BAYERN - HOFFENHEIM

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#301 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by LSD »

Krigla_Sa wrote:Samo me strah da u ovoj pauzi sto dolazi ne padnu kao ekipa,vidim mnogi su im igraci na meti vecih klubova i daj boze da budu svi ko vedo i sejo pa da ostanu vjerni hoffe-u a ne da polete za malo vecim parama.
Ma ništa od toga....jarane,gazda kluba Hopp je milioner koji nije škrtica i kojem nije problem odriješiti kesu - frajer je pun ko brod,siguran budi..najbolji primjer je najnoviji stadion koji je pri kraju izrade...pa vidiš li da kljucni igraci produžuju vjernost klubu...nema nikom micanja iz Hoff-a tek tako.
scheph

#302 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by scheph »

Oi wrote:
Nie zu dennn scheisss Bayern gehhheeeennnnn!! :thumbup:
cyprus

#303 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by cyprus »

Hm, šteta :sad: , al meščini da se prenio naš mentalitet na Hoffenheim :D . Nadam se da ovo sad neće uticat da skroz padnu u formi.

Vedo je stvarno čudo, nadam se da će vako ili bar približno vako nastaviti u budućnosti u svojoj i klupskoj, a posebno reprezentativnoj karijeri.

Al eto drago mi je da sam doživio da neki komšijski komentator svršava na našeg igrača :D , jer je obično stvar obrnuta :roll: .
Edin H.

#304 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Edin H. »

cyprus wrote:Hm, šteta :sad: , al meščini da se prenio naš mentalitet na Hoffenheim :D . Nadam se da ovo sad neće uticat da skroz padnu u formi.

Vedo je stvarno čudo, nadam se da će vako ili bar približno vako nastaviti u budućnosti u svojoj i klupskoj, a posebno reprezentativnoj karijeri.

Al eto drago mi je da sam doživio da neki komšijski komentator svršava na našeg igrača :D , jer je obično stvar obrnuta :roll: .

:D :dance:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#305 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Chmoljo »

cyprus wrote:Hm, šteta :sad: , al meščini da se prenio naš mentalitet na Hoffenheim :D . Nadam se da ovo sad neće uticat da skroz padnu u formi.

Marjana ne možeš nazvati komšijskim. On je rođeni tuzlak koji je odrastao pored Tušnja i Grbavice. naše gore list... :mrgreen:
zimzelen

#306 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by zimzelen »

I ako ne nastavi ovako Vedad Ibisevic, Edin dzeko, Zvjezdan i ostali nasi igraci u Bundesligi i drugim ligama, znam sigurno da ce 28 marta, nautakmici Belgija-BiH, juzna tribina stadiona Kralja Boudewijna u Briselu biti ispunjena do posljednjeg mjesta bh. navijacima, sto znaci 15000 gledalaca a par hiljada ce ostati pred stadionom. :bih: :bih:
rIder

#307 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by rIder »

Komentaor je kralj, svršava na sve igrače iz ex.yu, petric, olic, edine edine edineeeeeeeeee, a najjači mi je kada se počne derati milivoje milivoje milivojeeeeeeeeeeee (novakovic) :lol:
Baltazar_khan

#308 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Baltazar_khan »

Evo par fotografija da smirim ove sto ne vole Bayern.

Naravno, među njima i ja spadam :oops:

P.S. Ne mogu se slike postavit, tako da cu samo linkove postavit, pa vi klikajte :D :D :D

http://www.jamd.com/image/g/52927164

http://www.jamd.com/image/g/52927155

http://www.jamd.com/image/g/52927157

http://www.jamd.com/image/g/52927160

Uživajte u gledanju njihovih smrknutih faca, dabogda doživili još ovakvih trenutaka, smrdljivi Bavarci!
van Basten

#309 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by van Basten »

da odmah razjasnim dvije stvari: Ne volim Bayern i drag mi je Hoffenheim ove godine zbog načina kako igraju.
Međutim, jučer smo, opet, mogli dobiti odgovor na vječito pitanje šta je to što odvaja velike klubove od ostalih.
Veliki klub zabija u 93. ni iz čega, i na taj način nahvata 20 i kusur raznih trofeja. Ostali propuštaju u 88. minuti šanse da dotuku velike.
Fudbal ponekada baš nije pravedan, ali tako je kako je. Nažalost
veljaca

#310 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by veljaca »

van Basten wrote:da odmah razjasnim dvije stvari: Ne volim Bayern i drag mi je Hoffenheim ove godine zbog načina kako igraju.
Međutim, jučer smo, opet, mogli dobiti odgovor na vječito pitanje šta je to što odvaja velike klubove od ostalih.
Veliki klub zabija u 93. ni iz čega, i na taj način nahvata 20 i kusur raznih trofeja. Ostali propuštaju u 88. minuti šanse da dotuku velike.
Fudbal ponekada baš nije pravedan, ali tako je kako je. Nažalost
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Upravo tako !!!! VELIKE ekipe pobjedjuju male i TO je TO. .. Sjetih se 05.06.1998 i kada VELIKAN pobijedi manji klub ( Zuban dan ) u VAZNOJ UTAKMICI u zadnjim minutama. U toj utakmici se pokaza VELIKAN :thumbup: .....

:sax:
Bosanski_kralj

#311 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Bosanski_kralj »

Bayern ciganski klub, šovinisti
Zar ej loše biti i Ciganski klub :D
CrniZec

#312 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by CrniZec »

Baltazar_khan wrote:Evo par fotografija da smirim ove sto ne vole Bayern.

Naravno, među njima i ja spadam :oops:

P.S. Ne mogu se slike postavit, tako da cu samo linkove postavit, pa vi klikajte :D :D :D

http://www.jamd.com/image/g/52927164

http://www.jamd.com/image/g/52927155

http://www.jamd.com/image/g/52927157

http://www.jamd.com/image/g/52927160

Uživajte u gledanju njihovih smrknutih faca, dabogda doživili još ovakvih trenutaka, smrdljivi Bavarci!

Mrs, kompleksu jedan!

Ovaj danasnji Bayern nije Bayern starih dana.. Metheus, Scholl, Khan su nekada bili favoriti dosta Bosanaca zato nemoj tu srat molim te... Idiote jedan.

Octio nemas pojma o fudbalu ili onako mrzis Bayern vec duze pa iskoristavas ovu situaciju da istreses se sto vise. Pravi si papak.
wizzard

#313 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by wizzard »

gledati kako onaj kufur udara rukom od zemlju neprocjenjivo:D
vee-jay

#314 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by vee-jay »

CrniZec wrote:
Mrs, kompleksu jedan!

Ovaj danasnji Bayern nije Bayern starih dana.. Metheus, Scholl, Khan su nekada bili favoriti dosta Bosanaca zato nemoj tu srat molim te... Idiote jedan.

Octio nemas pojma o fudbalu ili onako mrzis Bayern vec duze pa iskoristavas ovu situaciju da istreses se sto vise. Pravi si papak.
@crni zec, posto si nov na ovom forumu, mozda nisi procitao pravila. procitaj pa se izvini covjeku na vrijedjanju. mozda ti to uspije prije nego te on prijavi moderatoru.
CrniZec

#315 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by CrniZec »

Nikada.

Evo vam, ma neka mi bude zadnji post.

Image

Ovo je svima sto mrze Bavarce. Ovo je bio Bayern jednom. Nema ga vise.
Bosanski_kralj

#316 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Bosanski_kralj »

CrniZec wrote: Mrs, kompleksu jedan!

Meni je ipak bio najdraži Jens Jeremis :D
FAP mashina

#317 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by FAP mashina »

CrniZec wrote:Nikada.

Evo vam, ma neka mi bude zadnji post.
Ovo je svima sto mrze Bavarce. Ovo je bio Bayern jednom. Nema ga vise.

evo da ti pomognem,mlad si sigurno cim nemozes da obuzdas srđbu
CrniZec

#318 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by CrniZec »

Bosanski_kralj wrote:
CrniZec wrote: Mrs, kompleksu jedan!

Meni je ipak bio najdraži Jens Jeremis :D

Dobar je i Jeremies bio. Tu su i Elber, Lizarazu, Effenberg, Brazzo

Ovi igraci su imali srce, a ovo danas je sve sranje.. onaj Van Bommel baca se ko konj, nezna lijepo oduzeti loptu.
Topla voda

#319 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Topla voda »

meni je efenberg bio drag igrac
zecko_kupuz

#320 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by zecko_kupuz »

Tekma okončana, vrijeme je da ova tema preseli na Ahiret.
Baltazar_khan

#321 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Baltazar_khan »

vee-jay wrote:
CrniZec wrote:
Mrs, kompleksu jedan!

@crni zec, posto si nov na ovom forumu, mozda nisi procitao pravila. procitaj pa se izvini covjeku na vrijedjanju. mozda ti to uspije prije nego te on prijavi moderatoru.
Šta očekivati od jednog crnog zeca :oops:

Nije me uvrijedio, nov je na ovom forumu, pa ne zna kako ide to kod nas :D

A naravno, sad je na papetu da sankcioniše ovakve ispade. Na kraju krajeva, svi korisnici prije prijave na ovaj forum, mogu da procitaju pravila foruma... Tako da je uvaženi crni zec imao priliku da "prouči" pravila.
CrniZec

#322 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by CrniZec »

Baltazar_khan wrote:
vee-jay wrote:
CrniZec wrote:
Mrs, kompleksu jedan!

Šta očekivati od jednog crnog zeca :oops:

Nije me uvrijedio, nov je na ovom forumu, pa ne zna kako ide to kod nas :D

A naravno, sad je na papetu da sankcioniše ovakve ispade. Na kraju krajeva, svi korisnici prije prijave na ovaj forum, mogu da procitaju pravila foruma... Tako da je uvaženi crni zec imao priliku da "prouči" pravila.
Dosta sam procito sta si napisao o Bayernu, i to iskoristio situaciju da pokazes mrznju prema timu. Onaj Bayern sto imas u slikama nije danasnji Bayern koji cak i ja mrzim. Sram te bilo.

Zato odjebi.
Baltazar_khan

#323 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Baltazar_khan »

CrniZec wrote:
Zato odjebi.
:lol:
karanana

#324 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by karanana »

ljudi su emotivni kad je u pitanju fudbal i timovi koje simpatisu pa cak i kada ti timovi nisu iz gradova gdje ljudi zive i kada mozda ti isti ljudi nisu nikad ni bili na tekmi kluba koji brane.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#325 Re: BAYERN - HOFFENHEIM

Post by Chmoljo »

umro bayern :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Locked