Bh. navijačka scena

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
The 51st State

#301 Re: Bh. navijačka scena

Post by The 51st State »

ti nisi ni kreno...
cappy_tempo

#302 Re: Bh. navijačka scena

Post by cappy_tempo »

zeljonista wrote:
leet wrote:
zeljonista wrote:da se vi toliko furate samo na sebe,da ste neprikosnoveni,a niste ni najmanje,ne bi se vi bavili nama i nasim stvarima...
gromoglasno podrzavanje koljaca itekako ima veze s nama ;)

taj koljac je napao momka,za kojim ovdje cvilite,ko da je neki odlikas iz skole...svi znate dobro pozadinu toga napada,jer je taj vas hrabri odlikas sa petoricom napao isto jednog decka,pri cemu je ovaj ostao bez oka..ne bi skodilo malo istine i pozadine,niste cvjecke :wink:

svaka cast,objasnio si i nemoj vise molim te
sieraleone

#304 Re: Bh. navijačka scena

Post by sieraleone »

Imam osjećaj da navijači net.grupe ne priznaju ništa do klipova svoje grupe :D Doduše, to nije mala stvar, postaviti klip navijanja :D Ostalo ne vrijedi :D
felipe kajetano

#305 Re: Bh. navijačka scena

Post by felipe kajetano »

elSaik wrote: edit: Felipe navodi kako "igrom slučaja zna tog momka" kojem je oduzet trans i dalje navodi kako "priča ide otprilike ovako:" a zatim slijedi lagano copy/paste sa drugog foruma. Ajde što je to samo po sebi smiješno nego i lik kojeg se citira na jednoj strani navodi kako su ostala "4 maloljetnika po 15 godina", da bi već na sljedećoj, nakon kritike par ljudi kako je sramota da trans brane klinci, protestuje komentarom da se ne radi o maloljetnicima već da "trojica imaju po 18 godina, a jedan 16." :lol: :lol: Sve div do diva.
nema potrebe za navodnicima :-D , malog znam i znam cijelu pricu oko ovog transperenta, vjerovao ili ne...na kraju krajeva nije ni bitno :wink: :)
Omerovim_Koracima

#306 Re: Bh. navijačka scena

Post by Omerovim_Koracima »

sieraleone wrote:Imam osjećaj da navijači net.grupe ne priznaju ništa do klipova svoje grupe :D Doduše, to nije mala stvar, postaviti klip navijanja :D Ostalo ne vrijedi :D
A st aje bitnije od navijanja? Jesil kriminalna organizacija il navijacka skupina? smijeshan si al prao :lol: :lol:
Mobile_Disco

#307 Re: Bh. navijačka scena

Post by Mobile_Disco »

Omerovim_Koracima wrote:
sieraleone wrote:Imam osjećaj da navijači net.grupe ne priznaju ništa do klipova svoje grupe :D Doduše, to nije mala stvar, postaviti klip navijanja :D Ostalo ne vrijedi :D
A st aje bitnije od navijanja? Jesil kriminalna organizacija il navijacka skupina? smijeshan si al prao :lol: :lol:
Mojne ba tako, saznat ce gdje zivis sve ce ti majice pokrast, posebno ako su markirane :D Kad krenes u Dzamiju (ako ides) obuci najlosije tene sto imas, imaju ljude u svim porama drustva :D Dojave dolaze brze od svjetlosti :D
Deriguz

#308 Re: Bh. navijačka scena

Post by Deriguz »

The 51st State wrote:za ironiju covjek mora imati zrno inteligencije i da ne navija za zeljeznicare...
a da bi razlikovao ironiju i SARKAZAM takodjer treba imati zrno inteligencije i ne navijati za sarajevo :zzzz:
burek_in_space

#309 Re: Bh. navijačka scena

Post by burek_in_space »

Jako inteligentna rasprava... :zzzz:
Hajde, smanjite sa vrijedjanjem i jedni i drugi. :sax:
baki86

#310 Re: Bh. navijačka scena

Post by baki86 »

ево да те укратко демантујем...

http://www.youtube.com/watch?v=erbyjoPDa2I
samo_ti

#311 Re: Bh. navijačka scena

Post by samo_ti »

baki86 wrote:
ево да те укратко демантујем...

http://www.youtube.com/watch?v=erbyjoPDa2I
deder dobro vidi sta pise :D
"karina i krajina , nisu isto" :lol:

ako si mislio na zastavu , naravno :)
Bosanski_kralj

#312 Re: Bh. navijačka scena

Post by Bosanski_kralj »

Kakve veze imaju Lešinari sa "Ljutom Krajinom"?
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#313 Re: Bh. navijačka scena

Post by 1946 »

Bosanski_kralj wrote:Kakve veze imaju Lešinari sa "Ljutom Krajinom"?
Ne znaju ni oni al' dobro zvuči. Možda im je Mujo Hrnjica idol :D
Obuca9

#314 Re: Bh. navijačka scena

Post by Obuca9 »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Baltazar_khan

#315 Re: Bh. navijačka scena

Post by Baltazar_khan »

Vidi vidi vučića :mrgreen:
Hoće li napraviti kakav spektakl naredno kolo? :razz:
3XL

#316 Re: Bh. navijačka scena

Post by 3XL »

Brojka je tu negdje kao kod skripara :D
riko-ga

#317 Re: Bh. navijačka scena

Post by riko-ga »

A jednom od sestorice na ledjima pise Bosna samo neznam jeli FK,KK,Pk ili .......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
erx

#318 Re: Bh. navijačka scena

Post by erx »

Prica se da su im Manijaci pokusali otet trans, al se snazna ekipa Vukova odbranila! :D

Jel im K ili C u grbu kluba? Ovo presavijanje sumnjivo. :-D
1946

#319 Re: Bh. navijačka scena

Post by 1946 »

hz__semir wrote:Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo nek' paze gdje ostavljaju ovu ceradu... Kad bi mogli kako zeder i/ili lavlju kandžu na bravu od vrata staviti, mada sumnjam da bi i to spriječilo pripadnike neke grupe u svom naumu :lol:
baki86

#320 Re: Bh. navijačka scena

Post by baki86 »

Image

Uploaded with ImageShack.us

ekipa AB-iz Prijedora utakimca rudar-sarajevo 1-1.... i naravno zastava argentine...a bila je i veca zastava ta slika poslije....
baki86

#321 Re: Bh. navijačka scena

Post by baki86 »

1946 wrote:
ne znam...mislim nemoj se ljutiti,ali..da li vi u federaciji imate geografiju ili zemljopis?
da li poznajes djelove ove nam jadne zemlje sa tako nepismenim stanovnistvom... isto sto ti je hercegovina dio bih tako imas i krajinu, semberiju.posavinu...al dobro to su djelovi rs pa onda ti i ne zamjeram...
1946

#322 Re: Bh. navijačka scena

Post by 1946 »

baki86 wrote:
1946 wrote:
ne znam...mislim nemoj se ljutiti,ali..da li vi u federaciji imate geografiju ili zemljopis?
da li poznajes djelove ove nam jadne zemlje sa tako nepismenim stanovnistvom... isto sto ti je hercegovina dio bih tako imas i krajinu, semberiju.posavinu...al dobro to su djelovi rs pa onda ti i ne zamjeram...
E čuj :D . Da li ti poznaješ historiju BiH i njenih dijelova? Čak ne moraš ni to, dovoljno je da poznaješ historiju svog naroda.
Visoka ili Cazinska krajina je smještena na takozvanom rogu Bosne čija se površina proteže od Velike Kladuše do Cazina tojest graniči se sa rijekom Unom.Poznata kao ljuta krajina ovaj bosanski vilajet iznjedrio je jednog od najvećih narodnih junaka - Muju Hrnjicu.O njemu su ispjevane mnoge pjesme a narodna predaja ga veliča čak možda više i od one epske te legende o njemu odavno zadiru u svijet mistike i čuda.
Sava River catchment drains the largest part of Bosanska Krajina. There are several definitionsconcerning the spatial range of Bosanska Krajina. Most of the authors defineBosanskaKrajinaasthearea between Vrbas River in the east, Sava River in the north, Una in the west, and Vitorog (1,907 m) – Crna Gora (1,651 m) – Šator (1,872 m) mountain range in the south. The left bank of Una River is the region called Cazinska or Ljuta Krajina.
Mislim, ništa lično ali mogu li te zvati Mujo? :lol:
baki86

#323 Re: Bh. navijačka scena

Post by baki86 »

aj momak ne prosipaj se...neka te.. cjela sjeverozapadna bih je krajina.... a ja ne znam koji levat je to pisao...
kakav cazin,kladusa...kakva ljuta krajina..pa tamo nema zive duse...i vrjeme je stalo...
selo,sve moje do mojega... jedino ako nisu poznati po ljutoj papricici i to...

http://www.youtube.com/watch?v=Waw_v4yJsCM
1946

#324 Re: Bh. navijačka scena

Post by 1946 »

Ništa Mujice Hrnjice :D , opet u školu moraš
I da nema živa roba, a ima itekako, LJUTA krajina nema veze s Banja Lukom. I džaba stavljaš pjesme, ne bi bilo prvi put da prisvajate nešto što nije vaše, od Nizamskog (Šehidskog) rastanka (Svilen konac), pa eno Boša Tanjević provali i za "Tamo daleko" čija je izvorno pjesma, preko ovoga Ljuta krajina :D
I što bi rekli naši prijatelji s Bosfora:
Image
baki86

#325 Re: Bh. navijačka scena

Post by baki86 »

pusti ti bosu tanjevica... sta kaze lepa brena tj. fahreta jahic a jesi slusao sta kaze nele karajlic i emir kusturica?!
ne znas,a?
e pa nemoj onda.... :arrow:
Locked