BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#301 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by elSaik »

--------------------- Supić ---------------------
------Pandža-----Nadarević-----Spahić------
---Berberović----------------------Jahić------
-----------Rahimić---------Muratović--------
------------------Misimović-------------------
------------Ibričić----------Džeko------------

Ako nemamo najluđu formaciju, ne znam ko je ima... :mrgreen:
Stari

#302 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Stari »

Evo gledam malo ovu formaciju sto ju je el saik slozio i studiram pomalo. Nema u ljudstvu gledano velikih razlika od one u subotu....tu je sad Rahimic....a nema Muslimovica....znaci suma sumarum jedan covjek je razlika. E sad ...jeste istina je da ovog puta postavljeno drugacije... i na prvi pogled stvarno izgleda zbunjujuce ...zasto Ibricicu mijenjati mjesto - kad se isti u subotu pokazao kao jedan od najkorisnijih. Ali opet ...svi su se nekako slozili a i ja sam sklon takvom rezonu ovog puta...da je Muslimovic bio daleko od onog izdanja kakvog bi prizeljkivali (Dzeko je zato igrao ko Platini u najboljim godinama) mada razumljivo i donekle opravdano - jer bio je malo polovan sa zdravstvaene strane osim toga upao je tu kao zamjena za ozlijedjenog Ibisevica, tako da je, pogotovu imajuci u vidu postignuti rezultat sve sto je zgrijesio - oprosteno...Ipak se namace utisak da bi mozda bilo dobro zamijeniti ga sa nekim svjezijim i agilnijim ...Ibricic je taj. Dakle to je to ni manje ni vise od toga. Vidjet cemo uostalom...Rahimic ce donijeti iskustvo i tezinu u defanzivi veznog reda - doduse to bi mozda moglo ujedno usporiti i nase eventualne kontre...no to je spekulacija koja moze a i ne mora biti tacna. Ostaje prokomentarisati bekovsku poziciju Jahica...nikad prije one subotnje veceri nisam bio cuo za momka...stavili su ga u vatru u nedostatku Rahimica...i odigrao je u najmanju ruku jednako dobro (ako ne i bolje) kao onaj kojeg je trebao zamijeniti...kako ce se snaci na bekovskoj liniji ...vidjet cemo.

Ovako pretumbano priznajem i sam...izgleda luckasto ...ali kad malo razmislim ...mozda i bude funkcionisalo.
BHCluster

#303 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by BHCluster »

Pogledajte ovaj snimak ako niste vec vidjeli. Centralni Dnevni poslije utakmice ma prava stvar.

Code: Select all

http://video.google.com/videoplay?docid=7205661407461760994
:bih:
bosanska rijec

#304 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by bosanska rijec »

shaqqa wrote:Ima li kakva opcija da pesimisti i "realisti" odskakutaju sa ove teme???
Jebo vas više pesimizam i crnjaci, nikad ova država neće ići naprijed dok god mi minimalistički razmišljamo... Više volim optimiste makar bili i nerealni nego ljude koji sve kao posmatraju realno i sivo. Onaj optimista će kad-tad dočekati svjetlo na kraju tunela a pesimista i kad ga dočeka neće ga prepoznati...

Realno, mislim da smo tehnički potkovanija ekipa i mislim da smo sutra blagi, ali samo blagi favoriti ali ne mogu da podnesem konstantna omalovažavanja naših igrača ili bilo čega pozitivnog što se u mojoj lijepoj Bosni desi i stoga sutra aBd prognoziram 5:0 za nas (iako ponavljam, daBogda da uzmemo i 1:0) :bih: :bih:
:thumbup: :bih:
BHCluster

#305 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by BHCluster »

Za sve one koje nemaju sansu da navijaju za nasu reprezentaciju u Zenici uzivo ili preko malih ekrana evo jedan link preko kojeg mozete da pratite preko interneta. I hajde sada recide da vas nevolim.

:bih: http://www.justin.tv/bhsport :bih:
Meho Kodro

#306 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Meho Kodro »

trinaesti wrote:Bosna i Hercegovina - Belgija: 1:2

+kazna savezu zbog bakljade
+zabrana igranja u Zenici

i opet ona ista stara prica: dole savez, ćiro pederu itd!
Samo tako, sto vise crnih prognoza to bolje, i pred Genk je bilo ocekivanja debakla
Mezzo-x

#307 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Mezzo-x »

8-)
Last edited by Mezzo-x on 27/01/2012 03:07, edited 1 time in total.
Gandalf

#308 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Gandalf »

Marmelan wrote:Sutra u ovo vrijeme......poluvrijeme ( nadam se 1:0 ) :bih: :bih: :bih:
Ja se nadam 3 : 0 :bih:
bosanska rijec

#309 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by bosanska rijec »

Pobjeda nasih 3 : 1 :bih: :thumbup: :bih: :bih: :bih:
jeza u ledja

#310 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by jeza u ledja »

Slovacki sudija Vladimir Hrinak koji nam sudi sutra je isti onaj koji je sudio mec prije 4 godine u Briselu kada smo izgubili 4-1. :-?
cyprus

#311 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by cyprus »

Stari wrote:...Obrazlozenje: pred ovu proslu utakmicu smo @dado dijasporitis , ja i jos neki , ovdje na forumu, dosli do zakljucka da je bolje biti ptica-zloslutnica ...jer nas tad momci uvijek obraduju...
Sa ovim se i ja mogu složit. Meni je vazda veća radost pobjeda koju ne očekuješ, nego ona očekivana (zar nije i logično) :) . Zato, sutra sam zadovoljan i remijem :D :D .

:bih: :bih:
bosanska rijec

#312 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by bosanska rijec »

cyprus wrote:
Stari wrote:...Obrazlozenje: pred ovu proslu utakmicu smo @dado dijasporitis , ja i jos neki , ovdje na forumu, dosli do zakljucka da je bolje biti ptica-zloslutnica ...jer nas tad momci uvijek obraduju...
Sa ovim se i ja mogu složit. Meni je vazda veća radost pobjeda koju ne očekuješ, nego ona očekivana (zar nije i logično) :) . Zato, sutra sam zadovoljan i remijem :D :D .

Nije isto, kad smo ih nabili u Belgiji a da izgubimo u Zenici gdje je logika tu i tom pesimizmu , nista samo pobjeda i tacka :D
Last edited by bosanska rijec on 31/03/2009 22:00, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#313 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by jeza u ledja »

cyprus wrote:

Da nam je neko rekao da cemo uzeti 4 boda iz ove dvije tekme bili bi zadovoljni. E sad, nakon onakve pobjede u gostima logicno bi bilo ocekivati pobjedu i kuci, ali Belgija je i dalje jaca repka na papiru.
cyprus

#314 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by cyprus »

bosanska rijec wrote:
cyprus wrote:

Nije isto, kad smo ih nabili u Belgiji a da izgubimo u Zenici gdje je logika tu i tom pesimizmu , nista samo pobjeda i tacka :D
Ma znam ja nas...al daBogda :wink:
vee-jay

#315 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by vee-jay »

BHCluster wrote:Za sve one koje nemaju sansu da navijaju za nasu reprezentaciju u Zenici uzivo ili preko malih ekrana evo jedan link preko kojeg mozete da pratite preko interneta. I hajde sada recide da vas nevolim.

:bih: http://www.justin.tv/bhsport :bih:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
bosanska rijec

#316 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by bosanska rijec »

sto se tice ¨"nas" a to su igraci - pobedjujemo, a jedino nas sudija moze zezati ,ako je to onaj isti o kome pise jez, ali ne vjerujem da ce smjeti jedino ako idu na kartu da nas isprovociraju :roll: zato treba igrati hladnom glavom i igraci i navijaci :bih:
Last edited by bosanska rijec on 31/03/2009 22:17, edited 1 time in total.
al_akhisari

#317 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by al_akhisari »

Nadam se i molim, da sutra momci budu maximalno koncentrisani i oprezni.Belgijanci nisu maciji kasalj, ali mi smo trenutno ispred njih, barem za klasu.Zato oprezno, napasti ih i dati do znanja ko je gazda na terenu.Uz dobar pristup, fer sudjenje , podrsku s tribina ( u koju ne sumnjam ) i atomski napad, eto nama nove radosti :thumbup:
Dzekson, ocekujem barem jedan od tebe.....
sancica

#318 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by sancica »

Pesimista je Optimista sa iskustvom :D :D :D
Narode narodni :bih: , sutra, ako Bog da, svi na Bilino ili bar pored Bilinog da navijamo :bih: za nase momke bez obzira kako ce se zavrsiti ...vjerujem da su momci spremni i da ce igrati borbeno, muski ali i pametno i da cemo pobijediti Belgiju.
Opet napominjem, bez baklji i pirotehnickih sredstava, i bez toga mozemo navijati i stvoriti odlicnu atmosferu :bih:
HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO :bih:
HAJMO HERCEGOVINO :bih:
NIKAD SAMA NISI TI :bih:
UVJEK TU SMO MI :bih: :bih: :bih:
TVOJE KCERI I SINOVI :bih: :bih:
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
BKrajina

#319 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by BKrajina »

HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO
HAJMO HERCEGOVINO
NIKAD SAMA NISI TI
UVJEK TU SMO MI
TVOJE KCERI I SINOVI :bih: :bih: :bih:
3:0 sutra u Zenici. Kozarac dolazi u pomoc, bez baklji ali sa nasim sevdalinkama i 1000dcb grlom.....Bosno mojaaaa, lijepa mila divna gizdavaaaaaaa...haaaaajjjj u tebi je nasa repka simbol stoljeca.......itd :bih: :bih: :bih: . He, to bi bilo dobro da se u Kozarcu odigra recimo baraz utakmica.....Jes da je provincija ali sigurno bi dobili tamo i Brazil a kamoli nekog drugog. :lol: :lol: :bih:

Bosno mojaaaa, lijepa mila divna gizdavaaaaaaa...haaaaajjjj u tebi je nasa repka simbol stoljeca....... U Zenici nano u Zenici nano uvijek dobijemo....Ciro nam je nano Ciro nam je nano strasan moral dao.....Marjan nam je nano Marjan nam je nano oci otvorio....Repka nam je nano repka nam je nano opet zivot dala.... U Zenicu kada podjem ja.... :bih: :bih: :bih:
cyprus

#320 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by cyprus »

BKrajina wrote:HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO
HAJMO HERCEGOVINO
NIKAD SAMA NISI TI
UVJEK TU SMO MI
3:0 sutra u Zenici. Kozarac dolazi u pomoc, bez baklji ali sa nasim sevdalinkama i 1000dcb grlom.....Bosno mojaaaa, lijepa mila divna gizdavaaaaaaa...haaaaajjjj u tebi je nasa repka simbol stoljeca.......itd :bih: :bih: :bih: . He, to bi bilo dobro da se u Kozarcu odigra recimo baraz utakmica.....Jes da je provincija ali sigurno bi dobili tamo i Brazil a kamoli nekog drugog. :lol: :lol: :bih:

Bosno mojaaaa, lijepa mila divna gizdavaaaaaaa...haaaaajjjj u tebi je nasa repka simbol stoljeca....... U Zenici nano u Zenici nano uvijek dobijemo....Ciro nam je nano Ciro nam je nano strasan moral dao.....Marjan nam je nano Marjan nam je nano oci otvorio....Repka nam je nano repka nam je nano opet zivot dala.... U Zenicu kada podjem ja.... :bih: :bih: :bih:
Eh, ovo je atmosfera :D :thumbup: :bih: :bih:
Gandalf

#321 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Gandalf »

Vidim da se raja maximalno naložila a i ja sam :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
jeza u ledja

#322 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by jeza u ledja »

HAJMO HERCEGOVINO
NIKAD SAMA NISI TI
UVJEK TU SMO MI

hehhe :mrgreen:

:thumbup:
Majjah

#323 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Majjah »

Ja karte nemam a da se ne sikiram necu je ni traziti :D odoh sutra u Zenicu ranije i pravac na Kamberovica Polje :D :bih: :bih:
BKrajina

#324 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by BKrajina »

cyprus wrote:
HAJMO HERCEGOVINO
NIKAD SAMA NISI TI
UVJEK TU SMO MI

Eh, ovo je atmosfera :D :thumbup: :bih: :bih:
Pa kad mogu Englezi da pjevaju i kad im reprezentacija gubi valjda mozemo i mi nase naljepse sevdalinke da odpjevamo iz nasih bogatih riznica sevdaha... :bih: :bih: :bih: Nek svijet cuje sta je Bosna... Ma ja bi Halida zvao da nas bodri sa tribina samo covijek je bolestan...Mozda bi mu prije utakmice trebalo pokloniti dres repke....Usput....promjenio sam misljenje...Djeko ce uvaliti ćetvrti gol u ćeteres ćetrvrtom minutu drugog poluvremena. :lol: :lol: :lol:
Distortion

#325 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Distortion »

Hajmo Bosnia Hajmo Hercegovino!!!!!!!

Sutra ce da bude ludo u Zenici!!!!

Jedva cekam...iako nemam karte :D sto ne znaci da je sutra necu zbavit...

Bolji smo od Belgije i to cemo im dokazat sutra!

Nadam se da sudija nece srat kao sto su srali protiv Grcke i Madjarske :x
Post Reply