Bice moja il' Bozhija!mIRCerka wrote:bureche, dushevna je
polo majica sto sam tati kupila u US POLO radnji je kostalaa 9 dolara...ovdje IDENTICNA 139 maraka...pa da su je fedexom slali, manje bi dosla...
Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
- burek_in_space
#301 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
- Skyfox
#302 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
djecija POLO obicna majica kratkih rukava 60KM, pa ja se oblacim za te pare a ne djetetu kupit jedan komad koji ce na godinu prerast pa u smece...mIRCerka wrote:bureche, dushevna je
polo majica sto sam tati kupila u US POLO radnji je kostalaa 9 dolara...ovdje IDENTICNA 139 maraka...pa da su je fedexom slali, manje bi dosla...
-
VjecitiStudent
#303 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Veseli me entuzijazam vlasnika napucanih prodavnica sa napucanim cijenama.
Nije valjda da im niko nije sapnuo da bh. elita kupuje iskljucivo izvan BiH?
Nije valjda da im niko nije sapnuo da bh. elita kupuje iskljucivo izvan BiH?
- x0z0y0
#304 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
uh na SIX su mi oci ostalemIRCerka wrote: ona u galeriji nije neka pljacka, isla sam danas vidjet, ocekivala sam nesto wow, kad ono skroz ok cura...
Urban Republic ima pristojne cijene, Champion takodjer, ostalo je zhara i totalno van nasih standarda...jedino je dobra i pristojnih cijena ona SIX dzidzara na samom ulazu, svasta nesto po osam maraka...
ja bi ono sve pokupovala
da naslijepo uzmes nesto...valjalo bi
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#305 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
3 para halkica 8 maraka...meni je sestra kupovala six nausnice u Londonu, super su...Compos_Sui wrote:uh na SIX su mi oci ostalemIRCerka wrote: ona u galeriji nije neka pljacka, isla sam danas vidjet, ocekivala sam nesto wow, kad ono skroz ok cura...
Urban Republic ima pristojne cijene, Champion takodjer, ostalo je zhara i totalno van nasih standarda...jedino je dobra i pristojnih cijena ona SIX dzidzara na samom ulazu, svasta nesto po osam maraka...
![]()
![]()
ja bi ono sve pokupovala![]()
da naslijepo uzmes nesto...valjalo bi
-
*mima*
#306 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Super je cura koja tu radi.....veze nema koliko sta kosta........ ona ne zna jel posla ili dosla.... 
-
♥ Julianna ♥
#307 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
505sCrtom wrote:Kakvo je stanje s čipsom s okusom šunke?♥ Julianna ♥ wrote:Jao znate šta sam vidjela da se tamo ima kupit'????![]()
![]()
Griotte!!!![]()
Je li se uspio provuć?
Ooooooo to nisam vidjela!!!
- travar
#308 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Dođoh, viđoh, izađoh!
Inače se ospem od onih radnji u kojima na 50m2 stoje dvije cipele sa 10 reflektora "uperenih" u iste!
Mislim sve je to lijepo fino, ima se gdje ugrijati zimi i hladiti ljeti, ali što se tiče kupovine...!
Inače se ospem od onih radnji u kojima na 50m2 stoje dvije cipele sa 10 reflektora "uperenih" u iste!
Mislim sve je to lijepo fino, ima se gdje ugrijati zimi i hladiti ljeti, ali što se tiče kupovine...!
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#309 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
zelena, zuta i narandzastatamara* wrote:U koju bojuFaruk wrote:centar lijepo izgleda
garaza je odlicna (to mi je najdrazi dio centra) i super su je ofarbali
jedino mi imamex nema mjesta u onakvom ambijentu
prava seljacka radnja
tri nivoa, tri boje
super izgleda
svi gledaju radnje ja se vozam po garazama
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#310 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
nisi dovoljni duboko zaronioRomeo 80 wrote:U zelenu!tamara* wrote:U koju bojuFaruk wrote:centar lijepo izgleda
garaza je odlicna (to mi je najdrazi dio centra) i super su je ofarbali
jedino mi imamex nema mjesta u onakvom ambijentu
prava seljacka radnja![]()
imaju ispod jos rudari i prosvjetni radnici
-
5 0 5
#311 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Molim te, i raportiraj odmah!♥ Julianna ♥ wrote:505sCrtom wrote:Kakvo je stanje s čipsom s okusom šunke?♥ Julianna ♥ wrote:Jao znate šta sam vidjela da se tamo ima kupit'????![]()
![]()
Griotte!!!![]()
Je li se uspio provuć?
Ooooooo to nisam vidjela!!!Treba to provjeriti još kol'ko sutra
-
Blue room
#312 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
centar je odlican i nadasve je bio neophodan Sarajevu. Drago mi je sto ovako nesto postoji u glavnom gradu BIH te se radujem skorom otvaranju multipleks kina na mjestu nekadasnjeg Dubrovnika. Jedino mi je nevjerovatno da su u radnjama sa igrackama zaista sklonili igracke sa likom svinja, ja sam mislio da je jedna od tema na forumu bila samo zafrkancija ali nije .Male svinjice su protjerane izuzev na igrackama na kojima su dio arsenala(visuljci iznad krevetica i sl).Neopisivo duhovito.
- ljubav_aha
#313 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
burek_in_space wrote:Jel mislish da mi uplatish na rachun 3 marke za kafu ili kada dodjesh u Sarajevo?!ljubav_aha wrote:
eh,castim te kafom ,kad se vartis![]()
![]()
Valja li chemu mIRCerka,(chitaj: je li dushevnamIRCerka wrote: ona u galeriji nije neka pljacka, isla sam danas vidjet, ocekivala sam nesto wow, kad ono skroz ok cura...
)?!
oh,pa ,pito_moja_slatka
-
VjecitiStudent
#314 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Blue room wrote:centar je odlican i nadasve je bio neophodan Sarajevu. Drago mi je sto ovako nesto postoji u glavnom gradu BIH te se radujem skorom otvaranju multipleks kina na mjestu nekadasnjeg Dubrovnika. Jedino mi je nevjerovatno da su u radnjama sa igrackama zaista sklonili igracke sa likom svinja, ja sam mislio da je jedna od tema na forumu bila samo zafrkancija ali nije .Male svinjice su protjerane izuzev na igrackama na kojima su dio arsenala(visuljci iznad krevetica i sl).Neopisivo duhovito.
PS. Moze li ko isaretiti cijenjenom šerijatskom komitetu ove ugledne institucije (je li pravilno reći ŠERKOM?
-
♥ Julianna ♥
#315 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Ha?? Sklonili svinje?? Super!!
A Griotte i Lays spič sa šunkom???
- Better Man
#316 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Nije, ali je smiješno tvrditi za nekog da je nešto a nije.ljubav_aha wrote:zar je smijesno biti metroseksualacBetter Man wrote:Baš smiješno! Nisam vam nikakv metroseksualac.![]()
- slavkoimamodilera
#317 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Ocekujem da me povedes na turneju po BBIju, slab sam u trazenjumIRCerka wrote:bureche, dushevna je
Jedino sam jos garazu posjetio, odlicna je, ali su zato pjesacki izlazi/ulazi katastrofa, nista nije oznaceno kako treba, pola vrata je zakljucano, liftovi ne rade, za sada - najsigurnije pjeske kuda i autom, pa napolje
- slavkoimamodilera
#318 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
♥ Julianna ♥ wrote: A Griotte i Lays spič sa šunkom???

-
VjecitiStudent
#319 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
♥ Julianna ♥ wrote:Ha?? Sklonili svinje?? Super!!![]()
ŠERKOM ne radi dobro svoj posao, hocemo smjene!!!!
- Jara
#320 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Ne zalazih još, al' prolazih pored.
Po komentarima, gužva je k'o u tramvaju za vrijeme špice.
Po komentarima, gužva je k'o u tramvaju za vrijeme špice.
-
connected
#321 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
ne znam je li neko već spomenuo ali meni je strava pogled sa pokretnih stepenica u u "provaliju" od 50 metara...možda imam straha od visine ali mislim da je ono projektantska greška...ubilo se za samoubistva
inače centar mi je pomalo kičast a jedino mogu kafu popiti tamo i to u nekoj ljetnoj bašti ispred...a na njemu se ionako bogate Bakir i klapa...
inače centar mi je pomalo kičast a jedino mogu kafu popiti tamo i to u nekoj ljetnoj bašti ispred...a na njemu se ionako bogate Bakir i klapa...
-
♥ Julianna ♥
#322 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
slavkoimamodilera wrote:♥ Julianna ♥ wrote: A Griotte i Lays spič sa šunkom???
- ljubav_aha
#323 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
niko nista nije tvrdio ni utvrdio,i opet kazem,nije nista smijesnoBetter Man wrote:Nije, ali je smiješno tvrditi za nekog da je nešto a nije.ljubav_aha wrote:zar je smijesno biti metroseksualacBetter Man wrote:Baš smiješno! Nisam vam nikakv metroseksualac.![]()
-
Gloria1982
#324 Re: Da li vam se dopada novotvoreni BBI centar
Bila sam u BBI-ju prije dva dana - u nedjelju veče. Nisam sve obišla, ali ono što sam vidjela mi je super, jedino mi se ne sviđa što su hodnici baš uski i što klima ne radi kako treba. Valjda će se klima popraviti. Da li iko zna kada će liftovi proraditi? Ako neko sazna da su proradili, molim vas da javite ovdje.