Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Raspored wrote:Takmičenje odlučeno pobjeđuje Jelena Jugović druga je Jelena Urukalo a treća Jelena Blagojević...ostale su ispale. Sve već završeno samo ostalo formalno.
tako izgleda vec sedmicama, odnosno odmah nakon pocetka show-a. otkud tebi ove informacije? moguce je, ali mozda ce nas iznenaditi i napraviti nacionalno pravednije rezultate te ce jelena j. biti prva, majrica druga i jelena u. treca
Znaci trojka Jela je dobila........ ......predpostavljo sam da ce Jelena Jugovic dobiti....ima najfotogenicnije lice a i tijelo joj je u skladu mada samo maljko vece CiCe i taHman .......hocel biti dernek dje da dodjem na guzovaČu i upoznam se sa Jelom......to bi bilo kratko al lijepo prijateljstvo.....
mislim, malo me i nervira kad vidim jelenu jugovic koliko se trudi i koliko hoce nesta da se pokaze i istakne. to je kao ona ljubomora u skoli prema streberima i odlikasima. medjutim, ako cemo gledati posteno, vjerovatno je ona i zasluzila da pobjedi upravo zbog tog truda i zeljama za istaknucem.
meni je majra postala nekako najjebozovnija sada, mozda zbog mostarskog naglaaaaska, maaajke mi.
kolega karanana slažem se s tvojim utiscima al pogledaj pogled kod Jele .....mislim ev ja sam se sad skinuo u tangice i vjetrim se na balkonetu ......HOT sam....
bez daljnjeg kolega pici. onaj pogled, one oci, moj tip. ali mozda sto je jelena i predobra, pucam na majru da mi mastanje bude realnije......
a majrin adut na glavi su definitivno usta. uh, maaaajke mi, poludio sam.
hahaha, shooting sa cukom i fotograf kaze majri: slobodno se poigraj s njim, povuci ga i poziraj.....
ovo sa mrežastim Ćipkastim Ćarapicama i crvenim štiklicama im nije trebalo.......moro sam izvadit iz frižidera Činiju s sladoledom da ugasim vrelinu tijela svoga ........onaj cukica je pravo sladak....dje ga nadjoše