Ma ništa od toga....jarane,gazda kluba Hopp je milioner koji nije škrtica i kojem nije problem odriješiti kesu - frajer je pun ko brod,siguran budi..najbolji primjer je najnoviji stadion koji je pri kraju izrade...pa vidiš li da kljucni igraci produžuju vjernost klubu...nema nikom micanja iz Hoff-a tek tako.Krigla_Sa wrote:Samo me strah da u ovoj pauzi sto dolazi ne padnu kao ekipa,vidim mnogi su im igraci na meti vecih klubova i daj boze da budu svi ko vedo i sejo pa da ostanu vjerni hoffe-u a ne da polete za malo vecim parama.
BAYERN - HOFFENHEIM
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#301 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
- scheph
#302 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Nie zu dennn scheisss Bayern gehhheeeennnnn!!Oi wrote:
- cyprus
#303 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Hm, šteta
, al meščini da se prenio naš mentalitet na Hoffenheim
. Nadam se da ovo sad neće uticat da skroz padnu u formi.
Vedo je stvarno čudo, nadam se da će vako ili bar približno vako nastaviti u budućnosti u svojoj i klupskoj, a posebno reprezentativnoj karijeri.
Al eto drago mi je da sam doživio da neki komšijski komentator svršava na našeg igrača
, jer je obično stvar obrnuta
.
Vedo je stvarno čudo, nadam se da će vako ili bar približno vako nastaviti u budućnosti u svojoj i klupskoj, a posebno reprezentativnoj karijeri.
Al eto drago mi je da sam doživio da neki komšijski komentator svršava na našeg igrača
- Edin H.
#304 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
cyprus wrote:Hm, šteta, al meščini da se prenio naš mentalitet na Hoffenheim
Al eto drago mi je da sam doživio da neki komšijski komentator svršava na našeg igrača, jer je obično stvar obrnuta
.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#305 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Marjana ne možeš nazvati komšijskim. On je rođeni tuzlak koji je odrastao pored Tušnja i Grbavice. naše gore list...cyprus wrote:Hm, šteta, al meščini da se prenio naš mentalitet na Hoffenheim
Al eto drago mi je da sam doživio da neki komšijski komentator svršava na našeg igrača, jer je obično stvar obrnuta
.
- zimzelen
#306 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
I ako ne nastavi ovako Vedad Ibisevic, Edin dzeko, Zvjezdan i ostali nasi igraci u Bundesligi i drugim ligama, znam sigurno da ce 28 marta, nautakmici Belgija-BiH, juzna tribina stadiona Kralja Boudewijna u Briselu biti ispunjena do posljednjeg mjesta bh. navijacima, sto znaci 15000 gledalaca a par hiljada ce ostati pred stadionom.cyprus wrote:Hm, šteta, al meščini da se prenio naš mentalitet na Hoffenheim
.
- rIder
#307 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Komentaor je kralj, svršava na sve igrače iz ex.yu, petric, olic, edine edine edineeeeeeeeee, a najjači mi je kada se počne derati milivoje milivoje milivojeeeeeeeeeeee (novakovic) 
- Baltazar_khan
#308 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Evo par fotografija da smirim ove sto ne vole Bayern.
Naravno, među njima i ja spadam
P.S. Ne mogu se slike postavit, tako da cu samo linkove postavit, pa vi klikajte
http://www.jamd.com/image/g/52927164
http://www.jamd.com/image/g/52927155
http://www.jamd.com/image/g/52927157
http://www.jamd.com/image/g/52927160
Uživajte u gledanju njihovih smrknutih faca, dabogda doživili još ovakvih trenutaka, smrdljivi Bavarci!
Naravno, među njima i ja spadam
P.S. Ne mogu se slike postavit, tako da cu samo linkove postavit, pa vi klikajte
Uživajte u gledanju njihovih smrknutih faca, dabogda doživili još ovakvih trenutaka, smrdljivi Bavarci!
- van Basten
#309 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
da odmah razjasnim dvije stvari: Ne volim Bayern i drag mi je Hoffenheim ove godine zbog načina kako igraju.
Međutim, jučer smo, opet, mogli dobiti odgovor na vječito pitanje šta je to što odvaja velike klubove od ostalih.
Veliki klub zabija u 93. ni iz čega, i na taj način nahvata 20 i kusur raznih trofeja. Ostali propuštaju u 88. minuti šanse da dotuku velike.
Fudbal ponekada baš nije pravedan, ali tako je kako je. Nažalost
Međutim, jučer smo, opet, mogli dobiti odgovor na vječito pitanje šta je to što odvaja velike klubove od ostalih.
Veliki klub zabija u 93. ni iz čega, i na taj način nahvata 20 i kusur raznih trofeja. Ostali propuštaju u 88. minuti šanse da dotuku velike.
- veljaca
#310 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
van Basten wrote:da odmah razjasnim dvije stvari: Ne volim Bayern i drag mi je Hoffenheim ove godine zbog načina kako igraju.
Upravo tako !!!! VELIKE ekipe pobjedjuju male i TO je TO. .. Sjetih se 05.06.1998 i kada VELIKAN pobijedi manji klub ( Zuban dan ) u VAZNOJ UTAKMICI u zadnjim minutama. U toj utakmici se pokaza VELIKAN
- Bosanski_kralj
#311 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Bayern ciganski klub, šovinisti
Zar ej loše biti i Ciganski klub
Zar ej loše biti i Ciganski klub
- CrniZec
#312 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Baltazar_khan wrote:Evo par fotografija da smirim ove sto ne vole Bayern.
Naravno, među njima i ja spadam![]()
P.S. Ne mogu se slike postavit, tako da cu samo linkove postavit, pa vi klikajte![]()
![]()
![]()
Mrs, kompleksu jedan!
Ovaj danasnji Bayern nije Bayern starih dana.. Metheus, Scholl, Khan su nekada bili favoriti dosta Bosanaca zato nemoj tu srat molim te... Idiote jedan.
Octio nemas pojma o fudbalu ili onako mrzis Bayern vec duze pa iskoristavas ovu situaciju da istreses se sto vise. Pravi si papak.
-
wizzard
#313 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
gledati kako onaj kufur udara rukom od zemlju neprocjenjivo:D
- vee-jay
#314 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
@crni zec, posto si nov na ovom forumu, mozda nisi procitao pravila. procitaj pa se izvini covjeku na vrijedjanju. mozda ti to uspije prije nego te on prijavi moderatoru.CrniZec wrote:
Mrs, kompleksu jedan!
Ovaj danasnji Bayern nije Bayern starih dana.. Metheus, Scholl, Khan su nekada bili favoriti dosta Bosanaca zato nemoj tu srat molim te... Idiote jedan.
Octio nemas pojma o fudbalu ili onako mrzis Bayern vec duze pa iskoristavas ovu situaciju da istreses se sto vise. Pravi si papak.
- CrniZec
#315 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Nikada.
Evo vam, ma neka mi bude zadnji post.

Ovo je svima sto mrze Bavarce. Ovo je bio Bayern jednom. Nema ga vise.

- Bosanski_kralj
#316 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Meni je ipak bio najdraži Jens JeremisCrniZec wrote: Mrs, kompleksu jedan!
- FAP mashina
#317 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
CrniZec wrote:Nikada.
evo da ti pomognem,mlad si sigurno cim nemozes da obuzdas srđbu
- CrniZec
#318 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Bosanski_kralj wrote:Meni je ipak bio najdraži Jens JeremisCrniZec wrote: Mrs, kompleksu jedan!
Dobar je i Jeremies bio. Tu su i Elber, Lizarazu, Effenberg, Brazzo
Ovi igraci su imali srce, a ovo danas je sve sranje.. onaj Van Bommel baca se ko konj, nezna lijepo oduzeti loptu.
- Topla voda
#319 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
meni je efenberg bio drag igrac
- zecko_kupuz
#320 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Tekma okončana, vrijeme je da ova tema preseli na Ahiret.
- Baltazar_khan
#321 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Šta očekivati od jednog crnog zecavee-jay wrote:@crni zec, posto si nov na ovom forumu, mozda nisi procitao pravila. procitaj pa se izvini covjeku na vrijedjanju. mozda ti to uspije prije nego te on prijavi moderatoru.CrniZec wrote:
Mrs, kompleksu jedan!
Nije me uvrijedio, nov je na ovom forumu, pa ne zna kako ide to kod nas
A naravno, sad je na papetu da sankcioniše ovakve ispade. Na kraju krajeva, svi korisnici prije prijave na ovaj forum, mogu da procitaju pravila foruma... Tako da je uvaženi crni zec imao priliku da "prouči" pravila.
- CrniZec
#322 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
Dosta sam procito sta si napisao o Bayernu, i to iskoristio situaciju da pokazes mrznju prema timu. Onaj Bayern sto imas u slikama nije danasnji Bayern koji cak i ja mrzim. Sram te bilo.Baltazar_khan wrote:Šta očekivati od jednog crnog zecavee-jay wrote:@crni zec, posto si nov na ovom forumu, mozda nisi procitao pravila. procitaj pa se izvini covjeku na vrijedjanju. mozda ti to uspije prije nego te on prijavi moderatoru.CrniZec wrote:
Mrs, kompleksu jedan!
Octio nemas pojma o fudbalu ili onako mrzis Bayern vec duze pa iskoristavas ovu situaciju da istreses se sto vise. Pravi si papak.![]()
Nije me uvrijedio, nov je na ovom forumu, pa ne zna kako ide to kod nas![]()
A naravno, sad je na papetu da sankcioniše ovakve ispade. Na kraju krajeva, svi korisnici prije prijave na ovaj forum, mogu da procitaju pravila foruma... Tako da je uvaženi crni zec imao priliku da "prouči" pravila.
Zato odjebi.
- Baltazar_khan
#323 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
CrniZec wrote:
Zato odjebi.
- karanana
#324 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
ljudi su emotivni kad je u pitanju fudbal i timovi koje simpatisu pa cak i kada ti timovi nisu iz gradova gdje ljudi zive i kada mozda ti isti ljudi nisu nikad ni bili na tekmi kluba koji brane.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#325 Re: BAYERN - HOFFENHEIM
umro bayern