Zagor Vs Blek

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Ko je jaci, Zagor ili Blek?

zagor
123
68%
blek
37
20%
samo chetvrtkom odgovaram na 'vakva pitanja
22
12%

Total votes: 182

s_bjelava

#301 Re: Zagor Vs Blek

Post by s_bjelava »

Zagor vazda, Blek vazda bio k'o kakva koka.
fakat

#302 Re: Zagor Vs Blek

Post by fakat »

Zagor mi je vazda bio najbolji strip lik, Blek 'nako, ali od sviju je ipak najaci Superhik koji kada duhne poobara sve neprijatelje i realno protiv njegovog alko kapaciteta nema odbrane.
NightSkyWalker

#303 Re: Zagor Vs Blek

Post by NightSkyWalker »

Tex Willer :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#304 Re: Zagor Vs Blek

Post by plain vanilla »

Image :D
kmirsad

#305 Re: Zagor Vs Blek

Post by kmirsad »

Sve bi njih zajedno razvali Lun - kralj ponoći, mornar Makferson i ona njihova švalerka... :D
karanana

#306 Re: Zagor Vs Blek

Post by karanana »

najrealniji mi je bio mr. no. mozda nije bio toliko interesantan iz stranice u stranicu kao zagor ili blek, ali sad sa malo iskusnije i starije perspektive, to je bio beton lik. zivi u amazonskom gradu, ima svoj hidro pajper u raspadnom stanju, nacuga se, dobije batina u kafani, pokupi amazonku, nesto naplati od pokoje avanture i onda sve izpocetka: kafana, marisana, treba.....
felipe kajetano

#307 Re: Zagor Vs Blek

Post by felipe kajetano »

Dzeri Drejk alias Mister No :dance:

Uh al se to skupljalo :-) , pa mijenjaj, kartaj u romane, varaj...u ona doba bi prod'o rodjenu mater za famozni broj 13 "Nasilje u Darkvudu" :-)

Dva Zagorova do broja 100 su vrijedila k'o 100 nekih drugih 8-) il' uhvatis nekog neiskusnog klinca pa mu uvalis Ken Parkerovih za nesto sto on nekim cudom ima :D
Last edited by felipe kajetano on 24/12/2010 17:49, edited 1 time in total.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#308 Re: Zagor Vs Blek

Post by Pera Trta »

felipe kajetano wrote:Dzeri Drejk alias Mister No :dance:
Ja sam i kao mali volio njega više od ove druge dvojice. A danas me nervira...nije mi jasno na šta on kupi trebe: nikad nema para, živi u baraci, vozi neku trulju od aviona, vazda isto nosi na sebi i haman osijedio...zavidim mu :x :D
felipe kajetano

#309 Re: Zagor Vs Blek

Pera Trta wrote:
Ja sam i kao mali volio njega više od ove druge dvojice. A danas me nervira...nije mi jasno na šta on kupi trebe: nikad nema para, živi u baraci, vozi neku trulju od aviona, vazda isto nosi na sebi i haman osijedio...zavidim mu :x :D
A jbg druze ko zna zna :D , sarm Manausa je neprevazidjen :-D

Jeste bio dobar, al' jopet mi je Zagor-Te-Nej prva ljubav :)

Woah :skoljka: :D ...Va-he...Haugh :D
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#310 Re: Zagor Vs Blek

Post by Pera Trta »

Ja sam jednom tako se sa bratom igrao indijanaca i vikao "Voah!" Tetka koja nas je čuvala rekla mi je da to ne govorim, jer je to pogrdna riječ. Meni ništa nije bilo jasno, šta ima loše u toj nerazumljivoj riječi koju Žalosna Sova svako malo pomene :?
Tek kad sam poodrastao skontao sam da kad se riječ glasno izgovori, od onoga O nekome se može učiniti L :D ...pa se i tetki učinilo :D
felipe kajetano

#311 Re: Zagor Vs Blek

Pera Trta wrote:Ja sam jednom tako se sa bratom igrao indijanaca i vikao "Voah!" Tetka koja nas je čuvala rekla mi je da to ne govorim, jer je to pogrdna riječ. Meni ništa nije bilo jasno, šta ima loše u toj nerazumljivoj riječi koju Žalosna Sova svako malo pomene :?
Tek kad sam poodrastao skontao sam da kad se riječ glasno izgovori, od onoga O nekome se može učiniti L :D ...pa se i tetki učinilo :D
:lol:

a jest se igralo. pola djetinjstva mi proslo u trazenju Darkvuda po fizickoj karti Sjeverne Amerike :-) :-D , al' ajd bar sam mogao locirati k-dant Marka kako jezdi Ontariom :D
stochar

#312 Re: Zagor Vs Blek

Post by stochar »

felipe kajetano wrote:
Pera Trta wrote:Ja sam jednom tako se sa bratom igrao indijanaca i vikao "Voah!" Tetka koja nas je čuvala rekla mi je da to ne govorim, jer je to pogrdna riječ. Meni ništa nije bilo jasno, šta ima loše u toj nerazumljivoj riječi koju Žalosna Sova svako malo pomene :?
:lol:

a jest se igralo. pola djetinjstva mi proslo u trazenju Darkvuda po fizickoj karti Sjeverne Amerike :-) :-D , al' ajd bar sam mogao locirati k-dant Marka kako jezdi Ontariom :D
e, da smo tada imali gogle maps...

Image
CungaLunga

#313 Re: Zagor Vs Blek

Post by CungaLunga »

Glasam za Zagora, najvise zbog debeljka Chico, fin dodatak humora :)
Ali najbolji crtani ispred svih je svakako Dylan Dog
Ruzicasti zecevi ubijaju, samo da znate :D
samo malo

#314 Re: Zagor Vs Blek

Post by samo malo »

Pera Trta wrote:
eto
Pera Trta

#315 Re: Zagor Vs Blek

Post by Pera Trta »

Šta "eto"? Hoćeš da kažeš da ih lovi na sjedoću? :D
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#316 Re: Zagor Vs Blek

Post by 1946 »

Zagor!Image :)
samo malo

#317 Re: Zagor Vs Blek

Post by samo malo »

Pera Trta wrote:Šta "eto"? Hoćeš da kažeš da ih lovi na sjedoću? :D
Zene vole prosijede muskarce, ono, Kluni :D
tesanj

#318 Re: Zagor Vs Blek

Post by tesanj »

Mislim da ZALOSNA SOVa je mogao uco u uzi izbor
Nele9

#319 Re: Zagor Vs Blek

Post by Nele9 »

A-ZO wrote:imao bi Zagor velikih problema, treba Bleka malo vise poznavati

Image

U pravu si, kako taj uzme topčinu u ruke pa opali po crvenim mundirima. A, tek kad su mu doveli 7 najjačih ljudi svijeta pa ih on razbaca na sve strane a oni mu još dodjoše jarani na kraju, pa udri zajedničkim snagama na mundire.

S druge strane, Zagor i njegove pobjede nad raznoraznim nosatim, i uhatim hajvano-insanima su neprikosnoveni. A tek vječiti suparnik SuperMajk!
Nele9

#320 Re: Zagor Vs Blek

Post by Nele9 »

plain vanilla wrote:Image :D
:D :D :thumbup: :D :D
Koolin1

#321 Re: Zagor Vs Blek

Post by Koolin1 »

Dobar je Blek...al ipak, Zagor je Zagor:)
Post Reply