Vedad Ibisevic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
udrch

#301 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

alphonse kauders wrote:Dade Vedo otpadak:)
Samo što sam se uključio na ovo drugo poluvrijeme on ga zabi..
Drago mi da je odmah od početka ubačen u prvu ekipu..
just principe

#302 Re: Vedad Ibisevic

Post by just principe »

odlicno se snasao

Vedo care samo deeeeeeeeeeeeri :dance: :bih:
Abacija

#303 Re: Vedad Ibisevic

Post by Abacija »

udrch wrote:
alphonse kauders wrote:Dade Vedo otpadak:)
Samo što sam se uključio na ovo drugo poluvrijeme on ga zabi..
Drago mi da je odmah od početka ubačen u prvu ekipu..
I ja isto. Samo steta sto je golmana polomio. Mozda ce Monchengladbach morati promijeniti golmana.
Abacija

#304 Re: Vedad Ibisevic

Post by Abacija »

Vise ni Hoffenheim nije ko sto je nekad bio. Muljaju loptu ko da Romu gledam. :zzzz:
zalizani

#305 Re: Vedad Ibisevic

Post by zalizani »

Vedo :thumbup:
nervoza

#306 Re: Vedad Ibisevic

Post by nervoza »

pretrcao je 11,75km, treci igrac u svojoj ekipi po kilometrazi, peti na utakmici, svaka cast!
Logovan

#307 Re: Vedad Ibisevic

Post by Logovan »

Bravo Vedo. :thumbup:
todd_smith

#308 Re: Vedad Ibisevic

Post by todd_smith »

vraca se vraca :thumbup:
north

#309 Re: Vedad Ibisevic

Post by north »

Ovo će mu puno značiti za samopouzdanje, samo da ovako nastavi, a naočito da do Portugala bude onaj stari...

Izuzev gola u Estoniji, dosad nije ništa uradio za našu repku i nadam se da bi se to možda moglo vratiti protiv Portugala...

Sa njim pravim i Sejom (eh da su tu i Papac i Mujdža) fajtamo će se itekako u prvoj tekmi sa firanumima iz Portugala......
ganjeta

#310 Re: Vedad Ibisevic

Post by ganjeta »

Vedo majstor :bih:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#311 Re: Vedad Ibisevic

Post by Chmoljo »

north wrote:Ovo će mu puno značiti za samopouzdanje, samo da ovako nastavi, a naočito da do Portugala bude onaj stari...

Izuzev gola u Estoniji, dosad nije ništa uradio za našu repku i nadam se da bi se to možda moglo vratiti protiv Portugala...

Sa njim pravim i Sejom (eh da su tu i Papac i Mujdža) fajtamo će se itekako u prvoj tekmi sa firanumima iz Portugala......
gola u Estoniji :? a Albanija i Rumunija? :? :-)

po njegovoj reakciji kod ovog gola danas, vidi se da nema previše straha za ulazak u duel. nadam se da će biti bar pola onoga što je bio u onoj ludoj polusezoni.
jeza u ledja

#312 Re: Vedad Ibisevic

Post by jeza u ledja »

Bravo Vedo kralju! :thumbup: :bih:
north

#313 Re: Vedad Ibisevic

Post by north »

Chmoljo wrote:
north wrote:Ovo će mu puno značiti za samopouzdanje, samo da ovako nastavi, a naočito da do Portugala bude onaj stari...

po njegovoj reakciji kod ovog gola danas, vidi se da nema previše straha za ulazak u duel. nadam se da će biti bar pola onoga što je bio u onoj ludoj polusezoni.
Rumunije sam se sjetio kad je post već napisan, a moram priznati da sam Albaniju zaboravio...

Ali ok, i 3 gola nisu neki učinak, s obzirom koliko je već u repki...može on i mora puno bolje, nadam se da je ovo danas njegov come back....
limeni

#314 Re: Vedad Ibisevic

Post by limeni »

north wrote:
Chmoljo wrote:

Rumunije sam se sjetio kad je post već napisan, a moram priznati da sam Albaniju zaboravio...

Ali ok, i 3 gola nisu neki učinak, s obzirom koliko je već u repki...može on i mora puno bolje, nadam se da je ovo danas njegov come back....
grcka,slovenija,gana,katar...
Baudelaire

#315 Re: Vedad Ibisevic

Post by Baudelaire »

Osam golova ima, Grčka, Slovenija (2), Estonija, Gana, Katar, Albanija, Rumunija.
jeza u ledja

#316 Re: Vedad Ibisevic

Post by jeza u ledja »

north wrote:
Chmoljo wrote:

Pa to je 3 gola u jednom ciklusu, sha hosh vise? :oops:
Comrad

#317 Re: Vedad Ibisevic

Post by Comrad »

Ma meni je Vedo jedan od najdrazih igraca, bez obzira na sve. Zao mi je sto navijaci brzo zaborave sve. Al jbg, ona povreda ga je bas zeznula... I moramo mu dati podrsku, zvizdanje i psovanje nije zasluzio. Uvijek se odazivao, uvijek je tu za repku.

Nadam se da ce jos vise uci u formu do portugala, pa da krenemo sa njim i Dzekom na to EP.

Za one koji su zaboravili...

:bih:
BHF_Manijak

#318 Re: Vedad Ibisevic

Post by BHF_Manijak »

Niste shvatili covjeka ba, sta se odmah primate majka mu stara! :mrgreen: Covjek fino rece da Vedo nije dao neto previse u repki, nije reko da nije gola dao i slicno, nego jednostavno malo je dao s obzirom kakav je kapacitet i golgeter! :)
jeza u ledja

#319 Re: Vedad Ibisevic

Post by jeza u ledja »

BHF_Manijak wrote:Niste shvatili covjeka ba, sta se odmah primate majka mu stara! :mrgreen: Covjek fino rece da Vedo nije dao neto previse u repki, nije reko da nije gola dao i slicno, nego jednostavno malo je dao s obzirom kakav je kapacitet i golgeter! :)
Pa jest, mogao je dati vise.
Samo kazem u ovom zadnjem ciklusu, s obzirom koliko je igrao, dao je dovoljno.
udrch

#320 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

Abacija wrote:Vise ni Hoffenheim nije ko sto je nekad bio. Muljaju loptu ko da Romu gledam. :zzzz:
E možeš misliti onaj Carlos Eduardo nije odigrao nijednu utakmicu ove godine u ruskoj ligi za Rubin, a sezona se završava..koji promašaj karijere..gore od Misketa..
A on im je bio pokretačka snaga uz ove naše momke..danas je to ekipa skoro bez duše kad ne igraju Vedo, Sejo i Weis..
just principe

#321 Re: Vedad Ibisevic

Post by just principe »

Holger Stanislawski, trener nogometaša Hoffenheima imao je samo riječi hvale na račun bh. reprezentativca Vedada Ibiševića. Podsjetimo, Ibišević se nakon dužeg oporavka od povrede ove subote vratio na teren Bundeslige i pogodio za pobjedu svoje ekipe protiv Borussije Monchengladbach (1:0).

- Ja sam oduševljen. Nakon tako dugog odsustva zbog povrede ovo je sjajan povratak, a gol je vrlo bitan za njegovo samopouzdanje. Vedo zna gdje lopta pada u šesnaestercu i to je očigledno njegova velika prednost. On je u prvom meču nakon povrede bio vrlo agilan i uvijek u igri. Mislim da je na dobrom putu – zaključio je Stanislawski.
BHF_Manijak

#322 Re: Vedad Ibisevic

Post by BHF_Manijak »

Jos je Beck dodao, kapiten, da mu je pravo drago sto je Vedo odlucio utakmicu, dodaje jos da "mi odbrambeni znamo koliko je na treningu tesko igrati protiv Ibisevica..." 8-) :thumbup: Dobro ce nam doci u formi protiv Portugala!
soccerfan88

#323 Re: Vedad Ibisevic

Post by soccerfan88 »

todd_smith

#324 Re: Vedad Ibisevic

Post by todd_smith »

ima li link za vecerasnju utakmicu?

btw igra li Sejo?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#325 Re: Vedad Ibisevic

Post by JoseMujica »

mislim da će Sejo tek (možda) za vikend

a bravo Vedo i samo naprej da igraš još bolje nego prije onoe povrede...možeš ti to!
Post Reply