SAVEZ NAPOLJE!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#301 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Joj stoke

- Dammme
#302 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ne(otkud ja znam ko si ti?!).glade wrote:kakve veze to ima sa ovim sto sam ja napisao? to kontas da sam ja jedan od krezubica?Dammme wrote: E pa buraz da razjasnimo neke stvari.
Navijač sam Sarajeva i otišao sam da pogledam tekmu mladih protiv Češke, čini mi se prije 3-4 godine.
Naravno odem na Istok kao i uvijek i vidim slijedeću scenu:
Jedan od braće krezubića(agentura) i par njegovih havera ubiše boga u momku koji je bio kriv samo što je nosio šal Fanatikosa i pokušao doći do dijela istoka odakle su tada Fanatikosi navijali. Da podsjetim taj idiot je tada bio jedan od vođa Hordi.(hvala bogu krezubići su "razriješeni dužnosti")
Ima veze sa tim što su u to vrijeme braća krezubići puhala u istu tikvu sa munibom i ostalom bagrom.
To se može vrlo lako dokazati: Da li je ijedan od braće krezubića i njihove svite uhapšen ili dobio batine pred savezom, onda kada su Horde najebale?
Odgovori sam sebi na ovo pitanje i sve će ti biti jasno.
- glade
#303 Re: SAVEZ NAPOLJE!
nije... i jesu bili dobri sa savezom... ali opet ne kontam kakve veze to ima sa ovim sto sam ja napisao... stvarno ne vidim povezanost izmedju prebijanja pripadnika bhf-a i podvijanja repa iste te grupe i ostalih... cak sta vise... to sto je momak prebijen od strane doticnih bi trebao biti razlog vise za nastavak bojkota posto se zna ciji su placenici bili braca pitic i co.Dammme wrote: Ne(otkud ja znam ko si ti?!).
Ima veze sa tim što su u to vrijeme braća krezubići puhala u istu tikvu sa munibom i ostalom bagrom.
To se može vrlo lako dokazati: Da li je ijedan od braće krezubića i njihove svite uhapšen ili dobio batine pred savezom, onda kada su Horde najebale?
- atko
#304 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Bandooo od srca cestitam na odluci koja ce vam donjeti suspenziju ... najjaci potez koji ste uradili ikad
Fudbal u BiH je mnogo prosperitetniji kad ste vi suspendovani
Fudbal u BiH je mnogo prosperitetniji kad ste vi suspendovani
- Obuca9
#305 Re: SAVEZ NAPOLJE!
...
Duško Bajević
Elvir Baljić
Mirsad Baljić
Sergej Barbarez
Mehmed Baždarević
Elvir Bolić
Edin Džeko
Faruk Hadžibegić
Vahid Halilhodžić
Josip Katalinski
Meho Kodro
Ever Marić
Zvjezdan Misimović
Edin Mujčin
Husref Musemić
Vahidin Musemić
Fuad Muzurović
Ivica Osim
Predrag Pašić
Hasan Salihamidžić
Blaž Slišković
Miušo Smajlović
Safet Sušić
Dževad Šećerbegović
Haris Škoro
Semir Tuce
...
HARAM VAM BILA SVAKA RIJEČ KOJU PREŠUTITE NA OVU SRAMNU ODLUKU I SVAKA REAKCIJA KOJU MOGNETE NAPRAVITI, A NE BUDETE HTJELI.
Duško Bajević
Elvir Baljić
Mirsad Baljić
Sergej Barbarez
Mehmed Baždarević
Elvir Bolić
Edin Džeko
Faruk Hadžibegić
Vahid Halilhodžić
Josip Katalinski
Meho Kodro
Ever Marić
Zvjezdan Misimović
Edin Mujčin
Husref Musemić
Vahidin Musemić
Fuad Muzurović
Ivica Osim
Predrag Pašić
Hasan Salihamidžić
Blaž Slišković
Miušo Smajlović
Safet Sušić
Dževad Šećerbegović
Haris Škoro
Semir Tuce
...
HARAM VAM BILA SVAKA RIJEČ KOJU PREŠUTITE NA OVU SRAMNU ODLUKU I SVAKA REAKCIJA KOJU MOGNETE NAPRAVITI, A NE BUDETE HTJELI.
- armin071
#306 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ama sta ce moj Semire i da kazu nesto sta mi imamo od toga. OVdje je politika kriva za sve odnosno j.beni zakon koji im je ovo omogucio. Ljudi nece nista da imaju sa BiH i ono zadnje sto ih je spajalo su danas unistili. Naravno po direktivi njihovog vozda. Ovo su vjerovatno napravili da nebi bili ugrozeni i tu ti je tacka. Sve i da se svi ovi iz saveza smjene opet ce doci 20 "novih srba" pa taman oni bili sve fudbaleri koji ce po nagovoru svog vozda opet glasati za ukop NFSBIH. Nema nam pomoci dok se ovaj j.beni ustav ne promjeni i dok drzava ne pocne biti drzava. Bilo kakvi protesti ili sila navijaca mogu samo dovesti do tragedije za koju kao i u Listici niko nebi odgovarao.....hz__semir wrote:...
Duško Bajević
Elvir Baljić
Mirsad Baljić
Sergej Barbarez
Mehmed Baždarević
Elvir Bolić
Edin Džeko
Faruk Hadžibegić
Vahid Halilhodžić
Josip Katalinski
Meho Kodro
Ever Marić
Zvjezdan Misimović
Edin Mujčin
Husref Musemić
Vahidin Musemić
Fuad Muzurović
Ivica Osim
Predrag Pašić
Hasan Salihamidžić
Blaž Slišković
Miušo Smajlović
Safet Sušić
Dževad Šećerbegović
Haris Škoro
Semir Tuce
...
- Dammme
#307 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Pa ovdje gdje si kao fol anoniman nisi smio prigovoriti ni Ćirinoj taktici u vrijeme kvalifikacija, a kamoli šta drugo. Za mene je razumljivo što su prestali sa bojkotom(tek nakon Belgije), kada se sva nacija digla i stala uz reprezentaciju. Uostalom zar dijasporaši(takve sam komentare milion puta čuo na račun Fanatikosa) treba sami da sređuju sranje koje se dešava u srcu Sarajeva, u Ferhadiji? Uvijek sam bio na strani navijača kada su uzimali govnjivu motku u svoje ruke. Ne zove se džabe govnjiva, jer onda i sami sebe uvale u govna. Ali zar Horde i Manijaci ,u prvom redu, nisu mogli napraviti neki (bar privremeni) pakt kada je u pitanju savez? Siguran sam da bi se tim dvjema najvećim navijačkim grupama u BiH vrlo brzo pridružili i Fanatikosi i Robijaši i Fukare i Red Army, pa možda čak i Ultrasi.glade wrote:nije... i jesu bili dobri sa savezom... ali opet ne kontam kakve veze to ima sa ovim sto sam ja napisao... stvarno ne vidim povezanost izmedju prebijanja pripadnika bhf-a i podvijanja repa iste te grupe i ostalih... cak sta vise... to sto je momak prebijen od strane doticnih bi trebao biti razlog vise za nastavak bojkota posto se zna ciji su placenici bili braca pitic i co.Dammme wrote: Ne(otkud ja znam ko si ti?!).
Pošto ja prvo volim da počistim u svojoj avliji: Zašto Horde ne traže sada izbacivanje Bašića iz UO FKS-a? I on je bio jedan od onih koji su na IO N/FSBiH glasao za predsjedništvo umjesto predsjednika.
- Dammme
#308 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Nisu samo krivi "anamo oni", gdje su tu ove naše prodane duše koje u istu tikvu pušu sa njima, evo već 15 godina?armin071 wrote: OVdje je politika kriva za sve odnosno j.beni zakon koji im je ovo omogucio. Ljudi nece nista da imaju sa BiH i ono zadnje sto ih je spajalo su danas unistili. Naravno po direktivi njihovog vozda. Ovo su vjerovatno napravili da nebi bili ugrozeni i tu ti je tacka. Sve i da se svi ovi iz saveza smjene opet ce doci 20 "novih srba" pa taman oni bili sve fudbaleri koji ce po nagovoru svog vozda opet glasati za ukop NFSBIH. Nema nam pomoci dok se ovaj j.beni ustav ne promjeni i dok drzava ne pocne biti drzava. Bilo kakvi protesti ili sila navijaca mogu samo dovesti do tragedije za koju kao i u Listici niko nebi odgovarao.....
Na IO NSBiH je donešena JEDNOGLASNA odluka da ne bude predsjednik nego predsjedništvo.
Za mene su gori "ovi naši" jer su prodali "svoj nacionalni interes".
Ustvari je u toj rupi bez dna jedini interes: LIČNI INTERES.
Hebo državu, hebo reprezentaciju, hebo Sarajevo, hebo Želju, hebo Veleža, hebo Čelika, hebo Slobodu, samo da ja stavim koju markicu u džep.
E da bog da im za lijekova trebalo!
- glade
#309 Re: SAVEZ NAPOLJE!
1. kako ko... ima nas koji nikada nismo drzali jezik za zubima i koji smo isli protiv svih jer smo vjerovali da smo mi upravu... a to se na kraju i ispostavilo takoDammme wrote: Pa ovdje gdje si kao fol anoniman nisi smio prigovoriti ni Ćirinoj taktici u vrijeme kvalifikacija, a kamoli šta drugo. Za mene je razumljivo što su prestali sa bojkotom(tek nakon Belgije), kada se sva nacija digla i stala uz reprezentaciju. Uostalom zar dijasporaši(takve sam komentare milion puta čuo na račun Fanatikosa) treba sami da sređuju sranje koje se dešava u srcu Sarajeva, u Ferhadiji? Uvijek sam bio na strani navijača kada su uzimali govnjivu motku u svoje ruke. Ne zove se džabe govnjiva, jer onda i sami sebe uvale u govna. Ali zar Horde i Manijaci ,u prvom redu, nisu mogli napraviti neki (bar privremeni) pakt kada je u pitanju savez? Siguran sam da bi se tim dvjema najvećim navijačkim grupama u BiH vrlo brzo pridružili i Fanatikosi i Robijaši i Fukare i Red Army, pa možda čak i Ultrasi.
Pošto ja prvo volim da počistim u svojoj avliji: Zašto Horde ne traže sada izbacivanje Bašića iz UO FKS-a? I on je bio jedan od onih koji su na IO N/FSBiH glasao za predsjedništvo umjesto predsjednika.
2. horde i manijaci su na dan protesta prvo mogli pojesti sve ostale grupe a onda se i izmedju sebe onako momacki posorati ali nisu... tako da to da nisu mogli napraviti neki privremeni pakt pada u vodu
3. odakle tebi tako brzo informacija da je basic tako glasao... ja prvi put cujem za to... sta ti mislis? da se za pola sata mogu konsolidovati redovi? pa nismo vojska jebem mu majku
-
emirchata
#310 Re: SAVEZ NAPOLJE!
nedime dragi,sta nam ovo rade 
- Bosanski_kralj
#311 Re: SAVEZ NAPOLJE!
"Mi letimo i letimo(iz Fife i Uefe op.a
), brzo ko Brazzo po boku".

- Dammme
#312 Re: SAVEZ NAPOLJE!
1. Jako malo i pripadnik sam te manjineglade wrote:1. kako ko... ima nas koji nikada nismo drzali jezik za zubima i koji smo isli protiv svih jer smo vjerovali da smo mi upravu... a to se na kraju i ispostavilo takoDammme wrote: Pa ovdje gdje si kao fol anoniman nisi smio prigovoriti ni Ćirinoj taktici u vrijeme kvalifikacija, a kamoli šta drugo. Za mene je razumljivo što su prestali sa bojkotom(tek nakon Belgije), kada se sva nacija digla i stala uz reprezentaciju. Uostalom zar dijasporaši(takve sam komentare milion puta čuo na račun Fanatikosa) treba sami da sređuju sranje koje se dešava u srcu Sarajeva, u Ferhadiji? Uvijek sam bio na strani navijača kada su uzimali govnjivu motku u svoje ruke. Ne zove se džabe govnjiva, jer onda i sami sebe uvale u govna. Ali zar Horde i Manijaci ,u prvom redu, nisu mogli napraviti neki (bar privremeni) pakt kada je u pitanju savez? Siguran sam da bi se tim dvjema najvećim navijačkim grupama u BiH vrlo brzo pridružili i Fanatikosi i Robijaši i Fukare i Red Army, pa možda čak i Ultrasi.
2. horde i manijaci su na dan protesta prvo mogli pojesti sve ostale grupe a onda se i izmedju sebe onako momacki posorati ali nisu... tako da to da nisu mogli napraviti neki privremeni pakt pada u vodu
3. odakle tebi tako brzo informacija da je basic tako glasao... ja prvi put cujem za to... sta ti mislis? da se za pola sata mogu konsolidovati redovi? pa nismo vojska jebem mu majku
2. Ne govorim o protestima od prije par godina, nego o onome šta se desilo poslije tih jedinih protesta koji su koliko toliko na nešto ličili? Ništa. Ni mukajet. Bojkot repke i to je to. Pa zar si igdje na svijetu (a pogotovo kod nas) vidio da se ovakva govna istjeruju jednim izlaskom na ulicu? Ja nisam.
3. Informacija je stara 16 dana. Govorim o IO N/FSBiH, a ne o skupštini(pogledaj link sa mojih prethodih postova). Ako su svi bili prisutni i ako je odluka donešena jednoglasno, valjda je je jasno da su svi glasali za. Ne mora se čak ni između redova čitati.
- arzuhal
#313 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Pustite šuplju...Šta su delegati imali za ručak?
- glade
#314 Re: SAVEZ NAPOLJE!
1. bitno je da nas je bilo i da nas imaDammme wrote:1. Jako malo i pripadnik sam te manjine
2. Ne govorim o protestima od prije par godina, nego o onome šta se desilo poslije tih jedinih protesta koji su koliko toliko na nešto ličili? Ništa. Ni mukajet. Bojkot repke i to je to. Pa zar si igdje na svijetu (a pogotovo kod nas) vidio da se ovakva govna istjeruju jednim izlaskom na ulicu? Ja nisam.
3. Informacija je stara 16 dana. Govorim o IO N/FSBiH, a ne o skupštini(pogledaj link sa mojih prethodih postova). Ako su svi bili prisutni i ako je odluka donešena jednoglasno, valjda je je jasno da su svi glasali za. Ne mora se čak ni između redova čitati.
2. a sta ce biti? bas sam o tome pisao... vecina podvila rep... ona manjina dolazi uglavnom iz redova navijaca sarajeva i zeljeznicara... apsolutna je indolentnost nastala poslije dolaska pedera na klupu... sve se svelo na skandiranje po utakmicama a ova manjina je upozoravala da od toga nema nista...
3. ja koliko znam odluka nije donesena jednoglasno...
- Obuca9
#315 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Nisu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne di god stigne, ma, svaka njima čast,
Krivi smo mi...
Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj, stari moj,
Krivi smo mi, što smo ih pustili...
Šta su znali Generali i Brkati Majori?
Jedino da viču: Pali! Ali nisu najgori,
Krivi smo mi...
I svi ti silni, infantilni, što su puške sanjali?
Ne, ne derane,
Krivi smo mi, što smo se sklanjali...
Nisu krivci depresivci, lude i psihopate,
Što su rušili, pa sada nama nude lopate,
Krivi smo mi...
Nisu krivi sedativi što ih nisu sputali,
Sorry, matori,
Krivi smo mi, koji smo ćutali...
Putuj, Evropo,
Nemoj više čekati na nas...
Ne pitaj mnogo,
Dospećeš i ti na rđav glas?
Putuj, planeto,
Super smo se družili...
Nama je lepo,
Taman kako smo zaslužili...
Putuj, Evropo,
I pošalji nam malo peciva?
Nama je dobro,
Sreća jedna neizreciva...
Putuj, planeto,
Ovde se mrak priziva...
Nama je lepo,
Slika jedna neopisiva...
- O'zone
- Globalni moderator
#316 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Dobro je,dobro! Još smo oni isti još se svađamo između sebe kao bi dokazali ko ima veću ćunu evo to ide na prethodne tri stranice.
O ovoj temi će se pričati još neki 40 sati i pada u zaborav odnosno postat će nam svejedno.
O ovoj temi će se pričati još neki 40 sati i pada u zaborav odnosno postat će nam svejedno.
- Logovan
#317 Re: SAVEZ NAPOLJE!
SAVEZ NAPOLJE
sve vam jebemo

sve vam jebemo
- Dammme
#318 Re: SAVEZ NAPOLJE!
1. Razumijemo seglade wrote:1. bitno je da nas je bilo i da nas imaDammme wrote:1. Jako malo i pripadnik sam te manjine
2. a sta ce biti? bas sam o tome pisao... vecina podvila rep... ona manjina dolazi uglavnom iz redova navijaca sarajeva i zeljeznicara... apsolutna je indolentnost nastala poslije dolaska pedera na klupu... sve se svelo na skandiranje po utakmicama a ova manjina je upozoravala da od toga nema nista...
2. Sarajevo je ako se ne varam igralo 5 godina za redom u Evropi + ova 1 kada ne igra, to je 6 godina. Protesti su bili, koliko se sjećam, kada Sarajevu i Želji nisu date licence za Evropu. Dakle prošlo je 6 godina(haman 13 bajrama), a ništa se osim bojkota nije uradilo. Ti Fanatikosi, kakvi su, da su, nešto su pokušavali.
3. Greška, informacija je stara 9 dana i pogledaj ovaj link
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100707029
P.s. nastavak rasprave dok malo ohladim glavu.
- glade
#319 Re: SAVEZ NAPOLJE!
sigurno si onda i upoznat sta se desilo sa navijacima sarajeva nedugo nakon toga... za navijace zeljeznicara necu govoriti ma da i oni imaju svojih problema (jos uvijek) iako to kriju... znaci islo se na ono sto si maloprije rekao... prvo pocisti u svojoj avliji... ali se nije bjezalo od rata sa savezom... tek prije mjesec dana su se navijaci sarajeva rijesili svojih problema (u kojoj mjeri je vec do pojedinca)...
ali ovo je vec off topic
ali ovo je vec off topic
- and
#320 Re: SAVEZ NAPOLJE!
glade wrote:1. bitno je da nas je bilo i da nas imaDammme wrote:1. Jako malo i pripadnik sam te manjine
3.FS Kantona Sarajevo podržava novi prijedlog statuta
Bašić glasao mimo odluka FSKSPiše: M. Dautbegović
Ponedjeljak, 12.07.10. 17:15.
Danas je u prostorijama Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo održana konferencija za medije na kojoj su se prisutnima obratili predsjednik FSKS Jusuf Pušina, te Predrag Pašić, Josip Katalinski i Suad Džindo.
Glavna tema konferencije za medije bio je novi prijedlog statuta državnog saveza koji je stigao iz UEFA-e i FIFA-e, te njegovo jednoglasno odbijanje od strane Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Istaknuto je kako Fudbalski savez Kantona Sarajevo daje potpunu podršku prijedlozima UEFA i FIFA.
"Izvršni odbor N/FSBiH jednoglasno je odbio prijedlog UEFA-e, a mi želimo podcrtati kako FSKS podržava novi prijedlog statuta, tako da odluka IO N/FSBiH nije u skladu sa našim stavovima. Ljudi koji su predstavljali Fudbalski savez Kantona Sarajevo u Izvršnom odboru N/FSBiH glasali su protiv prijedloga FIFA-e i UEFA-e, a za to nisu imali nikakav mandat. Radi se o bivšem predsjedniku FSKS (Mensud Bašić op.a.), koji je mimo odluka našeg saveza glasao protiv prijedloga", kazao je Predrag Pašić.
"Ja sam nekada bio ponosan na trenerku na kojoj je bio logo Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Danas kad me neko sretne u njoj u šali mi dobacuju: 'Škija jesi to i ti postao lopov?'. Ljudi koji su ušli u bh. fudbal doveli su ga u katastrofalnu situaciju, a isti se ti ljudi spremaju da i dalje rukovode bh. fudbalom", dodao je Josip Katalinski.
Predsjednik Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo Jusuf Pušina istaknuo je kako se N/FSBiH unazad nekoliko godina nalazi pred bankrotom, te da su predložene promjene iz UEFA-e i FIFA-e preduslov za ozdravljenje bh. fudbala.
Na adresu Fudbalskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine iz Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo upućen je dopis u kojem se navodi kako FSKS podržava novi prijedlog statuta N/FSBiH, za kojeg smatraju kako samo može unaprijediti fudbal u Bosni i Hercegovini
- cyprus
#321 Re: SAVEZ NAPOLJE!
I ovaj Bašić neki Dodikovac3.FS Kantona Sarajevo podržava novi prijedlog statuta
Bašić glasao mimo odluka FSKSPiše: M. Dautbegović
Ponedjeljak, 12.07.10. 17:15.
Danas je u prostorijama Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo održana konferencija za medije na kojoj su se prisutnima obratili predsjednik FSKS Jusuf Pušina, te Predrag Pašić, Josip Katalinski i Suad Džindo.
Glavna tema konferencije za medije bio je novi prijedlog statuta državnog saveza koji je stigao iz UEFA-e i FIFA-e, te njegovo jednoglasno odbijanje od strane Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Istaknuto je kako Fudbalski savez Kantona Sarajevo daje potpunu podršku prijedlozima UEFA i FIFA.
"Izvršni odbor N/FSBiH jednoglasno je odbio prijedlog UEFA-e, a mi želimo podcrtati kako FSKS podržava novi prijedlog statuta, tako da odluka IO N/FSBiH nije u skladu sa našim stavovima. Ljudi koji su predstavljali Fudbalski savez Kantona Sarajevo u Izvršnom odboru N/FSBiH glasali su protiv prijedloga FIFA-e i UEFA-e, a za to nisu imali nikakav mandat. Radi se o bivšem predsjedniku FSKS (Mensud Bašić op.a.), koji je mimo odluka našeg saveza glasao protiv prijedloga", kazao je Predrag Pašić.
"Ja sam nekada bio ponosan na trenerku na kojoj je bio logo Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Danas kad me neko sretne u njoj u šali mi dobacuju: 'Škija jesi to i ti postao lopov?'. Ljudi koji su ušli u bh. fudbal doveli su ga u katastrofalnu situaciju, a isti se ti ljudi spremaju da i dalje rukovode bh. fudbalom", dodao je Josip Katalinski.
Predsjednik Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo Jusuf Pušina istaknuo je kako se N/FSBiH unazad nekoliko godina nalazi pred bankrotom, te da su predložene promjene iz UEFA-e i FIFA-e preduslov za ozdravljenje bh. fudbala.
Na adresu Fudbalskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine iz Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo upućen je dopis u kojem se navodi kako FSKS podržava novi prijedlog statuta N/FSBiH, za kojeg smatraju kako samo može unaprijediti fudbal u Bosni i Hercegovini
-
vela-ze
#322 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Nista cudno sto savez ne usvoji novi statut, sta smo i ocekivali kada imamo ovakvo celnistvo drzave, i ovakve politicare... a poznato je odavno da se politika uvukla u nogomet...
samo mi zao reprezentativaca i navijaca :-(
samo mi zao reprezentativaca i navijaca :-(
- nellington
#323 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Nadam se uskoro popisu ovih polu-ljudi koji su glasali protiv.
-
poostar
#324 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ljubomir Čordašević (Bosanski Šamac),nellington wrote:Nadam se uskoro popisu ovih polu-ljudi koji su glasali protiv.
Stevo Maksimović (Modriča),
Rade Mitrekanić (Bosanski Brod),
Savo Popović (Bosanski Šamac),
Rade Vasiljević (Doboj),
Duško Kojović, Milenko Šaraba (oba Trebinje),
Svetozar Jovanović (Ugljevik),
Branko Lazarević,
Radika Marić (oba Bijeljina),
Mirko Milošević (Zvornik),
Slobodan Tešić (Brčko Distrikt),
Mile Mandić (Bosanska Dubica),
Stanko Vujković (Prijedor),
Predrag Damjanović,
Milorad Janjetović (oba Banja Luka),
Milenko Pavlović (Bosanska Gradiška),
Dragiša Savić (Laktaši),
Dragan Kulina,
Dragan Mičić (oba Lukavica).
- nellington
#325 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Još i ovog izroda iz FKS dodaj, oduzmi neke tipove koji nisu bili, i imaš spisak 18 grobara našeg fudbala.