Da skupimo novac i kupimo stan imamu iz Gluhe Bukovice? Vidim da jadan covjek nema gdje
Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
-
sasa_t
#301 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
Ja predlazem akciju:
Da skupimo novac i kupimo stan imamu iz Gluhe Bukovice? Vidim da jadan covjek nema gdje
- upravnik
#302 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
ja koliko znam, taj je bar 18 mjeseci rahat od stambene problematike...sasa_t wrote:Ja predlazem akciju:
e sad se nadati da će mu drugostepena presuda produziti gostoprimstvo zeničke kaznionice za još koji mjesec...
mada bi njemu vjerovatno bilo lakše kad bi almy u zatvoru izgradio paviljon samo za muslimane, ali o tom potom...
-
popajic
#303 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
Ako nisi vjernik onda si Bosnjak,ne musliman- ali to sad nema veze!Maraschino wrote:Musliman sam po rodjenju i vjerovatno ne bih mogao kupiti tamo stan jer ne prakticiram vjeru.popajic wrote:FUJ,FUJ,FUJ !Naime, u ponudi se ističe da su stanovi namijenjeni samo vjerski orijentisanim muslimanima i navedena su dva razloga za takvu odluku - sigurnost stanovanja i življenja u zgradi i mogućnost biranja komšiluka.
Sada ce poceti postavljati i nacionalne filtere za zrak - ne mozemo valjda svi isti udisati !
Boze sacuvaj...
U cemu je problem...
Ako ne kontas gdje ovo vodi i koliko je ovo nenormalno ja ti stvarno ne mogu pomoci !
Stanovi za vjersko orijentirane !!! Hoce li nas to sad anketirati kako se ponasamo u svoja 4 zida,pa nas prema tome sortirati ???
- chuchumbamayumbe
#304 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
Molim vas, pomozite mi!
Moja mati je kupila jedan od tih stanova (klanja 5 vakata), ali ce ga dati meni na koristenje (ja ne klanjam niti za Bajram).
Da li sam trudna?!
Moja mati je kupila jedan od tih stanova (klanja 5 vakata), ali ce ga dati meni na koristenje (ja ne klanjam niti za Bajram).
Da li sam trudna?!
-
sasa_t
#305 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
Islamofobchuchumbamayumbe wrote:Molim vas, pomozite mi!
Da li sam trudna?!
- upravnik
#306 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
e nema onda korištenja stana majčin sine!!!chuchumbamayumbe wrote:Molim vas, pomozite mi!
Da li sam trudna?!
to je ozbiljna zgrada, nema tu fušerenja unutar vlastita 4 zida, tu ti se klanja kolektivno ispred zgrade na segamegaserdžadi...
petkom reis lično dolazi
-
klauss
#307 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
ha ha toliko o zajednickom zivotu...nema nama zajednickog zivota...fuj, ne znam gdje mi je gore u sarajevu il zenici, uzas jedan, sva ta prica o multietnicnosti davno je pala u vodu...toliko mi je muka od tog sarajeva da sam neki dan, kad sam morao ici tamo otisao u istocno sarajevo u pekaru da jedem..fuj, gad mi je nesto u onoj bascarsiji
-
hamdija
#308 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
Kako da ti ovo kazem fino haj ne seri majke tiklauss wrote:ha ha toliko o zajednickom zivotu...nema nama zajednickog zivota...fuj, ne znam gdje mi je gore u sarajevu il zenici, uzas jedan, sva ta prica o multietnicnosti davno je pala u vodu...toliko mi je muka od tog sarajeva da sam neki dan, kad sam morao ici tamo otisao u istocno sarajevo u pekaru da jedem..fuj, gad mi je nesto u onoj bascarsiji
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#309 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
herr KlauSS, preporučam ti dijetalnu prehranuklauss wrote:ha ha toliko o zajednickom zivotu...nema nama zajednickog zivota...fuj, ne znam gdje mi je gore u sarajevu il zenici, uzas jedan, sva ta prica o multietnicnosti davno je pala u vodu...toliko mi je muka od tog sarajeva da sam neki dan, kad sam morao ici tamo otisao u istocno sarajevo u pekaru da jedem..fuj, gad mi je nesto u onoj bascarsiji
Inače, dobro smo, kako si ti?
-
klauss
#310 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
havala na pitanju, sad kad sam u Banja Luci, odlicno se osjecam.A zeludac se jos prevrce, nemam pojma sta mu je
-
ja progovorila
#311 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
jos malo pa ce nam podjeliti ulice za ove ili one, pa trotoare, pa javni prevoz,jadni mi sto li ce biti sa mjesanim brakovima ili sa djecom iz mjesanih brakova. Sto sve nece izmisliti.shuriken wrote:sta ces provjerenije, prilog trajao 10-15 minuta, pricali sa izvjesnim Tufekcicem koji je vlasnik te firme koja gradi, pricali sa kupcima, pricali sa gradonacelnikom Zenice, sa prolaznicima, sa Don Antom Ledićem koji je u Zenici župniknavratiponekad wrote:neznam jeli to iz provjerenih izvora,
samo nam još i to treba da imamno zgrade u kojima je jedan narod![]()
neznam kakvi su to ljudi koji to rade,trebali bi ići na lijećenje što prije
ne može biti provjerenije
-
popajic
#312 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
Decko,mi u Sarajevu bar otvoreno pricamo o problemima koje nacionaliZMI stvaraju !klauss wrote:havala na pitanju, sad kad sam u Banja Luci, odlicno se osjecam.A zeludac se jos prevrce, nemam pojma sta mu je
Mozda ti se od toga zeludac prevrce...nisi navikao...u Banja LuKi ?!
-
fixer
#313 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
i ja se pitam - kakva multietnicnost kad covjeku muka od sarajeva? haj da je naveo neki valjan razlog, ali jok, samo mu doslo...klauss wrote:ha ha toliko o zajednickom zivotu...nema nama zajednickog zivota...fuj, ne znam gdje mi je gore u sarajevu il zenici, uzas jedan, sva ta prica o multietnicnosti davno je pala u vodu...toliko mi je muka od tog sarajeva da sam neki dan, kad sam morao ici tamo otisao u istocno sarajevo u pekaru da jedem..fuj, gad mi je nesto u onoj bascarsiji
ta tvoja muka je nastala kao posljedica bolesti u kojoj funkcioniras - neopravdana i slijepa mrznja prema svemu drugacijem, tudjem.
-
klauss
#314 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
hvala vam na dijagnozi, uvijek je ista, a mene/nas stalno boli...moracemo naci neke druge doktore
- Chisum
#315 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
Kakav ti i Sarajevo, papane......
Ti i na zelenom pretrcavas.
Ti i na zelenom pretrcavas.
-
klauss
#316 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
e da, to mi je bas bio problem
gdje god se okrenem zelena boja u sarajevu, pretrcavao sam citav dan, kontajuci da je semafor po onim sokacima nekih hodza, sultana, imena koje nikad nisam cuo
gdje god se okrenem zelena boja u sarajevu, pretrcavao sam citav dan, kontajuci da je semafor po onim sokacima nekih hodza, sultana, imena koje nikad nisam cuo
-
jel_u_vinklo
#317 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
Nije decko ni bio u Sarajevu,imao je namjeru,ali se naprasno prepao da se ne izgubi,pa se odlucio vratiti u pekaru...fixer wrote:i ja se pitam - kakva multietnicnost kad covjeku muka od sarajeva? haj da je naveo neki valjan razlog, ali jok, samo mu doslo...klauss wrote:ha ha toliko o zajednickom zivotu...nema nama zajednickog zivota...fuj, ne znam gdje mi je gore u sarajevu il zenici, uzas jedan, sva ta prica o multietnicnosti davno je pala u vodu...toliko mi je muka od tog sarajeva da sam neki dan, kad sam morao ici tamo otisao u istocno sarajevo u pekaru da jedem..fuj, gad mi je nesto u onoj bascarsiji
ta tvoja muka je nastala kao posljedica bolesti u kojoj funkcioniras - neopravdana i slijepa mrznja prema svemu drugacijem, tudjem.
- Chisum
#318 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
klauss wrote:e da, to mi je bas bio problem
Aaaa... taj prepoznatljivi humor....
Sokolac? Han Pijsak?
Nemoj samo da igras sibice. Oni uzimaju papke lopatom. Zli su to ljudi. Zli i pokvareni.
-
klauss
#319 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
puno dalje od ovih lokacija...sokolac i han pijesak - cini ti se, samo su malo srčaniji
- LadyBear
#320 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
A znaci ti si taj koji mi zagaduje grad?klauss wrote:havala na pitanju, sad kad sam u Banja Luci, odlicno se osjecam.A zeludac se jos prevrce, nemam pojma sta mu je
Sto se tice ovih zgrada u Zenici
-
klauss
#321 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
moguce, otisao sam brzo, vidim multietnicnost, ljubav, siroke ruke na sve strane a ja vaki zadrt dje cu u tu sredinu..daaaaj BA
- Chisum
#322 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
Imas pravo.... bio sam brzoplet.klauss wrote:puno dalje od ovih lokacija...sokolac i han pijesak - cini ti se, samo su malo srčaniji
Pogledavsi tvoj post, zapahnu me nesto, pa napisah prve dvije asocijacije, sjetivsi se predratne pijace.
Ali valjda stala svuda "mirise" isto.
-
klauss
#323 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
ne boj se, zacepi malo nos neces osjetiti ako te krene gristi za oci pokloni se Allahu, mimoici cete brzo
- Chisum
#324 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
Ma jok ba.... nema problema.
Nego kako bi u pekari? Jesi plesao? Do kad si ostao?
Nego kako bi u pekari? Jesi plesao? Do kad si ostao?
-
klauss
#325 Re: Zgrada u kojoj stanove mogu kupiti samo muslimani
ma ba, bi dobro fakat, najedoh se ja pra'o dobro, nije niko bio za ples