SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Chopper_Horrace
#301 Re: Tuca na Ciglanama??
koliko sam cuo, od osobe koja radi gore kod mosta na Ciglanama, da je neki kafic kod supermarketa Lora skroz demoliran..........
Last edited by Chopper_Horrace on 28/09/2008 16:24, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#303 Re: Tuca na Ciglanama??
Gogo.Chopper_Horrace wrote:koliko sam cuo od osobe koja radi gore kod mosta na Ciglanama, da je neki kafic kod supermarketa Lora skroz demoliran..........
- dushmanka_sa
#304 Re: Tuca na Ciglanama??
Nisam u tokovima. Zašto? Utakmica?
- mp3sa
#305 Re: Tuca na Ciglanama??
Neko je iz pravca Zetre pucao na navijace Celika!!!
- dushmanka_sa
#306 Re: Tuca na Ciglanama??
Pucao?mp3sa wrote:Neko je iz pravca Zetre pucao na navijace Celika!!!
- mp3sa
#307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Puno povrijedjenih, jedan u teskom stanju na CUM odvezen, navijaci Celika opkoljeni od strane policije kod americke ambasade!!! To sad javlja Reporter sa mjesta dogadjaja!!!
KOJI ****************IDU KROZ GRAD NA GRBAVICU?! JEL POLICIJA NORMALNA DA IH TUDA VODI!!!???
KOJI ****************IDU KROZ GRAD NA GRBAVICU?! JEL POLICIJA NORMALNA DA IH TUDA VODI!!!???
-
dlfo
#308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Prema nezvaničnim informacijama, u sukobu navijača Čelika i izgleda sa druge strane Sarajeva i Željezničara zajedno, koji su ih dočekali na Ciglanam na ulasku u naš glavni grad bilo je upotrebe i vatrenog oružja. Mnogo automobila je polupano, mnogo navijača povrijeđeno. Ovo su sve nezvanične informacije koje su naši reporteri dobili na licu mjesta, ali iz policije još ništa ne žele više reći o ovom incidentu. Trenutno blokiran je i saobraćaj na Ciglanama...
Izvor sportsport.ba
Daj Boze da se dobro zavrsi, bez zrtava..
Izvor sportsport.ba
-
GSC
#309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa ova policija nije normalna, pustiti toliku dionicu puta navijacima da hodaju kroz grad, kakav neprofesionalizammp3sa wrote:Puno povrijedjenih, jedan u teskom stanju na CUM odvezen, navijaci Celika opkoljeni od strane policije kod americke ambasade!!! To sad javlja Reporter sa mjesta dogadjaja!!
- mp3sa
#310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kolona koja je prolazila preko vogosce i preko ciglana je nadpadnuta od strane navijaca Sarajeva i Zelje, na to reaguje kolona navijaca Celika koja ih ganja i kada ovi bjeze u kafic stradali su i ti navijaci i gosti kafica a i kafic je demoliran... Na to reguje policija koje udara navijace Celika, okrruzuje ih negdje kod US ambasade a onda ih sve kamenicama napadaju opet navijaci Sarajeva i Zeljeznicara!?!

- dushmanka_sa
#311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Bože dragi. Huliganstva. Na TVu nema ništa još.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
dlfo wrote:Prema nezvaničnim informacijama, u sukobu navijača Čelika i izgleda sa druge strane Sarajeva i Željezničara zajedno, koji su ih dočekali na Ciglanam na ulasku u naš glavni grad bilo je upotrebe i vatrenog oružja. Mnogo automobila je polupano, mnogo navijača povrijeđeno. Ovo su sve nezvanične informacije koje su naši reporteri dobili na licu mjesta, ali iz policije još ništa ne žele više reći o ovom incidentu. Trenutno blokiran je i saobraćaj na Ciglanama...
Izvor sportsport.ba
pa ovo ne prenose reporteri fudbalsku tekmu vec izvjestavaju sa RATIŠTA?????!!!!!!
- mp3sa
#313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da nisu ovi Zenicani nastrani mozda? Pa da ovo opravdamo?
Sukob navijača na Ciglanama i dalje traje, ali sada je policija intervenisala i na sjevernoj tribina stadiona Grbavica, jer su Željini navijali približili se ka Čelikovim u želji da se i na stadionu fizički obračunaju.
Sukob navijača na Ciglanama i dalje traje, ali sada je policija intervenisala i na sjevernoj tribina stadiona Grbavica, jer su Željini navijali približili se ka Čelikovim u želji da se i na stadionu fizički obračunaju.
- kkbosna_90
#314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Prema izjavama očekividaca tuče na Ciglanama, grupa Čelikovih navijača u kafeu "Gogo" napala je Željine simpatizere. Potom se incident razbuktao, a još traje. Policija i dalje uvelikoj pripravnosti!
Last edited by kkbosna_90 on 28/09/2008 16:51, edited 1 time in total.
- Skyfox
#315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
prije nekih 10min na Grbavici su odjekivale sirene predpostavljam policijske nisam vidio ali kao da je prosao citav konvoj automobila, nadam se da nije bila hitna...
-
fixer
#316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
stvarno, kao drustvo sve vise i vise licimo na odron. i onda se mi kao takvi nadjemo za nekog reci da je nastran...

- dushmanka_sa
#317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
U šta se ovaj grad pretvorio u posljednjih godinu dana. Eto, ne smiješ ni kafu popiti osim kući da se zabarikadiraš.
Na utakmicu ne možeš jer je uvijek neki belaj, ne možeš u grad jer malo-malo pa neko nastrada, ne možeš se autom vozati jer Igbalin sin šizi po gradu...
A mi sjedimo u svojim kućama i šutimo, grozimo se, i govorimo biće bolje, biće bolje. Hoće q biti bolje. Neka nam je ovako kako nam je.
A mi sjedimo u svojim kućama i šutimo, grozimo se, i govorimo biće bolje, biće bolje. Hoće q biti bolje. Neka nam je ovako kako nam je.
- Topla voda
#318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pobili se navijaci..sta je tu neobicno?
-
dlfo
#319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
"...Prema izjavama očekividaca tuču na Ciglanama, počela je grupa Čelikovih navijača u kafeu "Gogo". Napali su Željine simpatizere. Potom se incident razbuktao. Ima mnogo povrijeđenih. Pojedinci špekulišu i da je jedna osoba premunula u suboku! Za nadati se da to nije istina! Policija i je i dalje blokirala šire područje sarajevskog naselja Ciglane i ne žele dati nikakve informacioje..."
Izvor sportsport.ba
Izvor sportsport.ba
- dushmanka_sa
#320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma ništa. To je sasvim normalno. Sasvim normalno je da u ovom jebenom gradu svaki dan nastrada i pogine neko.Topla voda wrote:pobili se navijaci..sta je tu neobicno?
- Chopper_Horrace
#321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Topla voda wrote:pobili se navijaci..sta je tu neobicno?
koliko sam ja skontao nisu bas navijaci protiv naivjaca vec je bilo i prolaznika i polupanih auta i kafica....
mozda je to neobicno...
- Duhovni Vođa
#322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
upravo od tamo dolazim. jednom rjecju HAOS. sasro sam se živ, mogo sam glavu izgubit jebem li te državo nakaradna. a oni se nadigli pedere da tuku
dosta prolaznika kako ja se samo ukocilo jer se sranje desavalo bas na ulici. autobusi i auta polupani. kriticno, kriticno, kriticno. nemam rijeci.
dosta prolaznika kako ja se samo ukocilo jer se sranje desavalo bas na ulici. autobusi i auta polupani. kriticno, kriticno, kriticno. nemam rijeci.
- Topla voda
#323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa sta je bilo....konkretno...
- chuchumbamayumbe
#324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ludiloooo, ludiloooooo, ludiloooooo, ....ooooo
Dajte goooo da slavimooooo,
Ludilooooo, ludilooooo, luduilooooo
Treba pod hitno ukinuti Premijer ligu i razjebati ionako razjebano, pa neka onda navijaju i iskaljuju svoje frustrazije i komplekse na ledinama oko Zenice i Sarajeva.
Dajte goooo da slavimooooo,
Ludilooooo, ludilooooo, luduilooooo
Treba pod hitno ukinuti Premijer ligu i razjebati ionako razjebano, pa neka onda navijaju i iskaljuju svoje frustrazije i komplekse na ledinama oko Zenice i Sarajeva.
- Chopper_Horrace
#325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ako si dobro pratio postove, mozes skontati da je bilo nesta mnogo gore, od obicne navijacke tuceTopla voda wrote:pa sta je bilo....konkretno...