Sex prije braka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#301 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

madner wrote:
I pad je let. :D
Mozda :D ali ko voli padati. :D
madner

#302 Re: Sex prije braka

Post by madner »

To nije floskula :D

Ko visoko leti nisko padne. :D
Latina

#303 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

madner wrote:To nije floskula :D

Ne - ko visoko leti - upozna svoje limite. :D Ali barem ne zivi napola. :D

Always aim for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars. :D
Savez napolje

#304 Re: Sex prije braka

Post by Savez napolje »

Ateista wrote:
Savez napolje wrote:Joj samo je kod nas SEX spansko selo moje misljenje je cim se napuni 18 treba se pocet sexsat a ne ona suplja ja bi se kresnula al mi neda NANA treba se ugledat na Indiju i Kinu ljudi cine dvije milijarde stanovnika ,i moraju im zabranjivat da se sexaju jer ih ima previse :lol: :lol: :lol: :lol:
A zasto uopste cekati da se napuni 18 godina? U cemu je razlika izmedju 17 i 18, treba cura da kaze momku: "sutra cemo spavati kad mi bude 18-ti rodjendan, sad jos uvijek imam 17 pa ne mogu..." ? :lol:
Ma joj brate znas kako je posle 18-te niko te nece optuziti za silovanje,jer je zrela ima licnu i stoga samo punoljetno kecketi osim ako jako vjerujes toj osobi s kojom ces se kecketiti da ne bi bilo hajmo svi u maricu vodi nas u stanicu tamo znaju da nas tuku prosli su obuku :mrgreen: :mrgreen:
madner

#305 Re: Sex prije braka

Post by madner »

Latina wrote:

Taj nije los, ali strani jezici se ne uklapaju u temu o visokom moralnim normama mahale.
Drzi se duha teme. :D
madner

#306 Re: Sex prije braka

Post by madner »

seka wrote:
madner wrote:
seka wrote::lol: idi u persun :lol:

ostade kratkih rukava :D
Pitat ce the starost gdje ti ode mladost :D
ko pita ne skita :D
Bitno je da zena zna pitu napravit. :D
Latina

#307 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

madner wrote:
Latina wrote:

Taj nije los, ali strani jezici se ne uklapaju u temu o visokom moralnim normama mahale.
Drzi se duha teme. :D
U mahali nema nista sto je visoko, operira na veoma jednostavnim pravolinijskim principima. :D

Otprilike kao - Pojest', popit' & poklopit'. :D Nema joj nista draze nego da razmislja o tudjim pikanterijama koje joj tako bolno nedostaju. :D It can be more or less effective in provoking others that it sees as some sort of a threat, but it is always very simple. :D
Last edited by Latina on 12/05/2009 14:13, edited 1 time in total.
madner

#308 Re: Sex prije braka

Post by madner »

Ironija je jezični izraz u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi. Slušatelj treba shvatiti da se ono što se govori ne misli doslovno. :D
Latina

#309 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

madner wrote:Ironija je jezični izraz u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi. Slušatelj treba shvatiti da se ono što se govori ne misli doslovno. :D
Govornik ( kao i obicno ) ne shvata. :D ALI shvatice. :D :D :D
Altsa

#310 Re: Sex prije braka

Post by Altsa »

ja sam za. sta recimo da radi onaj koji se ozeni tek u 40-tim. nije nista zigu a zivot prodje.
madner

#311 Re: Sex prije braka

Post by madner »

Ko stvari previse ozbiljno svati cesto ispadne smijesan. :D
Ateista

#312 Re: Sex prije braka

Post by Ateista »

Savez napolje wrote:
Ateista wrote:
Savez napolje wrote:Joj samo je kod nas SEX spansko selo moje misljenje je cim se napuni 18 treba se pocet sexsat a ne ona suplja ja bi se kresnula al mi neda NANA treba se ugledat na Indiju i Kinu ljudi cine dvije milijarde stanovnika ,i moraju im zabranjivat da se sexaju jer ih ima previse :lol: :lol: :lol: :lol:
A zasto uopste cekati da se napuni 18 godina? U cemu je razlika izmedju 17 i 18, treba cura da kaze momku: "sutra cemo spavati kad mi bude 18-ti rodjendan, sad jos uvijek imam 17 pa ne mogu..." ? :lol:
Ma joj brate znas kako je posle 18-te niko te nece optuziti za silovanje,jer je zrela ima licnu i stoga samo punoljetno kecketi osim ako jako vjerujes toj osobi s kojom ces se kecketiti da ne bi bilo hajmo svi u maricu vodi nas u stanicu tamo znaju da nas tuku prosli su obuku :mrgreen: :mrgreen:
E to vec stoji, treba paziti na glupe zakonske propise...

Sjecam se dana kad sam napunio 18 godina i nalazim se sa djevojkom (ona jos maloljetna) i govori mi, "pazi da te ko ne vidi sa mnom, mozes zaglaviti u zatvoru" :lol: :lol: Stvarno, koje budale pisu neke zakonske propise.
madner

#313 Re: Sex prije braka

Post by madner »

p.p.s. Pa nije ovo pitam se pitam te :D

p.s. Kako za koga :D

Luda zemska glava :D
Latina

#314 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

madner wrote:Ko stvari previse ozbiljno svati cesto ispadne smijesan. :D
Ima nas svakojakih. :D Psihopatologija je uobicajena pojava. :D
Aurora Borealis

#315 Re: Sex prije braka

Post by Aurora Borealis »

Jeste l', dokle ste?
HAVANA

#316 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

Altsa wrote:ja sam za. sta recimo da radi onaj koji se ozeni tek u 40-tim. nije nista zigu a zivot prodje.

:shock:
Dje ovo ima?
Aurora Borealis

#317 Re: Sex prije braka

HAVANA wrote:
Altsa wrote:ja sam za. sta recimo da radi onaj koji se ozeni tek u 40-tim. nije nista zigu a zivot prodje.

:shock:
Dje ovo ima?
Kod mene u komsiluku :-D al' bez zeze
I to ne jedan, no vise slucajeva, sto muskih, sto zenskih
Aurora Borealis

#318 Re: Sex prije braka

seka wrote: na muci se poznaju junaci :oops: :D

p.s. necEM vise :skoljka: :run:
:D
Aurora Borealis

#319 Re: Sex prije braka

seka wrote:
Aurora Borealis wrote:Kod mene u komsiluku :-D al' bez zeze
I to ne jedan, no vise slucajeva, sto muskih, sto zenskih
tvoje pretpostavka ili ti pricali "stari jungeri"?
ma nije bas doslovno. ne mogu ja znati 100% sta oni izmedju 4 zida rade. nego su to ljudi koji su strasno povuceni, jos uvijek vezani za majku, za bratovu porodicu, ili recimo ni za koga. zive kao samotnjaci. ne izlaze. nekako tuga kad vidis, ali iskreno. ono - svi imaju nekoga, oni ni kuceta ni maceta. a uveliko 45 pregazili. i muski i zenski.
madner

#320 Re: Sex prije braka

Post by madner »

Jah, dobro se onda i udaju/ozene.

Gdje smo stali? :D
Latina

#321 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

Aurora Borealis wrote:
ma nije bas doslovno.

ne mogu ja znati 100% sta oni izmedju 4 zida rade. nego su to ljudi koji su strasno povuceni, jos uvijek vezani za majku, za bratovu porodicu, ili recimo ni za koga. zive kao samotnjaci. ne izlaze. nekako tuga kad vidis, ali iskreno. ono - svi imaju nekoga, oni ni kuceta ni maceta. a uveliko 45 pregazili. i muski i zenski.
I ti si iz toga zakljucila da je to zbog toga sto nisu upraznjavali sex ? :-)

Postoje tzv anankasticni tipovi licnosti, koji preferiraju samocu. To je jednostavno cinjenica.

Poznajem sasvim suprotne primjere, koji redovno upraznjavaju seksualne odnose, ali nikad nemaju dugu vezu, o braku da i ne govorimo. Pa se negdje zalomi dijete, pa to dijete cim dodje u rano tinejdzersko doba zavrsi u zatvoru, jer mama/tata nikad nisu tu. Samo sto ja ne nagadjam, ovo znam, a tebi bih preporucila da porazgovaras s tim usamljenicima. Cisto radi prosirenja vidika. :)

Ono sto hocu reci je da se ovakva pitanja ne mogu generalizirati. Svako ima pravo da sa svojim tijelom radi ili ne radi ono sto zeli. Nema prisile, kao ni u vjerovanje.
Aurora Borealis

#322 Re: Sex prije braka

Latina wrote:
Aurora Borealis wrote:
ma nije bas doslovno.

ne mogu ja znati 100% sta oni izmedju 4 zida rade. nego su to ljudi koji su strasno povuceni, jos uvijek vezani za majku, za bratovu porodicu, ili recimo ni za koga. zive kao samotnjaci. ne izlaze. nekako tuga kad vidis, ali iskreno. ono - svi imaju nekoga, oni ni kuceta ni maceta. a uveliko 45 pregazili. i muski i zenski.
I ti si iz toga zakljucila da je to zbog toga sto nisu upraznjavali sex ? :-)

Postoje tzv anankasticni tipovi licnosti, koji preferiraju samocu. To je jednostavno cinjenica.

Poznajem sasvim suprotne primjere, koji redovno upraznjavaju seksualne odnose, ali nikad nemaju dugu vezu, o braku da i ne govorimo. Pa se negdje zalomi dijete, pa to dijete cim dodje u rano tinejdzersko doba zavrsi u zatvoru, jer mama/tata nikad nisu tu. Samo sto ja ne nagadjam, ovo znam, a tebi bih preporucila da porazgovaras s tim usamljenicima. Cisto radi prosirenja vidika. :)

Ono sto hocu reci je da se ovakva pitanja ne mogu generalizirati. Svako ima pravo da sa svojim tijelom radi ili ne radi ono sto zeli. Nema prisile, kao ni u vjerovanje.
Boldiraj i ostatak ili bar ostatak pocetnog dijela posta, jer se kontekst automatski mijenja. Moji vidici su dovoljno prosireni, ali hvala enivej. Lijepo sto brines. Kad vidim u kojoj mentalnoj zabiti zivim, dobro da ih ikako imam.
Boldirani dio tvog posta je zapravo bit i mojih, ali kako god. Ocito ne vrijedi nastavljati diskusiju.
madner

#323 Re: Sex prije braka

Post by madner »

Cccc, sad pocinjete pricati o prisili. :roll:

Pritisak sredine je nesto sasvim drugo.
Latina

#324 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

Aurora Borealis wrote:
Boldiraj i ostatak ili bar ostatak pocetnog dijela posta, jer se kontekst automatski mijenja. Moji vidici su dovoljno prosireni, ali hvala enivej. Lijepo sto brines. Kad vidim u kojoj mentalnoj zabiti zivim, dobro da ih ikako imam.
Boldirani dio tvog posta je zapravo bit i mojih, ali kako god. Ocito ne vrijedi nastavljati diskusiju.
Ti si iznijela tezu da su neki ljudi usamljeni zbog toga sto nisu/ne upraznjavaju sex uopste/dovoljno.

Samo sam ti odgovorila, nista drugo. Ljudi su alijenirani iz razlicitih razloga, tesko da se to moze svesti na formulu "sexajte se do besvijesti" pa ce sve biti ok. ;-)
Latina

#325 Re: Sex prije braka

Post by Latina »

madner wrote:
Pritisak sredine je nesto sasvim drugo.
A sta je u pitanju ako ne postoji pritisak sredine Sveznalice ? :D
Locked