Koliko Vam je godina?
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
đe ste pemzioneri
- Prozor
Ma, i bolje, ovi sto ih je puno, sve same klubove po temi otvarajumamica papucarka wrote:na cijelom forumu smo samo jti i ja (valjda sam potrefila) 1975 godiste tj. generacijaProzor wrote:A, sto to?lady midnight wrote:ma chovjek je mlad ili star onoliko koliko se osjeca![]()
:D (da bacim koji shupljak
:D)
samo je zaista zahebano kad ti je 30, a osjecash se kao da ti je 70:D:D tad nema pomoci
:D
btw plus jos jedna forumasica koja je slagala godine, pa poduplala
-
mamica papucarka
dje si puterukarabaja-x wrote:đe ste pemzioneri
- lady midnight
pa ne znam ja, pitaj ove shto su prerano ostarili, pa ih ochito spopada srklet da im je zhivot proshaoProzor wrote:A, sto to?lady midnight wrote:ma chovjek je mlad ili star onoliko koliko se osjeca![]()
samo je zaista zahebano kad ti je 30, a osjecash se kao da ti je 70:D:D tad nema pomoci
- Prozor
Ma, ti zapravo pucaju na dug zivot, ono kad budu 70, zapravo 500lady midnight wrote:pa ne znam ja, pitaj ove shto su prerano ostarili, pa ih ochito spopada srklet da im je zhivot proshaoProzor wrote:A, sto to?lady midnight wrote:ma chovjek je mlad ili star onoliko koliko se osjeca![]()
:D:D:D a ja mislim, ako im je proshao sa trideset, onda im nema fajde ni chekati ni 70-tu
:D eto
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
skoro četvrt stoljeća, preživio mnogo toga, stari švercer, prošao evropu, prošao amerikumamica papucarka wrote:dje si puterukarabaja-x wrote:đe ste pemzionerirecel ti koliko ti je kuka
priznade li jadan
- lady midnight
moRe bit', uglavnom tako se i doimajuProzor wrote:Ma, ti zapravo pucaju na dug zivot, ono kad budu 70, zapravo 500lady midnight wrote:pa ne znam ja, pitaj ove shto su prerano ostarili, pa ih ochito spopada srklet da im je zhivot proshaoProzor wrote: A, sto to?:D:D:D a ja mislim, ako im je proshao sa trideset, onda im nema fajde ni chekati ni 70-tu
![]()
-
mamica papucarka
Boga mi sto se ticne kondicije, u 32 sam najbolja.
Konju rep iscupat
Al, hebe me ona licna.
Nasekiram se pravo, jer vrijeme brzo prolazi. Uhvatim se kako sabiram koliko mi je goidna. Pa na prste, pa na digitron 
Al, hebe me ona licna.
- Prozor
Meni je kondicija skroz odletila, neki dan za malim da potrcim na livadi pa se zadihah koda sam pola grada pretrc´o...mamica papucarka wrote:Boga mi sto se ticne kondicije, u 32 sam najbolja.Konju rep iscupat
![]()
Al, hebe me ona licna.Nasekiram se pravo, jer vrijeme brzo prolazi. Uhvatim se kako sabiram koliko mi je goidna. Pa na prste, pa na digitron
-
mamica papucarka
ja sam takva u 20-im bilaProzor wrote:Meni je kondicija skroz odletila, neki dan za malim da potrcim na livadi pa se zadihah koda sam pola grada pretrc´o...mamica papucarka wrote:Boga mi sto se ticne kondicije, u 32 sam najbolja.Konju rep iscupat
![]()
Al, hebe me ona licna.Nasekiram se pravo, jer vrijeme brzo prolazi. Uhvatim se kako sabiram koliko mi je goidna. Pa na prste, pa na digitron
Nego, upravo nadjoh pramen sijede kose na glavi
btw. Dinchy, ja sam od 25 pocela brojat
- anais_nin
sta prosaolady midnight wrote:pa ne znam ja, pitaj ove shto su prerano ostarili, pa ih ochito spopada srklet da im je zhivot proshaoProzor wrote:A, sto to?lady midnight wrote:ma chovjek je mlad ili star onoliko koliko se osjeca![]()
:D:D:D a ja mislim, ako im je proshao sa trideset, onda im nema fajde ni chekati ni 70-tu
- abondanzieri
25,2 velisDioda wrote:Evo sam se je registrovala upravo iz razloga da vam saopstim koliko mi je godina he he he![]()
Cijelih 25,2
dobar ti je kalibar