Tuzno al istinito i vrlo moguce...Johnny071 wrote:MA JOK, KAD VEC NE MOGU NJEGA UHAPSIT,
NEK HAPSE ZENU STO GA JE UZNEMIRAVALA!
ha ja
Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#301 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
- starii
#302 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
u principu su ono lake tjelesne ozljede..ali bi ga zena moglo dobro tuziti...dokaz ima..jos samo da jos neki vjestak dobro sastavi nalaz...hasmeta wrote:Da ga uhapse zbog napada na onu ženu!!!!
- mirzazmaj
#303 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
nesto mi u glavi neka slika. da sam se zadesio tu u blizini kad se ovo desilo, neznam ko bi me mogo zaustaviti da ga svojom vatrogasnom sjekirom opalim po sred one celave glavusine, i to ne samo njega nego sve one majmune oko njega

- Johnny071
#304 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ti bi mogla maso malo prestat mene citirat i odgovarat mi... ja kolko se sjecam, a dobro se sjecam zadnji put sam ti reko da nema potrebe vise da pricamo... mislim ako ti je cilj isprovocirat, samo nastavi...mIRCerka wrote:Tuzno al istinito i vrlo moguce...Johnny071 wrote:MA JOK, KAD VEC NE MOGU NJEGA UHAPSIT,
ha ja
- shuriken
#305 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
pa hajmo isprobat to vec jednom, ili cemo se ogranicit na postiranje imaginarnih prijatelja?Pera Trta wrote:Mislim da bi se za npr. mene ili tebe ili bilo kog običnog građanina našlo mjesta da pred policijom nekog napadnemo.mIRCerka wrote:Citas li ti sta pise?hasmeta wrote:Treba se okupiti i pred Sudom BiH i pred MUP-om KS. Sve ih treba natjerati da uhapse tog dripca, još dok jnije pobjegao il nekog ubio!
OSUDJEN JE ali ce SA SLOBODE cekati prazan krevet u nekom od zatvora.
Sta ce ga hapsit opet....
- Johnny071
#306 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
zaustavilo bi te onih 15 ljudi sto je bilo oko njega, kad bi ti svaki samo po samar spuco, pukla bi ti sjekira na 3 djelamirzazmaj wrote:nesto mi u glavi neka slika. da sam se zadesio tu u blizini kad se ovo desilo, neznam ko bi me mogo zaustaviti da ga svojom vatrogasnom sjekirom opalim po sred one celave glavusine, i to ne samo njega nego sve one majmune oko njega![]()
![]()
- Simply_Red
#307 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
starii wrote:u principu su ono lake tjelesne ozljede..ali bi ga zena moglo dobro tuziti...dokaz ima..jos samo da jos neki vjestak dobro sastavi nalaz...hasmeta wrote:Da ga uhapse zbog napada na onu ženu!!!!
-
hasmeta
#308 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ljudi, ovo je stvarno jezivo! Morali su ga privesti, zadržati barem 24 sata u policiji zbog tog napada, pa onda podić optužnicu i za to. Ovako, kao da čekaju da narod podivlja, da ga linčuju. Stvarno je grozno, nemam riječi!
-
mIRCerka
#309 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
bosko, ako forumas forumas, forumam i ja. u cemu je problem?Johnny071 wrote:ti bi mogla maso malo prestat mene citirat i odgovarat mi... ja kolko se sjecam, a dobro se sjecam zadnji put sam ti reko da nema potrebe vise da pricamo... mislim ako ti je cilj isprovocirat, samo nastavi...mIRCerka wrote:Tuzno al istinito i vrlo moguce...Johnny071 wrote:MA JOK, KAD VEC NE MOGU NJEGA UHAPSIT,
ha ja
- mirzazmaj
#310 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
kakav samar ba imam ja sljem protiv samara heheheh, majke mi nemogu da vjerujem kakav je ono gmaz mater mu seljacku
- Johnny071
#311 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
sto se toga tice...shuriken wrote:
pa hajmo isprobat to vec jednom, ili cemo se ogranicit na postiranje imaginarnih prijatelja?
samar spada u lakse tjelesne povrede... mozes nasamarat koga ne pred stanicom nego u stanici, samo ces izjavu dat koja ce bit prosljedjena tuzilastvu. 100% potvrdjeno
- Mendoza
#312 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
pa morala bi ga ona jadna zena prvo tuziti pa bi se tek onda eventualno mogla dici optuznica...a na to bi cekali vjerovatno jedno 5 godina...hasmeta wrote:Ljudi, ovo je stvarno jezivo! Morali su ga privesti, zadržati barem 24 sata u policiji zbog tog napada, pa onda podić optužnicu i za to. Ovako, kao da čekaju da narod podivlja, da ga linčuju. Stvarno je grozno, nemam riječi!
-
mIRCerka
#313 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
zar nije prije bio ubrzani proces, ili se to trazilo, kad neko ko je na odsluzenju kazne pocini zlocin, pa mu priheftaju jos robije?Mendoza wrote:pa morala bi ga ona jadna zena prvo tuziti pa bi se tek onda eventualno mogla dici optuznica...a na to bi cekali vjerovatno jedno 5 godina...hasmeta wrote:Ljudi, ovo je stvarno jezivo! Morali su ga privesti, zadržati barem 24 sata u policiji zbog tog napada, pa onda podić optužnicu i za to. Ovako, kao da čekaju da narod podivlja, da ga linčuju. Stvarno je grozno, nemam riječi!
nesto se kuhalo oko toga kad je jedan sto je lezao u zenici za cini mi se dvostruko ubistvo izasao na vikend, pa ubio nekog...
-
HomeArt
#314 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Bilo je nekad u ovom gradu prave jalije, razbacali bi ih tamo za sekundu. Danas evo svaka kockasta glava mangup neki ispade.Johnny071 wrote:zaustavilo bi te onih 15 ljudi sto je bilo oko njega, kad bi ti svaki samo po samar spuco, pukla bi ti sjekira na 3 djelamirzazmaj wrote:nesto mi u glavi neka slika. da sam se zadesio tu u blizini kad se ovo desilo, neznam ko bi me mogo zaustaviti da ga svojom vatrogasnom sjekirom opalim po sred one celave glavusine, i to ne samo njega nego sve one majmune oko njega![]()
![]()
- Johnny071
#315 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
mah moze da ga tuzi, ne znam kolko mu je godina, al dobio je 12, mora odlezat 1/3 kazne da bi dobio pravo na vikende, znaci nema izlaska iz zatvora 4 godine, a kad izadje za 12 bice malo star za sve, ako ga ne iznesu u tabutu dotad, sta mu ima goreMendoza wrote:pa morala bi ga ona jadna zena prvo tuziti pa bi se tek onda eventualno mogla dici optuznica...a na to bi cekali vjerovatno jedno 5 godina...hasmeta wrote:Ljudi, ovo je stvarno jezivo! Morali su ga privesti, zadržati barem 24 sata u policiji zbog tog napada, pa onda podić optužnicu i za to. Ovako, kao da čekaju da narod podivlja, da ga linčuju. Stvarno je grozno, nemam riječi!
-
VjecitiStudent
#316 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Prognoza: Kasim ce sljedecih 8 godina kaznu sluziti u poluotvorenom zatvoru i svakog dana odlaziti na radnu obavezu u "Mlin" kojeg ko slucajno mu propustise oduzeti. Zadnje cetiri naravno sluziti nece.
Gradjani su i nakon ovoga podigli ogromnu bunu. Epilog je da je Kasim, godinu dana poslije zadnje protestne setnje, imenovan u Eticku komisiju zatvora, nakon sto su delegati iz SDA glasali ZA, a SDP-ovci bili suzdrzani.
Gradjani su i nakon ovoga podigli ogromnu bunu. Epilog je da je Kasim, godinu dana poslije zadnje protestne setnje, imenovan u Eticku komisiju zatvora, nakon sto su delegati iz SDA glasali ZA, a SDP-ovci bili suzdrzani.
- Mendoza
#317 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Johnny071 wrote:mah moze da ga tuzi, ne znam kolko mu je godina, al dobio je 12, mora odlezat 1/3 kazne da bi dobio pravo na vikende, znaci nema izlaska iz zatvora 4 godine, a kad izadje za 12 bice malo star za sve, ako ga ne iznesu u tabutu dotad, sta mu ima goreMendoza wrote:pa morala bi ga ona jadna zena prvo tuziti pa bi se tek onda eventualno mogla dici optuznica...a na to bi cekali vjerovatno jedno 5 godina...hasmeta wrote:Ljudi, ovo je stvarno jezivo! Morali su ga privesti, zadržati barem 24 sata u policiji zbog tog napada, pa onda podić optužnicu i za to. Ovako, kao da čekaju da narod podivlja, da ga linčuju. Stvarno je grozno, nemam riječi!zlatne godine u celicnom zatvoru, taj samar pokazuje samo kolko je izgubio kontrolu i kolko je jadan, zna da mu je kapak.
mislis da ce biti 12 godina??cisto sumnjam.dobro ponasanje i tako to,plus mozda neke dodatne zalbe i nebuloze,vani je za 7-8 godina ubijedjen sam.
-
Kiberluskoni
#318 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Treba mi ime i prezime napadnute gospodje za peticiju. Hvala
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#319 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Postoje tu i "duševne boli"...znaš kao ono kad neko tuži nekog za klevetu. To nije fizički, već "duševni" napad, pa ipak dobije nešto.Johnny071 wrote:sto se toga tice...shuriken wrote:
pa hajmo isprobat to vec jednom, ili cemo se ogranicit na postiranje imaginarnih prijatelja?
samar spada u lakse tjelesne povrede... mozes nasamarat koga ne pred stanicom nego u stanici, samo ces izjavu dat koja ce bit prosljedjena tuzilastvu. 100% potvrdjeno
-
hasmeta
#320 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Dok čekamo da ga ona žena tuži, hajde da se okupimo: umjesto na derneke, koncerte i kafiće, petak naveče 20 sati, izaći na ulice, zaustaviti gradski saobraćaj (kad mogu GRASO-ovci zbog plata, što ne bi i mi mogli), mirno lijepo pred Sud BiH i MUP. Uredno najaviti, da nas ne mogu rastjerati, tražiti od tih likova što čekaju petak popodne da idu na vikend jer imaju para da odu gdje hoće da uhapse hajvana! Nek malo rade prekovremeno!!!!
- Johnny071
#321 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
@Mendoza
vjeruj mi, u njegovim godinama da odvali pola ne treba mu nista vise... pogotovo one prve 4 bez prava izlaska na vikend, u prvih mjesec dana ce ga svi zivkat dolazit u posjete, poslije toga niko ga se nece ni sjetit... a zna on to jadan i sam zato se tako ponasa, da je on dobio uslov il godin dvije smijo bi se on toj zeni i svima i tamo kolo igro..
vjeruj mi, u njegovim godinama da odvali pola ne treba mu nista vise... pogotovo one prve 4 bez prava izlaska na vikend, u prvih mjesec dana ce ga svi zivkat dolazit u posjete, poslije toga niko ga se nece ni sjetit... a zna on to jadan i sam zato se tako ponasa, da je on dobio uslov il godin dvije smijo bi se on toj zeni i svima i tamo kolo igro..
- Toffee karamela
#322 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ja se smijem večeras okladiti sa svakim (u ovaj kompjuter i tastaturu u koju udaram) da će rečeni mufljuz pobjeći za koji dan iz zemlje, ko što su i neki drugi bježali ne tako davno (Turkey and other countries
)
Pa nije lud da uđe u zatvor, ovo sve s puštanjem zbog "čekanja na slobodan krevet" je uvertira i priprema za bijeg od strane nekoga ko je podmazan u sudu....Živi bili pa vidjeli.
Pa nije lud da uđe u zatvor, ovo sve s puštanjem zbog "čekanja na slobodan krevet" je uvertira i priprema za bijeg od strane nekoga ko je podmazan u sudu....Živi bili pa vidjeli.
- Johnny071
#323 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Dobije, al ne odma, da izjavu ide kuci pa onda proces, odmah u zatvor, t.j. pod istragu se ide samo ako se pocini tesko krivicno djelo...Pera Trta wrote:Postoje tu i "duševne boli"...znaš kao ono kad neko tuži nekog za klevetu. To nije fizički, već "duševni" napad, pa ipak dobije nešto.Johnny071 wrote:sto se toga tice...shuriken wrote:
- Mendoza
#324 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
kad bi izasao za 6 godina imao bi 52-53 godine...i vjerovatno bi se uspjesno nastavio baviti svojim poslom narednioh 15tak godinaJohnny071 wrote:@Mendoza
-
zijancer
#325 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
mirzazmaj wrote:kakav samar ba imam ja sljem protiv samara heheheh, majke mi nemogu da vjerujem kakav je ono gmaz mater mu seljacku