Jahorina!
Moderator: anex
- karanana
#301 Re: Jahorina!
nekad ova ski odijela znaju biti jebozovnija od kupacih kostima. kad fino zategne na kukovima i guzi pa na skije ili borde.
- petunija
#302 Re: Jahorina!
Nije valjda da za ovaj lijepi vikend niko nije bio gore?
Đe komentari
Đe komentari
- jedna tamo
#303 Re: Jahorina!
bila sam ja
jahorina je definitvno planina koja ima nešto ponuditi....
i za one koji nisu skijaši ...dok sve pjehe obiđeš treba ti pola dana... živo je, gradi se, hrana, hoteli, ponuda je vidim kompletna, a bome igman i bjelašnica nisu do koljena jahorini, žalosno je to, na igmanu sam odrasla i bukvalno su ga uništili...
i za one koji nisu skijaši ...dok sve pjehe obiđeš treba ti pola dana... živo je, gradi se, hrana, hoteli, ponuda je vidim kompletna, a bome igman i bjelašnica nisu do koljena jahorini, žalosno je to, na igmanu sam odrasla i bukvalno su ga uništili...
-
Fauja Singh
#304 Re: Jahorina!
Slazem sekaranana wrote:nekad ova ski odijela znaju biti jebozovnija od kupacih kostima. kad fino zategne na kukovima i guzi pa na skije ili borde.
Meni su oduvijek djevojke u ski odlijelima bile privlacnije nego one u kupacim, pa cak i od onih u toplesu.
Jos ako cujem ekavicu a toga ne manjka na Jahorini, uhh
Inace Jahorina je prelijepa, zao mi je kad vidim neke od svojih prijatelja da je izbjegavaju jer kao "nije nasa" i kao "ne osjecaju se prijatno"
Skoro sam bio par dana gore i ni u jednom trenutku se nisam osjecao neprijatno, svi su haos ljubazni, nismo skijali ali kao sto @jedna_tamo rece Jahorina ima sta ponuditi, bilo da si skijas, ljubitelj setnji, ljubitelj kafane... Dalje, za par dana nisam vidio policijsko auto, neki dan bio na Bjelasnici i malo na Igmanu, vidim policije na svakom koraku, samo gledaju kome da naplate kaznu za parking, daj bar gore malo popustite raju...
@vjesticanametli
Odlicna slika...
- fatality
#305 Re: AW: Jahorina!
A kakva je situacija gore pogled snijega ? Imal smisla otici il valja cekat do prvih padavina ?
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
-
rokan
#306 Re: Jahorina!
jahorina je uvijek bila sminka, bjelasnica je divlja a za igman je steta sto su ga upropastili. ne znam sto se na jahorini neko osjeca neprijatno kad do sada nije zabiljezen nijedan incident na nacionalnoj osnovi. jedino ako neko misli da mora malo korigovati svoj govor pa uvede autocenzoru i ne govori "oca mi, allaha mi", e u tom slucaju je dejstvo jahorine ljekovito.

- petunija
#307 Re: AW: Jahorina!
Nikakva, rade liftovi Poljice i Željo, a puštaju i šestosjed Poljice (vikendom), ali snijega nema dovoljno za skijanjefatality wrote:A kakva je situacija gore pogled snijega ? Imal smisla otici il valja cekat do prvih padavina ?
Evo i ja čekam padavine, prethodni vikend nisam išla jer sam na početku sezone malo izgrebala skije, pa se sad opametila
- petunija
#308 Re: Jahorina!
jedna tamo wrote:bila sam ja![]()
Što se tiče ponude, ne računajući skijanje, ima je cijele godine
Dobrodošla uvijek
- vjesticanametli
#309 Re: Jahorina!
pa rekoh ti nalete cekaj
ona poletila
ja bolesna pa nisam isla ni u setnju a cekam samo da gruhne i eto me namah gore da se plazam

ja bolesna pa nisam isla ni u setnju a cekam samo da gruhne i eto me namah gore da se plazam
- fatality
#310 Re: AW: Jahorina!
Ma ja tako sam i mislio. A da nemas neke insajder informacije kad bi moglo nest pasti. Ja sam gledao na netu, i vele da u narednih haman mjesec dana nece nista padatipetunija wrote:Nikakva, rade liftovi Poljice i Željo, a puštaju i šestosjed Poljice (vikendom), ali snijega nema dovoljno za skijanjefatality wrote:A kakva je situacija gore pogled snijega ? Imal smisla otici il valja cekat do prvih padavina ?
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2![]()
Evo i ja čekam padavine, prethodni vikend nisam išla jer sam na početku sezone malo izgrebala skije, pa se sad opametila
- vjesticanametli
#311 Re: Jahorina!
ma idite vikendom setajte makar........ne moramo se skijati a provod opet bude dobar
ovo u gradu je uzas
ovo u gradu je uzas
- petunija
#312 Re: Jahorina!
vjesticanametli wrote:pa rekoh ti nalete cekajona poletila
ja bolesna pa nisam isla ni u setnju a cekam samo da gruhne i eto me namah gore da se plazam![]()
Džaba, vjestice, da ne odoh onomad, nešto bi mi bilo
Ma kakva sam, išla bih i na štakama
Last edited by petunija on 23/12/2013 14:44, edited 1 time in total.
- Creasy
-
crnoplavo
#314 Re: Jahorina!
kad i odakle ide autobus?vjesticanametli wrote:ma idite vikendom setajte makar........ne moramo se skijati a provod opet bude dobar![]()
ovo u gradu je uzas
- vjesticanametli
#315 Re: Jahorina!
e vala su taj dan skijali po ledu hahahah a masa ih je unistila skije nazalost
ja sam hodala
ne zezaj da skijasi gaze ljude
mi pazimo
pisi kazne
ili se skijaj s nama
@crnoplavo
ja idem autom a za bus ne znam zaista
ja sam hodala
ne zezaj da skijasi gaze ljude
pisi kazne
@crnoplavo
- vjesticanametli
#316 Re: AW: Jahorina!
fatality wrote:Ma ja tako sam i mislio. A da nemas neke insajder informacije kad bi moglo nest pasti. Ja sam gledao na netu, i vele da u narednih haman mjesec dana nece nista padatipetunija wrote:Nikakva, rade liftovi Poljice i Željo, a puštaju i šestosjed Poljice (vikendom), ali snijega nema dovoljno za skijanjefatality wrote:A kakva je situacija gore pogled snijega ? Imal smisla otici il valja cekat do prvih padavina ?
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2![]()
-
crnoplavo
#317 Re: Jahorina!
hvala, znam za bjelasnicu, a kontam da nema sta i za jahorinu, gledam i na netu,vjesticanametli wrote:e vala su taj dan skijali po ledu hahahah a masa ih je unistila skije nazalost
ja sam hodala![]()
ne zezaj da skijasi gaze ljudemi pazimo
pisi kazne![]()
ili se skijaj s nama
@crnoplavo
al treba ic na planini, makar puzeci, samo trebali su ove karte cijene malo snizit za bjelasncu, jebiga poskupo sedmicno otic jednom ok, mozda bi vise raje islo iz grada, doduse mozda i ne bi valjda ce cse i na tom poradit
- Creasy
#318 Re: Jahorina!
vjesticanametli wrote:e vala su taj dan skijali po ledu hahahah a masa ih je unistila skije nazalost
ja sam hodala![]()
ne zezaj da skijasi gaze ljudemi pazimo
pisi kazne![]()
ili se skijaj s nama
Ne znam da skijam, ja idem na Jahorinu da se grudvam.
- petunija
#319 Re: Jahorina!
Još nema padavina
Visina snijega 5cm
Visina snijega 5cm
- coek
#320 Re: Jahorina!
Nema ozbiljnijih padavina u narednih nekoliko dana.
A to pratim ovdje
BTW, skijanje je super, al' kad ima snijega, ali sta je sa planinarenjem, pa mtb-om i dr. Planine su "zive" citave godine

A to pratim ovdje
BTW, skijanje je super, al' kad ima snijega, ali sta je sa planinarenjem, pa mtb-om i dr. Planine su "zive" citave godine

- petunija
#321 Re: Jahorina!
Da, planinarenje je super, ali zahtjeva dosta slobodnog vremena. Time se planiram baviti (počastiti
) kad prestanem raditi
Inače što se tiče prognoze koju si postavio, nju baš izbjegavam gledati zato što mi daje preoptimistične prognoze, pa se samo poslije razočaram smajlikojiplače
Ali zato, na istoj toj stranici ima web kamera, koja pokazuje trenutnu situaciju gore, i ona je najbolji pokazatelj.
Inače što se tiče prognoze koju si postavio, nju baš izbjegavam gledati zato što mi daje preoptimistične prognoze, pa se samo poslije razočaram smajlikojiplače
Ali zato, na istoj toj stranici ima web kamera, koja pokazuje trenutnu situaciju gore, i ona je najbolji pokazatelj.
-
kremali
#322 Re: Jahorina!
samo vi idite na Jahorinu I punite im dzepove... 
- vjesticanametli
#323 Re: Jahorina!
a daj ba prezvakali smo to
nego petunijo strpi se jos malo pa cemo ici da vozimooooooo
nego petunijo strpi se jos malo pa cemo ici da vozimooooooo
- agent_zero
#324 Re: Jahorina!
Ima li neka linija koja redovno saobraća na relaciji sarajevo - jahorina - sarajevo (gras, centrotrans, itd...), a da voze i preko novogodišnjih praznika (1 i 2 januara)?
- vjesticanametli
#325 Re: Jahorina!
ne vjerujem