Compact wrote:
Ne slažem se! Čudno je da se takav festival organizira u ramazanu, i to u danima mubarek noći kadr. Bilo je i drugih termina, ali vjerovatno nalogodavci oni kojima nije prošlo da to organiziraju u Srbiji, preko svoje Bobe to organiziraju u Sarajevu. Na žalost ni ovdje im nije prošlo, jer imaju neki ljudski rezoni. Ako oni ne poštuju druge, onda kako da očekuju da njih poštuju. I još nešto. Kako to da se organizira festival koji promovira ljudska prava i prihvatanje različitog, a na isti festival nije se moglo ući. Zašto onda plakate po gradu??? Pa da provociraju, a ne pozivaju.
Vidi vidi, da ti nisi jedan od onih koji je u mikrofon izjavio: "Hocemo i mi unutra, da vidimo sta tamo ima" i gurao se sa ostalim bradonjama, vrijedjao one koji su ulazili a vase pokrivene hamse-crne nindze vikale i proklinjale posjetioce.
Ne, nije mi ovo niko rekao, bila sam tamo i sve vidjela, tako da ne prosipas suplje price.....
Zanimalo te je sta se unutra desava, evo cu ti reci u povjerenju: taslacilo se dobro, svak svakoga nategao, atmosfera napaljena, ni orgije u starom Rimu nisu bile ravne ovome, a unutra vise od 100 dusa, mos misliti koji je to merak bio......
...sad razumijem zasto ti je zao sto te nisu pustili, htio si da umocis i ti, ali ti se ne dade....cekaj drugu priliku...