nadam se da će kladionice zaraditi na realnimchinese_water wrote:realno...Turska-BiH 1:0 ...
Turska - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- and
#301 Re: Turska - BiH
-
gumifufna
#302 Re: Turska - BiH
Turska-BiH 1:4
treba nam gol razlika
- La Mer
#303 Re: Turska - BiH
I sta bi? Hocel ovaj Hayat prenositi utakmicu i za nas vani, ili je to samo ekskluzivno pravo za podrucje BiH?
-
Elvo
#304 Re: Turska - BiH
Nista,za prenos vani,na godisnjem sam odmoru u Sarajevu i cujem neke glasine da je nas Savez umjesan u to,da su oni tv hayat predlozi za prenos tekmi sa gostovanja,sa nalogom da ne pustaju za raju vani,tj. satelita-navodno zbog BHF´a.
sada koliko je to tacno neznam,ali gdje ima dima tu ima i vatre.......,steta,jer je hayat mogao tako prodati i koju karticu vise,ali ovako,ja im moju vracam cim stignem kuci i halalim 110€,jer im je sat-program obicno smece,a pogotovo kad su pokusali prenositi Bosna Asu,amateri nevidzeni!!!!
sada koliko je to tacno neznam,ali gdje ima dima tu ima i vatre.......,steta,jer je hayat mogao tako prodati i koju karticu vise,ali ovako,ja im moju vracam cim stignem kuci i halalim 110€,jer im je sat-program obicno smece,a pogotovo kad su pokusali prenositi Bosna Asu,amateri nevidzeni!!!!
-
Cafe Camargue
#305 Re: Turska - BiH
Hayat je otkupio prava za prijenos utakmice samo na teritoriji BiH. Nema to veze sa BHF-om, pa oni su samo šačica ljudi naspram broja našeg svijeta po Evropi i Americi. Satelitski prijenos za čitav svijet je neuporedivo skuplji.Elvo wrote:Nista,za prenos vani,na godisnjem sam odmoru u Sarajevu i cujem neke glasine da je nas Savez umjesan u to,da su oni tv hayat predlozi za prenos tekmi sa gostovanja,sa nalogom da ne pustaju za raju vani,tj. satelita-navodno zbog BHF´a.
- Edin H.
#306 Re: Turska - BiH
Pa koji djavo onda naplacuju karticu, ako su nesposobni da plate za prenos.Cafe Camargue wrote:Hayat je otkupio prava za prijenos utakmice samo na teritoriji BiH. Nema to veze sa BHF-om, pa oni su samo šačica ljudi naspram broja našeg svijeta po Evropi i Americi. Satelitski prijenos za čitav svijet je neuporedivo skuplji.Elvo wrote:Nista,za prenos vani,na godisnjem sam odmoru u Sarajevu i cujem neke glasine da je nas Savez umjesan u to,da su oni tv hayat predlozi za prenos tekmi sa gostovanja,sa nalogom da ne pustaju za raju vani,tj. satelita-navodno zbog BHF´a.
BHR TV je bar uvijek prenosila utakmice na satelitu.
Ne razumijem zasto bi neko kupio njihovu karticu ako ne prenose utakmice.
Program im je smece ionako.
Jedino sto je valjalo sto su prenosili kosarkaske utamice Bosne
-
Cafe Camargue
#307 Re: Turska - BiH
Doduše, to si upravu. Smetno sam s uma da njihov program možeš gledat samo preko kartice.Edin H. wrote:Pa koji djavo onda naplacuju karticu, ako su nesposobni da plate za prenos.Cafe Camargue wrote:Hayat je otkupio prava za prijenos utakmice samo na teritoriji BiH. Nema to veze sa BHF-om, pa oni su samo šačica ljudi naspram broja našeg svijeta po Evropi i Americi. Satelitski prijenos za čitav svijet je neuporedivo skuplji.Elvo wrote:Nista,za prenos vani,na godisnjem sam odmoru u Sarajevu i cujem neke glasine da je nas Savez umjesan u to,da su oni tv hayat predlozi za prenos tekmi sa gostovanja,sa nalogom da ne pustaju za raju vani,tj. satelita-navodno zbog BHF´a.
- Doda37
#308 Re: Turska - BiH
Ako imas karticu TV Hayat utakmicu mozes gledati na satelitu 4W Amos, tamo se pored satelitskog emitira i program zemaljskog Tv HayatEdin H. wrote:Pa koji djavo onda naplacuju karticu, ako su nesposobni da plate za prenos.Cafe Camargue wrote:Hayat je otkupio prava za prijenos utakmice samo na teritoriji BiH. Nema to veze sa BHF-om, pa oni su samo šačica ljudi naspram broja našeg svijeta po Evropi i Americi. Satelitski prijenos za čitav svijet je neuporedivo skuplji.Elvo wrote:Nista,za prenos vani,na godisnjem sam odmoru u Sarajevu i cujem neke glasine da je nas Savez umjesan u to,da su oni tv hayat predlozi za prenos tekmi sa gostovanja,sa nalogom da ne pustaju za raju vani,tj. satelita-navodno zbog BHF´a.
- La Mer
#309 Re: Turska - BiH
Moze li mi neko dati broj od ntv hayat da im kazem koju? Pa jebote, placam ebenu karticu i opet nemogu nista vidjeti, samo jedne te iste pjesme i onaj morbidni zvijezda hayata ili kako se zove onaj program. Nije mi do para stalo, ali ako ovi u Hayatu nisu spremni ponuditi svim svojim pretplatnicima ( svejedno jel neko zivi u BiH ili Australiji ) utakmice koje su otkupili neka ih nikako i ne kupuju. Kakva je svrha emitovanja utakmica samo napodrucje BiH kad u inostranstvu ima isti broj pretplatnika ako ne i vishe. A poslije se vade na patriotizam kad se treba pretplatiti. Da izvinse, pokakim se na takav patriotizam i tv kucu. Fuj Hayat!!!

- La Mer
#310 Re: Turska - BiH
I jos nesto, taj Amos Tito dragi nemoze ufatiti.....
- mire - ložač
#311 Re: Turska - BiH
Hajmo molim Vas prestati sa reklamama za privatnu televiziju ( koja i nije nešto u posljednje vrijeme), nego na šta mi dođosmo na kraju po pitanju teme : Turska - BiH
1
1x
x
x2
ili 2 ?
1
1x
x
x2
ili 2 ?
- Doda37
#312 Re: Turska - BiH
La Mer wrote:I jos nesto, taj Amos Tito dragi nemoze ufatiti.....
Zavisi gdje zivis, ako si na sjeveru tesko, kod nas ide bez problema
Last edited by Doda37 on 10/10/2008 15:30, edited 1 time in total.
-
Stari
#313 Re: Turska - BiH
Smrdilo mi je na ovakav rasplet dogadjaj ...pa sam ja svoju hayat pretplatu otkazao jos prije godinu dana... fakat su izgubii svaki smisao ...kad sam nabavio to preko kablovske kuce ComHem ...nabavio sam sve te balkanske kanale pa jedno 90 % samo iz nade da cu barem ponekad moci gledati utakmice... jedno vrijeme je OBN prenosio...jedno vrijeme BH1...ali Hayat nikad. Naslutio sam to i ciao ...cuj YBM-liga placao sam pretplatu za kanal koji je skuplji nego OBN, BH1, HRT1 zajedno ... a gledao ga haman nisam nikad...
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#314 Re: Turska - BiH
Ko god je poceo temu neka otvrori i anketu pa cemo znatimire - ložač wrote:Hajmo molim Vas prestati sa reklamama za privatnu televiziju ( koja i nije nešto u posljednje vrijeme), nego na šta mi dođosmo na kraju po pitanju teme : Turska - BiH
1
1x
x
x2
ili 2 ?
-
Stari
#315 Re: Turska - BiH
Aha prognoza ...to zaboravih ...izvinjavam se...stvarno me ovaj hayat povukao za ....zivac....
Sportska prognoza....X...i to ko neboder.
Sportska prognoza....X...i to ko neboder.
- vee-jay
#316 Re: Turska - BiH
da da trebat ce nam gol razlikagumifufna wrote:Turska-BiH 1:4treba nam gol razlika
- mgogic
#318 Re: Turska - BiH
Dragi moji prijatelji iz dijaspore,koji uzalud kupiste Hayatove kartice,evo vam solucije!Onaj ko nema motoric(za sat.antenu),a ima satelitsku antenu,lijepo na krov,pa nisani na 42e iliti Turksat 2A,gdje ce da potrazi na frekvenciji od 12.002 H kanal koji se zove ATV Turkey a koji ce po mojim saznanjima da prenosi utakmicu Turska - BiH!Cak i ako sam se presao u vezi sa ovim kanalom,onda ce 99% neko da prenosi sa ovog satelita,tako da no frx!!!
Pozdrav!
Pozdrav!
-
titami
#319 Re: Turska - BiH
imam 100% informaciju da ce pustit, ali nece najavljivat.......... 
zato ne okreci (se sine) nista
zato ne okreci (se sine) nista
- M-16
#320 Re: Turska - BiH
ne provaljuj seJazz_Junkie wrote:Ma koliko ih od bude bilo, upitna je njihova podrska, jer ostaje nejasno za koga ce navijat. Svasta se covjek nagledao u svim ovim godinama.Enka-Benka wrote:zna li se koliko ce biti nasi navijaca na tekmi....?
bilo bi fenomelno da ih pobjedimo,i ako su braca muslimani![]()
----------------------
ako igrali s jednim napadacem, Ćiru treba razapet na Sebilju!
primices ga, pa taman se zabio sa svih 11 u svoj peterac...mozda i u 90 oj, ali proće jedna...
nadam se da ipak nece biti viktorije, i da idemo da im ga zabijemo (pa tek onda zbit saffove
-
fedayn-roma
#322 Re: Turska - BiH
Turska - BiH 2-3 ja cu "baciti" 15€ na kladionici, pa cemo da vidimo.... neke sensacije....
-
Elvo
#323 Re: Turska - BiH
elvir svrakic ,ja mislim da se tako zove direktor TV hayat,njemu sam pisao bio sa par "fini" rijeci o amaterskom emitovanju kosarke...(svako ko je pratio od vas,zna o cemu pricam) i molbom da poslje emitovanja kosarke puste malo da se cuju i koji komentari od igraca ili slicno,a ne odmah kat praviti i kraj prenosa sa sirenom-frajer mi je odgovorio da se obratim njihovom programu "ispunite mi zelju"!!! eto to je direktor TV HAYAT!!!
a svi koji zive u svabiji,brate pored 2 mio turaka,prenosice oni garant u svijim kaficima

a svi koji zive u svabiji,brate pored 2 mio turaka,prenosice oni garant u svijim kaficima
-
dr.dangerdoom
#324 Re: Turska - BiH
M-16 wrote:...idemo da im ga zabijemo (pa tek onda zbit saffove)
- burek_in_space
#325 Re: Turska - BiH
Zar ti ne rece da imas informaciju da je prodata utakmica Turcima?!dinty2 wrote:2-2