N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Eborg

#301 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Mobile_Disco wrote:"Ukoliko budemo imali pošteno suđenje i ako uvjeti na stadionu, odnosno atmosfera bude korektna vjerujem u naš trijumf"

"To govorim argumentirano, jer smo bolji od Čelika. Organizovaniji smo klub, a imamo i kvalitetnije igrače"

Sve imali.. A ne pobjedise nas :lol: A ovu drugu recenicu ne zelim da komentarisem bas previse :lol:
Ma dobro,mora se priznati da je Shiroki najorganizovaniji klub u BiH.A i igrachi nisu loshi,ali ipak smo danas pokazali da smo bolji u tom segmentu! :thumbup:
Epitop

#302 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

Nisam nikad lošiji Široki gledao na Bilinom Polju, ili smo mi bili toliko dobri!?
Bitna su tri boda, ali mi je drago što Bloudek forsira svi u napad i svi nazad u odbranu.
Mobile_Disco

#303 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

Epitop wrote:Nisam nikad lošiji Široki gledao na Bilinom Polju, ili smo mi bili toliko dobri!?
Bitna su tri boda, ali mi je drago što Bloudek forsira svi u napad i svi nazad u odbranu.
Mi bili dobri :D
Eborg

#304 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Mobile_Disco wrote:
Epitop wrote:Nisam nikad lošiji Široki gledao na Bilinom Polju, ili smo mi bili toliko dobri!?
Mi bili dobri :D
Ma nismo ni mi loshi bili ali ni oni nisu nishta pokazali...
Gandalf

#305 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Borbenost i trka i Purić zdrav , prav , na svojoj prirodnoj poziciji - a u Zahiroviću imamo novog odbrambenog koji dobro dribla i vuče za nos protivničke napadače - Kolumbijac i Brazilac su dosta visoki , pa je sada i skok igra bolja :thumbup:
Mobile_Disco

#306 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

Pa dobro kad je prvu zaigrao Zahirovic odma se vidjelo da ima potencijala u njemu.. A ovim "dijasporcima" treba dati malo vremena da se priviknu.. Siroki ni prosle godine nije nista pokazao.. Da je sad Travnika trehnut´gore.. I za mene je sezona gotova :D
Epitop

#307 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

Zahirović mnogo bolji na ovoj poziciji nego u veznom redu, ali mislim da bi trebali u njemu tražiti novog Šabu u sredini.
Epitop

#308 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

Čelik je dobio 500 mjesta danas za navijače na tribini, znači opet iza gola na ono brdo. :lol:
Danas očekujem kasapljenje od strane Travnika gore nego prošle godine, a sudija Marijan Jelić iz Širokog ne obećava da nam se dobro sprema. :-)
Nadam se da će nas biti više nego prethodnih godina pa da na taj način pomognemo igračima na terenu. Sretno
Gandalf

#309 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Hajd' dobro smo prošli - nikome nije slomljena noga , a napuknute kičme će nekako već zarasti - igrač kola sudija jelić - ma nevjerovatno koliko tih jelića ima po savezu u raznim odborima , komisijama , pa sudije , pa delegati - pa fudbal u ovoj državi i jeste na ovako visokom i fantastičnom nivou zahvaljujući jelićima iz lištica , modriča , orašja i ostalih kolijevki vrhunskog sporta :mrgreen:
Epitop

#310 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

Misliš da si navikao na sudije u gostima i onda vidiš kako to rade u Travniku u režiji Jelića. :x
Gandalf

#311 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Definitivno najgore suđenje koje sam vidio , ali sigurno ima još neki fudbalski ekspert prezimena jelić - dominković koji će nas masakrirati po naređenju šefova iz lištice koja je toliko toga dala našem sportu , jer ipak je to lištica , mnogo su zadužili ovu zemlju:skoljka:
Mobile_Disco

#312 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

Cemu cudjenje? Pa valjda je sve bilo jasno cim se se ovi iz listice poceli zaliti, registracija ovo ono, znao si da nesto kuhaju, tako da me ne cudi.. Dovoljan ti je pokazatelj crveni karton u 4 minuti, i da smo dali 10 golova oni bi dali jedan vise.. Seljacka politika.. Slijedece godine im reci, eto vam bodovi jebite mater.. Da bez veze ne idemo, samo nam se povrijede igraci..
forzaitalia

#313 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by forzaitalia »

Ko gubi ima pravo da se zali a to i jest najbolje opravdanje za poraz :)
Nisam znao da je onaj Celik onako losa ekipa...
Epitop

#314 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

forzaitalia wrote:Ko gubi ima pravo da se zali a to i jest najbolje opravdanje za poraz :)
Nisam znao da je onaj Celik onako losa ekipa...
Kad je Čelik imao na terenu 10 igrača, Travnik je igrao sa 14 igrača. Sam neka se zahvale Travničani što je Adis Nurković predobar golman pa je momak mnogo šta odbranio.
forzaitalia

#315 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by forzaitalia »

Shvatam da je sudjenje najjednostavnije opravdanje za poraz, al se ne sjecam kad je Celik pobjedio u Travniku. Celik stalno nesto ulaze u tim al nigdje ekipe, nigdje igre, najsmjesnije su sampionske ambicije na pocetku sezone :D

U Zenici je bilo 1:0 za Celik i to uz mnogo srece, nije Travnik kriv sto Celik ima losu ekipu ali ipak dovoljno dobru da u svom kantonu budu najbolji :-D
Oi

#316 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

forzaitalia wrote:Shvatam da je sudjenje najjednostavnije opravdanje za poraz, al se ne sjecam kad je Celik pobjedio u Travniku. Celik stalno nesto ulaze u tim al nigdje ekipe, nigdje igre, najsmjesnije su sampionske ambicije na pocetku sezone :D

U Zenici je bilo 1:0 za Celik i to uz mnogo srece, nije Travnik kriv sto Celik ima losu ekipu ali ipak dovoljno dobru da u svom kantonu budu najbolji :-D
2007/2008 Travnik - Celik 0:0
2005/2006 Travnik - Celik 0:2
prije toga znalo je biti i 5:1 za Celik u Travniku, uglavnom Celik u Travniku ima pozitivan skor.

Travnik kad dodje u Zenicu, igra formaciju 11-0-0 i zato Celikove pobjede nisu "visoke" u Zenici, a nekad se znalo da nam i Zenici poniste ciste golove (sudija Alijagic, sezona 2007/2008)

Celik nema najbolju ekipu, ali nema ni losu. Prosla polusezona je bila ocajna, dok za ovu cemo jos vidjeti. Ipak, ova po tebi "losa" ekipa je razvalila Siroki sa 3:0!
Gandalf

#317 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Oi wrote:
forzaitalia wrote:Shvatam da je sudjenje najjednostavnije opravdanje za poraz, al se ne sjecam kad je Celik pobjedio u Travniku. Celik stalno nesto ulaze u tim al nigdje ekipe, nigdje igre, najsmjesnije su sampionske ambicije na pocetku sezone :D

2007/2008 Travnik - Celik 0:0
2005/2006 Travnik - Celik 0:2
prije toga znalo je biti i 5:1 za Celik u Travniku, uglavnom Celik u Travniku ima pozitivan skor.

Travnik kad dodje u Zenicu, igra formaciju 11-0-0 i zato Celikove pobjede nisu "visoke" u Zenici, a nekad se znalo da nam i Zenici poniste ciste golove (sudija Alijagic, sezona 2007/2008)

Celik nema najbolju ekipu, ali nema ni losu. Prosla polusezona je bila ocajna, dok za ovu cemo jos vidjeti. Ipak, ova po tebi "losa" ekipa je razvalila Siroki sa 3:0!
I to sa pola snage , kao neki lakši trening :thumbup:
Distortion

#318 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Ovaj tim Čelika ima kvaliteta, to se vidi, samo korektnije sudjenje, da izbjegnemo povrede, malo srece i doce rezultati na gostovanjima. Liga nam je takva, bili smo bolji duplo od travnika sa igracem manje, al ljudi kupili sudiju koji je sudio sve i svasta i na kraju ni srece nismo imali i izgubimo. Takav je fudbal...takvi su seljaci i koljaci...jedino sto valja u travniku su cevapi :D
forzaitalia

#319 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by forzaitalia »

Ma sta se uhvatili sudjenja, sto ne navodis kako se Celik proslih par sezona vadio i jedva ostao 1. ligi, bilo je tu svega samo da se ostane...
Najbolje sto je Celik uradio je ta pobjeda nad Sirokim al ipak Siroki je bolja ekipa od Celika i Celik moze pobjediti samo kuci.
Sto se Travnika tice, iz Travnika su bodove uzele prave ekipe, Zrinjski uzeo 3 boda, Sarajevo uzelo 3 boda... al dobro sam napisao prave ekipe to je ono sto Celik nikad nije bio i nece ni biti ;-)
Epitop

#320 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

forzaitalia wrote:Ma sta se uhvatili sudjenja, sto ne navodis kako se Celik proslih par sezona vadio i jedva ostao 1. ligi, bilo je tu svega samo da se ostane...
Najbolje sto je Celik uradio je ta pobjeda nad Sirokim al ipak Siroki je bolja ekipa od Celika i Celik moze pobjediti samo kuci.
Sto se Travnika tice, iz Travnika su bodove uzele prave ekipe, Zrinjski uzeo 3 boda, Sarajevo uzelo 3 boda... al dobro sam napisao prave ekipe to je ono sto Celik nikad nije bio i nece ni biti ;-)
Idi navijaj za Italiju!!! :lol: :run:
Mobile_Disco

#321 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

forzaitalia wrote:Ma sta se uhvatili sudjenja, sto ne navodis kako se Celik proslih par sezona vadio i jedva ostao 1. ligi, bilo je tu svega samo da se ostane...
Svaka cast.. Ajd sad furaj i ne dosadjuj nam na temi.. Svojim morbidnim postovima.. Ponavljas se ko papagaj..
Gandalf

#322 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Ova ekipa ima kvalitet , naravno ako će nam suđenje opet biti kao ono travničko ne može nam pomoći ni C. Ronaldo - sa poštenim suđenjem možemo na većini gostovanja uzeti barem bod. Purić ponovo odličan , Marković vratio staru formu , lik je neprelazan.
Mobile_Disco

#323 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

Odlicna utakmica.. Sloboda upitila prvi sut na gol u 89.. 3:0 je opet pozitivan rezultat za njih.. Jer smo imali par zicera koje smo trebali pogoditi, al opet sam zadovoljan prikazanim.. Sad zalim za onim prilikama iz Travnika.. Al opet da smo i dali gol, sudija bi im navuko penal il nesto da pobjede.. Isto tako ce biti i u Mostaru.. Ja bi poslao juniore da igraju, bolje da se i oni bore i malo uigraju nego da idemo dole bez veze, znas da dole manchester ne moze pobjediti.. Samo se nadam da nece biti povreda..
Gandalf

#324 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Ako ništa Jackson sve bolji i bolji, biće nešto od njega :arrow:
Distortion

#325 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Juce jedva 1:0 protiv Modrice koja je losa Boze sacuvaj. Bez Sabica i Hadzica malo teze ide, igra nije onako tecna. U onako losoj utakmici smo stvorili 4-5 100% sansi i zabili gol. Pa pogledajte ostale ekipe, sve tanko. Gledam sarajevo na tvu, pa gori su od nas...

Nemamo mi nista losiju ekipu od prvih 5 ekipa smijem glavu dat. Liga nam je takva kakva je. Igrali smo lose u prvom dijelu sezone, rjesili se nekih igraca, doveli bolje i to se osjeti na ekipi...

Do kraja pobjedit kuci, na strani sta se uzme i onda se jos pojacat i vratit se u vrh iduce sezone. Naravno sacuvat kljucne igrace...
Post Reply