Neko hoce djeda mraza, neko vjeronauku! I to je tako!
Kao sto se ti protivis vjerinauci, tako se drugi protivi d mrazu!
Zato pustimo da ljudi biraju za sebe!
Problem
Vozdra raja wrote:Shvatite da zivimo u demokratiji!!
Problem![]()
E tako sam i rekao kada je tuzlanski nacelnik Jasmin pobijedio dobivsi svega 40% glasova ukupnog birackog tijela! Ali rekose mi da je i to demokratija, e eto onda...HAVANA wrote:Vozdra raja wrote:Shvatite da zivimo u demokratiji!!
Problem![]()
Jebo vašu demokratiju.
Problem jeste za nas,za vas nije pošto vi izaberete i za nas.
HAVANA wrote: Jebo vašu demokratiju.
Problem jeste za nas,za vas nije pošto vi izaberete i za nas.
da ti se nisu malo po*ebali rezultati?Vozdra raja wrote: E tako sam i rekao kada je tuzlanski nacelnik Jasmin pobijedio dobivsi svega 40% glasova ukupnog birackog tijela! Ali rekose mi da je i to demokratija, e eto onda...
Dobio je 35,000 glasova od ukupno 110,000 birackog tijela! Sad ti prokontaj koliko je tuzlaka glasalo za njega u procentima!JThomas wrote:da ti se nisu malo po*ebali rezultati?Vozdra raja wrote: E tako sam i rekao kada je tuzlanski nacelnik Jasmin pobijedio dobivsi svega 40% glasova ukupnog birackog tijela! Ali rekose mi da je i to demokratija, e eto onda...
http://www.izbori.ba/Mandati27102008/Sh ... tyCode=050
JThomas wrote:da ti se nisu malo po*ebali rezultati?Vozdra raja wrote: E tako sam i rekao kada je tuzlanski nacelnik Jasmin pobijedio dobivsi svega 40% glasova ukupnog birackog tijela! Ali rekose mi da je i to demokratija, e eto onda...
tebi nije dobro. to se drukčije ne može reći, izvini.Vozdra raja wrote: Dobio je 35,000 glasova od ukupno 110,000 birackog tijela! Sad ti prokontaj koliko je tuzlaka glasalo za njega u procentima!
Ali eto, i to je demokratija!
Ali_G wrote:Hahahahah, sto ste se svi upalili na Mahmutovicku, hahahahaah. Al posebna je prica kako shuknu Duski, pa nije se do kraja emisije oporavila. Ko hoce Deda Mraza dovest ce mu ga i cao.
Ne znam samo kako mozes porediti deda mraza i vjeronauku?Vozdra raja wrote:Kao sto neko ne zeli da se vjeronauka namece, onda nemojte nametati ni d mraza!
Kakva crna dobrovoljna baza?Vozdra raja wrote:Sve je to na dobrovoljnoj bazi! Dakle, u cemu je frka??
aaa bolida majko milaVozdra raja wrote:Dobio je 35,000 glasova od ukupno 110,000 birackog tijela! Sad ti prokontaj koliko je tuzlaka glasalo za njega u procentima!JThomas wrote:da ti se nisu malo po*ebali rezultati?Vozdra raja wrote: E tako sam i rekao kada je tuzlanski nacelnik Jasmin pobijedio dobivsi svega 40% glasova ukupnog birackog tijela! Ali rekose mi da je i to demokratija, e eto onda...
Ali eto, i to je demokratija!
To bi im bila jedna od najpametnijih stvari koju bi uradili!valterbranisarajevo wrote:Na Skupštini Kantona Sarajevo koja je u toku, izgleda je pokrenuta inicijativa za prekid izvođenja vjeronauke u vrtićima(ovo sam pročitao na Facebooku pa ne mogu potvrditi). Moguće je da na TVSA ima prenos sjednice. Ja nisam u mogućnosti da gledam...
brinetta wrote:Ne znam samo kako mozes porediti deda mraza i vjeronauku?Vozdra raja wrote:Kao sto neko ne zeli da se vjeronauka namece, onda nemojte nametati ni d mraza!
Prvo, ne vidim zato je sporan taj deda mraz, pa on je tu da obraduje djecu, i to svu djecu svijeta. Sta mislis, da Arapi koji su nastanili Evropu brane svojoj djeci da idu po paketice, ili da kojim slucajem postavljaju pitanja! Kanimo se price o djeda mrazu, ispadamo smijesni.
Moje dijete bajramuje jer smo mi muslimani i na dan Bajrama ne ide u skolu i to mu je dozvoljeno. I niko ga radi toga ne provocira niti dira. Cak ostaloj djeci odnese kolace i svi su sretni.
A sad ce okititi jelku ne da doceka bozic batu kroz dimnjak vec Novu godinu. Tako sam i ja radila cijeloga zivota i ne vidim sto bih mijenjala navike.
A vjeronauka, pa mislim da je vjeronauci mjesto u dzamijama, crkvama, sinagogama i katedralama. Sto ih onda gradimo ako niko u njih nece ici? Za eksponiranje!
A djeca do 7 godina su zeljna igre crtica, slikovnica, spidermena.... imace kad i za vjeronauku.