da dvolicna si i licemjerna si.... i pun ti je kofer a i dalje i sama pricas o ratu... .kockica_kockica wrote: ja dvolicna i licimjerna ... ne budi smijesan...
ja ne pljujem ni po kome... ja samo kazem da mi je vise pun kufer i price o ratu i pravdanja ratom za sve sto sami radimo....
ma ti ne da pljujes ti hrokces od zlobe neke .
aha jes jes hajmo rasporediti krivicu na sve strane... ma pusti ti tu pricu vise je ne kusa ni malo dijete.... .kockica_kockica wrote: ma kakva porcija... ja tu porciju koju oni zakuhase kusam i dan danas na ovaj ili onaj nacin... i da prezirem sve ono sto vladavina idiota napravise od 1991. pa na ovamo ( ukljuci molim te sve entitete i sve lopove i ugursuze koji su se docepali vlasti nad nama )..
Gdje sam ja pisala sta ja slusam i sta je meni vrhunac. Ali eto bas ako hoces da znas, izmedju ostalog, volim da slusam i Merlina i Harija. I u daljem tekstu pises o ratu i o tome ko je gdje bio a kazes pun ti kofer price o ratu... .. I kakve veze to sve skupa ima sa njihovom popularnoscu koja je ocita, i to dubke puni stadioni govore o tome ....Ne branim ih ja nego njihova popularnost. Ti si ta koja je rekla da su popularni samo zato sto „nasi“ i ti si ta koja je to rekla , a sad se vadis eeee "ne vadi se kuja zbog sela nego zbog sebe".... Ovo zaista treba skontat : „prije rata pjevase po Sarajevu kunuci se u Tompsona valjda si na njega mislila -----pa odose u Srbiju...“ hahha bogme za ovo mi treba prevodilac ili je ovo visa matematika za mene.. a i nije bitno ne zanima me Tompson, ni ta tvoja glupa prica.kockica_kockica wrote: ako su tebi Merlin i Hari vrhunac ja s tobom nemam sta pricati ( i da znam ja vrlo dobor te dvije spodobe) ... za razliku od gurbeta ja ostadoh u Sarajevu a on meni iz Svice pjevao o Sarajevu.. nije nego... fuj... ne mogu tog bezobrazluka i te suosjecajnosti iz Svice i ostalih zemalja Europe.. i price kako su oni "mislili" na nas.. mislili su oni samo na sebe da su mislili na nas jeli bi ikar konzervu u najboljim danima kad dobijes malo humanitarne kao i mi 4 godine .... i kad rekoh nasi ni u snu nebi pomislila da se radi o bosnjacima ( niti sam to rekla) to si ti zakljucio jer imas potrebu da ih branis... zasto???? ja mislim da je tompson gov..o ustasko koje nebi nikad bilo tako popularno da nije bilo rata... i mislim jos mnogo stosta o onima koji pjevase po Sarajevu kuneci se u njega, a onda s pocetkom 92-e odose u Srbiju da se izivljavaju nad jadom ovdje hrabreci dzelate.... ja pljujem po svemu nakaradnom... i koji su po tvom misljenju to "moji"... ne znam... valjda spadas u one saradnike vidovite djemile pa znas bolje od mene... molim te reci mi da znam ( usput me prosvijetli kad ce nam svanuti sunce u ovoj drzavi bez prava, bez morala, sa gomilom problema)....prosvijetli me.... .
Moje misljenje sam vec dala , ne slusam takvu vrstu muziku a sve i da slusam kad uzmem u obzir spot iz 94' i ovu sliku u uniformi ne samatram to kako ti kazes „samo“ i ono za mene nije "samo" i jedna slika zna da govori vise od hiljadu rijeci. Ali sva ta desavanja bar za mene su nerazjasnjenja tako da nemam nikakvo posebno misljenje i zato sasvim mi je svejedno i ravnodusna sam sto se tice i nje i koncerta .kockica_kockica wrote: za brenu osim onog spota gdje nosi uniformu ( moze biti bilo cija ) "LJUBAV JE" nikada nisam cula da je zena ikada pricala protiv bilo koga.... posebno protiv Bosne i bosnjaka...
kockica_kockica wrote: za dijeljenje Bosne je potrebno mnogo vise od volje jednog naroda za glupom teorijom o Velikoj Srbiji ... mene jos ni jedan politicar hebene federacije nije uvjerio da zeli jedinstvenu Bosnu... njihovi postupci govore drugacije.. ovo shvati kako hoces ne zanima me, ali za srbe znam konkretno sta hoce za federalce nisam sigurna ali dosadasnji postupci sigurno nisu koraci ka jedinstvu... bilo kakvom...
ako je za tebe plan „velika srbija“ glupa teorija nem se sta s tobom vise pricati pa normalan slijed razmisljanja je za takve ovo sto si navela . Pa sve i da su svi do jednog politicara u Federaciji za normalnu BiH, odnosno jedinstvenu BIH , takvi kao ti izmislili bi razlog da kazu kako eto ni oni nisu za takvo nesto da bi gurali i opravdali ono svoje.
Fuj skim ja pricam i gubim vrijeme...