Sada gledam popis ovih kanala sa tvog linka,tragicno majke mi mile
Od ,lafo,50 kanala
Moderator: anex
Pasa evo zapadalo koliko sad imas kanala na ELOB-uBourne wrote:Jesi se usrecioevo mene wrote:ELOB DIGITALA JE ZAKON.isto govno kao i HS samo drugo pakovanje oskoro ces vidjeti sta je H'ELOB kad zapada
karanana wrote:moli se dezurni lola u HS kablovskoj da digne dupe i proseta do prozora i ocisti tanjir i lnb od snijega kako bi normalno mogli gledati signal koji kradu. cak mi ni nasi programi ne rade. obn ne radi a prison break mi pocinje. dizi se lolo, ne nick lolo, nego lola koji radi tamo u HS-u!
ne predlazi. jos ce nam podici pretplatu uz izgovor da su kupili najsavremenije tehnicke dodatke opremi koja ce otkloniti sve smetnje u slucaju snijega.Skyfox wrote:svake godine isto njesra, sta im fali da uzmu neku metlu
bas citaju forum i sklupljaju idejekaranana wrote:ne predlazi. jos ce nam podici pretplatu uz izgovor da su kupili najsavremenije tehnicke dodatke opremi koja ce otkloniti sve smetnje u slucaju snijega.Skyfox wrote:svake godine isto njesra, sta im fali da uzmu neku metlu
ne odgledah ja prison break sinoc. molim obn da reprizira drugu epizodu nekad ove sedmice.
ama ljudi, jel' ovo neka zezancija?pOZz wrote:
rado_vidjen wrote:Eeeeevo gaaaaa
Eeeeevooo gaaaaa
![]()
Eurosport 2....meni mustuluk![]()
jesu zajebali raju sto prebacivala zbog bundelige