Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

miop

#301 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by miop »

Ma kako ne vidite da vas mali dodikovac lozi... Po zadatku jel' tako?
UniC

#302 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by UniC »

miop wrote:Ma kako ne vidite da vas mali dodikovac lozi... Po zadatku jel' tako?
hrvat.
karanana

#303 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by karanana »

dodikovac definitivno. i to neiskusan i ne zna lagat. vjerovatno neko dijete od 15-16. kaze gore da smo ih za agresiju i genocid tuzili a predstavlja se kao w. hercegovac
UniC

#304 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by UniC »

vee-jay wrote:
UniC wrote:HHIIHIHIHI
Sta jesil' se ukakio ili upiskio. Ma nema veze, pojedi sve to pa onda kreni ponovo. Al ne zaboravi prvo kod tate na raport da ti objasni put...
nisam se ukakio nego sam razmislio i dosao do zakljucka da sam malo pretjerao u tom postu.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#305 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by pici »

«Pa, đes, rođo moj, jebote ja, šta ima?» :D
Image
vee-jay

#306 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by vee-jay »

karanana wrote:dodikovac definitivno. i to neiskusan i ne zna lagat. vjerovatno neko dijete od 15-16. kaze gore da smo ih za agresiju i genocid tuzili a predstavlja se kao w. hercegovac
huh, pokloni mu ti dobrih 2-3 godine :D :D
UniC

#307 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by UniC »

Čuj, ja sam za vas gospodin. Pa i da imam 15 a nemam, opet sam stariji od vecine vas
vee-jay

#308 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by vee-jay »

UniC wrote:

Čuj, ja sam za vas gospodin. Pa i da imam 15 a nemam, opet sam stariji od vecine vas
ma ti si tema za lose viceve...
Madame de Pompadour

#309 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by Madame de Pompadour »

pici wrote:
«Pa, đes, rođo moj, jebote ja, šta ima?» :D
Image
Bravo pici, ah sto ga nadje: :lol: :lol: :lol:
feral.tribune

#310 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by feral.tribune »

karanana wrote:dodikovac definitivno. i to neiskusan i ne zna lagat. vjerovatno neko dijete od 15-16. kaze gore da smo ih za agresiju i genocid tuzili a predstavlja se kao w. hercegovac
" Nami " umjesto nama .Zapadna Hercegovina !Definitivno :)
karanana

#311 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by karanana »

feral.tribune wrote:
" Nami " umjesto nama .Zapadna Hercegovina !Definitivno :)
Moguce
Saian

#312 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by Saian »

UniC wrote:

nami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nami je zamjenica koja ne postoji u bosanskom jeziku a u jeziku hrvatina koji voze BMVEJ oznacava / nama , nas , njih / sta ces jezik je cudo za njizi :-D :D
To je hercegovački naglasak koji primjenjujem i kada pišem. Treba crtati?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aj delegata :D, e sad mogu fino lech', ic bin imoushnl :D
rossoner

#313 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by rossoner »

UniC wrote:
vee-jay wrote:
UniC wrote:... javi mi se i imat ćete moj ogromni respekt.
koga interesuje tvoj respekt?!?!?! Sta ce mi respekt nekoga tko je jos u pelenama...
Ma hajde mozda ti tata pokloni plasticni kamioncic, pa se provozaj svojom ulicom i vodi kako je lijepa. Samo pazi na kamenje i blato preko kojeg vozis. Ma bit ce i to nekad autoput..
Haha nama ni netreba autocesta. I ovako cesta nam je bolje kvalitete nego ce vasa autocesta ikada biti.
Otkada nasa domovina ima autocestu, vi ste zaostali, kuzis?
bez vrijedjanja ! on je banovan, nema smisla da i vi idete za njim! vratite se temi! :)
Arslan
stulic

#314 Re: Milorad Dodik: RS će postojati, za BiH nisam siguran

Post by stulic »

UniC wrote:Milorad Dodik je jedna necivilizirana seljačina. Da ima imalo ponosa i morala u sebi nebi se onako ponašao, posebno ne pred kamerama. Jadna RS-a sa ovakvim premijerom.
Joseph Marie de Maistre wrote:Every country has the government it deserves.
:wink:
tuzlak-x

#315 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by tuzlak-x »

UniC wrote:
paratrooper wrote:
vee-jay wrote: ma stipu, nije do njega, tata mu tako rekao.

Sin: tata, zasto nas Hercegovce niko oko nas ne voli?
Tata: Nije sine da nas ne vole, oni nas svi mrze jer su puni ljubomore jer mi u vicevima imamo mercedese i vile.
:lol: :lol: :lol:
vjerovali ili ne, ali mi izgleda bas da je to to.
Za razliku od vas mi imamo neki standard. Pogledaj malo oko sebe Bosnu. Prodjes jednom od Sarajeva do Viteza zaustavi te 100 cigangića i traže po 1km.. vi ste svi socijalni slučajevi. Kad takvo što vidiš u Zapadnoj Hercegovini javi mi se i imat ćete moj ogromni respekt.

ne moze se dogoditi da 100 "cigancica" zaustavi ikoga u hercegovini, jer nisu ni Romi blesavi da zive sa gorima od sebe. oni zive samo tamo gdje ima cestitih ljudi.
feral.tribune

#316 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by feral.tribune »

Jebes drzavu i grad koja nema Cigana .Cigani su znak da je tu dobro u svakom pogledu .Nekad Titova Juga a danas Njemacka i Holandija .
U Siroki Brijeg Cigan nikad nije ni zalutao .Siroki se zaobilazi u sirokom luku :) :-D
Hodidjed

#317 Re: Milorad Dodik: RS će postojati, za BiH nisam siguran

Post by Hodidjed »

Krmoglavi traktorista jednom izjavi (tamo negdje 1997) kako Karadzica treba pod hitno uhapsiti, ali kako je krenulo, postade on Radovanov dosljedan nasljednik.
I fakat ne kontam sto ga niko ne skine i strpa u zatvor. Valjda zato ne voli Bosnu jer nema ko da ga strpa u zatvor.
dugacki

#318 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by dugacki »

Nije mi jasno zasto tkz.Herceg-Bosna toliko galami kad , u stvari, zivi od uvoza i prodaje hrvatske robe u Bosni.
Pa skoro na svakom proizvodu iz Hrvatske stoji da je predstavnistvo firme negdje u Hercegovini.
saibaba

#319 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by saibaba »

UniC wrote:

Đaba ti tvoj standard kad ste obična selendra za Sarajevo u svakom pogledu. A i standarrd Vam je u usporedbi sa Sarajevom jadan.
Hahaha provale. Isuso miki. Pa ljudi nisam jednom bio u Sarajevu. Cim udjes osjeti se smrad sto ga stvaraju auta stara 80 godina s kojih ratkape otpadaju po cestu. Standard vam je kao u Zimbabveu. Sramota. Mi i Srbi bar imamo standard za razliku od vas. Na 1000 bosnjaka dode 950 socijalnih slucajeva. :lol: :lol: :lol:
Isuso miki !? šta to znači ?
Odakle si ti ? malo si mi nejasan..
bogoljub

#320 Re: Milorad Dodik: RS će postojati, za BiH nisam siguran

Post by bogoljub »

moze on davati ovakve izjave koliko hocce! Osim sto daje laznu nadu svom narodu, i sto ga mediji promovisu kao nekagvog mocnika nista drugo, ustvari i nedobiva! Samo najslabiji ccovjek sebi moze dopustiti da ccini zlo drugome, sto svojim postupcima, sto svojim govorom!
stulic

#321 Re: Milorad Dodik: RS će postojati, za BiH nisam siguran

Post by stulic »

bogoljub wrote:moze on davati ovakve izjave koliko hocce! Osim sto daje laznu nadu svom narodu, i sto ga mediji promovisu kao nekagvog mocnika nista drugo, ustvari i nedobiva! Samo najslabiji ccovjek sebi moze dopustiti da ccini zlo drugome, sto svojim postupcima, sto svojim govorom!
Varas se, pored onoga sto je vec ukasirao, on i dalje profitira. Kad dotjera cara do duvara onda ce da iskoristi svoj neki tajni adut ili predje na neki svoj tajni plan B kako bi izbjegao ikakvu pravnu odgovornost i zbrisao u Srbiju, ili Rusiju ili Kipar u jedan od starackih domova srpskih kriminalaca)
Hodidjed

#322 Re: Milorad Dodik: RS će postojati, za BiH nisam siguran

Post by Hodidjed »

stulic wrote:
bogoljub wrote:moze on davati ovakve izjave koliko hocce! Osim sto daje laznu nadu svom narodu, i sto ga mediji promovisu kao nekagvog mocnika nista drugo, ustvari i nedobiva! Samo najslabiji ccovjek sebi moze dopustiti da ccini zlo drugome, sto svojim postupcima, sto svojim govorom!
Varas se, pored onoga sto je vec ukasirao, on i dalje profitira. Kad dotjera cara do duvara onda ce da iskoristi svoj neki tajni adut ili predje na neki svoj tajni plan B kako bi izbjegao ikakvu pravnu odgovornost i zbrisao u Srbiju, ili Rusiju ili Kipar u jedan od starackih domova srpskih kriminalaca)
exactly :thumbup:
Pasiflora

#323 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by Pasiflora »

UniC wrote:Inače sam Hrvat. Dodika nemogu podnijeti iz prostog razloga što je seljačina, bez ikakve veze sa nacionalnosti. Mesića ne da nemogu podnijeti nego ga mrzim iz prostog razloga što nevoli Hrvate iz BiH. Tko je on da nami govori kako nam je BiH domovina? On je stvorio Hrvatsku?? Meni srce kuca za Hrvatsku, rodjen sam u Hercegovini i volim je, ali nevolim BiH cjelokupno. I sad će meni jedan jugonostalgičar, titov guzoljubac objašnjavat da ja tražim sreću u Sarajevu i da je to moja domovina? Tko je on, dok su branitelji ginuli na sve strane, on je se skrivao po Švicarskoj i prao novac. I sad mi ima morala reć da mi Hrvatska nije domovina. Dodik donekle ima pravo. Ni ja nevolim Bosnu i Hercegovinu, znamo da je nebi bilo da se nije umiješala američka vlast koja ni nezna kako se ovde ljudi ne podnose. Republika Srpska -Srbiji, Herceg-Bosna- Hrvatskoj, ostalo- Bosna, i svi zadovoljni. Pozdrav!

Inace sam Hrvatica - iz Hrvatske
I sramota me je zbog tvojih rijeci. Neugodno mi je zbog svih divnih ljudi u BIH.
To o cemu ti pricas nema veze sa vezom. Stipe Mesic je pametan covjek i svaka mu je na mjestu. Takvi kako ti kada nemaju argumente protiv onih koji ne misle isto, mogu ih jedino nazvati - jugonostalgicarima! Ja nisam jugonostalgicarka, ratna profiterka ili neka duga idiotarija (koju ti koristis u svome vokabularu), a volim RH kao svoju domovinu i BIH u njezinim granicama. Da zivim u Kini, USA, Rodeziji ili bilo gdje drugo - vjerovatno bih se isto tako osjecala.
Shvati vise da ti je domovina tamo odakle su tvoji preci, tamo gdje placas (ili ne placas?) porez, tamo gdje ti je kuca, gdje ti djeca rastu - pa zamisli: upravo to je ono sto Stipe govori!!! :skoljka:
Saian

#324 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by Saian »

sitno wrote: Shvati vise da ti je domovina tamo odakle su tvoji preci, tamo gdje placas (ili ne placas?) porez, tamo gdje ti je kuca, gdje ti djeca rastu - pa zamisli: upravo to je ono sto Stipe govori!!! :skoljka:

jako fino, nego ja mislim da bi u UniC-ovom sluchaju trebali pocheti neshto skromnije, mozda "zamisli knjigu deblju od 30 strana" ili "zamisli drugi portal osim pincom-a", onda bi se polako kretali prema ovom od tebe predlozhenom, sto bi se na kraju uz malo sreche mozda i zavrsilo sa "zamisli zhivot u ritmu muzike za ples" :D :D :D no presudno je skromno pocheti
djulba

#325 Re: Stipe Mesic vs. Milorad Dodik

Post by djulba »

sitno wrote:
UniC wrote:Inače sam Hrvat. Dodika nemogu podnijeti iz prostog razloga što je seljačina, bez ikakve veze sa nacionalnosti. Mesića ne da nemogu podnijeti nego ga mrzim iz prostog razloga što nevoli Hrvate iz BiH. Tko je on da nami govori kako nam je BiH domovina? On je stvorio Hrvatsku?? Meni srce kuca za Hrvatsku, rodjen sam u Hercegovini i volim je, ali nevolim BiH cjelokupno. I sad će meni jedan jugonostalgičar, titov guzoljubac objašnjavat da ja tražim sreću u Sarajevu i da je to moja domovina? Tko je on, dok su branitelji ginuli na sve strane, on je se skrivao po Švicarskoj i prao novac. I sad mi ima morala reć da mi Hrvatska nije domovina. Dodik donekle ima pravo. Ni ja nevolim Bosnu i Hercegovinu, znamo da je nebi bilo da se nije umiješala američka vlast koja ni nezna kako se ovde ljudi ne podnose. Republika Srpska -Srbiji, Herceg-Bosna- Hrvatskoj, ostalo- Bosna, i svi zadovoljni. Pozdrav!

Inace sam Hrvatica - iz Hrvatske
I sramota me je zbog tvojih rijeci. Neugodno mi je zbog svih divnih ljudi u BIH.
To o cemu ti pricas nema veze sa vezom. Stipe Mesic je pametan covjek i svaka mu je na mjestu. Takvi kako ti kada nemaju argumente protiv onih koji ne misle isto, mogu ih jedino nazvati - jugonostalgicarima! Ja nisam jugonostalgicarka, ratna profiterka ili neka duga idiotarija (koju ti koristis u svome vokabularu), a volim RH kao svoju domovinu i BIH u njezinim granicama. Da zivim u Kini, USA, Rodeziji ili bilo gdje drugo - vjerovatno bih se isto tako osjecala.
Shvati vise da ti je domovina tamo odakle su tvoji preci, tamo gdje placas (ili ne placas?) porez, tamo gdje ti je kuca, gdje ti djeca rastu - pa zamisli: upravo to je ono sto Stipe govori!!! :skoljka:
SVAKA ČAST :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Post Reply