BH sportski komentatori!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Malogradjanin

#301 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Malogradjanin »

Od sve ove trenutne garde, meni je ubjedljivo najbolji bio Edin Avdić na OBN-u dok se u vakat moglo gledati NBA utakmice na toj televiziji. Sad nemam nikoga za izdvojiti, svi su loši, neki manje neki više.
BHF_Manijak

#302 Re: BH sportski komentatori!!

Post by BHF_Manijak »

kokuz_sa wrote:ma samo da vise nema onog
Marjan Mijajlovića
odtali su svi nekako potaman..
on kad se pocne derat :x :x

al vise me nervira od njegovog deranja ono

"majka mu je bila cistacica,otac kovac,rodjeni su na malom rancu blizu glavnog grada tunguzije..nakon sto mu je otac umro mama mu s eudala za vlasnika kuce u kojoj je cistila..a on je po cijeli dan pred stalom sutao loptu i imao je cuku i 2 konja koji su mu bili vijerni navijaci

pa onda

rodjen je kao 25242 dijete u porodici i sam se od svoje 8 godine brinuo za sebe i 575 sestara
a nevece je isao na treninge 2525 ligaskog kluba i zapazio ga je trener atletika koji je dosao tu na rucak u poznati riblji restoran"
A heb ga, to je vise stil to nije greska komentatora. Jednostavno to je njegov fazon da sto vise kaze, trivie sto bi englezi rekli, o nekom igracu. Nekoga nervira, neko to voli, sve zavisi od ukusa. Neko vise rpeferira statistiku, pa ti onda u toku utakmice milijardu nakvih brojeva da, od kojih ti 90% ne treba. Nije da ga branim, majkemi, no komentatorski posao je takav da jednostavno nikad neces moci svima biti dobar, uvijek ces odredjeni dio populacije nervirati zbog svog stila a drugi dio ce te gotivit, to je ta prokletinja, no takav je javni zivot.
Dakle ne pricam o ovim nasim klocevima koji 99% raje iritiraju, ali ne svojim stilom vec svojim neznanjem i ne poznavanjem elementarnih stvari u fudbalu.
_Reds_

#303 Re: BH sportski komentatori!!

Post by _Reds_ »

Ima onaj lik sto vikenom vodi onu sportsku emisiju na radiju Bobar, dobro bi ga bilo vidjeti kako vodi neku komplet emisiju, ne znam kako se zove lik, ali sigurano vam je u uhu ostala negdje ona recenica "kako igra serđo pelicione" :D
BHF_Manijak

#304 Re: BH sportski komentatori!!

Post by BHF_Manijak »

KUMIM VAS, MOLIM VAS, PREKLINJEM, UKINITE ONU UBLEHU OD KOMENTATORA! Goreg BiH mediji, pa cak i region, nisu garant culi! :( :roll: :roll:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#305 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Slo Burner »

BHF_Manijak wrote:KUMIM VAS, MOLIM VAS, PREKLINJEM, UKINITE ONU UBLEHU OD KOMENTATORA! Goreg BiH mediji, pa cak i region, nisu garant culi! :( :roll: :roll:
Ma veceras sam morao gledati utakmicu na RTRS, onaj tamo se moze nekako tolerisati :(
Ajd bolan naprvite neku grupu za ukidanje ovog na fejsu :D
_Reds_

#306 Re: BH sportski komentatori!!

Post by _Reds_ »

Ma ovi nasi su i zlatni, gledah neki dan Dinamo-Hajduk na AreniHR, oni hrvatski su jos gori od nasih.
Josko Domorocki

#307 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Josko Domorocki »

Opcia smanji ton do kraja ,kad mi smeta brljb-frljfrlj eto ne znamo da je lopta izvan terena dok nam ne kaze komm .. :skoljka: Nadam se buducnost gledanja utk ce donijeti vise opcia, komm on-off, huuuk sa stadiona on-off
ugao gledanja :D
Slo Burner

#308 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Slo Burner »

U ovom trenutku ce poceti drugo poluvrijemeeee, gdje je loptaaa? Evo sudija nosi loptuu.... by Boris Bilić
irac300

#309 Re: BH sportski komentatori!!

Post by irac300 »

Za ovog Bilića. čovjek ne zna da li da ga žali ili da mu se smije ili da mu yebe sve po spisku. Jednostavno zbog nepotizma su ga postavili tu gdje jeste, a to što čovjek nema veze, nikoga ne zanima, osim nas koji moramo trpiti to zlostavljanje s TV ekrana.
FTV je izbacila Radončića koji je bio ekstra komentator što se tiče rukometa, čovjek je baš imao štiha za to. Mijajlovića su takođe izbacili iako im je LP bila najgledanija kada je on komentarisao. (toliko o politici jedne javne TV kuće)
Onaj mali Vladislav Majer sa BHT-a je po meni dobar komentator, uvijek prenosi košarkaške utamice i stvarno nemam neke zamjerke za njega. Hadžić na OBN-u je takođe dobar komentator, malo ga zayebaJe Vugdalić, ali ipak dobro obavi svoj posao. Ovo ostalo je Bogu plakat', ali nije ni u susjedstvu bolja situacija. Na HRT-u su svi bolji komentatori ili penzionasani (Božo Sušec-radi honororano na Areni) ili su prešli u druge TV kuće (Blažičko, Vela), ostao je samo Drago Ćosić..ovo ostalo buranija kao i kod nas.
al_akhisari

#310 Re: BH sportski komentatori!!

Post by al_akhisari »

BHF_Manijak wrote:KUMIM VAS, MOLIM VAS, PREKLINJEM, UKINITE ONU UBLEHU OD KOMENTATORA! Goreg BiH mediji, pa cak i region, nisu garant culi! :( :roll: :roll:
:lol: :lol: kazem supruzi u pola utakmice, koju sam inace gledao preko satelita bugarskog, s naravno buraskim komentatorom, "nakon našeg vrlog borisa, ovaj bugarin mi zvuči ko kakav slavuj" :lol: :lol: :lol:
Slo Burner

#311 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Slo Burner »

https://www.facebook.com/profile.php?id=658526110

A da ga svi ovako kolektivno zamolimo :D
Melami

#312 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Melami »

Borise majstore, fudbal nije za tebe.
Stidim se kad ga cujem.Kako je nezahvalno da neko ovakav bude komentator a neko kome taj posao lezi da cuci na birou za zaposljavanje ili radi neki posao koji mora da bi prezivio. Da mi je znati kad ce se nesto promjeniti na bolje i kad ce se poceti slusati glas naroda. Pa sramota, Ja mislim da njemu gace budu pune kad vodi barcelonu, lik svrsava maksimalno ka doni igraju.
jasko_ba

#313 Re: BH sportski komentatori!!

Post by jasko_ba »

dovoljno je reci, danas jedan jedini VELID SPAHO
boris bilic je mala maca za ovog idiota :x
shake69

#314 Re: BH sportski komentatori!!

Post by shake69 »

Zna li neko gdje zavrsi Marijan Mijajlovic, a i bio je neki Novalija iz (H)avaza, mes'cini nema ni njega vise u toj tiskovini.
recto-verso

#315 Re: BH sportski komentatori!!

Post by recto-verso »

Bilic je zalutao.
Nije mu mjesto komentatora ono sto zna dobro da radi, ja mislim da pokusava da oponasa neke komentatore ali to tako lose radi da od sebe pravi neznalicu.
afannedim

#316 Re: BH sportski komentatori!!

Post by afannedim »

Kemale Ahmetoviću mrš u Hrvatsku pa tamo prenosi, ulizico jadna, pa ni našu repku tako ne bi prenosio MRŠŠŠŠŠŠ
_Reds_

#317 Re: BH sportski komentatori!!

Post by _Reds_ »

Ovaj Ahmetovic nije dobar, kakvi su mu ono naflasnic igraca. Recimo Vukojeeeeevic, i tako jos neke igrace, tacno kao da je pijan lik.
AmiĐa_Idriz

#318 Re: BH sportski komentatori!!

Post by AmiĐa_Idriz »

Ma generalno svi na BHT1 su dobri (a sada za vrijeme EURA i bolja slika nego na FTV-u)..
Slo Burner

#319 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Slo Burner »

afannedim wrote:Kemale Ahmetoviću mrš u Hrvatsku pa tamo prenosi, ulizico jadna, pa ni našu repku tako ne bi prenosio MRŠŠŠŠŠŠ
To neki problem sto navija za Hrvatsku ?!?!?
Slo Burner

#320 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Slo Burner »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Slo Burner wrote:
afannedim wrote:Kemale Ahmetoviću mrš u Hrvatsku pa tamo prenosi, ulizico jadna, pa ni našu repku tako ne bi prenosio MRŠŠŠŠŠŠ
To neki problem sto navija za Hrvatsku ?!?!?

trebao bi kao komentator biti neutralan
Zivis u drzavi u kojoj je 15 % hrvata i želis da se osjecaju ravnopravno, Nisu igrali Zanzibar i Madagaskar...
Dovoljno im je to sto utakmicu ne mogu gledati na HRT-u nego moraju slusati Bilića
BHF_Manijak

#321 Re: BH sportski komentatori!!

Post by BHF_Manijak »

Osjeceat ce se ravnopravno ako komentator bude navijao za njih je li??? Daj ba ne luduj, uvijek ce oni neka sranja nalazit kako bi promovirali svoju ugrozenost, kakav crni komentator, ko da i gledaju preko FTV/BHT utakmicu! :roll:
hary

#322 Re: BH sportski komentatori!!

Post by hary »

E jebemu mater i televiziju koja nesto radi samo da odradi. Znaci, ovako tece razgovor voditelja i Sabanadzovica:
V: "Evo vidimo Portugal prosao, Holandija ispala"
R: "Pa jest, Holandija je prije prvenstva bila veliki favorit, al su ispali. Nisu osvojili nijedan bod i ispali su. Sad Portugal ide dalje"
V: "I Njemacka isto dobila Dance"
R: "Pa jest, Njemacka je jedna od najboljih svjetskih reprezentacija i ide dalje. Danska je isto bila dobra, al Njemacka je bolja".
V: "Sad idu u cetvrfinale, vase prognoze?"
R: PA jest, sad idu u cetvrfinale. Pa tu su Njemacka i Portugal favoriti, jer spadaju u najjace svjetske selekcije. Dobre su i Ceska i Grcka, ali Njemacka i Portugal su bolji. Ali, opet sjetimo se sta je bilo u Portugalu 2004. pa mozda bude iznenadjenje (blagi nacrtani smijeh obojice).
V: "Eto toliko za veceras"

Pa kakva je to analiza utakmica. Jbt, Hrvati crtaju, kombinuju, strucno analiziraju izvodjenje kornera, kod nas gost-komentator procita izvjestaj sa utakmice i jos nas pocasti tabelom. Onda dovedite robota koji ce nam lijepo da izbifla najvaznije detalje meca i zdravo.
Jos mu za ono ubace u dzep 300 mojih maraka :x
Melami

#323 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Melami »

hary wrote:E jebemu mater i televiziju koja nesto radi samo da odradi. Znaci, ovako tece razgovor voditelja i Sabanadzovica:
R: "Pa jest, Holandija je prije prvenstva bila veliki favorit, al su ispali. Nisu osvojili nijedan bod i ispali su. Sad Portugal ide dalje"
R: "Pa jest, Njemacka je jedna od najboljih svjetskih reprezentacija i ide dalje. Danska je isto bila dobra, al Njemacka je bolja".
R: PA jest, sad idu u cetvrfinale. Pa tu su Njemacka i Portugal favoriti, jer spadaju u najjace svjetske selekcije. Dobre su i Ceska i Grcka, ali Njemacka i Portugal su bolji. Ali, opet sjetimo se sta je bilo u Portugalu 2004. pa mozda bude iznenadjenje (blagi nacrtani smijeh obojice).

Pa kakva je to analiza utakmica. Jbt, Hrvati crtaju, kombinuju, strucno analiziraju izvodjenje kornera, kod nas gost-komentator procita izvjestaj sa utakmice i jos nas pocasti tabelom. Onda dovedite robota koji ce nam lijepo da izbifla najvaznije detalje meca i zdravo.
ahhaha kakoa ne volim ove pametnjakovice sto uvijek nadju nekog da kritikuju. Bas su kod nas novinari profesionalni maksimalno, ne vidis ti dobro. Prave analize tokom utakmice i nakon utakmice imas sve lijepo objasnjeno ko na igrici. sta ti je ba. Ljudi analiziraju i aute i svaki pass tokom utakmice.
hary

#324 Re: BH sportski komentatori!!

Post by hary »

Melami wrote:
hary wrote:E jebemu mater i televiziju koja nesto radi samo da odradi. Znaci, ovako tece razgovor voditelja i Sabanadzovica:

ahhaha kakoa ne volim ove pametnjakovice sto uvijek nadju nekog da kritikuju. Bas su kod nas novinari profesionalni maksimalno, ne vidis ti dobro. Prave analize tokom utakmice i nakon utakmice imas sve lijepo objasnjeno ko na igrici. sta ti je ba. Ljudi analiziraju i aute i svaki pass tokom utakmice.
E nek si mi rijesio enigmu. Ja se citav zivot pitam da li Melami voli ili ne pametnjakovice sto uvijek nadju nekog da kritikuju. Hvala ti.
Melami

#325 Re: BH sportski komentatori!!

Post by Melami »

hary wrote:
Melami wrote:

E nek si mi rijesio enigmu. Ja se citav zivot pitam da li Melami voli ili ne pametnjakovice sto uvijek nadju nekog da kritikuju. Hvala ti.
pogresno si shvatio moj post
Post Reply