T wrote:razlika, malo vise od jedne godinemaccarona wrote:i godinu nije nikakva razlika...nájbolje jeon 22
ona 27
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... prestupne
pa ovo je za pocetak...ako bude valjalo spusticemo granicu na 2 godine dalje ne mere strah me.........
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
T wrote:razlika, malo vise od jedne godinemaccarona wrote:i godinu nije nikakva razlika...nájbolje jeon 22
ona 27
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... prestupne
kh kh khtigris wrote:pa erka vidis li kakvu publiku imas a dragi te ostavio na cjediluKareem Abdul-Jabbar wrote:tigris wrote:a tuuuuu si .....ma kakvo mjenjanje ba cekam i ja zooma pa do otpocne taj siz...da svi vidimo....cek da se raskomotimbe my guest, raskomoti se
:D no, imaj mjere
:lol:
![]()
Mislim da je to idealnotigris wrote:T wrote:razlika, malo vise od jedne godinemaccarona wrote:i godinu nije nikakva razlika...nájbolje jeon 22
ona 27
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... prestupne
pa ovo je za pocetak...ako bude valjalo spusticemo granicu na 2 godine dalje ne mere strah me.........![]()
T wrote:Mislim da je to idealnotigris wrote:T wrote: razlika, malo vise od jedne godine![]()
.... prestupne
pa ovo je za pocetak...ako bude valjalo spusticemo granicu na 2 godine dalje ne mere strah me.........![]()
![]()
Razlika dvije godineprestupne
![]()
Jest valatigris wrote: dakle ako je mladji mere do dvije godine a stariji imaju svakako prednost pa aj nek bude 5-6-7 godina razlike mislim da je to ok
al to nikog ne zanima![]()
![]()
![]()
nisam ti ja edu pa da postavljam dokaze u jpeg formatutigris wrote: jes vala erka da raspravimo vise jesil macka il nisi...sve me vuces za nos iz teme u temu...sve kontam joj erke jes opasna a ono nis po srijedi...te fol se randesas ko luda em ovo ono..ma koga ba foliras ...vidim ja to isto ko kod mene samo prica prica prica a vamo manja od makovog zrna
ma tigris pitam, ona je vjerni gledalac, ti si se tek ukljucio u emitovanje programaT wrote:neeeeeeanais_nin wrote: nisam ti ja edu pa da postavljam dokaze u jpeg formatu![]()
![]()
ali svjedoka ima prisutnih na forumu...hos da ih pocnem prozivat da daju izjave za javnost?
![]()
![]()
![]()
evo kontali smo ako svi gledaoci budu redovno placali pretplatu da vam ukljucimo live feed putem webcam-atigris wrote:T wrote:neeeeeeanais_nin wrote: nisam ti ja edu pa da postavljam dokaze u jpeg formatu![]()
![]()
ali svjedoka ima prisutnih na forumu...hos da ih pocnem prozivat da daju izjave za javnost?
![]()
![]()
![]()
daaaaaa![]()
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anais_nin wrote:evo kontali smo ako svi gledaoci budu redovno placali pretplatu da vam ukljucimo live feed putem webcam-atigris wrote:T wrote: neeeeee![]()
daaaaaa![]()
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakokice gratis
![]()
ma jok bona meni ovo ce sve u dobrotvorne svrhe, nisam ti ja materijalista, ja sve ovo iz LJUBAVI radimtigris wrote: ma ja to anais cisto radi edukacije ....nekako sam smotana ne mogu ti rec pa sve kontam vidi ove erke ebem ti kako ona to tup tup.....ja nista ko sajla......![]()
ok za tebe placam u dukatima kamenjarko moja valjal???
Ja znam neke,tigris wrote:T wrote:neeeeeeanais_nin wrote: nisam ti ja edu pa da postavljam dokaze u jpeg formatu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daaaaaa![]()
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja sam na pp vec dobio neke video snimkeanais_nin wrote: evo kontali smo ako svi gledaoci budu redovno placali pretplatu da vam ukljucimo live feed putem webcam-akokice gratis
![]()
T wrote:U pravu sitigris wrote: ma ja to anais cisto radi edukacije ....filmovi su
edukativnog sadrzaja
![]()
![]()
nema snimakaT wrote:Ja sam na pp vec dobio neke video snimkeanais_nin wrote: evo kontali smo ako svi gledaoci budu redovno placali pretplatu da vam ukljucimo live feed putem webcam-akokice gratis
![]()
![]()
...stare doduse priznajem,masta vam je zaista na nivou
![]()
Anais, gimnasticarka si, pravasva vrckava
![]()
![]()
Ako neko nije gledao taj snimak, mogu mu poslati na e-mail
ma svakako sam ja medju posljednjim saznaoanais_nin wrote:necu te bichem po forumu gonjat ne briniT wrote:Pa,anais_nin wrote:
haj ako imas muda![]()
znas da imam
ali nemam hrabrosti
![]()
![]()
![]()