pozvala vas je van

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Kjajević Majko

#301 Re: pozvala vas je van

Post by Kjajević Majko »

d2 wrote:Hvala lijepa, odlicni ste bili.
Daj se čovječe opusti, tu smo na forumu prije svega da se malo zajebajemo i kratimo jedni drugima vrijeme. Ako bude koja ozbiljna još bolje. Da si mislio ozbiljno poslao bi joj pm ili preko mobitela a ne da svi vide gdje idete i kad idete. :thumbup:
Kao da nikad nikog nisi zvao na kafu pa makar to bila samo kafa i kolači. :D
Last edited by Kjajević Majko on 15/05/2008 22:03, edited 1 time in total.
Irm@

#302 Re: pozvala vas je van

Post by Irm@ »

pa vidis znala je aida da nema ness vanilije pa zato nije ni otisla :D :-D
mada meni je nidje veze da si i ti otisao a da nisi prethodno sigurno potvrdio da ce aida ili barem pola sa-x doci... meni je to otpocetka sve licilo na zezanciju... iako moram napomenuti da nisam uopce redovno pratila te dogovore... :-D
tech10

#303 Re: pozvala vas je van

Post by tech10 »

Konacno jedna pametna cura . :D
otherside

#304 Re: pozvala vas je van

Post by otherside »

Irm@ wrote:pa vidis znala je aida da nema ness vanilije pa zato nije ni otisla :D :-D
mada meni je nidje veze da si i ti otisao a da nisi prethodno sigurno potvrdio da ce aida ili barem pola sa-x doci... meni je to otpocetka sve licilo na zezanciju... iako moram napomenuti da nisam uopce redovno pratila te dogovore... :-D
Sta ima potvrdjivati...nije nikog zvao na muntanje. Rekao da ce doci, dao i dress code pa bujrum...
Irm@

#305 Re: pozvala vas je van

Post by Irm@ »

tech ako je meni bilo upuceno - hvala... zar si sumnjao :D :-D
a moze biti upuceno i tvojoj staroj ljubavi aidi jer nije otisla na kolace... bit ce da te je poslusala i odlucila na dijetu :D :-D
black

#306 Re: pozvala vas je van

Post by black »

d2, nemas ti sebi sta prebacivati, tebi svaka cast i za iskrenost, i za hrabrost, i za drzanje do rijeci.
a ubuduce na kafu i kolace radije pozovi nekoga za koga zaista mislis da to zasluzuje, a zaboravi ove forumske "jebacice" koje nemaju pametnijeg posla nego da udaraju shuplje po forumu, da ovdje raspredaju cijeli svoj emocionalni i sexualni zivot, a na kraju pokazu koliko su zaista odrasle. a znajuci na kojem im je nivou duhovitost i koliko su zanimljive, sigurno nisi nista ni propustio ;)

:thumbup:
redondo72

#307 Re: pozvala vas je van

Post by redondo72 »

E moj majstore, ništa strašno, ložačice ko ložačice. :)
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#308 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

A zar je neko stvarno pomislio da cu se pojaviti?Cccccc,pa nisam ni pomislila da ce D2 doci.Ja se zaista na forumu zezam i malo koga sam upoznala,takodje malo koga imam zelju da upoznam.Jednostavno imam svijet van ovoga,forum mi je zezanje i to je to.Da sam htjela ici na te kolace(ako je ko pomislio da cu otici)dogovorila bih se preko pp a ne da cijeli forum cuje i vidi...Tada sigurno nebi otisla.Uostalom kao sto d2 rece prvo sam pitala da li me njegova mama moze odvesti na kolace.Ako je neko shvatio ozbiljno-nemam rijeci sem svaka cast :lol:
Šeherzada

#309 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

black wrote: raspredaju cijeli svoj emocionalni i sexualni zivot, a na kraju pokazu koliko su zaista odrasle.
Ja ne vidjeh da iko raspreda cijeli svoj seksualni zivot :D
Irm@

#310 Re: pozvala vas je van

Post by Irm@ »

aida05 wrote:A zar je neko stvarno pomislio da cu se pojaviti?Cccccc,pa nisam ni pomislila da ce D2 doci.Ja se zaista na forumu zezam i malo koga sam upoznala,takodje malo koga imam zelju da upoznam.Jednostavno imam svijet van ovoga,forum mi je zezanje i to je to.Da sam htjela ici na te kolace(ako je ko pomislio da cu otici)dogovorila bih se preko pp a ne da cijeli forum cuje i vidi...Tada sigurno nebi otisla.Uostalom kao sto d2 rece prvo sam pitala da li me njegova mama moze odvesti na kolace.Ako je neko shvatio ozbiljno-nemam rijeci sem svaka cast :lol:
pa ocito je d2 shvatio vrlo ozbiljno :D :-D
a sto je neko rekao sto ce potvrdjivati... ja to gledam iz svoje perspektive... ja sam se evo maloprije dogovorila za dvije prijateljice da idemo sutra navecer u pozoriste... i naravno da cemo se josh sutra cuti da potvrdimo... a ne se tek pojaviti pred pozoristem... jer do sutra ko ziv ko mrtav :D :-D
d2

#311 Re: pozvala vas je van

Post by d2 »

black wrote:d2, nemas ti sebi sta prebacivati, tebi svaka cast i za iskrenost, i za hrabrost, i za drzanje do rijeci.
a ubuduce na kafu i kolace radije pozovi nekoga za koga zaista mislis da to zasluzuje, a zaboravi ove forumske "jebacice" koje nemaju pametnijeg posla nego da udaraju shuplje po forumu, da ovdje raspredaju cijeli svoj emocionalni i sexualni zivot, a na kraju pokazu koliko su zaista odrasle. a znajuci na kojem im je nivou duhovitost i koliko su zanimljive, sigurno nisi nista ni propustio ;)

respect :thumbup:
d2

#312 Re: pozvala vas je van

Post by d2 »

otherside wrote:
Irm@ wrote:pa vidis znala je aida da nema ness vanilije pa zato nije ni otisla :D :-D
Sta ima potvrdjivati...nije nikog zvao na muntanje. Rekao da ce doci, dao i dress code pa bujrum...
respect :thumbup:
Šeherzada

#313 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

d2 wrote: Draga Aida jel jos nisi cula da neko moze popiti jednu kafu pa potom jos jednu i onda ima 2 soljice na stolu ? Uostalom nebitno.
A cula sam ali ni pomislila nisam da si ti pio obje.Mislila sam da se neko pojavio ili da si ti dosao sa nekim.A eto stvarno sve je pocelo kao zezancija i ja sam u par navrata pomenula da sam sigurna da se neces ni ti pojaviti,sve se razvilo u zezanje ali ne samo tebe neg oboje nas.Uostalom ja se zezam i na svoj racun.Mislila sam da ces i ti to skontati.Da je sve bila sala.Ako si zaista mislio ozbiljno,a sada vidim da jesi,iskreno ti se izvinjavam ali nisam balavica koja bi se upoznavala sa forumasima JAVNO.Sorry,ali ja kada se dogovorim sa nekim se upoznati to je preko poruka Pp.msn,sms ali NIKAKO javno da svi citaju i da sve SVI zezaju oko toga.Mislila sam da je i kod tebe slucaj takav i zaista ni posumnjala nisam da ces se ti pojaviti i da mislis ozbiljno.Da jesam,nebih se zezala ili bih ti preko pp rekla da se nadjemo negdje drugo.Jos jednom ti se iskreno izvinjavam!
Sutra

#314 Re: pozvala vas je van

Post by Sutra »

Pa ne mogu da vjerujem... nekoliko dana pratim ovu pricu, ko kakvu seriju, da mi sta ne promakne, i na kraju se djevojka ne pojavi, c c c.. Eto ti, pa se mi (zenski rod) pitamo gdje su nestali gentlemani... :-)

@ d2: svaka cast na potezu! dosla bih ja, da sam znala da ce ovi aktivni forumasi izraditi..
Kjajević Majko

#315 Re: pozvala vas je van

Post by Kjajević Majko »

O bože šta mu se toliko izvinjavaš? :roll:
Čovjek pozove da pola grada vidi gdje i kad i misli da je to uredu. Onda se ušuti i čita naše zle komentare. Budi sretna što nisi otišla. :D
Šeherzada

#316 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

Kjajevicu u neku ruku si u pravu.Citao je sve i nijednog momenta nije rekao da ce zaista doci.Nije rekao nista.Ja sam cak,ako ste citali od pocetka,u jednom postu rekla da dogovorimo drugo vrijeme i mjesto ali on nije htio pa sam stvarno mislila da se zeza.Uostalom mozda nemam razloga da se izvinjavam ali se izvinjavam jer nisam osoba koja izradi kada se nesto dogovori.Ali rekla sam da se na taj nacin ne dogovaram vec javno smatram zezanjem!
Irm@

#317 Re: pozvala vas je van

Post by Irm@ »

Sutra wrote:Pa ne mogu da vjerujem... nekoliko dana pratim ovu pricu, ko kakvu seriju, da mi sta ne promakne, i na kraju se djevojka ne pojavi, c c c.. Eto ti, pa se mi (zenski rod) pitamo gdje su nestali gentlemani... :-)

@ d2: svaka cast na potezu! dosla bih ja, da sam znala da ce ovi aktivni forumasi izraditi..
e taman bi dosla... e izvini ali ja ti ne vjerujem :D :-D
ja niti sam pratila pricu pomno... niti sam planirala doci... niti bih dosla... a za aidu ne znam... ocito se djevojka zezala... mada sam ja mislila da su se mozda tipkali preko pp-a pa se bash dogovorili :D :-D
Kjajević Majko

#318 Re: pozvala vas je van

Post by Kjajević Majko »

Pa i ja sam mislio da ste se dogovorili preko pma. Ko bi ti ovako otišao đuture. :D
Ali dosta o tome, neću da bude još zlih komentara. :D :skoljka:
Šeherzada

#319 Re: pozvala vas je van

Post by Šeherzada »

Irm@ wrote:
Sutra wrote:Pa ne mogu da vjerujem... nekoliko dana pratim ovu pricu, ko kakvu seriju, da mi sta ne promakne, i na kraju se djevojka ne pojavi, c c c.. Eto ti, pa se mi (zenski rod) pitamo gdje su nestali gentlemani... :-)
e taman bi dosla... e izvini ali ja ti ne vjerujem :D :-D
ja niti sam pratila pricu pomno... niti sam planirala doci... niti bih dosla... a za aidu ne znam... ocito se djevojka zezala... mada sam ja mislila da su se mozda tipkali preko pp-a pa se bash dogovorili :D :-D
Slazem se sa Irmom,ne vjerujem ni ja.Sorry ali tako je,da si htjela doci dosla bi-dogovor je bio za sve!
A sto se mene tice,nijedan pp nisam razmjenila sa d2 sto i on moze potvrditi a da jesam ili se on nebi pojavio,ili bi se ja pojavila,ali na drugom mjestu.Ovo pisano javno bilo je cisto zezanje cak 2-3 forumasa koja nebih imenovala samnom su razmijenili pp i ZNALI su da se necu tamo pojaviti jer se zezam!
BarbaDue

#320 Re: pozvala vas je van

Post by BarbaDue »

Mogu da razumim @D2 i da mu vjerijem da je bio na licu mjesta. Iskreno da kazem ja sam takodjer vjerovao da se moze desiti taj susret nekoliko forumasa koji su bili ukljuceni u pricu.
Bar onih koji su bili u Sa...... Mislim da je to bila dobra ideja......Cak je pred samo vrijeme dogovora na temi sve utihnulo.....evoga reko ovo ozbiljno.
Kad se DŽaida javi negdje oko 17:02...... :-D :-D :-D :-D
ljubav_aha

#321 Re: pozvala vas je van

Post by ljubav_aha »

oh :shock:

osoba koja je pozvala doticnu osobu je mogla otvrditi privatnom porukom ,da je ovo samo forumska sala ili ne,zar je tako tesko bilo uraditi tako jednostavan i vrlo pametan gest
d2

#322 Re: pozvala vas je van

Post by d2 »

sljedeci put vi mene zovete na kolace i sve ok :thumbup:
Last edited by d2 on 16/05/2008 04:51, edited 1 time in total.
d2

#323 Re: pozvala vas je van

Post by d2 »

@marko @aida to sto gore prigovarate - imate odgovor u zadnjem postu na petoj stranici (EOD znaci End Of Discussion, BMK nadam se da znate sta znaci).

:run: dosta je bilo zajebancije posao čeka, vidimo se
didgeridoo

#324 Re: pozvala vas je van

Post by didgeridoo »

d2 wrote:@marko @aida to sto gore prigovarate - imate odgovor u zadnjem postu na petoj stranici (EOD znaci End Of Discussion, BMK nadam se da znate sta znaci).

:run: dosta je bilo zajebancije posao čeka, vidimo se
daj bolan d2, sjedi i oguli jabuku...od samog pocetka topik je krenuo u neozbiljnom i podhebavackom tonu...druga je stvar sto si ti imao druge ambicije, koje si btw trebao pojasniti pp-om, ili u po' zezancije presjeci i reci - ovo sada nije sala...e'o kao cyber budy ja cu tebe pozvati na kahvu, jel OK?
vjesticanametli

#325 Re: pozvala vas je van

Post by vjesticanametli »

D2 pratio si diskusiju i vidis da smo se zezali. dajte ba koji vam je?????
Last edited by vjesticanametli on 16/05/2008 09:39, edited 1 time in total.
Post Reply