potpuno sam zadovoljan,bolji od takova a nisam fan jednobojnih
Moderator: anex

Bio dobar, trenutno je smece. Pogledaj etiketu BIH Linolade i pogledaj etiketu HR Linolade i sve ce ti biti jasno.madridist wrote:
filromeomoraprezivjeti wrote:Je li fil,il' je fila????:-D
Ali fakat, odron.swatch wrote: Bio dobar, trenutno je smece. Pogledaj etiketu BIH Linolade i pogledaj etiketu HR Linolade i sve ce ti biti jasno.
Evo HR. Ljepsa je od eurokrema, ali od nutelle nije ni da se udruzeswatch wrote:Bio dobar, trenutno je smece. Pogledaj etiketu BIH Linolade i pogledaj etiketu HR Linolade i sve ce ti biti jasno.madridist wrote:

Nema dalje. Nutella npr. ako se drzi u frizideru kad je izvadite bude tvrda ko kamen, dok Pranutti mozete bez problema "zahvatit"House wrote:Pranutti Black

Ne mozes porediti ovo i nutellu. Jedino po cemu je pranuti slican nuteli je oblik tegle,o sastavu da ne pričamo.Capsicum wrote:Nema dalje. Nutella npr. ako se drzi u frizideru kad je izvadite bude tvrda ko kamen, dok Pranutti mozete bez problema "zahvatit"House wrote:Pranutti Black
O ukusima se ne raspravlja, al meni je Pranutti puno bolji od Nutelle, a o cijeni da ne govorim...
Kao sto rekoh, o ukusima se ne raspravlja, samo kazem da je meni licno ukusniji od Nutelle, a i ne skameni se u frizideru...romeomoraprezivjeti wrote:Ne mozes porediti ovo i nutellu. Jedino po cemu je pranuti slican nuteli je oblik tegle,o sastavu da ne pričamo.Capsicum wrote:Nema dalje. Nutella npr. ako se drzi u frizideru kad je izvadite bude tvrda ko kamen, dok Pranutti mozete bez problema "zahvatit"House wrote:Pranutti Black
O ukusima se ne raspravlja, al meni je Pranutti puno bolji od Nutelle, a o cijeni da ne govorim...
Ja ni jedan ne drzim u frizideru. A ovaj pranuti je od totalno drugacijeg sastava. Nema koji nisam probao do sad,al' nutella je vrh,jedina konkurencija po okusu i sastavu je nutkao.AstorH wrote:Ja nijedan ne drzim u frizideru. A taj pranutti ne sjecam se da sam jeo pa neam pojma kakav je.
Sent from my iPad using Tapatalk

Na Nutelli pise da je treba drzat na temperaturi do 22 stepena ako se ne varam. Kod mene je vecinu vremena veca temperatura u stanu. Inace mi je malo cudno drzat mlijecne proizvode van frizidera...romeomoraprezivjeti wrote:Ja ni jedan ne drzim u frizideru. A ovaj pranuti je od totalno drugacijeg sastava. Nema koji nisam probao do sad,al' nutella je vrh,jedina konkurencija po okusu i sastavu je nutkao.AstorH wrote:Ja nijedan ne drzim u frizideru. A taj pranutti ne sjecam se da sam jeo pa neam pojma kakav je.
duboka_misao wrote:vratite nam kinderladu![]()
10-20°CCapsicum wrote: Na Nutelli pise da je treba drzat na temperaturi do 22 stepena ako se ne varam. Kod mene je vecinu vremena veca temperatura u stanu. Inace mi je malo cudno drzat mlijecne proizvode van frizidera...
Znaci ili klimu nastimat na manje od 20 ili cekic i dlijeto za NutelluBoateng wrote:10-20°CCapsicum wrote: Na Nutelli pise da je treba drzat na temperaturi do 22 stepena ako se ne varam. Kod mene je vecinu vremena veca temperatura u stanu. Inace mi je malo cudno drzat mlijecne proizvode van frizidera...
Nije receno izricito 10, nego izmedju 10 i 20. U ovo doba godine koje nastupa to ti je otprilike sobna temp. a ljeti ostava, spajz kako vec ko zove.Capsicum wrote: Znaci ili klimu nastimat na manje od 20 ili cekic i dlijeto za Nutellu
Ne hvala, biram Pranutti
Sobna temperatura 20? Nece biti. Normalna sobna temperatura je u prosjeku 23 stepena, sto ce reci preko granice koju je propisao proizvodjac. Pa ti jedi nesto sto je mozda pokvareno... Osim ako ne mislis spucati teglu odmahAstorH wrote:Nije receno izricito 10, nego izmedju 10 i 20. U ovo doba godine koje nastupa to ti je otprilike sobna temp. a ljeti ostava, spajz kako vec ko zove.Capsicum wrote: Znaci ili klimu nastimat na manje od 20 ili cekic i dlijeto za Nutellu
Ne hvala, biram Pranutti
To biras pranutti zato sto se ne stvrdne u frizideru. A znas li zbog cega se ne stvrdne? Mozes bit siguran da nije zbog svog prirodnog sastava.