Simply Red - If you dont know me by now
http://www.youtube.com/watch?v=DRPzJWeICzY
@furby, ako budeš slušala kupiću ti boba
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ovo je za tenderness raspoloženje..može, može.kolega wrote:da i ovu ne zaboravimo
Simply Red - If you dont know me by now
http://www.youtube.com/watch?v=DRPzJWeICzY
Ma to ovi matori stavljaju muziku svoje mladosti.Meshtar wrote:Ima li nešto iz ovog vijeka?
Jok. Ovo se sluša kad si sam. Kad si 'nako malo ni tamo ni 'vamo, a noć pala pa se zagledaš u zvijezde i kontaš dok ne izgubiš pojam o vremenu...Julianna wrote:Sting-Fragile (instrumental) ... on and on the rain will fall...
Ridjobrki, jesu li tebi brkovi uvijek tako strogi i ljuti?Ridjobrki wrote:Jok. Ovo se sluša kad si sam. Kad si 'nako malo ni tamo ni 'vamo, a noć pala pa se zagledaš u zvijezde i kontaš dok ne izgubiš pojam o vremenu...Julianna wrote:Sting-Fragile (instrumental) ... on and on the rain will fall...
A ovo If you... i ostalo šta gotivite nisu stvari za điđi-miđi već za zavođenje, ako mene pitate. Za điđi miđi je muzika potpuno suvišna jer nema boljeg i seksepilnijeg zvuka od disanja za vrijeme điđi-miđi. To je the best điđi-miđi song, po mom skromnom mišljenju.
Da, moram nečim prikriti sentimentalnost.Julianna wrote:Ridjobrki, jesu li tebi brkovi uvijek tako strogi i ljuti?Ridjobrki wrote:Jok. Ovo se sluša kad si sam. Kad si 'nako malo ni tamo ni 'vamo, a noć pala pa se zagledaš u zvijezde i kontaš dok ne izgubiš pojam o vremenu...Julianna wrote:Sting-Fragile (instrumental) ... on and on the rain will fall...
A ovo If you... i ostalo šta gotivite nisu stvari za điđi-miđi već za zavođenje, ako mene pitate. Za điđi miđi je muzika potpuno suvišna jer nema boljeg i seksepilnijeg zvuka od disanja za vrijeme điđi-miđi. To je the best điđi-miđi song, po mom skromnom mišljenju.
Džejbi ga, meštre, pa valjda se to prekrije uzdisanjem.. Ili je to samo tako kod mene?Meshtar wrote:Ja ipak volim muziku za vrijeme čina, valja poklopiti sve zvuke tipa šljap šljap, svrš svrš...."nemoj idiote", "ne tu"....i slično
nijeRidjobrki wrote:Džejbi ga, meštre, pa valjda se to prekrije uzdisanjem.. Ili je to samo tako kod mene?Meshtar wrote:Ja ipak volim muziku za vrijeme čina, valja poklopiti sve zvuke tipa šljap šljap, svrš svrš...."nemoj idiote", "ne tu"....i slično
Ridjobrki wrote:Džejbi ga, meštre, pa valjda se to prekrije uzdisanjem.. Ili je to samo tako kod mene?Meshtar wrote:Ja ipak volim muziku za vrijeme čina, valja poklopiti sve zvuke tipa šljap šljap, svrš svrš...."nemoj idiote", "ne tu"....i slično
Ma meni se to rijetko dešava, jednom do dva puta godišnje, tako da obično sve isplaniram u detalje. Doduše, ove godine mislim da ima šanse i za tri puta.seka wrote:je li ti uvijek planiras?..ili...ima nesto iznenada...recimo, kad perete sudje zajednoMeshtar wrote:Ja ipak volim muziku za vrijeme čina, valja poklopiti sve zvuke tipa šljap šljap, svrš svrš...."nemoj idiote", "ne tu"....i sličnopripremate jelo
![]()
peglatebrisete prasinu
![]()
e sad zamisli...pogledi, dodiri, poljupci...skoro doa muzike nema
i ti: stani dok nadjem muziku
![]()
![]()
eh, ja bih te gadjala...peglom, sundjerom, daskom za sjeckanje...
može li ova ...Julianna wrote:Ode dobra tema u hendek!![]()
Idite pa otvorite temu: Treba li muzika ili ne?
Dajte pjesme ovdje
seka wrote:@meshtre, pripreme te smarajuotud i brojnost
![]()
@juli, toliko pametnih ode u hendekza ovu ne brini
![]()
@ridjobrkiposebno sade
![]()
i za kraj u skladu teme...bolero od ravela....17min.