Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
lar071

#301 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by lar071 »

Ma super je jeste ga nahvalili !!! U srijedu nije mogao igrati protiv Portugala a u subotu cijelu tekmu za VW . Ma divno , jeste naivni stare mi !!!!!!

Boli njih za Bosnu i za ne znam sta daj samo jebenih EURA a TI ga hvali !!!!!!! :x
slusam.ba

#302 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by slusam.ba »

Timscho wrote:Ja ovako vidim posljednja dogadjanja u vezi Misketa:

Misimovic je imam utisak zadnjih dana imao hrabrosti da opravdano kritikuje Savez i atmosferu u i oko reprezentacije, a i da to javno spomene.
To naravno smeta FSBiH mafiji jer Miske uziva ogromno povjerenje svih navijaca Reprezentacije i plase se da bi on mogao inicirati masivnu akciju koja bi rezultirala ciscenjem u Savezu.
Da bi to sprijecili pokusavaju ga diskreditirati preko TVSA (vjerovatno i drugih medija) udarajuci na njegov patriotizam i odanost Reprezentaciji. Vjerovatno razmisljaju po sistemu:"ili on ili mi".
Da li se slazete sa mnom?
Pitam se jos i koliko je ta FSBiH mafija mocna i odlucna sprovesti svoje ciljeve u djelo. Dokle su spremni ici?

Savez=mafia je spremna ici do kraja..pitanje je dokle smo mi spremni ici..kao sto sam ranije napisao,na zalost mi smo obicni mishevi..al nada zadnja umire,recimo kad bi Miske progovorio o svemu mislim da bi imao ogromnu podrsku svi bi stali iza njega i cuvali mu ledja i tad bi bilo svega ako presuti samo je jos jedan u nizu dobice po koji aplauz tu i tamo navijaci ce mu tu i tamo ime skandirati ali ce sve ostati isto i mi se nikad nigdje necemo plasirati
Sezam

#303 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Sezam »

Cega se sve Miske nagledao u onih nekoliko dana prije tekme, mozemo samo zamisliti - i covjek je vjerovatno skontao da ce se sav javasluk prebaciti njemu preko ledja - a usput ga je i koljeno mucilo - i konta covjek, sto ja da si karijeru zrtvujem zbog ovakvih majmuna - i u pravu je - i dokazao je koliko on nama treba a ne mi njemu - na kraju krajeva Wolfsburg je taj koji mu daje platu - a Miske nikom od nas nista ne duguje - a narocito ne Ciri (koji ne zna pola imena nasih igraca) - a pogotovo ne bagri u Savezu koja jedino pijanku zna organizovati - i mi bi takvi da idemo na Svjetsko - pa da smo se kojim cudom plasirali - garant bi se islo busom do Splita - pa onda na brod za JOhanesburg - a ko hoce avionom nek si plati iz vlastitog dzepa - i nakon svega - kako jos iko moze biti optimista kad su slljedece kvalifikacije u pitanju? - dzaba nama fudbalski talenti kojih imamo na izvoz- kad kod nas uvijek prevladavaju kriminalni talenti...
BaileyS

#304 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by BaileyS »

• Evo pridruzili su se i drugi Cirini mediji u podmetanju Misimovicu.

Da se razumijemo, Misketu zamijeram sto je bio Pasalicev covjek i sto je minirao ondasnji bojkot ali ove nebuloze koje mu sad pokusavaju podmetnuti nemaju veze sa zdravom pamecu.

Samo da porucim jadu od novinara Sinanovicu, ne postoji zdrav razum u BiH koji ce vise vjerovati Ciri Blazevicu nego Misimovicu. Karakter Cire Blazevica je siroko poznat na Balkanu, opisan i u djelima ovdasnjih pisaca kao primjer zadnjeg balkanskog sljama. Dakle svi ovi naruceni tekstovi ti ne piju vode Sinanovicu.

Kladionice: Da li je utakmica sa Portugalom prodata?

Utakmica baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo između BiH i Portugala, koja je odigrana u srijedu navečer u Zenici, i dalje je top tema u cijeloj državi. I tri dana poslije, analizuju se svi detalji tog dramatičnog meča koji je naša reprezentacija izgubila, traže se krivci za neuspjeh, lome koplja oko pojedinih igrača...

Selektor Miroslav Ćiro Blažević i dalje ima podršku javnosti da ostane na toj funkciji i vodi našu reprezentaciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, međutim, kada je riječ o pojedinim igračima - dvojbe ostaju.

Neki dobro upućeni izvori kažu da je, navodno, bilo i "nečeg sumnjivog u Zenici" i po njima nije nemoguće da je utakmica prodata Portugalcima i da su na tome "kladioničari i pojedinci sjajno profitirali". Isto izvori navode i mogućnost istrage o svemu tome.

Izvjesno je da u tome selektor Ćiro Blažević ima čiste ruke, ali nije on sam ni reprezentacija ni svi oni koji se oko nje vrte - sa dosta opreza kažu izvori lista "San" i napominju da ne otkrivaju ništa što pojedincima iz i oko reprezentacije nije poznato.
saim_adka

#305 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 23/01/2017 08:56, edited 1 time in total.
zlaataan

#306 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by zlaataan »

Mislim da Miske nije prodao utakmicu.
Sentinel

#307 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Sentinel »

Ja sam bezrezervno uz Zvjezdana. Svi na prvi pogled mogu vidjeti da se radi o veoma postenom igracu i dobrom covjeku. Nikad nije imao nikakvih ispada, i sad kad je najbitnije, on je nekome kriv...
Nismo mi neki ljudi...
kamen spoticanja

#308 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

palermo wrote:Ja sam odlučio da vjerujem da je Misimović bio povrijeđen i da nije mogao igrati.Znam da to vjerovatno nije tačno, ali to je jedini razlog na osnovu kojeg i dalje mogu da vjerujem i navijam za Zvjezdana.Svaki drugi razlog jednostavno Misimovića u mojim očima snižava i čini ga manje vrijednim čovjekom.Ćiro ga kritikovao pa se on naljutio, nisu imali mira u reprezentaciji pa on kao vid protesta odlučio da ne igra, bio nezadovljona tretmanom......i da dalje ne nabrajam, nijedan od ovih razloga nije jednostavno dovoljan da se ne igra u odlučujućoj utakmici. U utakmici u koju smo svi mi uložili toliko emocija, nakon koje smo svi mi (ili barem nas 99 %) osjećali kao da nas je voz pregazio. Jednostavno, osim povrede ne postoji opravdan razlog za izostajanje sa utakmice.Sa ove utakmice.Zato ću ja i dalje da vjerujem da je Miske bio povrijeđen i da nije mogao igrati.
zvjezdana je iz konkurencije za utakmicu izbacio ciro blazevic!!!
povod je nevjerovatno banalan,ali su razlozi vjerovatno njegovo glasno komentarisanje cirkusa u hotelu meriott u lisabonu...zbog toga je imao problem ulaska na bilino polje...
miske nije bio povrijedjen...misketa je ciro izbacio iz ekipe :x :x :x :x
saim_adka

#309 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by saim_adka »

.
fixer

#310 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by fixer »

Ima li kakava grupa podrske Misimovicu na Fb?
alica.k

#311 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by alica.k »

fixer wrote:Ima li kakava grupa podrske Misimovicu na Fb?
jasta.
ne treba mu podrska na fb, treba mu podrska na ulici.

oni sve cine da se ovo ne desava, ne bi me iznenadilo da na 60min i oni se okrenu protiv misimovica, jer sad je najopasnije za savez da se ljudi dignu jer ne bi bilo 1000 ljudi vec 100 000, a to su postigli momci kao misimovic, da se narod napokon ujedini i stane na njihovu stranu jer ovako vise ne moze.

pa sad u medije plasiraju vijesti kao sto su ove, u nadi da kad misimovic odluci da kaze istinu niko ga nece podrzati jer mu nece vjerovati. i ja kako vidim, uspijevaju u tome.
zalizani

#312 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by zalizani »

Bezrezervna podrška Misimoviću. Čovjek koji je zadužio iskrene navijače BIH ne može se stavljati u isti kontekst sa bandom kojoj i Ćiro pripada.
Za neuspjeh reprezentacije odgovorni su ovi iz legla kriminala i isto tako osuđujem državne organe koji su im dopustili da nas yebu godinama.
SAVEZ U KAVEZ !
saim_adka

#313 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by saim_adka »

.
baxul

#314 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by baxul »

divide et impera
veljaca

#315 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

1. Ja sam PROTIV N/FSBIH :x ...........smjeniti ih ....
2. Nije sve cisto u svezi ove dvije utakmice sa Portugalom ....
3. Ako Miske nije igrao jer je kao bio povrijedjen a ispostavi se da nije - prvo treba da leti onaj doktor reprezentacije ...
4. Kako je moguce da neko ne moze igrati utakmici u srijedu a onda moze sa 110% kapaciteta u subotu ( nakon 3 dana ) ....
5. Trebamo naruciti te specijalne inekcije koje ima VW ( Dzeko nam u tome moze pomoci ... ) .....
6. Ciro nije trebao reagovati onako poslije Lisabona u svezi Misketa. Jedino ako je znao nesto sto mi ne znamo ...
7. TREBA ISTINA o ovom slucaju izaci na vidjelo ....
8. Uvijek je bilo PATRIOTA i IZDAJNIKA ....
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#316 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Halleluhwah »

Ne smijemo Misketa izgubiti, a izgubit ćemo ga ako na pozicijama ostanu ova garnitura iz Saveza i M.B. Tako smo izgubili Papca i ne znam još već koga.
BaileyS

#317 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by BaileyS »

Halleluhwah wrote:Ne smijemo Misketa izgubiti, a izgubit ćemo ga ako na pozicijama ostanu ova garnitura iz Saveza i M.B. Tako smo izgubili Papca i ne znam još već koga.
Imamo isto misljenje, zbog raznih debila gubimo jednog po jednog igraca.

Nema losih vojnika, oni su onakvi kave su im vojskovodje. Za mene je sasvim jasno ko je krivac u svemu ovom i bilo je pitanje dana kad ce neki igrac odreagovati na neprimjereno prozivanje "trenera svih trenera".
veljaca

#318 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by veljaca »

Sada sam razgovarao sa osobom koja puno vise prati reprezentaciju od mene ....
Po njemu, o ovom slucaju znaju najvise Miske i Ciro ...
Nije Ciro balavac pa da mu Miske kaze da je toliko povrijedjen pa ne moze da igra ....
Sve ovo je u DOGOVORU Cire i Misketa - kako da najbezbolnije prodju tu situaciju ....

Ovo je misljene moga prijatelja - koga cijenim kad su u pitanju odnosi u i oko reprezentacije ...
kamen spoticanja

#319 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

veljaca wrote:1. Ja sam PROTIV N/FSBIH :x ...........smjeniti ih ....
2. Nije sve cisto u svezi ove dvije utakmice sa Portugalom ....
3. Ako Miske nije igrao jer je kao bio povrijedjen a ispostavi se da nije - prvo treba da leti onaj doktor reprezentacije ...
4. Kako je moguce da neko ne moze igrati utakmici u srijedu a onda moze sa 110% kapaciteta u subotu ( nakon 3 dana ) ....
5. Trebamo naruciti te specijalne inekcije koje ima VW ( Dzeko nam u tome moze pomoci ... ) .....
6. Ciro nije trebao reagovati onako poslije Lisabona u svezi Misketa. Jedino ako je znao nesto sto mi ne znamo ...
7. TREBA ISTINA o ovom slucaju izaci na vidjelo ....
8. Uvijek je bilo PATRIOTA i IZDAJNIKA ....
zvjezdana je iz ekipe izbacio ciro blazevic!!!
kazem vam povod je nevjerovatno banalan,ali su razlozi mnogo dublji i ne razlikuju se puno od svih dosadasnjih sranja koje je zamutio nsbih :x :x
a miske je uradio samo ono sto je trebao uraditi emir spahic kao kapiten...evo i SAN se,kao sluzbeno glasilo nsbih ,oglasio
samo ako im ovo prodje sve nas treba javno na bandere povjesat :x :x :x
VenomSa

#320 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by VenomSa »

Fuj, nemam rijeci. KAKO VAS NIJE STID DA PLJUJETE PO MISIMOVICU??? Da nije bilo tog Misimovica, ova reprezentacija NIKAD ne bi ni dosla u situaciju da zamalo ode na SP. Da nije bilo njega, Dzeko ne bi zabio onoliko golova. Svaka cast Ciri na mnogim stvarima, ali ova reprezentacija je postizala uspjehe najvecim dijelom zbog igara Zvjezdana Misimovica. Isto tako Wolfsburg-ovi uspjesi su najvise njegova zasluga.

Ako je zaista slagao da je povrijedjen, ja mu to od srca oprastam zbog svega sto je ucinio za reprezentaciju i opcenito za BiH. Razlog sigurno postoji i kad-tad cemo ga saznat.
missko

#321 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by missko »

Mislimm da Miske treba nama sad vise nego ikad. A Ciro bi trebao lagano razgulit iz repke, Kriv je za neuspjele kvalifikacije kao i svi drugi trenerii trebao bi otici, nemozemo mjenjat igrace nakon poraza al mozemo trenera i mirna Bosna a i Hercegovina. Miske jest pomalo cudan tip , al u pravu je za cirkus oko repke i meni je to izgledalo sve malo previse od reklama do euforije
udrch

#322 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by udrch »

Miske je legenda..
Ne znam šta se zamarate pisanjem Sinan Sinanovića i njegovog besplatnog dnevnog lista..
Nabijem na onu stvar svakoga ko ima šta protiv Misketa..
zecko_kupuz

#323 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by zecko_kupuz »

Dobro je neko rekao ranije - Misimović i Ćiro su vjerovatno sporazumno odlučili da što bezbolnije prevaziđu cijelu situaciju. S tim da je Miske vjerovatno bio puno razumniji, jer Ćiro je Ćiro, ipak čovjek ima godina.
Da je Miske sam sve ovo aranžirao, pa mislite li da bi Džeko nakon ove subotnje utakmice tek tako, mirno ostao po strani, i ne uplitao se u cijelu priču.

A svi znamo kakvi su naši novinari. U redu je to što su neki bez dlake na jeziku, ali ipak tu ima i žestokog egoizma, a bogami i želje za izazivanjem kojekakvih (imaginarnih) senzacija.

"Miske obmanuo doktora Jerlagića!" - ma dajte molim vas. :x
ziko 1

#324 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by ziko 1 »

Miske je odigrao jednu vrlo solidnu utakmicu jučer u Bundes ligi - boreći se kao lav.Nešto definitivno nije bilo u redu u one dane pred uzvratnu utakmicu na relaciji Ćiro-Miske.Cjelokupna BiH javnost .ne samo nogometna ,mora znati o čemu je zapravo riječ . SAVEZ napolje...!!!
mostarac

#325 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mostarac »

Mi smo od onih igraca sto su nam ovako otisli kao Miske mogli napraviti ekipu da se bori za postolje na velikim takmicenjima. nemoguce da su svi oni bili u krivu, a uvijek pisljivi savez upravu. Ciro je dovoljno pokvaren i lukav da ovo izrezira zajedno sa mafijozima iz saveza.

Miske 95% ljudi u ovoj zemlji je bezrezervno uz tebe. Samo progovori i budi prvi koji je konacno skupio hrabrosti da progovori o ovoj bandi i njihovim pulenima.
Post Reply