ako te vec interesuje, ne, nije bila vrsnjakinja, bila je 2 godine starija od mene - da li mislim da je to bilo ok? Ne, sada ga sagledam stvari mislim da je ipak bilo prerano. Ali opet, nisam ja bio neki ekstremni, abnormalni slucaj - godine gubljenja nevinosti na mjestu na kojem sam zivio su se kretale izmedju 13 i 15 godina. A samo da kazem, odrastao sam u zemlji gdje je katolicanstvo bilo alfa i omega.plain vanilla wrote:a s kim si se seksao sa 13 godina? s vrsnjakinjama?
Kakva veza, ba?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PeppermintSA
#301 Re: Kakva veza, ba?
- bez_ideje
#302 Re: Kakva veza, ba?
Ja sam na ratnoj nozi sa kulturno-historijskim naslijedjem poluotoka.....PeppermintSA wrote:Konstantno se forsira teza od strane gospodjica, da ja furam nekakve ekstreme - Naprosto tvrdim da je sex u Sarajevu i dalje veliki tabu, i da su najveci, ako ne i jedini, krivci muskarci. Gdje se zenski rod dijeli u dva stada: ''Fine'', ili ti ''materijal za braka'', i ''kurave'', ili ti ''radodajke''.bez_ideje wrote:Peperminte,dobrim si dijelom u pravu sto se mene tice !
Ako to znaci da sam ja isfrustriran, onda ne znam
A za lokalne izgrede za sad primjenjujem jednostavnu taktiku-prst u uho !
Doduse nemam pozitivno misljenje o erosima bosancherosima ,pa mi nije problem!
Jednog lijepog dana cu da sjednem na avion!
A vidim vi i o sexu razvezali.......kod mene jok u paketu sa emocijama
Pozdrav gospodjicama sa saxa....
Kisno vrijeme najavili i sutra
Last edited by bez_ideje on 24/05/2011 01:51, edited 1 time in total.
-
PeppermintSA
#303 Re: Kakva veza, ba?
bez_ideje wrote:Ja sam na ratnoj nozi sa kulturno-historijskim naslijedjem poluotoka.....PeppermintSA wrote:Konstantno se forsira teza od strane gospodjica, da ja furam nekakve ekstreme - Naprosto tvrdim da je sex u Sarajevu i dalje veliki tabu, i da su najveci, ako ne i jedini, krivci muskarci. Gdje se zenski rod dijeli u dva stada: ''Fine'', ili ti ''materijal za braka'', i ''kurave'', ili ti ''radodajke''.bez_ideje wrote:Peperminte,dobrim si dijelom u pravu sto se mene tice !
Ako to znaci da sam ja isfrustriran, onda ne znam
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#304 Re: Kakva veza, ba?
zasto je prerano ako je ona to htjela? sad djeca ranije sazrijevaju, vec sa 10 imaju mjesecnicu, pa neces valjda svoju djecu, kad ih budes imao, uciti da se uzdrzavaju od nagona, a ti tako otvorenog uma?PeppermintSA wrote:ako te vec interesuje, ne, nije bila vrsnjakinja, bila je 2 godine starija od mene - da li mislim da je to bilo ok? Ne, sada ga sagledam stvari mislim da je ipak bilo prerano. Ali opet, nisam ja bio neki ekstremni, abnormalni slucaj - godine gubljenja nevinosti na mjestu na kojem sam zivio su se kretale izmedju 13 i 15 godina. A samo da kazem, odrastao sam u zemlji gdje je katolicanstvo bilo alfa i omega.plain vanilla wrote:a s kim si se seksao sa 13 godina? s vrsnjakinjama?
nemaju veze ni godine, ni mjesto, ni vrijeme, ni okolnosti, vazno je slijediti nagon, i dati svakome ko zatrazi, da se ko ne bi sutra zalio da sarajke ne daju
-
PeppermintSA
#306 Re: Kakva veza, ba?
plain vanilla wrote:zasto je prerano ako je ona to htjela? sad djeca ranije sazrijevaju, vec sa 10 imaju mjesecnicu, pa neces valjda svoju djecu, kad ih budes imao, uciti da se uzdrzavaju od nagona, a ti tako otvorenog uma?PeppermintSA wrote:ako te vec interesuje, ne, nije bila vrsnjakinja, bila je 2 godine starija od mene - da li mislim da je to bilo ok? Ne, sada ga sagledam stvari mislim da je ipak bilo prerano. Ali opet, nisam ja bio neki ekstremni, abnormalni slucaj - godine gubljenja nevinosti na mjestu na kojem sam zivio su se kretale izmedju 13 i 15 godina. A samo da kazem, odrastao sam u zemlji gdje je katolicanstvo bilo alfa i omega.plain vanilla wrote:a s kim si se seksao sa 13 godina? s vrsnjakinjama?
nemaju veze ni godine, ni mjesto, ni vrijeme, ni okolnosti, vazno je slijediti nagon, i dati svakome ko zatrazi, da se ko ne bi sutra zalio da sarajke ne daju
nisam rekao da je bilo prerano za nju, ali je bilo prerano za mene. Ne brini se, nije to bio neki divni veleosjecajni, seksperijanski trenutak gdje dvoje zaljubljenih gube zajedno nevinost. Igrali smo nekakvu igru, 2 osobe suprotnog pola udju u ormar i moraju ostati tamo 15min. Curu upoznao tu noc, ne znam ni kako se zove, udjemo, desi se i cao - nikad je vise vidio nisam.
Dakle, za mene je bilo prerano jer nisam znao gdje mi je dupe a gdje glava - moze se reci da je ona mene zaskocila. A od tog trenutka, slijedim nagone, a i ne planiram svojoj djecu indoktrinirati samo nek koriste zastitu i nek se zabavljaju!
-
PeppermintSA
#307 Re: Kakva veza, ba?
ugl, odoh spavati - kasno je
jeste napravili halabuku od najprostije moguce stvari: Seks je u Sarajevu tabu, mora se kriti i ne smije se ''masovno upraznjavati''.
to su cinjenice
prestace biti tabu kad CURE hefticno budu mjenjale partnere
a sad vi pjevajte cijelu noc kako sam ''isfrustiran''

adio!
jeste napravili halabuku od najprostije moguce stvari: Seks je u Sarajevu tabu, mora se kriti i ne smije se ''masovno upraznjavati''.
to su cinjenice
a sad vi pjevajte cijelu noc kako sam ''isfrustiran''
adio!
- bez_ideje
#308 Re: Kakva veza, ba?
Pa ako te u ormaru u mraku zaskocila....more bit i da si istraumiran pride

- ljubav_aha
#309 Re: Kakva veza, ba?
tabu teme jesu minusPeppermintSA wrote: ''fine cure''?
Necu ja nista, meni samo smeta tabuiziranje svega. I recu samo ovo, prije bih hodao sa tzv. ''kuravom'' nego sa tzv. ''finom''.
prosao si svijet,vidio si da u drzavama gdje se rano seksa takodjer postoji problem sa abortusima ili djecom koja imaju djecu ,a seks obrazovanje je skolama,sto je problem u ne koristenju zastite,i ako sto rekoh,problem je ne postojanje iskustva ,a mnogo puta se desi pod uticajem alkohola
znaci,postojanje tabu_a ili ne,problemi postoje u obe sfere
- plain vanilla
#310 Re: Kakva veza, ba?
nije tebe bilo kad se na forumu organizovao grupnjakPeppermintSA wrote:ugl, odoh spavati - kasno je![]()
to su cinjenice
a sad vi pjevajte cijelu noc kako sam ''isfrustiran''![]()
adio!
rekoh ja da je do tebe
-
PeppermintSA
#311 Re: Kakva veza, ba?
bez_ideje wrote:Pa ako te u ormaru u mraku zaskocila....more bit i da si istraumiran pride![]()
![]()
![]()
7 dana nisam otisao u skolu, jer su svi ''vidjeli'' sta se desilo pa me bilo stid
ipak se prevazidje nakon desetak dana
- ljubav_aha
#312 Re: Kakva veza, ba?
eh ovo mi se svidja,pricajPeppermintSA wrote:Zivio sam u 4 drzave, proputovao 104
- ljubav_aha
#313 Re: Kakva veza, ba?
ti sad zivis u SAPeppermintSA wrote:ugl, odoh spavati - kasno je![]()
to su cinjenice
adio!
pa dobro hefticno mjenjaje partnera je malo prekovise
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#314 Re: Kakva veza, ba?
PeppermintSA wrote:
adio!
Nista, odoh nazvati par brojeva da se osiguram za sljedecih 4-5 sedmica.
-
PeppermintSA
#315 Re: Kakva veza, ba?
da daljubav_aha wrote:ti sad zivis u SAPeppermintSA wrote:ugl, odoh spavati - kasno je![]()
to su cinjenice
adio!![]()
pa dobro hefticno mjenjaje partnera je malo prekovise![]()
ko ce stalno ici na ginekoloske preglede i analize krvi
pa dobro, karikiram
-
PeppermintSA
#316 Re: Kakva veza, ba?
et ti na pm-uljubav_aha wrote:eh ovo mi se svidja,pricajPeppermintSA wrote:Zivio sam u 4 drzave, proputovao 104
jbt, usao bezze da napisem i ja jedan post, i zavrsih tako sto se do 2h peglam
- plain vanilla
#317 Re: Kakva veza, ba?
@bez ideje, sta ti ovo znaci?bez_ideje wrote: A vidim vi i o sexu razvezali.......kod mene jok u paketu sa emocijama
nemas seks s osobama za koje se vezes emotivno ili sta?
- ljubav_aha
#318 Re: Kakva veza, ba?
dze's ti meni ,kod mene postojeca opasnost za tornado,prije pola sata krenula van i vratila sebez_ideje wrote:
Ja sam na ratnoj nozi sa kulturno-historijskim naslijedjem poluotoka.....
ma seks bez obaveza i emocija je OK ,to nije problem,problem je kad se i iz takvih avanutra jedno od partnera pocne emocionalno "buditi"
licno,misljenje sredine me takodjer ne interesuje,ali ne zelim pricati ,nema potrebe,kod mene ni na poslu ne smiju me pitati ,a da ne pricam za nase,nema sanse
- no_crnjak
#319 Re: Kakva veza, ba?
ti da dobro kar-ikiras nebi baco ublehe u ova doba po forumu....ja se bar ne falim xD
- insomnia78
#320 Re: Kakva veza, ba?
Joj jesi ti ebac cccseln wrote:Dok sam bio solo, desavalo se skoro redovno da djevojke i zene sa kojima sam igrao mame i tate tu neobaveznu krevetnu aktivnost shvate kao pocetak veze.
Bez obzira ko je i kakva je, bez obzira sto je dala jos prije nego sto sam ispusio prvu cigaretu, bez obzira na status...slobodna, u vezi, udata....sve poslije pitaju "sta smo mi sad". Mislim, svi pricaju o emancipaciji zena, koje su postale neovisne i takodje rade stvari samo zbog cejfa, no ja sam uvijek poslije one night standa (ili ponovljenih ronilackih aktivnosti) imao problema da objasnim doticnima da je "to bilo to" i da nemam daljih namjera. Jednom sam natrcao na neku raspustenicu koja je imala iskljucivo one night stands, ali bila je debela i tako odvratno arogantna da bih radije zivio u celibatu.
Dakle, sta je sa tim emancipiranim zenama?
-
PeppermintSA
#321 Re: Kakva veza, ba?
ljubav_aha wrote:dze's ti meni ,kod mene postojeca opasnost za tornado,prije pola sata krenula van i vratila sebez_ideje wrote:
Ja sam na ratnoj nozi sa kulturno-historijskim naslijedjem poluotoka.....
Kisno vrijeme najavili i sutra![]()
ma seks bez obaveza i emocija je OK ,to nije problem,problem je kad se i iz takvih avanutra jedno od partnera pocne emocionalno "buditi"
licno,misljenje sredine me takodjer ne interesuje,ali ne zelim pricati ,nema potrebe,kod mene ni na poslu ne smiju me pitati ,a da ne pricam za nase,nema sanse
pa to je vec nesto drugo... slazem se, i ne mislim da trebas cijeli zivot zivjeti na takav nacin
ja sam prvi godinu i po bio sa curom, koju sam 'upoznao' tokom sexa za jednu noc, i veza je bila super dok ja trajala.
te etikete mi smetaju, i to konstantno stavljanje sexa na nekakvu platformu, kao da je nesto abnormalno sveto...
- ljubav_aha
#322 Re: Kakva veza, ba?
poruka odlicna,ma pusti seks,putovanja su prioritetPeppermintSA wrote:et ti na pm-uljubav_aha wrote:eh ovo mi se svidja,pricajPeppermintSA wrote:Zivio sam u 4 drzave, proputovao 104
jbt, usao bezze da napisem i ja jedan post, i zavrsih tako sto se do 2h peglam
- awaken
#323 Re: Kakva veza, ba?
Bio je to hrabar pokušaj mladog Pepperminta da ubijedi 3 žene u ispravnost svojih stavova
Valjda još nije naučio da s Bosankama smiješ sve, osim svađe....inače si "donji"
Ali džabe sve kad ih ja volim najviše
Djeco volite se, svađajte se, seksajte se.....kad osjetite potrebu. Laku noć
- ljubav_aha
#324 Re: Kakva veza, ba?
to ti pises o muskarcima bez jajca > hrabrostiNadal wrote:Bio je to hrabar pokušaj mladog Pepperminta da ubijedi 3 žene u ispravnost svojih stavovaValjda još nije naučio da s Bosankama smiješ sve, osim svađe....inače si "donji"
![]()
- awaken
#325 Re: Kakva veza, ba?
Ma jok, shlepam se Bosankamaljubav_aha wrote:to ti pises o muskarcima bez jajca > hrabrostiNadal wrote:Bio je to hrabar pokušaj mladog Pepperminta da ubijedi 3 žene u ispravnost svojih stavovaValjda još nije naučio da s Bosankama smiješ sve, osim svađe....inače si "donji"
![]()