Moderator: Benq

da na to mislim..tnx..tek sam sada impresioniran mogucnostima iphone-a..cevapcinica wrote:Mislis na "stranice" sa programima koje se mogu "listati"? Kako da ne, funkcionise i na 2G modelu. Isto vrijedi i za Copy/Paste koju dobijas instaliranjem 3.0 sistema.Sinisa91G wrote:jel istina da se na 3.0 OS za iPhone 2G dobije opcija kao na 3GS "copy/paste" ?
Ako je istina, jel moguce da se kasnije na nekom OS pojavi opcija i video zapisa za iPhone 2G ?![]()
EDIT:
jel postoji na 2G ono na desktopu,kada je npr vise od 16 app-ova da se lista..ako znate na sta mislim...vidio sam na 3G ispod app-ova imaju one tackice koje pokazuju koliko stranica ima sa app-ovima..jel to postoji na 2G..ako neznate na sta mislim da postavljam sliku![]()
meni je superAMD wrote:Skino sam je, ali baš i neće da radi. Samo se ugasi odmah

pa ne unosi taj reedem i zdravo -.-'Sinisa91G wrote:Pitanje?![]()
nemogu se nikako registrovati na iTunes..
upisem onaj code i kliknem redeem i pise mi ono "The Gift Certificate or Prepaid Card code you entered has already been redeemed".
upisem sve podatke i to sve sto treba i dodjem do djela gdje treba izabrati kreditnu karticu..
stavim na "None" i upisem ostale podatke, kliknem na Continue i evo sta bude..
moze li neko pomoci, objasniti detaljnije ili neznam sta vec, pozajmiti svoj acc kad mi zatreba
wtf? ne kontam..kako cu se regat ako ne unesem..nemoze onda bez kartice..mislim da jasno pise "MALO DETALJNIJE"hakazvaka wrote:pa ne unosi taj reedem i zdravo -.-'Sinisa91G wrote:Pitanje?![]()
upisem onaj code i kliknem redeem i pise mi ono "The Gift Certificate or Prepaid Card code you entered has already been redeemed".
upisem sve podatke i to sve sto treba i dodjem do djela gdje treba izabrati kreditnu karticu..
moze li neko pomoci, objasniti detaljnije ili neznam sta vec, pozajmiti svoj acc kad mi zatreba
nemoze ?Sinisa91G wrote:wtf? ne kontam..kako cu se regat ako ne unesem..nemoze onda bez kartice..mislim da jasno pise "MALO DETALJNIJE"hakazvaka wrote:pa ne unosi taj reedem i zdravo -.-'Sinisa91G wrote:Pitanje?![]()
pjeske.Sinisa91G wrote:pa daj objasni onda malo..kako bez kupona!
kojeg linka ? sta nije uredu sa linkom ?Sinisa91G wrote:ej haka il pomozi il nemoj beZZe pisati..na ovoj temi nepise nista osim onog linka..ko zna u cemu je problem HELP!![]()
![]()
![]()
![]()
nista brate..uspio sam napraviti acc..na drugom forumu sam nasao uputstvo..sad samo cekam iphone da dobijem ^^hakazvaka wrote:kojeg linka ? sta nije uredu sa linkom ?Sinisa91G wrote:ej haka il pomozi il nemoj beZZe pisati..na ovoj temi nepise nista osim onog linka..ko zna u cemu je problem HELP!![]()
![]()
![]()
![]()
niko te ne zajebava (osim za ono neznamSinisa91G wrote:nista brate..uspio sam napraviti acc..na drugom forumu sam nasao uputstvo..sad samo cekam iphone da dobijem ^^hakazvaka wrote:kojeg linka ? sta nije uredu sa linkom ?Sinisa91G wrote:ej haka il pomozi il nemoj beZZe pisati..na ovoj temi nepise nista osim onog linka..ko zna u cemu je problem HELP!![]()
![]()
![]()
![]()
haka zajebantu, bolje da pomognes ljudima ovdje na forumu nego sto zahebavas![]()
i popravi li ti todzemmo wrote:nemam, a ova poruka dodje Could not activate cellular data network: You are not subscribed kad kliknem na Cydiu.hakazvaka wrote:imas li sbsettings ? mene je on nekada zezaodzemmo wrote:glava me vise boli..
nekad sam nedostupan a nekad je u dure, nece pa nece, 3.01 update, sve super, zovem, poruke..
ali, nece da primi pozive, ponekad, al bas ponekad primi poziv
mislim da je ovaj EDGE u pitanju, ili je zbog ovoga: Could not activate cellular data network: You are not subscribed
poziv mogu primiti kad napravim poziv, kad ja zovnem prvi, i poslije toga radi, al nekako se to ukine u neka doba
neSinisa91G wrote:na iPhone-u 2G uz instalaciju 3.0 OS, jel se dobije focus na kameri?
iphone kamera ne podrzava fokusSinisa91G wrote:na iPhone-u 2G uz instalaciju 3.0 OS, jel se dobije focus na kameri?
a nije ni podrzavala video zapis dok nije izasao 3.0 OS.. apple-ov najbolji trik je to sa OS-ima..hakazvaka wrote:iphone kamera ne podrzava fokusSinisa91G wrote:na iPhone-u 2G uz instalaciju 3.0 OS, jel se dobije focus na kameri?