KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ivy

Post by Ivy »

ja bih da ostanem anoniman :lol:
Zanchy

Post by Zanchy »

Dobra sam onoliko koliko zelim da zadovoljim svog partnera!!! :P :P :P :P
scalenus111

Post by scalenus111 »

ja sam grozan....
nekad jednom,urijetko dvaput denvno katastrofa,
mislim u poredjenju sa ostlaim nasim nadobudnim jarcima
kata fuckin strofa :( :( :(
Vares City

Post by Vares City »

Ja mislim da sam dobar,ma predobar,...
Dodem kuci,tusiranje,nesto pojedem,malo tipkam po SA-x i onda u svoj krevet,......
Probudim se oko podne,vidim krevet dobar znaci bio sam dobar u krevetu!!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

"Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem"
:D
incognito071

Post by incognito071 »

Zadeveram se k'o dijete na tresnji :D
KYLIE

Post by KYLIE »

pa ovisi o tome koliko me partner inspirise, npr. jedamput sam dozivjela veliki turn off kad sam vidjela mlitavi stomak i spadnutu guzu, jao uzasa a taman sam kontala bice super... Hebiga, desava se...
bhsephiroth

Post by bhsephiroth »

shin wrote:Ja znam koliko sam dobar u Tekkenu, za krevet jos ne znam.
ovaj momak vam je svima pokazao, sta ces kad ste noobovi :D ->-> kocka krug trokut iks :P jin ftw
bhsephiroth

Post by bhsephiroth »

anais_nin wrote:
bubavi wrote:toga je uijek bilo nista cudno, a znas isto kao ja, da dosta muskaraca pustaju svoju partnericu za mladju!! bilo koliko godina da imao... A sto??
pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcima :D to je simptomaticno za oba pola :D udari u neka doba strah od starenja, gubitka sopstvene mladosti, pa se ista pokusava produziti kroz nekog drugog....nije to ba nikakva nuklearna fizika za razumijeti :D

to sto je DRUSTVENO PRIHVATLJIVIJE vidjeti starijeg muskarca s mladjom zenskom je jedna stvar....ali ako malo otvoris oci i pogledas oko sebe skontaces da polnih razlika u ovakvim stvarima bas i neJma :D nije BiH toliko drugacija od ostatka svijeta u nekim stvarima :D a eto u nekim drzavama te tete imaju i adekvatan naziv :D "cougars" :lol: :D

ne znam momka ali pametno zbori hai hai :D samo je fazon sto ti ljudi koji se varaju ne dolaze nikako u obzir za razmatranje jer cine skupinu psiholoski neadekvatnih za analizu pri cemu oponasaju pola svojih godina u neozbiljnosti i neodgovornosti punom parom neznajuci ni usta se upustaju sto obicno zavrsi lose po njih same i one sa kojima su se vezivali ili tako nekako, nebitno... jednostavno ko' okupani bosanac u hercegovini, cista glupost!
anais_nin

Post by anais_nin »

bhsephiroth wrote:
anais_nin wrote:
bubavi wrote:toga je uijek bilo nista cudno, a znas isto kao ja, da dosta muskaraca pustaju svoju partnericu za mladju!! bilo koliko godina da imao... A sto??
pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcima :D to je simptomaticno za oba pola :D udari u neka doba strah od starenja, gubitka sopstvene mladosti, pa se ista pokusava produziti kroz nekog drugog....nije to ba nikakva nuklearna fizika za razumijeti :D

to sto je DRUSTVENO PRIHVATLJIVIJE vidjeti starijeg muskarca s mladjom zenskom je jedna stvar....ali ako malo otvoris oci i pogledas oko sebe skontaces da polnih razlika u ovakvim stvarima bas i neJma :D nije BiH toliko drugacija od ostatka svijeta u nekim stvarima :D a eto u nekim drzavama te tete imaju i adekvatan naziv :D "cougars" :lol: :D

ne znam momka ali pametno zbori hai hai :D samo je fazon sto ti ljudi koji se varaju ne dolaze nikako u obzir za razmatranje jer cine skupinu psiholoski neadekvatnih za analizu pri cemu oponasaju pola svojih godina u neozbiljnosti i neodgovornosti punom parom neznajuci ni usta se upustaju sto obicno zavrsi lose po njih same i one sa kojima su se vezivali ili tako nekako, nebitno... jednostavno ko' okupani bosanac u hercegovini, cista glupost!
koji momak? :D
zemljotres

#311 Re: KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???

Post by zemljotres »

puki wrote:Shvrljajuchi po temama na forumu naletih na punu onih "JA MOGU UVIJEK", ali me interasuje koliko mislite da ste dobri u sexu, i sta smatrate dobrim sexom??? :D :D :D
nenadjebiv, naravno
bhsephiroth

Post by bhsephiroth »

ne mogu da vjerujem sto dalje citam sve gore postaje, prvo fin thread pa dialog pa monolog omg, da se najezis kako ste samo ocajni a ja jos gori i citam vase gluposti, admin plz ban me, i kent du it majself bikoz aj forgot hau to cejndz maj houmpejdz vic is dis uan atm, lol ocito ljudi ovdje imaju vise slobodnog vremena od men...tt
bhsephiroth

Post by bhsephiroth »

anais_nin wrote:
bhsephiroth wrote:
anais_nin wrote: pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcima :D to je simptomaticno za oba pola :D udari u neka doba strah od starenja, gubitka sopstvene mladosti, pa se ista pokusava produziti kroz nekog drugog....nije to ba nikakva nuklearna fizika za razumijeti :D

koji momak? :D
pardon do mene je, mozda i cura...w/e
zemljotres

Post by zemljotres »

bhsephiroth wrote:ne mogu da vjerujem sto dalje citam sve gore postaje, prvo fin thread pa dialog pa monolog omg, da se najezis kako ste samo ocajni a ja jos gori i citam vase gluposti, admin plz ban me, i kent du it majself bikoz aj forgot hau to cejndz maj houmpejdz vic is dis uan atm, lol ocito ljudi ovdje imaju vise slobodnog vremena od men...tt
mašta može svašta
sladjusna

Post by sladjusna »

mene niko nece... :roll:
karanana

Post by karanana »

sladjusna wrote:mene niko nece... :roll:
sta mislis da bi mogo biti uzrok tvome problemu? evo ja cu se zrtvovati za tebe.
zena21

Post by zena21 »

karanana wrote:
sta mislis da bi mogo biti uzrok tvome problemu? evo ja cu se zrtvovati za tebe.
karanana u akciji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

Post by *mima* »

karanana wrote:

Uvijek si bio zrtva........svaka cast.
vjesticanametli

Post by vjesticanametli »

:lol: sta ti je solidarnost
*mima*

Post by *mima* »

Naravno da te niko nece.........pa vidi samo kakva si.
zena21

Post by zena21 »

vjesticanametli wrote::lol: sta ti je solidarnost
karanana je jedna merhametli dusa :lol: :lol: :lol:

karanana, specijalni pozz :-D
vjesticanametli

Post by vjesticanametli »

:D :lol: :lol: :lol: mimooooooooooooooooooo
*mima*

Post by *mima* »

vjesticanametli wrote::D :lol: :lol: :lol: mimooooooooooooooooooo

:-D Ma dje si ti ljubavi?
sladjusna

Post by sladjusna »

karanana wrote:
secer slatki..hehehehe
_mandrak_

#325 Re: KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???

Post by _mandrak_ »

Uopshte nisma dobra.On kaze sedi a ja vec legla... :lol:
Post Reply