Rambo je za nju mala macasuncandan wrote:Tired wrote:Seka Aleksic je u rangu kafanske pjevacice, a Bosanci je dozivljavaju kao zvijezdu.
A bogme i u RINGU!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni izgleda kao Rambo, a vama?
KONCERT SEKE ALEKSIC???
- Johnny68
#301 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
-
tempora
#302 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Dolazak Seke Aleksic u Sarajevo, dovoljno govori o njegovim stanovnicima. Kao i nemogucnost da Letu Stuke napuni jednu koncertnu dvoranu. 
-
mamatajo1965
#303 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Svaka ti zlatna.tempora wrote:Dolazak Seke Aleksic u Sarajevo, dovoljno govori o njegovim stanovnicima. Kao i nemogucnost da Letu Stuke napuni jednu koncertnu dvoranu.
-
JBL
#304 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Da je koncert Bregovica, Bajage ili slicnog ... bilo bi sve fantasticno i ok. Dokazivati patriotizam na nekoj pevaljaki je pateticno.mamatajo1965 wrote:Svaka ti zlatna.tempora wrote:Dolazak Seke Aleksic u Sarajevo, dovoljno govori o njegovim stanovnicima. Kao i nemogucnost da Letu Stuke napuni jednu koncertnu dvoranu.
-
pomahnitali.trifun
#305 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
NIje mi jasno sta se pokusava reci ovom anketom? Koja je razlika izmedju zabrane koncerta Seke Aleksic i Let 3?
-
neutral
#306 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Bas ne kontam... Da je nekim slucajem koncert najavila Britney Spears svi bi joj dupe lizali i hvalili se: "aaa Britney odlucila da odrzi koncert u Sa u Skenderiji..." Valjda zato sto "stransko" govno za neke manje smrdi...
Pa pustite ljude koji vole tu vrstu muzike da ih gledaju i slusaju..
Jedine osobe koje ne zelim vidjeti je Ceca i Tompson...a svi ostali bujrum...neka plate pa klate...
Pa pustite ljude koji vole tu vrstu muzike da ih gledaju i slusaju..
Jedine osobe koje ne zelim vidjeti je Ceca i Tompson...a svi ostali bujrum...neka plate pa klate...
- Johnny68
#307 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Kod Sekse Aleksić bi dvi ure dobijali sisom u čelo.pomahnitali.trifun wrote:NIje mi jasno sta se pokusava reci ovom anketom? Koja je razlika izmedju zabrane koncerta Seke Aleksic i Let 3?
Šund, prokleti šund.
- maki_celo
#308 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
niko njoj nece zabraniti da odrzi koncert ali nek' to bude na nekoj meraji ili gdje je i do sad odrzavale koncerte,nije ovo mjesto za nju.pomahnitali.trifun wrote:NIje mi jasno sta se pokusava reci ovom anketom? Koja je razlika izmedju zabrane koncerta Seke Aleksic i Let 3?
-
tempora
#309 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Tvoj komentar je dovoljan dokaz da ne znas nista o patriotizmu.JBL wrote:Da je koncert Bregovica, Bajage ili slicnog ... bilo bi sve fantasticno i ok. Dokazivati patriotizam na nekoj pevaljaki je pateticno.mamatajo1965 wrote:Svaka ti zlatna.tempora wrote:Dolazak Seke Aleksic u Sarajevo, dovoljno govori o njegovim stanovnicima. Kao i nemogucnost da Letu Stuke napuni jednu koncertnu dvoranu.
Problem gradjanstva Bosne i Hercegovine je inferiornost, koja se najdublje ocitava u ovakvim situacijama. Kao sto je koncert Seke Aleksic. U njoj se ogleda na hiljade sitnih dusa, sto muskih, sto zenskih, koje svoju svakodnevnu agoniju zele zaboraviti u par minuta drmoguza i placipisljivih stihova.U tom i takvim koncertima se ogleda sva bijeda jednog naroda, koji iz svoje fukarastine nece izaci jos stoljecima, ako ne bude satran nekim novim genocidima.Ne zato sto bi im ova gospodja mogla svojim nastupom nauditi, vec upravo zato sto im je ona apsolutno jedini izlaz da se na trenutak sklone is surove stvarnosti. I sve ovo nema veze sa ukusima, muzikom, umjetnoscu. Ali zasigurno ima veze sa gubitkom bilo kakve zelje za boljom buducnoscu. I stoga predlazem predgrupu Letu Stuke, sa slijedecim refrenom : "Bolje hladne (!?) ulice Nju Dzersija, nego puna kuca prazna tepsija!"
- amrica
#310 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
JBL wrote:Da je koncert Bregovica, Bajage ili slicnog ... bilo bi sve fantasticno i ok. Dokazivati patriotizam na nekoj pevaljaki je pateticno.mamatajo1965 wrote:Svaka ti zlatna.tempora wrote:Dolazak Seke Aleksic u Sarajevo, dovoljno govori o njegovim stanovnicima. Kao i nemogucnost da Letu Stuke napuni jednu koncertnu dvoranu.
Sto ste se uhvatili Bregovica? Kao prvo, covjek nikad nista nije rekao protiv BIH, drugo, isao za bojim zivotom gdje mu vise odgovaralo, trece, on je planetarno poznat umjetnik sa svojim Orekstrom, kao cetvrto, i najvaznije, njegove pjesme napisane prije vise od 30 godina su jos popularne, zna ih ogromna vecina stanovnistva koja je ucila s-h jezik, cak i klnici koji su rodjeni poslije raspada BD-a. Znaci, ne radi se o patriotizmu nego o kvalitetu, odnosno NEKVALITETU muzike, Brega je stvarao umjetnost koja traje i trajace, a sund i smece koje prodaju silikoni i marketing, zvali se seka, mica, cuca, ramiza, fahreta, selma, ... traje onoliko koliko ih gledas.
- stochar
#311 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
prvo: mozda nije rekao protiv, ali nije ni za. Bono Vox je recimo rekao mnogo toga, a nije morao. a pi.ka odBrege je izjavljivala kako ovo nije njegov rat.amrica wrote: Sto ste se uhvatili Bregovica? Kao prvo, covjek nikad nista nije rekao protiv BIH, drugo, isao za bojim zivotom gdje mu vise odgovaralo, trece, on je planetarno poznat umjetnik sa svojim Orekstrom, kao cetvrto, i najvaznije, njegove pjesme napisane prije vise od 30 godina su jos popularne, zna ih ogromna vecina stanovnistva koja je ucila s-h jezik, cak i klnici koji su rodjeni poslije raspada BD-a. Znaci, ne radi se o patriotizmu nego o kvalitetu, odnosno NEKVALITETU muzike, Brega je stvarao umjetnost koja traje i trajace, a sund i smece koje prodaju silikoni i marketing, zvali se seka, mica, cuca, ramiza, fahreta, selma, ... traje onoliko koliko ih gledas.
drugo: Brega nije nikakav umjetnik nego uspjesan plagijator koji je i sam rek'o: jebes pjesmu koja ni na sta ne lici...
trece: Brega je sa svojim pastirskim rockom u neku ruku preteca turbo-folka:
- da sam pekar mala moja...
- hop-cup poskocicu drugu curu poljubicu, hop-cup...
- jesi l' mala ljubila do sada, jesi, jesi al' bosanca nisi...
- ne spavaj mala moja...
- roko mandoljino...
- lipe cvatu (teski narodnjak)
- itd, itd...
cetvrto: turbo-folk jeste smece, MTV je takodjer turbo-folk, ali, ako mislimo zivjeti u demokratiji gdje se postuje svacije misljenje, onda ne smijemo teziti nikakvim zabranama jer, zagovarajuci zabranu ovog koncerta u Skenderiji, zagovaramo buduce zabrane nekih drugih koncerata koji se nece svidjeti vecini u nekoj drugoj sredini. ne mogu vjerovati da omladina poziva na aktiviranje komisije za sund. bas me zanima kako ce isti reagovati kad sutra ta komisija zabrani neki drugi koncert...
-
JBL
#312 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Jos jednom... Ovo je odlican primjer malogradjanstva. U Sarajevo moze nastupati Bregovic, Colic, Dzinovic, ... To je dobro, in i "u trendu". Kad dodje neka pevaljka koja je bila u izbjeglistvu dok su prije pomenuti pjevusili u i oko Beograda onda je to katastrofatempora wrote:Tvoj komentar je dovoljan dokaz da ne znas nista o patriotizmu.Jer Bregovic i Bajaga nicim nisu zaduzili patroite da im aplaudiraju. Barem patroite BiH ne, a patriote Srbije mozda, da.
![]()
- pitt
#313 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
turbo folk je smece (moje licno misljenje) al ako je brega olicenje kulture i patriotizma.......e jebiga 
- amrica
#314 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
nije mi jasno sta ti hoces? Ja sam odrapila 4 godine rata u ovom gradu i mogu ti reci da to nije bio moj rat, niti sam ga izabrala, niti zeljela, niti imam neke koristi od njega, samo upropasten zivot, zadnjih 15 godina zivota nista!!! Zivotarenje, vegetiranje, druga liga ljudi cim se mrdnes odavde svi te gledaju kao cudoviste.
Kao drugo, probaj ti biti plagijator pa stvoriti sasvim novu stvar. Bilo je milion pokusaja plagijata, zasto je samo Brega uspio? Valjda ima neki kliker za muziku i za biznis.
A sto se tice pastirskog rocka, to da nije valjalo ne bi opstalo do danas. I uzeo si za primjer par pjesama koje se isticu malo vise tim "pastirizmom", a gdje su rock balade, teske rock stvari....
Zao mi jes to sam ista napisala, besmisleno je staviti seke u istu recenicu sa Bregom, a sramotno strpati takve likove u dvoranu MIRZE DELIBASICA, bivsu ledenu dvoranu u kojoj se pisala istorija yu rocka, ko nije prosao u Skenderiji, taj nije prosao u bivsoj nam domovini, znalo se ko ne prodje kritiku sarajevske publike, taj nema sta traziti na sceni.
Kao drugo, probaj ti biti plagijator pa stvoriti sasvim novu stvar. Bilo je milion pokusaja plagijata, zasto je samo Brega uspio? Valjda ima neki kliker za muziku i za biznis.
A sto se tice pastirskog rocka, to da nije valjalo ne bi opstalo do danas. I uzeo si za primjer par pjesama koje se isticu malo vise tim "pastirizmom", a gdje su rock balade, teske rock stvari....
Zao mi jes to sam ista napisala, besmisleno je staviti seke u istu recenicu sa Bregom, a sramotno strpati takve likove u dvoranu MIRZE DELIBASICA, bivsu ledenu dvoranu u kojoj se pisala istorija yu rocka, ko nije prosao u Skenderiji, taj nije prosao u bivsoj nam domovini, znalo se ko ne prodje kritiku sarajevske publike, taj nema sta traziti na sceni.
-
Pusur
#315 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Z
Znaci on je to reko a ovo istancano uho sarajevske publike je puka fraza sto se i dan danas moze vidjeti koliko
je istancano to uho, na koncertima Stuka, Skroza itd ima vise ljudi koji nisu iz Sarajeva a "prave" sarajlije idu
na Seku.
Nazalost
Nije istina, brega je reko da si niko i nista u Yugi dok ne zasviras na hajduckoj cesmi ili u Zg na hipodromu!!!ao mi jes to sam ista napisala, besmisleno je staviti seke u istu recenicu sa Bregom, a sramotno strpati takve likove u dvoranu MIRZE DELIBASICA, bivsu ledenu dvoranu u kojoj se pisala istorija yu rocka, ko nije prosao u Skenderiji, taj nije prosao u bivsoj nam domovini, znalo se ko ne prodje kritiku sarajevske publike, taj nema sta traziti na sceni.
Znaci on je to reko a ovo istancano uho sarajevske publike je puka fraza sto se i dan danas moze vidjeti koliko
je istancano to uho, na koncertima Stuka, Skroza itd ima vise ljudi koji nisu iz Sarajeva a "prave" sarajlije idu
na Seku.
Nazalost
- ja.neron
#316 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
KO GOD NIJE IZ BOSNE I HERCEGOVINE NEKA ODJEBE IZ SARAJEVA I OSTATKA DRŽAVE (nabijem ih sve koji kažu da vole čevape)
- Meshtar
#317 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
1. Osipam se od muzike koju izvode likovi poput Seke.
2. Ne smatram da treba ikome bilo šta zabranjivati. Uostalom u toj istoj dvorani pjevao je i Sinan Sakić i mnogi slični njemu, pa nije niko A rekao. Pjevao je i Ljuba Aličić nasred stadiona kojeg obožavam, pa opet nikom ništa
3. Koja je razlika pjeva li neko u Zetri, Skenderiji ili Aqui, Bazenima i sličnim mjestima (osim što su zadnja dva privatno vlasništvo). Nikakva, samo je malo dalje od centra pa se pravimo da ne postoji. Dakle problem leži u nekim drugim stvarima, koje mi ne želimo priznati jer smo isuviše licemjerni.
4. Komisija za šund...hm. Bilo bi zanimljivo baš to vidjeti. Ko je kompetentan da odredi šta je šund? Mnogo bendova je na početgu proglašavano skandaloznim i skaradnim pa sad vrijede za kultne grupe. Dakle vratit će nam se u glavu ta ista šund komisija. (to je već neko ovdje dobro primjetio).
5. Moramo odlučiti hoćemo li živiti u demokratiji ili ćemo samo glumiti da živimo u istoj. Dakle ne uzimati samo što nam odgovara, nego i ono što nam baš i ne leži.
6. Protv šunda se bori samo i jedino kvalitetom, ne postoji drugi, bolji, način. Dakle umjesto zabrana uložiti energiju i novac i stvarati...kao i prije iz garaža.
2. Ne smatram da treba ikome bilo šta zabranjivati. Uostalom u toj istoj dvorani pjevao je i Sinan Sakić i mnogi slični njemu, pa nije niko A rekao. Pjevao je i Ljuba Aličić nasred stadiona kojeg obožavam, pa opet nikom ništa
3. Koja je razlika pjeva li neko u Zetri, Skenderiji ili Aqui, Bazenima i sličnim mjestima (osim što su zadnja dva privatno vlasništvo). Nikakva, samo je malo dalje od centra pa se pravimo da ne postoji. Dakle problem leži u nekim drugim stvarima, koje mi ne želimo priznati jer smo isuviše licemjerni.
4. Komisija za šund...hm. Bilo bi zanimljivo baš to vidjeti. Ko je kompetentan da odredi šta je šund? Mnogo bendova je na početgu proglašavano skandaloznim i skaradnim pa sad vrijede za kultne grupe. Dakle vratit će nam se u glavu ta ista šund komisija. (to je već neko ovdje dobro primjetio).
5. Moramo odlučiti hoćemo li živiti u demokratiji ili ćemo samo glumiti da živimo u istoj. Dakle ne uzimati samo što nam odgovara, nego i ono što nam baš i ne leži.
6. Protv šunda se bori samo i jedino kvalitetom, ne postoji drugi, bolji, način. Dakle umjesto zabrana uložiti energiju i novac i stvarati...kao i prije iz garaža.
-
roba_s_greskom
#318 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
[quote="Tired"]Seka Aleksic je u rangu kafanske pjevacice, a Bosanci je dozivljavaju kao zvijezdu.[/quote
Pa znas kako ,jedno 85% od svih stanovika BiH se fura na ovu vrstu muzike tako da ovaj koncert ne treba da iznenaduje nikoga
Nismo mi krivi sto smo drzava puna seljaka i sto smo podlozni uticaju sa istoka malo vise nego sto bi trebalo da budemo.
Mozda to tako treba da bude ,vise mi nista nije jasno
Pa znas kako ,jedno 85% od svih stanovika BiH se fura na ovu vrstu muzike tako da ovaj koncert ne treba da iznenaduje nikoga
Nismo mi krivi sto smo drzava puna seljaka i sto smo podlozni uticaju sa istoka malo vise nego sto bi trebalo da budemo.
Mozda to tako treba da bude ,vise mi nista nije jasno
- uvjek dobar gost
#319 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
.......kerime sine piši.. da ne mislite da je tata pjan... piši..
Ljudi meni se čak i njeno veliko zojno tijelo nekako gadi.. pjesme pogoovo.. tuga je na šta je ovaj grad nadošao.. u 95% lokala u gradu drmaju narodnjaci i to oni najgori, za Bajram recimo samo na par mjesta se može otići na sevdah neki pravi.. ostalim danima da ne govorimo.. ta su mjesta rijetkost prava, postali smo "metropola" šunda i neukusa.. slabo nas kad posjećuju muzičari neki svjetski.. sa vremena na vrijeme neki DJ.. i to je to.. kasabica smo postali, poligon jeftine zabave.. koja rakijica i pogled na pjevaljkina prsa danas u ovom gradu raspiruje maštu eliti nekoj .. koja voza najveće traktore po gradu.. sve nam je postalo turbo-folk.. odavno već.. ovo su samo posljedice.. žao mi samo Sarajeva.... motor sa unutrašnjim sagorijevanjem je turbo folk...
Ljudi meni se čak i njeno veliko zojno tijelo nekako gadi.. pjesme pogoovo.. tuga je na šta je ovaj grad nadošao.. u 95% lokala u gradu drmaju narodnjaci i to oni najgori, za Bajram recimo samo na par mjesta se može otići na sevdah neki pravi.. ostalim danima da ne govorimo.. ta su mjesta rijetkost prava, postali smo "metropola" šunda i neukusa.. slabo nas kad posjećuju muzičari neki svjetski.. sa vremena na vrijeme neki DJ.. i to je to.. kasabica smo postali, poligon jeftine zabave.. koja rakijica i pogled na pjevaljkina prsa danas u ovom gradu raspiruje maštu eliti nekoj .. koja voza najveće traktore po gradu.. sve nam je postalo turbo-folk.. odavno već.. ovo su samo posljedice.. žao mi samo Sarajeva.... motor sa unutrašnjim sagorijevanjem je turbo folk...
- bosan
#320 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Ja ne znam koji vam je klinac ,pa se palite na te stvari.Glumite neke spasitelje umjetnosti i morala. Pa sve ovo ide u p.m. ne samo kod nas nego svugdje u svijetu.Ko jos benda umjetnost. Kad ste zadnji put kupili knjigu ,umjetnicku sliku ,otisli u pozoriste ,operu ? Ha ? Na prste izbrojat.Sto ? Nema se para ? A ima se za aluminijske felge ,pojacala i ostale zajebancije.A sad se ko digli zbog neke pjevaljke.Pa pjevaljke su pjevale i prije rata i pjevace uvijek.Ja ne volim jaaz i trebam li sad reci da je neko lud ko to slusa.Svako ima svoj izbor i vozdra.Ako se ta dvorana iznajmljuje za lovu ,zasto praviti iznimke i praviti razlike izmedju Seke i Ede Maajke ili sta ja znam.Pa pizde i Hrvati kad Hanka Paldum napuni dvoranu Lisinski a njihovi kulturnjaci nemaju sanse napuniti .Pa sta ?Takav vakat dosao ,jeben , naopak. Ne bi svi ni isli slusat narodnjake da imaju izbora .O dijaspori da i ne govorim .Treba se boriti za vaznije stvari .Ima precih stvari za rjesavat . Umjetnost je za nas strana rijec .I nemojte bogati Bregovicevo ime povezivat s njom.
-
DacaS
#321 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Slušam u tramvaju par curica (prvi,drugi srednje) kako se gotovo svađaju koja zna više sekinih pjesama
To je stvarno užasno al ne možeš krivit tu djecu jer nemaju previše izbora.
Koji god kanal okreneš ono narodnjak il oni manekeni na MTViju.
Jebo te pored toooooliko dobre muzike na ovom svijetu neko ipak odabere npr. Mileta Kitića
To je tako...nevjerovatno-blago rečeno
To je stvarno užasno al ne možeš krivit tu djecu jer nemaju previše izbora.
Koji god kanal okreneš ono narodnjak il oni manekeni na MTViju.
Jebo te pored toooooliko dobre muzike na ovom svijetu neko ipak odabere npr. Mileta Kitića
To je tako...nevjerovatno-blago rečeno
-
Chairman
#322 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
bosan wrote:Ja ne znam koji vam je klinac ,pa se palite na te stvari.Glumite neke spasitelje umjetnosti i morala. Pa sve ovo ide u p.m. ne samo kod nas nego svugdje u svijetu.Ko jos benda umjetnost. Kad ste zadnji put kupili knjigu ,umjetnicku sliku ,otisli u pozoriste ,operu ? Ha ? Na prste izbrojat.Sto ? Nema se para ? A ima se za aluminijske felge ,pojacala i ostale zajebancije.A sad se ko digli zbog neke pjevaljke.Pa pjevaljke su pjevale i prije rata i pjevace uvijek.Ja ne volim jaaz i trebam li sad reci da je neko lud ko to slusa.Svako ima svoj izbor i vozdra.Ako se ta dvorana iznajmljuje za lovu ,zasto praviti iznimke i praviti razlike izmedju Seke i Ede Maajke ili sta ja znam.Pa pizde i Hrvati kad Hanka Paldum napuni dvoranu Lisinski a njihovi kulturnjaci nemaju sanse napuniti .Pa sta ?Takav vakat dosao ,jeben , naopak. Ne bi svi ni isli slusat narodnjake da imaju izbora .O dijaspori da i ne govorim .Treba se boriti za vaznije stvari .Ima precih stvari za rjesavat . Umjetnost je za nas strana rijec .I nemojte bogati Bregovicevo ime povezivat s njom.
Sve receno
Svaka cast.Sram bilo ove koji misle da narodnjake slusaju seljaci.To je isto kao kad bih ja rekao da rock slusaju prljavi narkomani i alkoholicari!
- Tesssa
#323 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Da u pravu si, ko jos benda umjetnost? Ipak postoji dosta ljudi koje je bendaju, na ovoj temi ih je nekolikobosan wrote:Ja ne znam koji vam je klinac ,pa se palite na te stvari.Glumite neke spasitelje umjetnosti i morala. Pa sve ovo ide u p.m. ne samo kod nas nego svugdje u svijetu.Ko jos benda umjetnost. Kad ste zadnji put kupili knjigu ,umjetnicku sliku ,otisli u pozoriste ,operu ? Ha ? Na prste izbrojat.Sto ? Nema se para ? A ima se za aluminijske felge ,pojacala i ostale zajebancije.A sad se ko digli zbog neke pjevaljke.Pa pjevaljke su pjevale i prije rata i pjevace uvijek.Ja ne volim jaaz i trebam li sad reci da je neko lud ko to slusa.Svako ima svoj izbor i vozdra.Ako se ta dvorana iznajmljuje za lovu ,zasto praviti iznimke i praviti razlike izmedju Seke i Ede Maajke ili sta ja znam.Pa pizde i Hrvati kad Hanka Paldum napuni dvoranu Lisinski a njihovi kulturnjaci nemaju sanse napuniti .Pa sta ?Takav vakat dosao ,jeben , naopak. Ne bi svi ni isli slusat narodnjake da imaju izbora .O dijaspori da i ne govorim .Treba se boriti za vaznije stvari .Ima precih stvari za rjesavat . Umjetnost je za nas strana rijec .I nemojte bogati Bregovicevo ime povezivat s njom.
Takodje ono sto me uvijek strecne je ta prica: "Da postoji izbor, ne bi svi otisli slusat narodnjake". To je najveca suplja koja je moguca. Postoji itekakav izbor, pitanje je samo ko ce to kako iskoristiti. Pa nisu valjda MTV i DM jedini kanali koji postoje? Nije valjda jedina novina koja postoji Express? Postoji jos puno toga.
I kakve veze ima dijaspora s ovim?
Bregovica cu presutiti, iako bih i tome imala svasta napisati, eto stocharov post vrlo dobro opisuje ono sto sam bi i ja rekla.
Dusa me boli sto na kultnim sarajevskim mjestima nastupaju oni koji nastupaju, sto Sarajevo nema pristojno mjesto za svirke, sto su sistemi vrijednosti takvi kakvi jesu. Zabrana? Ne. To smo valjda zasluzili.
- DiplomataSaSela
#324 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
Seka je iz Bijeljineja.neron wrote:KO GOD NIJE IZ BOSNE I HERCEGOVINE NEKA ODJEBE IZ SARAJEVA I OSTATKA DRŽAVE (nabijem ih sve koji kažu da vole čevape)
- DiplomataSaSela
#325 Re: KONCERT SEKE ALEKSIC???
tempora wrote:Dolazak Seke Aleksic u Sarajevo, dovoljno govori o njegovim stanovnicima. Kao i nemogucnost da Letu Stuke napuni jednu koncertnu dvoranu.
Nisu napunili ni Scorpionsi ni Motorhead....i to u predratnom SA...a brena i slicni seki punili itekako...