TREBA I FIFI I SUDIJSKOJ ORGANIZACIJI .... MAJKU. A NAS SAVEZ SUTI I NAVODNO SU POSLALI ZALBU NA ALBEIDU A SUDJENJE NISTA. DOLE BAKA SAVEZ I FIFA.
Nemoj me podsjecat na to stari. kako sam se iznerviro jaaaooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!
Ma mi trebamo da rasturimo Belgiju i da se na kraju plasiramo kao dvojka na ovoj tabeli.
ja sam reko iz samo pocetka da ce tekma sa SCG u beogradu biti odlucujuca. Ako Belgijance dobijemo onda sam sigurno u pravu.
A to sto nam je sudija radijo to stvarno nema smisla.
I sto je najgore je to da mi nista nemozemo uraditi, oni nam naredjuju gdje da igramo dali smijemo da pobjedimo bla bla bla......
goofy wrote:i opet isto...pljujemo po nasoj reprezentaciji ali svi se potajno ponadamo da cemo opaliti u sljedecoj utakmici...sretno im bilo a koga nema bez njega se mora
Mudro zboris goofy.
Upravo je tako.
Nisam Ibrahimovic, niti Jakupovic.
Niti Stari, pa da navijam za Svedsku
Valjda ce ga Sergej dati sutra, nije odavno, morace ga Baka malo pomjeriti naprijed. Drugi za nas Misimovic.
Stari navija za Svedsku jer u njenoj kval. grupi nema BiH-e. Onog dana kad BiH repka bude zrijebom izvucena u istu grupu sa Svedjanima (sto se do sad nazalost ni jednom nije desilo...a malo je falilo sad ovaj zadnji put)....vidjet cete i sami to na vasim TV aparatima ....BiH ce (ako se bude recimo igralo u Götebogru ili Stockholmu) imati na tribinama vise navijaca negi ih vi mozete primiti na Bilino polje i to ne bilo kakvih navijaca nego zajebanijih od onih zenicanskih.... a medju navijacima ce biti i Stari....isto kao i onomad u Kopenhagenu i u Bruxelessu.
Razumijem da nekog iznenadjuje i iritira sto Stari ne navija za selekciju Hrvatske u duelima protiv Svedske no ipak mislim da neke stvari ne treba brkati.
Razumijem da nekog iznenadjuje i iritira sto Stari ne navija za selekciju Hrvatske u duelima protiv Svedske no ipak mislim da neke stvari ne treba brkati.
Da Stari zarađuje dvopek u Hrvatskoj onda bi bilo pobrkano ali kako Stari živi i radi u Svera Sverige ( pretpostavka je da je porijeklom iz sjebane nam BiH ) onda je to meni apsolutno prihvatljivo ali kako bi se izjasnio Stari kada bi BiH imala priliku da se okuša sa švedskim čelikom ?
Biće danas rasformirana Skupština Bugarske