KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
scalenus111
ja sam grozan....
nekad jednom,urijetko dvaput denvno katastrofa,
mislim u poredjenju sa ostlaim nasim nadobudnim jarcima
kata fuckin strofa

nekad jednom,urijetko dvaput denvno katastrofa,
mislim u poredjenju sa ostlaim nasim nadobudnim jarcima
kata fuckin strofa
- Vares City
Ja mislim da sam dobar,ma predobar,...
Dodem kuci,tusiranje,nesto pojedem,malo tipkam po SA-x i onda u svoj krevet,......
Probudim se oko podne,vidim krevet dobar znaci bio sam dobar u krevetu!!
Dodem kuci,tusiranje,nesto pojedem,malo tipkam po SA-x i onda u svoj krevet,......
Probudim se oko podne,vidim krevet dobar znaci bio sam dobar u krevetu!!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
"Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem"

-
bhsephiroth
ovaj momak vam je svima pokazao, sta ces kad ste noobovishin wrote:Ja znam koliko sam dobar u Tekkenu, za krevet jos ne znam.
-
bhsephiroth
anais_nin wrote:pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcimabubavi wrote:toga je uijek bilo nista cudno, a znas isto kao ja, da dosta muskaraca pustaju svoju partnericu za mladju!! bilo koliko godina da imao... A sto??to je simptomaticno za oba pola
udari u neka doba strah od starenja, gubitka sopstvene mladosti, pa se ista pokusava produziti kroz nekog drugog....nije to ba nikakva nuklearna fizika za razumijeti
![]()
to sto je DRUSTVENO PRIHVATLJIVIJE vidjeti starijeg muskarca s mladjom zenskom je jedna stvar....ali ako malo otvoris oci i pogledas oko sebe skontaces da polnih razlika u ovakvim stvarima bas i neJmanije BiH toliko drugacija od ostatka svijeta u nekim stvarima
a eto u nekim drzavama te tete imaju i adekvatan naziv
"cougars"
![]()
ne znam momka ali pametno zbori hai hai
- anais_nin
koji momak?bhsephiroth wrote:anais_nin wrote:pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcimabubavi wrote:toga je uijek bilo nista cudno, a znas isto kao ja, da dosta muskaraca pustaju svoju partnericu za mladju!! bilo koliko godina da imao... A sto??to je simptomaticno za oba pola
udari u neka doba strah od starenja, gubitka sopstvene mladosti, pa se ista pokusava produziti kroz nekog drugog....nije to ba nikakva nuklearna fizika za razumijeti
![]()
to sto je DRUSTVENO PRIHVATLJIVIJE vidjeti starijeg muskarca s mladjom zenskom je jedna stvar....ali ako malo otvoris oci i pogledas oko sebe skontaces da polnih razlika u ovakvim stvarima bas i neJmanije BiH toliko drugacija od ostatka svijeta u nekim stvarima
"cougars"
![]()
ne znam momka ali pametno zbori hai haisamo je fazon sto ti ljudi koji se varaju ne dolaze nikako u obzir za razmatranje jer cine skupinu psiholoski neadekvatnih za analizu pri cemu oponasaju pola svojih godina u neozbiljnosti i neodgovornosti punom parom neznajuci ni usta se upustaju sto obicno zavrsi lose po njih same i one sa kojima su se vezivali ili tako nekako, nebitno... jednostavno ko' okupani bosanac u hercegovini, cista glupost!
-
zemljotres
#311 Re: KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???
nenadjebiv, naravnopuki wrote:Shvrljajuchi po temama na forumu naletih na punu onih "JA MOGU UVIJEK", ali me interasuje koliko mislite da ste dobri u sexu, i sta smatrate dobrim sexom???![]()
![]()
-
bhsephiroth
ne mogu da vjerujem sto dalje citam sve gore postaje, prvo fin thread pa dialog pa monolog omg, da se najezis kako ste samo ocajni a ja jos gori i citam vase gluposti, admin plz ban me, i kent du it majself bikoz aj forgot hau to cejndz maj houmpejdz vic is dis uan atm, lol ocito ljudi ovdje imaju vise slobodnog vremena od men...tt
-
bhsephiroth
pardon do mene je, mozda i cura...w/eanais_nin wrote:koji momak?bhsephiroth wrote:anais_nin wrote: pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcimato je simptomaticno za oba pola
![]()
"cougars"
![]()
ne znam momka ali pametno zbori hai haisamo je fazon sto ti ljudi koji se varaju ne dolaze nikako u obzir za razmatranje jer cine skupinu psiholoski neadekvatnih za analizu pri cemu oponasaju pola svojih godina u neozbiljnosti i neodgovornosti punom parom neznajuci ni usta se upustaju sto obicno zavrsi lose po njih same i one sa kojima su se vezivali ili tako nekako, nebitno... jednostavno ko' okupani bosanac u hercegovini, cista glupost!
-
zemljotres
mašta može svaštabhsephiroth wrote:ne mogu da vjerujem sto dalje citam sve gore postaje, prvo fin thread pa dialog pa monolog omg, da se najezis kako ste samo ocajni a ja jos gori i citam vase gluposti, admin plz ban me, i kent du it majself bikoz aj forgot hau to cejndz maj houmpejdz vic is dis uan atm, lol ocito ljudi ovdje imaju vise slobodnog vremena od men...tt
- vjesticanametli
- vjesticanametli
-
_mandrak_
#325 Re: KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???
Uopshte nisma dobra.On kaze sedi a ja vec legla...