HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#301 Re: HS kablovska

Post by -LIBERO- »

Ma jok,to je njemacki RTL.
Sada gledam popis ovih kanala sa tvog linka,tragicno majke mi mile :roll:

Od ,lafo,50 kanala :-) ,nema 10 da valja,ovih ostalih 40 cisto popunjavanje te kao "wau" brojke od 50.
karanana

#302 Re: HS kablovska

Post by karanana »

moli se dezurni lola u HS kablovskoj da digne dupe i proseta do prozora i ocisti tanjir i lnb od snijega kako bi normalno mogli gledati signal koji kradu. cak mi ni nasi programi ne rade. obn ne radi a prison break mi pocinje. dizi se lolo, ne nick lolo, nego lola koji radi tamo u HS-u!
Bourne

#303 Re: HS kablovska

Post by Bourne »

Bourne wrote:
evo mene wrote:ELOB DIGITALA JE ZAKON.
Jesi se usrecio :-) isto govno kao i HS samo drugo pakovanje oskoro ces vidjeti sta je H'ELOB kad zapada :lol:
Pasa evo zapadalo koliko sad imas kanala na ELOB-u :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bourne

#304 Re: HS kablovska

Post by Bourne »

karanana wrote:moli se dezurni lola u HS kablovskoj da digne dupe i proseta do prozora i ocisti tanjir i lnb od snijega kako bi normalno mogli gledati signal koji kradu. cak mi ni nasi programi ne rade. obn ne radi a prison break mi pocinje. dizi se lolo, ne nick lolo, nego lola koji radi tamo u HS-u!
:lol: :lol: :lol: @karanana KING si, da te utjesim isto ti je i u H'ELOB-u ne dindira nista... :D
Skyfox

#305 Re: HS kablovska

Post by Skyfox »

svake godine isto njesra, sta im fali da uzmu neku metlu :?
karanana

#306 Re: HS kablovska

Post by karanana »

Skyfox wrote:svake godine isto njesra, sta im fali da uzmu neku metlu :?
ne predlazi. jos ce nam podici pretplatu uz izgovor da su kupili najsavremenije tehnicke dodatke opremi koja ce otkloniti sve smetnje u slucaju snijega.

ne odgledah ja prison break sinoc. molim obn da reprizira drugu epizodu nekad ove sedmice.
Zira

#307 Re: HS kablovska

Post by Zira »

Zna li neko možda ima li HS u planu ubaciti Eurosport u svoju ponudu? Svi ga imaju osim HS-a. :sad:
Skyfox

#308 Re: HS kablovska

Post by Skyfox »

karanana wrote:
Skyfox wrote:svake godine isto njesra, sta im fali da uzmu neku metlu :?
ne predlazi. jos ce nam podici pretplatu uz izgovor da su kupili najsavremenije tehnicke dodatke opremi koja ce otkloniti sve smetnje u slucaju snijega.

ne odgledah ja prison break sinoc. molim obn da reprizira drugu epizodu nekad ove sedmice.
bas citaju forum i sklupljaju ideje :-)
kamo srece bar bi im se ovako mogao nagovoriti kad se vec ne javljaju na fontel
uvjek dobar gost

#309 Re: HS kablovska

Post by uvjek dobar gost »

... NJih jedino mogu da opamete gerilske akcije .. jer ovo više nema smisla, treba vidjeti koliko će se umanjeno naplatiti pretplata jer nije bilo programa usljed vjetra, jake kiše i snijega.... ebote ovo više nije normalno !

Saberite cifre u svojim ulazima i pomnožite sa recimo samo brojem ulaza u svom naselju... oni uzimaju ogroman novac onako bezzze, nemamo mogućnost da utičemo na izbor kanala, na kvalitet slike ili tona, kad je loše vrijeme nemamo slike... a svaki mjesec se plati isto..... oni su nešto kao kablovska mafija
uvjek dobar gost

#310 Re: HS kablovska

Post by uvjek dobar gost »

Zvah ih sada, kažu ne mogu nikako da utičem na odabir kanala koji čine osnovni paket, džaba mi što imam 40 kanala koje nikako ne gledam, kaže lik većina je kao u startu odabrala te kanale i sada je gotovo, mugu kaže uzeti dodatni paket i plaćaki još oko 3Km mjesečno. Za prekide u slici kaže ne može mi pomoći takav im je sistem, a na pitanje hoće li biti umanjenja računa zbog nestajanja slike.... on šuti kao linja....

Znači jedini način da ih privedemo kulturi su akcije gerilske naravi !
karanana

#311 Re: HS kablovska

Post by karanana »

nacin popravljanja situacije je prelazak na alternativu.
pOZz

#312 Re: HS kablovska

Post by pOZz »

A alternativa je?
Skyfox

#313 Re: HS kablovska

Post by Skyfox »

cini se da je nema

eto ja se zavalio sa dodatnim Familly paketom, ima par finih kanala al isto ovisi o vremenu sad ih vidis sad ih ne vidis a nekad jednostavno pukne signal i na par dana... :roll:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#314 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

BH Cable Net uveo Eurosport 2 u standardnom paketu, Elob u dodatnom a HS u nijednom. Stvarno mi nisu jasni.
evo mene

#315 Re: HS kablovska

Post by evo mene »

Ma kakav HS. Samo rove po ulicama širom grada. Nidje veze. Ko će bolan njih kada imaju najlošiji izbor kanala. Kratko rečeno, katastrofa su!!!
maxell_sarajevo

#316 Re: HS kablovska

Post by maxell_sarajevo »

Jel ima neko iskustva sa Total TV-om?Trenutno mi je HS kablovksa, al zelim da se prebacim na ovaj Total TV pa jel neko zna kako to sve fercera i koliko kosta?
karanana

#317 Re: HS kablovska

Post by karanana »

pOZz

#318 Re: HS kablovska

Post by pOZz »

Image
O'zone
Globalni moderator

#319 Re: HS kablovska

Post by O'zone »

E pa da! Sad može da se vrati Eurosport i Eurosport2 a do prošle sedmice nije moglo sad će valjda da kažu da su kupili prava na prikazivanje ta dva programa zbog silnih zahtjeva njihovih korisnika eto kako su "fini" FUJ!!!

Juče na Ilidži gledam ASK kablovsku koja inače drži taj dio grada sve do Hrasnice, pa ljudi moji sve što nama HS naplaćuje kao digitalnu televiziju ASK daje u okviru regularnog programa znači:

MTV, Eurosport, Eurosport 2, FOXLife, FoxCrime, NatWILD, TV1000, Bumerang, Balkanika, Halmark, elem nejse ljudi imaju 60 kanala za istu cijenu kao i ja na HS -u.

Aaaaa umalo da zaboravim pa dobili smo jedan novi kanal na HS-u do sada je bio samo TRT a sad imamo TRT Avaz i TRT Turk ja se upiškio od sreće :x :x :x
Pusti vodu!!!

#320 Re: HS kablovska

Post by Pusti vodu!!! »

pOZz wrote:Image
ama ljudi, jel' ovo neka zezancija?
pOZz

#321 Re: HS kablovska

Post by pOZz »

Možda. :razz:

Uskoro, ponovo u programskoj šemi...

:mrgreen:

Kao vele, bio ES tamo nekad, a za ES2 BL se podrazumijeva. :oops:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#322 Re: HS kablovska

Post by -LIBERO- »

I kad' je ovo ponovo i uskoro :D

Evo ako nam uvedu ovaj eurosport 1 i 2 svecano izjavljujem da cu ih prestati pljuvati i blatiti gdje god stignem i kome god stignem. :D

Tita mi... :D :lol:
Pusti vodu!!!

#323 Re: HS kablovska

Post by Pusti vodu!!! »

mozda i uvedu te programe ali u zimskom periodu, izmedju polusezona, pa ce na pocetku proljetnog dijela opet nesto smisliti...ma papci su to, njima ni drzava nije dohakala.
rado_vidjen

#324 Re: HS kablovska

Post by rado_vidjen »

Eeeeevo gaaaaa
Eeeeevooo gaaaaa

:D
Eurosport 2....meni mustuluk :D

jesu zajebali raju sto prebacivala zbog bundelige :lol:
Pusti vodu!!!

#325 Re: HS kablovska

Post by Pusti vodu!!! »

rado_vidjen wrote:Eeeeevo gaaaaa